krakowona 27.04.06, 19:18 Jak wyglada badnaie monitorngu cyklu bo jak rozumiem robi sie usg ale co ile sie je powtarza , pierwysza wizyte z lekarzem mam ustalona zaraz po zakonczeniu miesiaczki ale kiedy kolejna wizyta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: monitoring cyklu? 27.04.06, 19:22 kolejna? to oceni lekarz, pewnie za okolo tydzien... chodzi sie co kilka dni, a w okolicach owulacji - nawet codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowona Re: monitoring cyklu? 27.04.06, 19:30 z tego co wyczytalam to pierwszy monitoring robi sie ok 3-5 dnia nastepny 12 dc , ok 14 dnia cyklu i ostanie miedzy 16-18 dniem czy doszlo do owulacji Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: monitoring cyklu? 27.04.06, 19:36 zgadza sie ale to wszystko zalezy od dlugosci Twoich cykli i od tego, jak beda sie zachowywac Twoje jajniki. harmonogram który podalas dotyczy "przecietnego" monitoringu. Ale trudno powiedziec jak to u CIebie bedzie wygladac. Na pewno lekarz bedzie wiedzial kiedy wyznaczyc ci kolejna wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
wloaleks Re: monitoring cyklu? 15.05.06, 14:31 monitoring cyklu z usg: jeśli chodzisz prywatnie to zdziejraja z ciebie kasę jeśłi państwowo to marnują naszą wspólną kasę jak chcesz wiedzieć czy i kiedy owulujesz i planujesz dziecko to kup sobie baby- comp wyjdzie cię to o wiele taniej i mniej nerwów i zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: monitoring cyklu? 15.05.06, 15:07 a ty skoncz kolezanko z namolną reklamą rzeczy, ktora wcale nie jest tania ani nieomylna! dziewczyna chce robic monitoring - to niech robi!!!!!!! ladycomp nie wykryje ile pecherzyków peklo podczas owulacji i czy dziewczyna nie ma jakis torbieli... pytanie bylo konkretne, odpowiedz tez...za namolną reklame - dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
wloaleks Re: monitoring cyklu? 30.06.06, 12:10 jasne lepiej niech sam kobita zdecyduje!! ja poduswam tylko radę a co ona wybierze to jej sprawa. przedstawiam tylko fakty. a propos.. to po kiego info ile pęchcerzyków pękło w czasie 1 cyklu to i tak nie ma wpływu na to czy bedą np bliźniaki czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś