Gość: sds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:55 stawiam na Kosmę Złotowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:37 nie Gwincinska? Nie Dombrowicz? nie Gruszka? nie Obremski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 17:17 Konstanty Dombrowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:00 DZAKANOWSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... 06.10.04, 19:41 Jeszcze poczekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... 06.10.04, 20:20 INTELIGENTNY POLITYK ??!! W BYDGOSZCZY ??!! JAJA SOBIE ROBISZ ???????!!!!!!!!!! :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: 212.122.214.* 06.10.04, 20:59 ocena to rzecz wzgledna. dobre wrażenie robi zemke jako poseł bydgoski. wypowiedzi forumowiczów z torunia nie ma co komentowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin2 Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: 212.122.214.* 06.10.04, 21:14 Gość portalu: bydgoszczanin napisał(a): > ocena to rzecz wzgledna. dobre wrażenie robi zemke jako poseł bydgoski. > wypowiedzi forumowiczów z torunia nie ma co komentowac! zemke powiadasz...robi dobre wrażenie, to fakt, ale czy to świadczy o inteligencji? z lewicy stawiałbym na Romana Jasiakiwiecza, wbrew pozorom to bystry facet, a że skończył jak skończył to raczej wynik jego słabości i wrednego otoczenia Natomiast na prawicy stawiałbym na Macieja Eckardta. Dlaczego? często słuchałem go u Raczyńskiej w niedzielę w Radiu PiK, bił na głowę towarzystwo w studio (czemu znieśli tą audycję?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????? Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:11 Panie Owczarzu ładnie tak guru Eckardta z Jasiakiewiczem w jednym szeregu stawiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... 06.10.04, 22:23 Chyba mnie źle zrozumiałeś. Jestem bydgoszczaninem z krwi i kości i dałbym sie posiekać za Bydzie! :)) Ale inteligencja i polityka ?????? I nasze oszołomy w ratusz ????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... 06.10.04, 22:25 :)) ratuszu oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczaninie! Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 07:41 Bydgoszczaninie! czy kazdy kto cos napisze źle o Bydzi musi byc torunianinem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszczy... IP: 212.122.214.* 07.10.04, 01:01 Myślę, że znalazło by się nad Brdą kilka pozytywnych nazwisk aczkolwiek czy inteligencja jest najważniejszą cechą polityka? Zapewne ważną, ale chyba nie jedyną? Dla przykładu panu Olszewskiemu seniorowi czy wspomnianemu Jasiakiwiczowi inteligencji nie mozna odmówić, ale co z tego? A pozytwyne? nie ośmielam się dokonywać autopromocji hahahhaahaha (jestem tylko namiętnym obserwatorem, czynnie nie angażuję się w politykę dla jasnosci) kilka nazwisk godnych uwagi juz tutaj padło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies w budach Re: Najinteligentniejszy polityk w Bydgoszcz... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 02:27 niezmiennie, choć już wycofał się z polityki, dawny prezydent Bydgoszczy (początek lat 90-tych) EDWIN WARCZAK wg.mnie bezkonkurencyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:48 Eugeniusz kłopotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBREMSKI Re: Tylko Obremski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:42 OBREMSKI - posiedzi pól roku, a ma 50.000 zł Ja bym mogł siedziec 3 lata dla takiej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Ciemniak a moze Grazyna Ciemniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 10:32 a moze Grazyna Ciemniak ta od oczyszczalni Kapuściska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan guzik Grzegorz Gruszka zdecydowanie! IP: 212.122.214.* 10.10.04, 11:05 zwłaszcz za inteligencję i szarmancję w stosunku do kobiet Odpowiedz Link Zgłoś