Gość: KOŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:55 GRATULUJE I ŻYCZE POWODZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiecbork Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:07 Dorzucam sie do gratulacji. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin2 Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: 212.122.214.* 06.10.04, 21:16 a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:51 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:14 Walenciak kręci lody ostatnio z Schreiberem. Nawet wstapil do PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz 06.10.04, 22:22 Gość portalu: macias napisał(a): > Walenciak kręci lody ostatnio z Schreiberem. > Nawet wstapil do PiS-u - a jednak swoja droga .... gdzie on juz nie byl radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBOL Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: *.tvgawex.pl 06.10.04, 22:57 W DUPIE MAMY POLITYKE- POTAFIMY ROZMAWIAC Z LEWICA JAK I PRAWICA MARIUSZ POWODZENIA !!!!! ZAWISZA TO MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semper fi Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:00 WARIAT Z PIANĄ NA USTACH I BANDA DRESIARZY. JAKIE TO ZAŁOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Mariusz Walenciak został nowym szefem Stowarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:38 to ty jestes żałosny! Wielkie Podziękowania dla Pana Straszewskiego za to, że dzięki niemu Zawisza przetrwał najtrudniejszy okres!!!! A Mariuszowi zyczymy powodzenia!!!! ZAWISZA TO MY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Radca=Lutogniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:45 Czy radca i Lech Lutogniewski to nie ta sama osoba?:D Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca=Lutogniewski 07.10.04, 15:39 Gość portalu: Ja napisał(a): > Czy radca i Lech Lutogniewski to nie ta sama osoba?:D - wesoly jestes :))) pomylka i to jaka, nie nazywam sie LUTOGNIEWSKI radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: Radca=Lutogniewski IP: *.tvgawex.pl 07.10.04, 18:45 MARIUSZ POWODZENIA !!!!!!! damy rade a ci ktorzy choc tu sie wpisuja przeciwko Tobie? nawet nie warto o tym myslec- maja kompleksy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Mariusz Walendziak 09.10.04, 13:31 Powodzenia Mariuszku!!! Będę Ci kibicować... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mariusz Walendziak 09.10.04, 13:34 blondynka napisała: > Powodzenia Mariuszku!!! Będę Ci kibicować... - Malgosiu, znowu bedziesz przygotowywala KAMPANIE WYBORCZA dlA MARIUSZA WALENCIAKA ? :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Mariusz Walendziak 09.10.04, 13:36 radca napisał: > blondynka napisała: > > > Powodzenia Mariuszku!!! Będę Ci kibicować... > > - Malgosiu, znowu bedziesz przygotowywala KAMPANIE WYBORCZA dlA MARIUSZA > WALENDZIAKA ? > > :))) > > > radca Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Mariusz Walendziak 09.10.04, 15:19 Kochany Radco, nic mi nie wiadomo o tym jakoby Mariusz kandydował gdziekolwiek w najbliższych wyborach. Prywatnie go lubię i dlatego życzę mu powodzenia (nie pochwalił się awansem, więc tutaj się o tym dowiedziałam). PS Nie przypominam sobie, abym Cię upoważniła do ujawnienia mojego imienia na forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Mariusz Walendziak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:37 cóz u radcy to normalne. Poczytaj co sie dzialo jak ciebie nie bylo to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Mariusz Walendziak 09.10.04, 15:42 Taaaaaaaaak, wiele się pozmieniało, tylko Radca ciągle ten sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Mariusz Walendziak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:49 zreszta daleko nie musisz szukac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radca IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....donoszac 09.10.04, 15:47 Gość portalu: iv napisał(a): > cóz u radcy to normalne. Poczytaj co sie dzialo jak ciebie nie bylo to > zrozumiesz - ivico..... tylko zadaj sobie pytanie : czy ty IVICO mogles obrzucac blotem i opluwac wielu na tym forum ? atakowales kazdego - wyzywajac od NAJGORSZYCH - tyko dlatego, ze smial wyrazic slowa krytyki dotyczacych poczynan wladz miasta. Ty IVICO wyzywales tutaj kobiete od SZMAT i od najgorszych . Ty IVICO .... tepiles kazde POMYSLY dotyczace miasta - ktore nie byly autorstwa twoich PANOW. Ty IVICO pilnowales tego Forum rano i wieczorem - stosujac OBELGI i WYZWISKA na Radnych tego miasta - po imieniu i nazwisku ,bedac zatrudnionym w URZEDZIE MIASTA. Ty IVICO ... rowniez DONOSILES na kolegow z pracy za pisanie w INTERNECIE - jednoczesnie sam przesiadujac w INTERNECIE ? czyz to nie ty IVICO - doniosles na CZESLAWA WISZNIEWSKIEGO ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:50 powiem ci tyle g... wiesz. A zdrajcy nie sa moimi kolegami Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don 09.10.04, 16:08 Gość portalu: iv napisał(a): > powiem ci tyle g... wiesz. - mylisz sie IVICO i na jakiej to podstawie piszesz,ze ja " g..." wiem ? > A zdrajcy nie sa moimi kolegami - a moze to ty IVICO okazales sie " ZDRAJCA " ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:10 radca napisał: > Gość portalu: iv napisał(a): > > > powiem ci tyle g... wiesz. > > - mylisz sie IVICO i na jakiej to podstawie piszesz,ze ja " g..." wiem ? A byles tam ?? > > > A zdrajcy nie sa moimi kolegami > > - a moze to ty IVICO okazales sie " ZDRAJCA " ? Czyli jednak g..... wiesz > > radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don 09.10.04, 16:12 a jak to mozna rozumiec ? " Marcin Kowalski, Waldemar Lewandowski 23-05-2004, ostatnia aktualizacja 24-05-2004 20:44 Wirtualna cenzura w Bydgoszczy. Pracownik bydgoskiego ratusza krytykował prezydenta w internecie. Namierzył go ratuszowy informatyk - i urzędnik stracił posadę. - Ale nie za samą krytykę, tylko za to, że surfował po sieci w godzinach pracy - zastrzega Jan Stranz, sekretarz Urzędu Miasta. Internauci nie mają wątpliwości, że jest inaczej. "Wystarczy wejść do sieci koło południa, by zobaczyć, ilu urzędników siedzi na forum i na czatach" - pisze ktoś przedstawiający się jako "Python 11". - "A wylali akurat tego, który czepił się Pana Prezydenta". Cenzor na etacie informatyka Czesław Wiszniewski, kiedyś szef bydgoskiej młodzieżówki AWS, a teraz działacz PiS, pracował w bydgoskim magistracie od marca. W czasie pracy godzinami surfował po internecie. Najczęściej pod swym ulubionym adresem www.gazeta.pl/forum dyskutował o lokalnej polityce. Używając zamiennie nicków (sieciowych pseudonimów) "Wkurzony", "Kaktus", "Pipek", "Informacja Publiczna" lżył liderów swojej partii - szefa kujawsko-pomorskiego PiS nazwał "miernotą" i "bałwanem". Drugim ulubionym przez Wiszniewskiego obiektem krytyki był jego pracodawca - prezydent Konstanty Dombrowicz (PO). Młody pracownik zarzucał swemu szefowi nepotyzm i obrzucał go obelgami. Antyprezydenckie komentarze przez całą wiosnę kontrował internauta posługujący się nickiem "Ivica". Zamieścił na forum "Gazety" kilka tysięcy komentarzy. Znakomita część była obroną władz Bydgoszczy przed różnymi zarzutami internautów - w tym Wiszniewskiego. Jak ustaliliśmy, "Ivica" ma powody, by bronić ratusza - jest zatrudniony na etacie jako informatyk. Sekretarz zlecił, "Ivica" złapał ptaszka Według naszych informacji to właśnie "ivica" zauważył, że krytyczne wobec prezydenta wpisy w sieci opatrzone są numerem indentyfikacyjnym jednego z ratuszowych komputerów. - Informatyk przyszedł do mnie. Okłamał, że mam wirusa w komputerze i wziął twardy dysk. A następnego dnia zostałem wyrzucony - piekli się Wiszniewski. Jan Stranz, sekretarz Urzędu, potwierdza: - Doniesiono mi, że na publicznym forum pojawiają się kontrowersyjne opinie wysyłane z komputera należącego do ratusza. Zleciłem ustalenie, kto i kiedy te opinie publikuje, bo nie mogłem pozwolić, by urzędnicy w czasie pracy czymś takim się zajmowali. Ponieważ nie da się tego w stu procentach udowodnić komuś nie złapanemu za rękę, najlepszym dowodem jest sprawdzenie zapisów na dysku. To też zrobiliśmy. "Ivica" napiętnowany w sieci Władze Bydgoszczy poinformowały o namierzeniu Wiszniewskiego krytykowanych przezeń w sieci liderów kujawsko-pomorskiego PiS. Ci już zapowiedzieli usunięcie z partii nielojalnego członka. Afera stała się znana internautom. Przez sobotę, niedzielę i poniedziałek publikujący na forum "Gazety" oraz "Onet.pl" setkami wyrażali oburzenie postępowaniem "Ivicy". "Żadna praca nie hańbi, ale są różne zawody, np: złodziej, prostytutka czy szpieg biurowy-denuncjator - i my nie musimy ich lubić" - napisał internauta. "Skoro urzędnik został zwolniony, bo dyskutował na forum, to również jego adwersarz, czyli informatyk powinien zostać zwolniony, bo przecież musiał poświęcać tyle samo czasu co urzędnik na czytanie wypowiedzi urzędnika i odpowiadanie na jego zarzuty. Chyba że chodzi o moralność Kalego" - dopisał dyskutant o pseudonimie "Hans". - ??????? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:14 wierzysz wszytskiemu co napisze prasa??? o az taka naiwnosc cebie nie posadzalem Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don 09.10.04, 16:26 Gość portalu: iv napisał(a): > wierzysz wszytskiemu co napisze prasa??? > o az taka naiwnosc cebie nie posadzalem - IVICO..... wierze w to co pisze PRASA i co ukazuja MEDIA i jestem przekonany,ze gdyby nie PRASA i MEDIA - to na Tym swiecie bylibysmy uzaleznieni od PRZESTEPCOW, i wszelakiej masci lotrow ( nie bierz tego oczywiscie do siebie -BRON BOZE :) ale wielokrotnie mialem okazje i mozliwosci przekonania sie,ze tylko dzieki PRASIE i MEDIOM wiele spraw ujrzalo tzw. " swiatlo dzienne " IVICO ..... znasz mnie i wiesz doskonale , ze preferowalem zawsze tzw. " ODWAGE CYWILNA " i to,ze zawsze mozna sie wytlumaczyc. Ukazac,ze jednak PRAWDA jest inna lub czesciowo inna." UKAZAC PRAWDE - CHOCBY BYLA NAJBARDZIEJ BOLESNA" - to sprawia,ze zaczne takiego Czlowieka szanowac i podziwiac. Wbrew wszystkiemu i na przekor wszystkim - UKAZAC PRAWDE . Jesli jest inna PRAWDA - ukaz to . Bo napisac komus ,ze " g... wie " ???? to jest akurat odwrotny skutek radca ps. ja nigdy i nigdzie NIE DONOSILEM i osobiscie potepiam donosicielstwo. Tak wiele rodzin w anszym kraju ucierpialo przez donosicieli w czasach PRL Tak wielu musialo opuscic UKOCHANY KRAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:29 tlumaczy sie winny Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don 09.10.04, 16:31 Gość portalu: iv napisał(a): > tlumaczy sie winny - a wiec. wierze w to co pisze PRASA bo akurat takie informacje sa ukazane radca ps. zreszta nieraz na tym forum klamales - IVICO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajaca Radco, TAM tez byłes taki mądry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:43 rozumiem iz w to tez wierzysz www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/1e50f79ff13f97a8c1256983004989f1/c9d62c7d409e1356c1256eb6006ae741 wszak jest w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: IVICA pilnowal i kontrolowal FORUM.....don IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:45 to tez rowniez prawda www.nowosci.com.pl/bazy/archiwum.nsf/1e50f79ff13f97a8c1256983004989f1/df70e01371102747c1256eca00294b95?OpenDocument tez jest w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Ufff 09.10.04, 16:15 Matuchno, chciałam tylko pogratulować Mariuszowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Ufff IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:20 zycie... z nim tak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrych Re: Ufff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:38 mam w nosie tych alkoholików i pajaców.Zawisza do VIII ligi. Odpowiedz Link Zgłoś