blondynka 09.10.04, 16:21 Napisz Lisi co u starych znajomych (o Krotim wspomniałaś, u Radcy sama widzę, że bez zmian). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miły Re: Do Lisiczki IP: 200.141.76.* 09.10.04, 16:24 i co, fajnie jest u nas na forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Do Lisiczki 09.10.04, 16:25 Rewelacja, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować, czy się śmiać czy zapłakać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Do Lisiczki IP: 200.141.76.* 09.10.04, 16:30 od histerii mamy już dwie specjalistki na forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Do Lisiczki 09.10.04, 16:34 Nie stwierdzam u siebie objawów histerii... Na razie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Do Lisiczki IP: 200.141.76.* 09.10.04, 16:35 więc pozostań przy smiechu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Do Lisiczki 09.10.04, 17:52 blondynka napisała: > Napisz Lisi co u starych znajomych (o Krotim wspomniałaś, u Radcy sama widzę, > że bez zmian). Hmmm no zestarzeli sie przed tym kompem - to pewne. Niektórzy ewoulowali - czy ja wiem, czy w dobrym kierunku? Czasem chyba lepsza stagnacja, niż takie zmiany ;p Subiektywne to stwierdzenie, ale prawo do tego mam. Nicków wymieniać nie będę, bez obaw ;) Generalnie wiele się wydarzyło przez ten czas. Zdecydowaną wiekszość - gdybym mogła - wyciełaby ze swojego net-życiorysu. Dlatego właśnie uciekam przed wspomnieniami. NASZE czasy, Blondi, też miały swoje konflikty, ale wszystko to było takie jakieś niewinne, niedoskonałe może? I co ważne, ostatecznie dobrze się skończyło. Ekipa przetrwała i to, co gdzieś tam razem preżylismy warto pielęgnować w swojej pamięci. Tak myślę. Tyci, Ted i Kasia bywają na forum. KroTi, Basia rzadziej. Wiecha już nie ma (Szczęście swoje znalazł - na szczęście ;)), SDB wpada sporadycznie. To chyba tyle z tego, co przetrwało. Ściskam Cię, Blondi! Pozdrów Chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Do Lisiczki 09.10.04, 18:17 Bardzo nostalgicznie brzmisz Lisi. Ale dzięki za info. Są jeszcze jakieś spotkania? Pija się czasami piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Do Lisiczki 09.10.04, 18:24 To nie nostalgia. Raczej chłodna retrospekcja. Tak trzeba. Wierz mi. Co do piFka - zostaw mi aktualny nr na @. Zaaranżujemy cosik. Dozo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Re: Do Lisiczki IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.10.04, 20:04 prosze mnie tez uwzglednic przy swoich planach Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Do Lisiczki 09.10.04, 23:01 Gość portalu: mily napisał(a): > prosze mnie tez uwzglednic przy swoich planach ano wlasnie, ale nas w skromniejszym gronie tez prosze uwzglednic ;)) mial byc tel, alem po dlugiej i wyczerpujacej hyhy podrozy i tak jakos nadmiar chmielu cosik jeszcze odczuwam, calkiem fizycznie zreszta ;)) za tydzien moze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś