Dodaj do ulubionych

NetBiT - spotkanie w Toruniu.

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:36
Pragnę bardzo ogólnie (szczegółowo zrobi to Sonia) poinformować, iż w dniu
dzisiejszym odbyło się 1-sze oficjalne spotkanie członków NetBiT.
Tym samym wyszliśmy z cyberprzestrzeni i zmaterializowaliśmy się w świecie
rzeczywistym.
Spotkanie było bardzo sympatyczne, owocne i jak ustaliliśmy tego typu meetingi
wejdą na stałe do naszego programu działania.
To już kolejny krok w rozwoju tej wartościowej inicjatywy.
Pozdrawiam wszystkich także nieobecnych sympatyków NetBiT !
Obserwuj wątek
    • Gość: >< Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 01:57
      :)))
      • Gość: SDB Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 02:00
        Bardzo tresciwe.
        • Gość: Krzyżak Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu i pozdrowienia dla Radcy. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 11:50
          Chciałbym podzielić się jeszcze jedną uwagą z Wami. Wydaje mi sie ,że
          podziękowania należą się naszemu przyjacielowi Radcy , który niestety nie mół
          przybyć na 1 spotkanie NetBiTu , ale wniósł on bardzo duży wkład aby to
          spotkanie doszło do skutku. dziękujemy Ci Radco za Twój telefon z
          pozdrowieniami.Nasze zaskoczenie nie miało granic.Zyczę Ci powodzenia i bądz z
          nami tak jak do tej pory -bardzo blisko.Chcę wierzyć ,że na następne spotkanie
          przyjedziesz jeśli będziesz mógł.
          • radca Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu i pozdrowienia dla Radcy. 26.08.01, 19:09
            Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Chciałbym podzielić się jeszcze jedną uwagą z Wami. Wydaje mi sie ,że
            > podziękowania należą się naszemu przyjacielowi Radcy , który niestety nie mół
            > przybyć na 1 spotkanie NetBiTu , ale wniósł on bardzo duży wkład aby to
            > spotkanie doszło do skutku. dziękujemy Ci Radco za Twój telefon z
            > pozdrowieniami.Nasze zaskoczenie nie miało granic.Zyczę Ci powodzenia i bądz z
            > nami tak jak do tej pory -bardzo blisko.Chcę wierzyć ,że na następne spotkanie
            > przyjedziesz jeśli będziesz mógł.

Witaj Krzyzak-witajcie wszyscy.

Dziekuje z calego serca za pozdrowienia.Bardzo zaluje,ze nie moglem byc z Wami.
            Lecz to prawda-uwazalem,ze nie nalezy dluzej czekac na mnie i warto rozpoczäc
            spotkanie NetBiT-owcöw.Tak jak myslelismy-od czegos nalezy zaczynac.
            Pierwszy kontakt czolowych dzialaczy juz byl-to fajnie.Ja oczywiscie bylem myslä
            z Wami.Wydaje mi sie,ze na nastepnym spotkaniu bede mögl byc.
            Planuje byc w drugiej polowie wrzesnia- tak jak wczesniej pisalem.Jesli nie bedzie
            nic stalo na przeszkodzie-to bede osobiscie wsröd Was.
            Oczywiscie bedziemy w kontakcie na Forum.

Moze tez kazdy,kto zechce pisac do mnie na adres poczty.

pozdrawiam NetBiT

radca
    • Gość: kasia Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.studio.net.pl 27.08.01, 10:30
      bylo super :-)))
      • Gość: Jack Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 10:45
        Jak dojechaliście - kto prowadził ???
        ;)
        • Gość: atomski Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 11:26
          Chciałbym nadmienić jeszcze,że było nas kilkanaście osób.
          Wszyscy skorzy do dyskusji i piwa...
          Krew się jednak nie lała,wręcz przeciwnie.
          Za cztery tygodnie kolejna randka.
          Polecam !!!!
        • Gość: kasia Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.studio.net.pl 27.08.01, 11:58
          ha ha dojecjalismy szybko i bezpiecznie.. prowadzil Krotoss... tylo troszke
          droga mu sie mylila wiec go naprowadzalam.. reszta towarzystwa spala... :-)))
          ale bylo ok... muzyczka grala i najwazniejsza osoba nie zasnela...
          pozdrawiam :-)))
          • Gość: sonia Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: 200.5.1.* 27.08.01, 12:26
            Potwierdzam relację Kasi - a w gazecie są już dzisiaj przedruki sobotnio-
            nocnych wypowiedzi...
            Pozdrawiam wszystkich:)))
            • krotoss Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. 27.08.01, 14:33
              To ja tez potwierdze ze dawalem ciala z powrotem :))) ale dojechalismy
              szczesliwie ;)

KroTosS
              • Gość: atomski Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 23:17
                Dzięki Ci Krzyżaku,za wzięcie na siebię ciężaru organizatora i sorry,że byłem
                trochę marudny !

Eeeecccch ,tego się nie da opisać słowami...
                • Gość: Jack Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:45
                  Krzyżak - jakby zaniemówił ?!
                  Odezwij się !
                  • Gość: Krzyżak Re: NetBiT - spotkanie w Toruniu. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 20:02
                    Gość portalu: Jack napisał(a):

> Krzyżak - jakby zaniemówił ?!
                    > Odezwij się !

Przepraszam ,że byłem cichutki przez dwa dni ,ale miałem tyle spraw ,że padnięty
                    przychodziłem do domu.dzisiaj półgodziny temu wróciłem z Wa-wy.
                    Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe słowa pod moim adresem.Postaram sie jako
                    organizator następnych spotkań nie zawieść.
                    Pozdrawiam wszystkich NetBiT-owców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka