Gość: Joker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:13 ZAWISZA V LIGA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.tvgawex.pl 29.10.04, 18:38 wszystko pięknie cacy ale jakoś w artykule brakuje mi nazwiska mlodego Cielaka sezonu to on moze nie mial udanego ale przeblyski kiedy byl zdrowy byly chodzby ostatni mecz z ZKŻtem. Opierac drużyne na seniorach już kiedyś mieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jokera Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:35 polonia B-klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedytm bydgoszcz Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.bp.com.pl 29.10.04, 19:59 WESOŁO SIĘ ROBI. NA PROTASA LICZYŁEM, ALE BUCZKOWSKIM JESTEM POZYTYWNIE ZASKOCZONY!!!:) ALE PO CO NAM SAWINA??? ROZUMIEM, ŻE BTŻ MUSIAŁ BRAĆ GO W KOMPLECIE REAL-A. SZKODA, ZDECYDOWANIE WOLAŁBYM STASZEWSKIEGO. OBY JESZCZE TYLKO ROBACKIEGO ZATRZYMAĆ. CIEŚLEWICZA W SUMIE TEŻ, JAKBY SIĘ KRZYŻAKI, SAWINY I MOŻE JESZCZE KOWALIKI NIE SPISYWAŁY (WIELCE PRAWDOPODOBNE). NIE WIEM DLACZEGO POZBYWAJĄ SIĘ CZECHOWSKIEGO. A MOŻEBY TAK POWALCZYĆ O MDMP 2005??? ZAPOWIADA SIĘ CIEKAWIE:):):) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.hipernet.ras.pl 29.10.04, 20:59 W zuzlu nie ma b-klasy pajacu. ------------------------------- TYLKO POLONIA W BYDGOSZCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:49 Cóż, to już nie ten sport.Dziś mamy mistrza kraju, jutro odchodzi sponsor, inny klub pozyskuje firme z kasą, kupuje cały skład mistrza i tak w kółko. Akibice sie ciesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bks Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:08 ale w piłce jest (zobacz sobie tabele 5 ligi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Polonia na moje wicemistrz IP: *.pl 29.10.04, 22:48 Uni rady nie damy ale reszta nie jest mocna Wroclaw bedzie slabszy o Hankocka a za niego przecietny Lindback wiec z Czestochowa o srebro ale pokrzyczymy chyba mistrz mistrz BTŻ!!!! :]:]:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura heh IP: *.tvgawex.pl 29.10.04, 22:54 protas jest coraz starszy i slabszy. sawina juz jest stary i raczej slaby jak na e-lige. jonsson jest zajebisty-wiadomo. robak sie rozwija i jest z kazdym sezonem coraz lepszy. krzyzak- w sumie troche zagadka. juniorzy sa dobrzy, ale jest ich troche za duzo (buczkowski niepotrzebny). raczej ciezko bedzie, medal to chyba szczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN Re: na moje wicemistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 04:41 ALEŚ SE POKRZYCZAŁ JEK KROWA KTÓRA DUŻO RYCZY A ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTOR Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 04:38 KIEDY BYDGOSZCZ MIAŁA JUNIORA KTO TO JEST BUŁKOWSKI????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekzbydgoszczy szczur Golob teraz napewno przez 2 lata nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:52 bedzie jezdzil w bydgoszczy bo mamy Protasa a oni przeciez sie nie lubia !! brawo pepe jestem tak szcześliwy że otwieram szampana na twoja cześć pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedytm Re: szczur Golob teraz napewno przez 2 lata nie IP: *.bp.com.pl 30.10.04, 11:22 nie ukrywam darku, że ja już wczoraj ze szcześcia dałem sobie w gaźnik:):):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adal CHAMY !!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 30.10.04, 15:04 To chamstwo bilety na I i II luk 20 zl !!! i brak ulgowych czy zarzad Polonii chce by wszyscy kibice ogladali mecz na II luku ?? !! A co z kibicami , ktorzy np od klikunastu czy kilkudziesieciu lat chodza w to samo miejsce?? Za wiernosc klubowi maja placic wiecej?? Widze ze zarzad po 3 transferach obrosl w piorka imysli, ze wszystko co zrobi bedzie OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:30 Gość portalu: Joker napisał(a): > ZAWISZA V LIGA !!! Odpowiedz Link Zgłoś