Dodaj do ulubionych

Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii Byd...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:13
ZAWISZA V LIGA !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.tvgawex.pl 29.10.04, 18:38
      wszystko pięknie cacy ale jakoś w artykule brakuje mi nazwiska mlodego Cielaka
      sezonu to on moze nie mial udanego ale przeblyski kiedy byl zdrowy byly chodzby
      ostatni mecz z ZKŻtem. Opierac drużyne na seniorach już kiedyś mieliśmy.
    • Gość: do jokera Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:35
      polonia B-klasa
      • Gość: speedytm bydgoszcz Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.bp.com.pl 29.10.04, 19:59
        WESOŁO SIĘ ROBI. NA PROTASA LICZYŁEM, ALE BUCZKOWSKIM JESTEM POZYTYWNIE
        ZASKOCZONY!!!:) ALE PO CO NAM SAWINA??? ROZUMIEM, ŻE BTŻ MUSIAŁ BRAĆ GO W
        KOMPLECIE REAL-A. SZKODA, ZDECYDOWANIE WOLAŁBYM STASZEWSKIEGO. OBY JESZCZE
        TYLKO ROBACKIEGO ZATRZYMAĆ. CIEŚLEWICZA W SUMIE TEŻ, JAKBY SIĘ KRZYŻAKI, SAWINY
        I MOŻE JESZCZE KOWALIKI NIE SPISYWAŁY (WIELCE PRAWDOPODOBNE). NIE WIEM DLACZEGO
        POZBYWAJĄ SIĘ CZECHOWSKIEGO. A MOŻEBY TAK POWALCZYĆ O MDMP 2005??? ZAPOWIADA
        SIĘ CIEKAWIE:):):)
        POZDRAWIAM
      • Gość: BKS Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.hipernet.ras.pl 29.10.04, 20:59
        W zuzlu nie ma b-klasy pajacu.
        -------------------------------
        TYLKO POLONIA W BYDGOSZCZY
    • Gość: Kibic WKS ZAWISZA Bydgoscz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:05
    • Gość: Franek Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:49
      Cóż, to już nie ten sport.Dziś mamy mistrza kraju, jutro odchodzi sponsor, inny
      klub pozyskuje firme z kasą, kupuje cały skład mistrza i tak w kółko. Akibice
      sie ciesza
    • Gość: do bks Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:08
      ale w piłce jest (zobacz sobie tabele 5 ligi)
    • Gość: Piter Polonia na moje wicemistrz IP: *.pl 29.10.04, 22:48
      Uni rady nie damy ale reszta nie jest mocna Wroclaw bedzie slabszy o Hankocka a
      za niego przecietny Lindback wiec z Czestochowa o srebro ale pokrzyczymy chyba
      mistrz mistrz BTŻ!!!! :]:]:]
      • Gość: byzydura heh IP: *.tvgawex.pl 29.10.04, 22:54
        protas jest coraz starszy i slabszy. sawina juz jest stary i raczej slaby jak
        na e-lige. jonsson jest zajebisty-wiadomo. robak sie rozwija i jest z kazdym
        sezonem coraz lepszy. krzyzak- w sumie troche zagadka. juniorzy sa dobrzy, ale
        jest ich troche za duzo (buczkowski niepotrzebny).
        raczej ciezko bedzie, medal to chyba szczyt.
      • Gość: FAN Re: na moje wicemistrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 04:41
        ALEŚ SE POKRZYCZAŁ JEK KROWA KTÓRA DUŻO RYCZY A ...............
    • Gość: MOTOR Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 04:38
      KIEDY BYDGOSZCZ MIAŁA JUNIORA KTO TO JEST BUŁKOWSKI?????
    • Gość: darekzbydgoszczy szczur Golob teraz napewno przez 2 lata nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:52
      bedzie jezdzil w bydgoszczy bo mamy Protasa a oni przeciez sie nie lubia !!
      brawo pepe jestem tak szcześliwy że otwieram szampana na twoja cześć
      pozdrawiam !!!
      • Gość: speedytm Re: szczur Golob teraz napewno przez 2 lata nie IP: *.bp.com.pl 30.10.04, 11:22
        nie ukrywam darku, że ja już wczoraj ze szcześcia dałem sobie w gaźnik:):):)
        Pozdrawiam
    • Gość: adal CHAMY !!!!!!! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 30.10.04, 15:04
      To chamstwo bilety na I i II luk 20 zl !!! i brak ulgowych czy zarzad Polonii
      chce by wszyscy kibice ogladali mecz na II luku ?? !! A co z kibicami , ktorzy
      np od klikunastu czy kilkudziesieciu lat chodza w to samo miejsce?? Za wiernosc
      klubowi maja placic wiecej?? Widze ze zarzad po 3 transferach obrosl w piorka
      imysli, ze wszystko co zrobi bedzie OK...
    • Gość: fe Re: Protasiewicz, Sawina i Buczkowski w Polonii B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:30
      Gość portalu: Joker napisał(a):

> ZAWISZA V LIGA !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka