Dodaj do ulubionych

Obremski na sali, nie w celi

IP: 217.153.62.* 29.10.04, 20:40
jak człowiek po zawale ( na długo przed aresztowaniem , bo informację
o "zawale" w areszcie przekazała tylko GW i nie potwierdził tego ani lekarz
ani obrońca p. O. )
i zagrażającym zdrowiu zadciśnieniem i ...... mógł sprawować tak ciężką
fizycznie i stresującą funkcję wiceprezydenta ( jeżeli oczywiście założyć, że
przykładał się do pracy ) ??
życzę zdrowia każdemu człowiekowi
KAŻDEMU
nawet O..........!!
choćby dlatego, że też jestem człowiekiem
choćby dlatego, że inaczej ominie go sprawiedliwy proces i kara
Obserwuj wątek
    • Gość: ośc Obremski na sali, eech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 00:26
      Zaskakujące że osoba która stara sie uważac za szanowana tak kpi sobie z
      wymiaru sprawiedliwości. Wszak reprezentowal swoją osoba urzad wice prezydenta
      miasta. Wstyd także osób(notabene wielu znanych bydgoszczan) które stoją murem
      za panem O. jak człowiekiem prawym i uczciwym. Tak byc nie powinno, że człowiek
      który posiada duże zabezpieczenie finansowe jest w stanie drwić sobie z prawa.
      Swego czasu szanowąłem tą osobę, teraz już nie mam za co. Widac ze jest to
      lawirant, osoba której brak jest odwagi przyznania się do winy będac
      podejrzanym o przyjęcie korzysci majatkowych. Lepiej sie ukrywać pod przykrywka
      choroby.
      • Gość: kk Re: Obremski na sali, eech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:22
        co powiecie jezeli rzeczywiscie jest chory a okaze sie to w dramatycznych okolicznosciach. pozdr.
        • Gość: koko czerwona prokuratura robi swoje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:46
          taka jest prawda najpierw powinno sie wsadzić wszystkich z prokuratury tam sa
          takie przekręty że ....za 50tys łapówki trzymac tak długo to jakis żart!!
          obrońca nadal nie zna szczegółów rozprawy a powinien znać !!
          • Gość: hym jaka minimalna łapówka, za która powinni wsadzac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:49
            Gość portalu: koko napisał(a):

> najpierw powinno sie wsadzić wszystkich z prokuratury tam sa
            > takie przekręty że ....za 50tys łapówki trzymac tak długo to jakis żart!!

ubawiłem się!
            a jaka jest minimalna łapówka, za która powinni wsadzac???
            • wilman Re: jaka minimalna łapówka, za która powinni wsad 30.10.04, 12:02
              Gość portalu: koko napisał(a):

> najpierw powinno sie wsadzić wszystkich z prokuratury tam sa
              > takie przekręty że...za 50 tys łapówki trzymac tak długo to jakis żart!!

KOKO - powiedziałes cos głupiego!
              na moje oko, koko to leszek
              • Gość: koko witman nie znam goscia jak powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:40
                kiedyś Kwach
      • Gość: prawnik Re: Obremski na sali, eech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 01:09
        mam nadzieję, że takich głupków jak ty więcej nie ma, przecież mamy domniemanie
        niewinności, to nie jest podejrzenie o morderstwo lub gwałt tylko o przyjęcie
        korzyści majątkowej sprzed 4 lat. Za to nie stosuje się aresztu. Ten środek
        zabezpieczający stał się ostatnio bardzo mody i wygodny dla SLD-owskich organów
        ścigania
        Ot pewnie i cała prawda. Przeanalizuj sobie kilka spraw innych konserwatorów w
        kraju i może wtedy podyskutujemy.
        Czy ty w ogóle rozumiesz co napisałeś, bo nie ma w tym ładu.
        • Gość: janusz Re: Obremski na sali, eech IP: 195.85.209.* 01.11.04, 10:13
          Dlatego tylu członków SLD ma obecnie sprawy karne! Starachowice,ŁÓdź,Śląsk,
          Opole itd.
          Coś się Tobie prawniku pomyliło!
    • Gość: nw Re: Obremski na sali, nie w celi IP: *.tvgawex.pl 31.10.04, 18:46
      na moje ten bandyta i zlodziej kombinuje?nagle chory jest?a wczesniej nie
      choroqwal?to oszust...lapie sie wszytskiego,zeby wyjsc...a przeciez jak
      faktycznie jest chory,to dlatego jest w szpitalu i tam go wylecza.zlodziej!
      lapowkarz!niech beknie za swoje!inni siedza to on czemu nie ma?zasluzyl na to i
      tyle!za niewinnosc tyle czasu by go nie trzymali!maja niezbite dowody na tego
      zlodzieja.
      • Gość: Janusz Re: Obremski na sali, nie w celi IP: 195.85.209.* 31.10.04, 22:46
        Wielu ludzi po zawale pracuje. Choroba wiencowa nie wyklucza z aktywności
        zawodowej szczególnie w kulturze itp. wręcz pomaga. Natomiast nie słuszne
        posądzenia, areszt głupie komentarze powodują olbrzymi stres który powoduje
        nawrót choroby a nawet nowy zawał /patrz rzemieślnik który umarł na sali
        sądowej oskarżony przez Urzad Skarbowy/. Stres jest jednym z głównych powodów
        ciężkich chorób serca.
        Nie życzę tego tym którzy piszą głupie komentarze! Pozdrawiam rozsądnych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka