Gość: #kasia IP: 194.204.138.* 26.04.02, 16:44 jakies przecieki?? jak nastroje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochman Re: matura 26.04.02, 16:54 Gość portalu: #kasia napisał(a): > jakies przecieki?? jeszcze nie! > jak nastroje?? lezka w oku, w koncu to juz 10 lat... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: matura IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.04.02, 16:57 A pamietasz jak sie do matury uczylismy? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: matura 26.04.02, 17:01 pamietam zwlaszcza jak Ty sie uczyles!!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: matura IP: 194.204.138.* 26.04.02, 16:58 z czego zdawales no i temat z polskiego pamietasz?? :)) <ja nie..mino, ze mniej czasu uplynelo> :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: matura 26.04.02, 17:06 Gość portalu: #kasia napisał(a): > z czego zdawales no i temat z polskiego pamietasz?? :)) polski, matma, angol i wos. Z polskiego pisalem o lit. wojennej, natomiast na ustnym dostalem najgorszy zestaw z Molierem i jakims krotkim okresem przed/po romantyzmie - jedynymi rzeczami do ktorych sie nie przygotowalem, bo statystycznie nie mialem prawa ich dostac. Z matmy za to mielismy zadanie ze stereometrii (mojej ulubionej dziedziny) wykraczajace poza poziom mat-fiz, na ktore poswiecilem 3/4 czasu i nie znalazlem rozwiazania. Pomimo tego wszystkiego zdalem, wiec nie taki diabel straszny... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: matura IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.04.02, 17:18 > polski, matma, angol i wos. u mnie byl to polski, matma i angol > Z polskiego pisalem o lit. wojennej, a ja wzialem sie za romantyzm.... > natomiast na ustnym dostalem najgorszy zestaw z > Molierem i jakims krotkim okresem przed/po romantyzmie - > jedynymi rzeczami do ktorych sie nie przygotowalem, bo > statystycznie nie mialem prawa ich dostac. Z matmy za to ja na raczej narzekac nie moglem, a jedno pytanie pamietam do tej pory, bo wiaze sie z nim pewna anegdotka... ;-))) > mielismy zadanie ze stereometrii (mojej ulubionej > dziedziny) wykraczajace poza poziom mat-fiz, na ktore > poswiecilem 3/4 czasu i nie znalazlem rozwiazania. Pomimo Tjaaa...... Tez wzialem sie za to zadanko cos obliczylem, po czym zadowolony z siebie wyliczylem jeszcze 2 wymagane zadania za 2 pozostale wcale sie nie zabierajac..... no i dostalem 4, bo to pierwsze czesciowo "skopalem". W rezultacie zamiast byc zwolniony z czesci ustnej musialem do niej podchodzic... :-((( Tam jednak trafilem super zestaw i obylo sie praktycznie bez zadnych problemow..... :-))) > tego wszystkiego zdalem, wiec nie taki diabel straszny... > :-))) Potwierdzam....... Ochman mature zdal..... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: matura 07.05.02, 12:12 Nie pamiętam tematów, ale pamiętam krople potu, które pojawiły się na mym czole, gdy zobaczyłem zadania z matmy. To, że zdałem uważam do dziś za kolejny dowód na istnienie Boga ;-) del Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARS Re: matura IP: 212.244.196.* 07.05.02, 13:04 Oj, gdzie Wy się tutaj zapodzialiście... Ja to co innego, pomimo że matura też 10 lat temu i temat z polaka z literatury wojennej i historia po raz pierwszy to była jazda, i angol, oj się działo, ale mój bracholek zdaje za dwa dni maturę, więc może jednak jakieś wskazówki, że się tak wyrażę. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś