Dodaj do ulubionych

Levis & Tyson

IP: *.i-one.at 08.06.02, 20:52
Hi

Tej nocy o godz. 4.00 odbędzie się walka na pięści Levisa i Tysona .
Kilka stacji TV transmituje bezpośrednio te wydarzenie . Oczywiście już we
mnie krew kipi i chyba do czwartej nie pujde spać .
Ciekawy jestem na kogo stawiacie , eksperci twierdzą że tylko jedem wyjdzie z
nich żywy . Tyson wstawił sobie kilka złotych zębów żeby mógł lepiej gryźć .
To jest ten bokser który już odgryz na ringu przciwnikowi ucho , a nie jedan
ma na swoim ciele odcisk jego szczęki .

Ja stawiam na Tysona .

Alen.
Obserwuj wątek
    • Gość: wromario Re: Levis & Tyson IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 21:12
      Gość portalu: Alen napisał(a):

> Tyson wstawił sobie kilka złotych zębów żeby mógł lepiej gryźć .
      > To jest ten bokser który już odgryz na ringu przciwnikowi ucho , a nie jedan
      > ma na swoim ciele odcisk jego szczęki .

Czekam z niecierpliwością na jego pierwszą walkę z koniem albo dwutonową paczką
      sucharów. ;)

> Ja stawiam na Tysona .

Widzę kolega poważnie traktuje sprawę ;). Tylko, co to ma wspólnego z boksem?

• Gość: Alen Re: Levis & Tyson IP: *.i-one.at 08.06.02, 21:58
        Rzeczywiście można śmiało powiedzić że z boksem to nie wiele będzie miało do
        czynienia , bardziej z walką wściekłych psów . Jak kolwiek to nie nazwiemy
        będzie to bardzo ciekawe wydarzenie.
        Bozpośrednia TV transmisja w stanach będzie kosztowała odbiorce 50 EURO a w
        europie tylko 15 EURO .

Alen.
        • Gość: KILLfist Re: Levis & Tyson IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 05:02
          Pieniądz żądzi światem ! Za parę minut przekonamy się czy " emeryci "
          zasluzyli na te pare :) dolców które mają zarobić .
          • Gość: Yani Re: Levis & Tyson IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 06:13
            Levis wygral w osmej rundzie.
            Ogladal ktos jeszcze?
          • Gość: Alen Re: Levis & Tyson IP: *.i-one.at 09.06.02, 06:15
            Gość portalu: KILLfist napisał(a):

> Pieniądz żądzi światem ! Za parę minut przekonamy się czy " emeryci "
            > zasluzyli na te pare :) dolców które mają zarobić .

Lewis wygra KO ,walka nie była zbyt ciekawa .

A co tyczy się religji pieniędzy , to gdybyś miał wrzystkie pieniądze tego
            świata to i tak za nie , nie można kupić leprzego rozumu. Który wprowadza
            więkrze urozmaicenie w życiu , jak kilka monet .

Alen.
            • Gość: Janek Re: Szkoda czasu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 06:20
              żeby takie walki oglądać. W pierwszej rundzie same klincze bo Tyson próbował
              atakować. Pozostałe rundy to bezkarne obijanie Tysona przez Lewisa. 8 runda
              wpierw podbródkowy i liczenie, za chwilę prawy sierpowy i ko. Cześć pracy.
              Szkoda czasu i szmalu na taki boks. Po prostu jstem sfrustrowany.
              • Gość: Yani Re: Szkoda czasu IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 06:38
                Osobiscie nie oczekiwalem interesujacej walki pomiedzy nimi. Tyson ostatnio
                jest bardziej "widowiskowy" poza ringiem. Wielu na taka widowiskowosc liczylo w
                tym pojedynku i tez, tak jak sama walka, chyba nie nasycili swoich pragnien.
                Pozdr.
                • Gość: Janek Re: Szkoda czasu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 06:46
                  Masz radcję. Ale stawki zdaje się rekordowe były i chyba dlatego Tyson walczył
                  fair. Mamona też uszlachetnia. Pozdrawiam.
                  • Gość: Yani. Re: Szkoda czasu IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 07:32
                    Tyson'owi bardzo potrzebne sa teraz pieniadze, chociaz jak sam twierdzi, ze do
                    pieniedzy nie przyklada wielkiej wagi i woli miec dobry czas, jak pieniadze.
                    Obecnie jest wyplukany z gotowki. W ostatnim czasie na zarobionych $112 mil,
                    wydal $115mil. Kazdy tez wie, ze pieniadze z dzisiejszego pojedynku tez pojda
                    szybko. Tyson zarabia pieniadze i wydaje je. W jego przypadku, zycie gwiazdy
                    jest kosztowne. Miesiecznie wydaje $236,184 na codzienne potrzeby.Poza tym:
                    bizuteria i ubrania $94,5 tys. na miesiac. Golebie i koty kosztowaly go $ 412
                    tys. Podarowal samochody pietnastu kobietom. Twierdzi tez, ze musi miec
                    luksusowe auta, zeby wozic nimi luksusowe kobiety, etc. Ostatnio jednemu ze
                    swoich trenerow powiedzial: skonczylem walczyc dziesiec lat temu, teraz,
                    jestem gotowy zaczac walczyc od nowa. Kazdy czeka wiec, zeby zobaczyc Tysona w
                    akcji, jak nie na ringu to poza nim.
                    Pozdr.
                    • Gość: Tirsa a zwróciliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 11:14
                      uwagę, na porównania komentatora w studio?
                      "to jest nieuniknione jak zmarszczki po sześćdziesiątce"
                      "uciekał jak goniony listem gończym policjanta"
                      "no jeśli podniesie się po tym ciosie, to będzie największy cud od
                      zmartwychwstania Łazarza"

hehehe
                    • Gość: Alen Re: Szkoda czasu IP: *.i-one.at 09.06.02, 11:27
                      Tak to prawda .
                      W sumie rzecz biorąc to mam uczucie wspułczucia dla Tysona .
                      Jego życie było napiętnowene dsficytem ciepła rodzicielskiego , to z koleji
                      uruchomiło w nim takie mechanizmy które w jego dotychczysowej karierze nie
                      pozwoliły mu bardziej wykorzystać zawartość swojej czaszki .

Alen.
                      • Gość: Janek Re: Szkoda czasu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 11:52
                        Masz całkowitą rację. Oglądałem ten "pojedynek" raz jeszcze. Współczułem
                        Tysonowi bo był bezradny, a całe widowisko żenujące. Trzeci raz już nie
                        oglądam. :(((
              • Gość: yacho 11 Re: nie szkoda czasu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:59
                mam odmienne odczucia po tej walce - byla prowadzona w miare czysto,
                troche w komentarzach niedocenia sie wygranej lewisa - bardzo dobrze
                taktycznie rozegral walke i w koncu wygral z wielkim przeciwnikiem - dla
                mnie symbolem wielkosci lewisa byl uscisniecie tysona przez lewisa po
                zakonczeniu - w tym momencie idea boksu jako sportu zwyciazyla - tyson w tym
                momencie byl pogodzony z losem i wyraznie uznal wyzszosc rywala - w sumie
                pomimo glosow malkontentow byl to wielki pojedynek - chyba pozegnanie
                obydwu wielkich rywali z dyscyplina - bo i lewis jest przy koncu swojej
                kariery
                • member Re: nie szkoda czasu 09.06.02, 15:12
                  Walka była do kitu, aż żałuję że zarawałam przez nią noc.
                  • Gość: Alen Re: nie szkoda czasu IP: *.i-one.at 09.06.02, 17:19
                    member napisał(a):

> Walka była do kitu, aż żałuję że zarawałam przez nią noc.

Ja nie żałuję , przygotowywałem się do tej walki psychcznie . Uległem atmosferze
                    zezwierzęcenia i przemocy prezentowanej przez Tysona . Jego grypsy, że wyrwie
                    mórg z czaszki przeciwnikowi, zrobiły na mie wrażenie. Chciałem się oddać tej
                    atmoswerze i udało mi się . Napięcie we mnie przed walką było nie przeciętne,
                    tak nie przeciątne że czas oczekiwania od 4.00 do walki był dla mnie męką . Już
                    ten sam czas oszekiwania na walkę , był dla mnie więkrzym przeżyciem jak sama
                    walka. Oddając się muzie tej atmosfery przeżyłem jeszcze przed walką
                    stabilizującą moją psychike i uwalniającą mnie od napięć chwile .
                    Jednym słowem dla mnie zerwana noc miała sens.

Alen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka