Gość: Lothian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:05 I bardzo dobrze!(Bez inwektyw proszę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: *.petrus.com.pl 03.11.04, 16:10 Na razie tylko prawdopodobnie wygrał. Kerry jeszcze się nie poddaje choć raczej nie zmieni sytuacji. Ale ja wolałam Kerry'ego - przystojniejszy i chciał nam załatwić ruch bezwizowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary santiago Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: 212.122.214.* 03.11.04, 16:13 Gość portalu: torunianka napisał(a): > Na razie tylko prawdopodobnie wygrał. Kerry jeszcze się nie poddaje choć raczej > > nie zmieni sytuacji. > Ale ja wolałam Kerry'ego - przystojniejszy i chciał nam załatwić ruch > bezwizowy;) kwasniewski też jest przystojny (ponoć najbardziej sexowny nawet) i załatwił mieszkania młodym małżeństwom.... poza tym wogóle nie pije (zwłaszcza na grobach) i nigdy nie kłamie (dyplom magistra do teraz leży w szufladzie) i zawsze zachowuje szacunke wobec głow innych państw, zwłaszcza starszych wiekiem (zwłaszcza podczas lądowania helikoptera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothian Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:19 Rzekłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: 212.122.214.* 03.11.04, 16:31 Gość portalu: Lothian napisał(a): > Rzekłeś! no rzekłem! a teraz rzeknę więcej > Abraham Lincoln zostal wybrany do Kongresu w 1846 > John F. Kennedy zostal wybrany do Kongresu w 1946 > > Abraham Lincoln zostal prezydentem w 1860 > John F. Kennedy zostal prezydentem w 1960 > > Zarowno nazwiska Lincoln jak i Kennedy zawieraja po 7 liter. > > Obydwaj mieli na uwadze prawa obywatelskie > > Zony obu stracily stracily dzieci w okresie mieszkania w Bialym Domu. > > Obydwaj prezydenci byli zastrzeleni w piatek > Obydwaj prezydenci byli zabici strzalem w glowe. > > Sekretarka Lincolna nazywala sie Kennedy > Sekretarka Kennediego nazywala sie Lincoln. > > Obydwaj byli zgladzeni przez mieszkanca Poludnia > > Obydwaj nastepcy nazywali sie Johnson > > Andrew Johnson, ktory zastapil Lincolna urodzil sie w 1808 > Lyndon Johnson,ktory zastapil Kennediego urodzil sie w 1908. > > John Wilkes Booth,zamachowiec Lincolna ur.1839 > Lee Harvey Oswald, zamachowiec Kennediego ur.1939 > > Obydwaj zamachowcy uzywali trojczlonowych nazwisk skladajacych sie z 15 > liter. > > Lincoln zostal zastrzelony w teatrze pod nazwa Kennedy. > Kennedy zostal zastrzelony w samochodzie Lincoln. > > Booth uciekal z teatru a zostal zlapany w magazynie. > Oswald uciekal z magazynu a zostal zlapany w teatrze. > > Booth i Oswald zostali zgladzeni zanim rozpoczely sie ich procesysadowe. > > > Tydzien przed zamachem Lincoln byl w Monroe, Maryland. > Tydzien przed zamachem Kennedy byl w Marilyn Monroe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawsjy Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 01:31 i to jak rzekł! ho ho! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: *.petrus.com.pl 03.11.04, 16:38 OK. To poważniej. Wszyscy moi znajomi amerykańscy glosowali może nie tyle na Kerry'ego co przeciw Bushowi. No i przegrali. Ale to co dobre to pelna mobilizacja. Takiej frekwencji chyba juz dawno nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsfasd Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:47 szkoda : ( Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: BUSH WYGRAŁ!!! 03.11.04, 19:03 Świnia z mordą małpy doprowadzi świat do katastrofy (Nostradamus) :)))))) Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: 212.122.214.* 03.11.04, 19:17 polynomial napisał: > Świnia z mordą małpy doprowadzi świat do katastrofy (Nostradamus) :)))))) > > Polynomial-C masz na myśli oleksego? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: BUSH WYGRAŁ!!! 03.11.04, 19:29 Na załączonym obrazku: gillgues.free.fr/bush.htm Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanka Re: BUSH WYGRAŁ!!! IP: 64.213.237.* 04.11.04, 02:18 Wielka szkoda. Jak ja przezyje nastepne 4 lata, patrzec na ten cyniczny usmieszek?!! Odpowiedz Link Zgłoś