Dodaj do ulubionych

Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS

27.08.01, 15:16
Czy wiesz, że stanowisz około 0,1 całego forum. GRATULACJE!!!

Chociaż z drugiej strony, gdybyś załóżmy nas opuścił oznaczało by to koniec
naszego forum:(((

Coolek
Obserwuj wątek
    • Gość: adek Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.ic.net.pl 27.08.01, 15:19
      Eee , no troszkę przesadziłeś z tym "padnięciem".
      • coolek Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS 27.08.01, 15:21
        Może i przesadziłem, ale to właśnie KroTosS narobił najwięcej postów(coś koło
        900 ). Biorąc pod uwagę, że jest na forum dopiero od czerwca(chyba) to naprawdę
        niezły wynik.
        • Gość: KroTosS Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 15:25
          Dzieki za uznanie ale mysle ze mna czy bez to i tak Bydzia jest najlepsza :)))

KroTosS

Ps.Cos mi logowaniw wyrzucilo :(((
        • Gość: adek Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.ic.net.pl 27.08.01, 15:31
          Wynik bardzo dobry . Nie zaprzeczam . Trzeba jednak pamiętać że część
          forumowiczów pisze pod dwoma , trzema nickami . Zwróćcie uwagę , jak są jakieś
          drażliwe tematy pojawiają się "jednorazowi" forumowicze , za każdym razem z
          innym nick-iem. Ale to nie ważne . Pozdrawiam.
          • Gość: fin Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.08.01, 15:36
            Gość portalu: adek napisał(a):
            >Zwróćcie uwagę , jak są jakieś
            > drażliwe tematy pojawiają się "jednorazowi" forumowicze , za każdym razem z
            > innym nick-iem.

Masz niestety rację. Ja zupełnie inaczej traktuję posty, których autorów już znam, a inaczej, jak widzę nick po raz
            pierwszy.
            Gratulacje dla KroTosS-a.

• Gość: KroTosS Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:00
              Przypomnialo mi sie iz to jednak Radca ma okolo 1500 postow wiec nie jestem
              najlepszy.Choc nie wszystki jego posty sa u nas.Co do "jednorazowych" to uwazam
              ze macie racje lecz lepiej zeby kazdy wiedzial kto pisze-to buduje zaufanie do
              drugiego a takze pokazuje ze ni ma nic do ukrycia-mi nigdy nie zdazylo si pisac
              pod innym ickiem,choc jak widac dzis mam problemy z logowaniem ale to ja-po
              prostu mi logo wyrzuca-zreszta serwer sypie sie dzis co chwila.

KroTosS
              • radca Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS 27.08.01, 16:08
                Moje Gratulacje dla KroTossa.

Ja jednak röwniez podzielam zdanie,ze KroToss jest najaktywniejszy.
                Jestem pelen uznania.

Oczywiscie moge sie zgodzic,ze bierzemy pod uwage forum Bygoszcz.

serdecznie pozdrawiam i zycze KroTossowi oraz kazdemu jak najwiekszej-dalszej
                aktywnosci na Forum Bydgoszczy.

radca

• Gość: SDB Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 22:17
      Gratulacje dla KroTosS''a i Radcy. Powiedzcie tylko jak udalo wam sie policzyc
      liczbe napisanych przez nich postow. Moze jest na to jakis patent, ktorego nie
      znam, chcialbym sie dowiedziec ile ja nastukalem od lipca.
      • .sonia. Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS 27.08.01, 23:58
        Niby to proste, ale u mnie się nie sprawdza. Sonia występuje wiele razy, ale to
        nie zawsze byłam ja. Teraz mam na szczęście moje kropeczki.
        • Gość: atomski Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:05
          Do SDB :
          Puknij zakładkę Forum.Wybierz przeszukiwanie forum. Zaznacz w szukanym haśle
          SDB i zaznacz,że jako autor i już.
          • Gość: atomski Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:15
            Tylko,że jak tak zrobiłem, to krotoss miał niecałe tysiąc , a radca prawie
            1500 ??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka