coolek 27.08.01, 15:16 Czy wiesz, że stanowisz około 0,1 całego forum. GRATULACJE!!! Chociaż z drugiej strony, gdybyś załóżmy nas opuścił oznaczało by to koniec naszego forum:((( Coolek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.ic.net.pl 27.08.01, 15:19 Eee , no troszkę przesadziłeś z tym "padnięciem". Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS 27.08.01, 15:21 Może i przesadziłem, ale to właśnie KroTosS narobił najwięcej postów(coś koło 900 ). Biorąc pod uwagę, że jest na forum dopiero od czerwca(chyba) to naprawdę niezły wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KroTosS Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 15:25 Dzieki za uznanie ale mysle ze mna czy bez to i tak Bydzia jest najlepsza :))) KroTosS Ps.Cos mi logowaniw wyrzucilo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.ic.net.pl 27.08.01, 15:31 Wynik bardzo dobry . Nie zaprzeczam . Trzeba jednak pamiętać że część forumowiczów pisze pod dwoma , trzema nickami . Zwróćcie uwagę , jak są jakieś drażliwe tematy pojawiają się "jednorazowi" forumowicze , za każdym razem z innym nick-iem. Ale to nie ważne . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.08.01, 15:36 Gość portalu: adek napisał(a): >Zwróćcie uwagę , jak są jakieś > drażliwe tematy pojawiają się "jednorazowi" forumowicze , za każdym razem z > innym nick-iem. Masz niestety rację. Ja zupełnie inaczej traktuję posty, których autorów już znam, a inaczej, jak widzę nick po raz pierwszy. Gratulacje dla KroTosS-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KroTosS Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:00 Przypomnialo mi sie iz to jednak Radca ma okolo 1500 postow wiec nie jestem najlepszy.Choc nie wszystki jego posty sa u nas.Co do "jednorazowych" to uwazam ze macie racje lecz lepiej zeby kazdy wiedzial kto pisze-to buduje zaufanie do drugiego a takze pokazuje ze ni ma nic do ukrycia-mi nigdy nie zdazylo si pisac pod innym ickiem,choc jak widac dzis mam problemy z logowaniem ale to ja-po prostu mi logo wyrzuca-zreszta serwer sypie sie dzis co chwila. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS 27.08.01, 16:08 Moje Gratulacje dla KroTossa. Ja jednak röwniez podzielam zdanie,ze KroToss jest najaktywniejszy. Jestem pelen uznania. Oczywiscie moge sie zgodzic,ze bierzemy pod uwage forum Bygoszcz. serdecznie pozdrawiam i zycze KroTossowi oraz kazdemu jak najwiekszej-dalszej aktywnosci na Forum Bydgoszczy. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 22:17 Gratulacje dla KroTosS''a i Radcy. Powiedzcie tylko jak udalo wam sie policzyc liczbe napisanych przez nich postow. Moze jest na to jakis patent, ktorego nie znam, chcialbym sie dowiedziec ile ja nastukalem od lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS 27.08.01, 23:58 Niby to proste, ale u mnie się nie sprawdza. Sonia występuje wiele razy, ale to nie zawsze byłam ja. Teraz mam na szczęście moje kropeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:05 Do SDB : Puknij zakładkę Forum.Wybierz przeszukiwanie forum. Zaznacz w szukanym haśle SDB i zaznacz,że jako autor i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Najaktywniejszy forumowicz- KroTosS IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 00:15 Tylko,że jak tak zrobiłem, to krotoss miał niecałe tysiąc , a radca prawie 1500 ?????? Odpowiedz Link Zgłoś