Dodaj do ulubionych

Strzelali, bo uciekał

IP: *.torun.mm.pl 08.11.04, 22:53
sprawa jest oczywista - jak ktos ma merca to na pewno jest złodziejem a moze nawet Bin ladenem -
ciekawe ile jesze debili policyjnych bedzie sie wypowiadało
Pozdrawiam
PS
Ale jeżeli maja rację, to ta wypowiedza udowodnili ze debile nie powinni łapac nikogo bo sa debilami!!!! ewwntualnie szczury ale też watpie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: niki kto jest komendantem w Bydgoszczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:58
      mogli by sie policjanci zorientowac, a nie od razu strzelac!
      czy to gangsterzy? postzrelili niewinnych ludzi!
      kto jest komendantem w Bydgoszczy?
      • Gość: P@wlo Re: kto jest komendantem w Bydgoszczy? IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 08.11.04, 23:44
        Jesli chodzi ci o komendatna miejskiego policji (KMP)- to musze powiedziec,ze
        pamietalem... ale czekaj wlasnie szukam - mam: nadkom. Marek Echaust (tutaj
        link: www.bydgoszcz.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl)
        A co do komendanta wojewodzkiego Policji-to byl nim kiedys,za czasow
        przekretow w Polonii "Heniu Tokarski" (przypominam:
        program "Uwaga",czy "Superwizjer" TVN-u,czy tez artykuly z prasowe w roznych
        Gazetach)-ktorego nadal macki mieszaja jeszcze w Kom.Woj.Policji (z racji,ze
        awansowal, koles na jednego z zastepcow komendanta glownego w KGP w Wa-wie)!
        A obecnie komendantem jest kobita, ktora sam Tokarski sciagnal do Bydzi na
        swojego zastepce - mowie o p. Barbarba Horbik-Piazdecka (w
        skrocie "Pi...zdecka")

a co do zaistnialej sytuacji, to mozna zaczac sie bac-po wydarzeniach z tego
        roku!No ale po artykule ciezko ocenic cala sytuacje nie bedac tam na miejscu-
        teraz to facet moze mowic,ze syn byl biznesmenem (nie mowie,ze nim nie byl),
        aczkolkwiej cala sytuacja tez wydaje sie troche dziwna!zreszta jak na moje to
        za malo infrmacji, zeby wyciagnac istote zdarzenia!
      • Gość: pio Re: kto jest komendantem w Bydgoszczy? IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:51
        najlepiejn wystrzelać gliny ze żnina
    • Gość: podatNIKT Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.amb.bydgoszcz.pl 09.11.04, 11:14
      A mnie interesuje czy policjanci byli umundurowani, mieli oznakowany samochód i
      stali w dobrze oświetlonym miejscu?
      - bo jeśli nie, to nikt nie ma obowiazku po zmroku sie zatrzymywac na takie
      wezwanie! można sie zgodnie z prawem nie zatrzymać. W takiej sytuacji trzeba
      podjechać do najbliższego komisariatu.
      Jeśli goście w mercu naprawdę sa winni to mam nadzieję, ze policja znajdziena
      nich cos wiecej niż "jazdę w mercedesie" i "jazdę niewłaściwa drogą i o
      niewłasciwym czasie"
      • Gość: GOSC Re: Strzelali, potracil POLICJANTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:43
        Jesli jakis ktos ma Mercedesa i nie potrafi nawet go prowadzic to po diabla nim
        jezdzi lepiej niech pojedzie i nauczy sie prowadzic. Skoro potracil Policjanta
        uwazam ze powinni strzelac !!!!
        Ile jeszcze trzeba bac sie debili w ciemnych autach majacych wszystkich w dupie.
        Czym wieksza bryka to czesto mniej rozomu.

POLICJA nie powinna bac sie strzelac !!!!!!
        • Gość: 007 Re: GOSC...najlepiej do wszystkich GOSCI bez pytan IP: *.nist.gov 09.11.04, 16:11
        • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, potracil POLICJANTA IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:48
          Jaki ty gosciu jestes durny, gdyby nie umiejetnosci kierowcy to nie pisalabym
          tego, tylko lezała w kostnicy. Żaden policjant nie był potrącony!!Żadnego
          oznakowania, żadnego stój policja. Strzelali jak do kaczek, 22 kule.
    • Gość: ala Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:53
      PEWNI SA POWIAZAN POLGLOWKI
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:15
        ci wszyscy co takie bzdury piszecie. Zajrzyjcie do swojego sumienia jak policja
        bedzie musiala uznac porazke. Pomyslcie jak dobijacie czlowieka ktory otarl sie
        o smierc
        • Gość: alek Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:59
          W różnych akcjiach policja filmuje.W telewizji takie filmy z akcji są
          pokazywane nie raz nie dwa.Policjanci mają taśmę na pewno z tym nagraniem
          akcji.Wtedy sprawa się wyjaśni z przebiegu zdarzeń.Teraz dla dobra śledztwa
          zdarzenia są te fakty pomijane.
    • genuine44 Re: Strzelali, bo uciekał 09.11.04, 14:24
      O co ten krzyk? Nie zatrzymal sie na zadanie policji wiec policja
      uzyla "srodkow przymusu". Gdyby to byla policja amerykanska, gosc juz by nie
      zyl.
      • Gość: DD Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.hipernet.ras.pl 09.11.04, 15:13
        A ty bys sie zatrzymal na zadanie jakichs kolesi w cywilu? Skad mial wiedziec
        ze to policja? Smieszny jest tekst ze oni krzyczeli stoj policja, napewno w
        samochodzie to bylo slychac, paranoja.
        • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:54
          nie ze nie bylo slychac, facet nie krzyczal . po prostu wyciagnał bron i zabijal
          • genuine44 Re: Strzelali, bo uciekał 11.11.04, 03:42
            > nie ze nie bylo slychac, facet nie krzyczal . po prostu wyciagnał bron i
            zabija
            > l

Gdyby zabijal, tobys nie pisala. :)
      • Gość: MMM Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 09.11.04, 20:55
        Nieprawda !!! o tych z USA
        • genuine44 Re: Strzelali, bo uciekał 10.11.04, 13:41

> Nieprawda !!! o tych z USA

A scislej co nieprawda? Twierdzisz, ze po potraceniu amerykanskiego policjanta
          policja by dzwonila do prokuratora po zgode na uzycie broni? :)
          • Gość: MMM Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.w83-194.abo.wanadoo.fr 11.11.04, 19:50
            Skad uciekajacy wiedzial ze to policja? (w tej sytuacji)
            W Usa strzelaja i zabijaja jak sa pewni ze chodzi o jakegos przestepce,
            uciekinieruw bruboja zatrzymac.
            Zdazaja sie wypadki )))
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:53
        nie było zadnego stoj policja, nikt nas nie zatrzymywał. Strzelai zeby zabic.
        Jacy wy ludzie jestescie niektórzy ułomni.
    • Gość: nie do znina Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:12
      policja w znienie (straz miejska tez) to zenada sluzb mundurowych. w miasteczku
      jest ograniczenie predkosci - no i drogowka lapie i kieruje rozmowa tak BYŚ
      DAŁ. To co przytrafilo sie mlodym ludziom mnie nie dziwi - dziwi mnie
      zdziwienie , dlaczego para mlodych ludzi wjezdza na polna droge - mysle ze jest
      tam romantyczniej niz na ulicach zapyzialego miasteczka. Poziom obslugi sluzb
      interweniujacych jest na poziomie calego miasteczka - ogorzale alkoholem
      twarze - nie daj boze miec inne zdanie - beda w dwoch, lub trzech przekrzykiwac
      sie by pokazac swoje racje - starsza dodatkowymi karami i powiekaszaja
      przewinienia np. drogowe - jesli w ogole mialo miejsce SLOWEM JEDNA RADA OMIJA
      Ć WIOCHE Z DALEKA - NIE ZYJE ALE BEZ WASZYCH
      PIENIEDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Gall Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 16:27
      Jasne, że osoby w cywilu nie mają prawa zatrzymywać w nocy aut i każdy by
      uciekał.
      Zastanawia mnie jednak fragment wypowiedzi "Jacek stanął obok TIR-a, bo
      widział, jak jakiś człowiek w cywilnym ubraniu ciągnie za kołnierz innego
      mężczyznę", jak i pora wyjazdu w odwiedziny do cioci.

Sprawa nie jest dla mnie jednoznaczna i jestem ciekaw, czy doczekamy się jej
      wyjaśnienia.

Pozdrawiam
      Gall
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:58
        ciesze sie ze sie doczekasz. Jacek nie wychodzil z samochodow. Kto wychodzi z
        samochodu jak do niego strzelaja. Od razu, od policji dowiedzielismy sie ze to
        byla policja. Policja twierdzi ze doganiala nas polonezem, a mesiem jechalismy
        po 200 na godz, meś ma 300 km. Ludzie obudzcie sie.
    • Gość: icek Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.pool.mediaWays.net 09.11.04, 17:23
      Zlikwidowac policje!!!!!!
      Uciekajacym wlascicielom mercow rozdac bron szybkostrzelna wtedy nikogo nie
      beda musieli potracac i brudzic takiego cacka!!!!!!!!!
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:59
        dzieki bardzo za ten komentarz. Policja ymysla bzdury, bo wiedza ze spieprzyli
        sprawe. To cud ze zyjemy
    • Gość: Maren Re: Strzelali, bo uciekał IP: 212.122.214.* 09.11.04, 17:45
      Brawo Policja! Nie bójcie sie używac broni. Nawet w stosunku do poważnych biznesmenów i ich partnerek o nieposzlakowanej opinii (jak to nauczycielki), którzy potrącają policjantów.

A tak w ogóle to jeszcze się nie wypowiedział rzekomy poszkodowany i jego kobieta-może ich warto zapytać, co robili w "luksusowej" bryce na polnej drodze ok. 21... Niech zgadnę, jechali do cioci obok... ;-)
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:02
        nie idioto. do babci ktora mieszka za ta droga. Jaki ty jestes ciemny. Nikt nie
        zostal potracony. Wszystko zobaczycie, wszystko wyniesiemy na swiatlo dzienne.
        Takim osobom jak ty troche oczy wyjda. Wynika z twojego listu ze nawet do
        ciebie moga strzelac. Ciekawe jakby ciebie chcieli zabic co bys powiedzial,
    • Gość: stef Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.tvgawex.pl 09.11.04, 19:14
      Tak jest Nie ma rady na tych "twardzieli" w wielkich i luksósowych
      furach!!!Trzeba wystrzelać ich i basta!!! NO przesadzam ale taka jest prawda że
      najczęściej to właśnie ludzie prowadzący tego typu samochody zachowują sie jakby
      tylko do nich należała jezdnia. A i trzeba zadać sobie putanie skąd oni mają te
      samochody bo wątpie że z uczciwej pracy, To własnie bogate snoby są podejżane no
      bo daj ku temu najlepsze dowody!!!!!!!
      • Gość: biedak Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:23
        A ty stef jestes taki biedny, że nawet słownika ortograficznego w domu nie masz?

A za internet kto rachunek ci oplaca? I skad na to masz? Pewnie ukradles, co? No
        bo uczciwa praca sie na internet nie zarobi.
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:04
        twardzieli????!!!!! Jestesmy zalamani!!!! To co? jakbysmy jechali maluchem to
        by wszystko bylo ok.
    • Gość: tygrysek Re: Strzelali, bo uciekał IP: 212.122.214.* 10.11.04, 10:17
      Ja o tej sprawie dowiedzialem sie z racia i tam pytali sie dziennikarze jakiejs
      starszej pani ktora to rzekomo widziala czy policjanci byli w mundurach czy po
      cywilnemu? No i odpowiedz byla taka: policjanci nie mieli mundorow tylko mieli
      zalozone zolte kamizelki odblaskowe z napisem policja.No i co teraz powiecie
      pewnie gosc w mercu nie widzial tych kamizelek? Uzycie broni jak najbardziej
      prawidlowe jest to 1 przypadek uzycia broni: w celu odparcia bezposredniego i
      bezprawnego zamachu na zycie,zdrowie lub wolnosc policjanta albo innej osoby
      oraz w celu przeciwdzialania czynnosciom zmierzajacym bezposrednio do takiego
      zamachu. A proba rozjechania policjanta byla bez watpienia zamachem na jego
      zycie lub zdrowie
      • genuine44 Re: Strzelali, bo uciekał 10.11.04, 13:39
        > zalozone zolte kamizelki odblaskowe z napisem policja.No i co teraz powiecie

Jezeli to prawda, to chyba koniec dyskusji. :)
        • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:07
          żadnych kamizelek, najwyzej je potem zalozyli, bo sie przestraszyli co narobili
        • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 00:04
          no wlasnie
          tam nie bylo nic
          i co teraz powiecie, ja tam bylam i widzialam
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:06
        ja nie wiem jak ludzie moga takie bzdury gadac. Nie wiedza a pierd.....
      • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:12
        Powiem wam jedno!!! Siedzialam w tym samochodzie. Ogladajcie i patrzcie. Tym
        wszystkim ktorzy takie bzdury gadaja gratuluje inteligencji. Zobaczycie!! Ale
        nie zycze nikomu zeby sie znalazl w takiej sytuacji. Nie wiem jak wrocic do
        normalnosci, codziennosci. Na podstawie tego co twierdzi policja moze tez bym
        cos podejrzewala, ale jak oni klamia. Prawda wyjdzie.I na to czekamy.
        • Gość: kYs Strzelali, bo uciekał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 00:52
          Zobaczymy co wykaze sledztwo, czytanie opinii na forum mnie smieszy, jedni chca
          wystrzelac wszystkich policjantow, inni wszystkich tak zwanych 'bogaczy'. Ludzie
          co z wami? Skad w was tyle agresji? Czy nie uwazacie ze cos jest z wami nie w
          porzadku??? Zastanowcie sie czasami co piszecie a nie piszecie co wam slina na
          jezyk przyniesie.
          • Gość: uczestnik zdarzeni Re: Strzelali, bo uciekał IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 00:02
            Dzieki za ta wypowiedz. Ludzie tam nie bylo, wierza w bajk policji, ktora teraz
            kreci. Ja momi tego co sie mi stalo nie generalizuje policji, ale i tak sie
            boje obcych ludzi. To jest uraz. Jestem pewna ze uda nam sie wszystko wyjawic,
            jak policjanci sp..... robote.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka