Dodaj do ulubionych

ekshumacja zwlok Dawida

22.11.04, 17:14
Jesli moze sie to przyczynic - do poznania prawdy ..... to jestem na to gotow.
Znajac - jaki byl DAWID , jestem swiecie przekonany ,ze to On sam zyczylby
sobie - ABY PRAWDA UJRZALA SWIATLO DZIENNE , A WINNI PONIESLI ZASLUZONA KARE.

wiem i to napewno ,ze " DAWID SOBIE TEGO ZYCZY "
===================================================

Jesli tylko jest to mozliwe i bedzie mozna sprawdzic - jaka jest prawdziwa
PRZYCZYNA SMIERCI ?

Istnieje ogromne prawdopodobienstwo i podejrzenie o poelnieniu przestepstwa
przez lekarza JAROSLAWA CZ. ze szpitala dla plucno-chorych
na ul. Seminaryjnej w Bydgoszczy - ze LEKARZ TEN DOBIL RANNEGO DAWIDA
KANIECKIEGO - by ratowac i chronic pijanego lekarza wojskowego, ktory
uznajac za zmarlego - pozostawil rannego w lesie bez jakiejkolwiek proby
ratowania zycia i zdrowia

radca
Obserwuj wątek
    • Gość: Grim Ripper Re: ekshumacja zwlok Dawida IP: *.access.uk.tiscali.com 22.11.04, 17:43
      Kto zacz ow Dawid i dlaczego chcesz jego scierwo
      z ziemi wykopac? Bo chyba logiczne ze jesli nie znaleziono
      przyczyny zgonu rok/dwa temu to dzisiaj go robaki tocza i nic
      przez ekshumacje nie osiagniesz, chyba ze zostal otruty?
      • radca Re: ekshumacja zwlok Dawida 22.11.04, 18:10
        Gość portalu: Grim Ripper napisał(a):

> Kto zacz ow Dawid

- DAWID KANIECKI - to moj syn

>i dlaczego chcesz jego scierwo z ziemi wykopac?

- nie ublizaj mi - prosze Cie bardzo

>Bo chyba logiczne ze jesli nie znaleziono
        > przyczyny zgonu rok/dwa temu to dzisiaj go robaki tocza i nic
        > przez ekshumacje nie osiagniesz, chyba ze zostal otruty?

- podobnie jak Ty ... zaczal sie nabijac i wysmiewac SZEF PROKURATURY REJONOWEJ
        w Bydgoszczy - BERENT

powiedzial tez - smiejac sie : " POCZEKAMY ROK I PO ROKU TKANKI MIEKKIE
        ULEGAJA ROZKLADOWI I JUZ PAN NIC NIE UDOWODNI "

ale pytanie.... ; czyz to dla poznania PRAWDY i UDOWODNIENIA PRZESTESPSTWA
        W ZABOJSTWACH I MORDACH - nie dokonuje sie EKSHUMACJI ?

radca
        • Gość: Grim Ripper Re: ekshumacja zwlok Dawida IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.11.04, 09:18
          Syn? Nie wiedzialem, przykro mi.
          Tym niemniej ow Berent ma racje: po roku cialo czlowieka
          na ogol wraca do natury. Sa przypadki gdy mozna udowodnic
          zbrodnie, np tak sie stalo z angielskim masowym morderca-lekarzem
          niedawno. Ale ow facet nie dusil czy tez dzgal nozem ale zabijal
          strzykawka. Analiza toksykologiczna szczatkow jego ofiar zgubila
          morderce. Jakim wiec sposobem ow bydgoski Dr Shit-man zalatwil
          panskiego syna?
          • radca Re: ekshumacja zwlok Dawida 23.11.04, 12:08
            Dawid.... pomimo,ze pierwszy pijany lekarz wojskowy uznal Go za zmarlego i
            uciekl -gdy wydalo sie o jego upojeniu ... przelezal dosc znaczny i dlugi okres
            pozostawiony w lesie.Bylo to 1-szego listopada w nocy.Temperatura otoczenia
            byla okolo 3-4 stopni.Po ucieczce zauwazono,ze Dawid daje znaki zycia i sie
            rusza.Wezwano nastepnego lekarza - by ratowal ofiare poniewaz zyje.
            Placowka pogotowia wraz z dyspozytorka GRAZYNA G. nie mialo zamiaru juz wysylac
            nikogo - poniewaz lekarz byl i on sie nie myli.Gdy jednak policjant zagrozil,ze
            przybedzie do pogotowia i sila zabierze lekarza do STRZYZAWY - by ten ratowal
            pozostawionego chlopaka - nie majac innego wyboru ... wyslano tam lekarza
            JAROSLAWA CZ. Tenze jednak jak tylko mozna bylo najpozniej przybyl - do miejsca
            gdzie lezal DAWID.Nakazal wszystkim czekac , a sam udal sie do lezacego
            chlopaka.Byl przy nim okolo 4-5 minut i po przybyciu do policjantow wypisal
            kartke z napisem " ZGON" oraznatychmiast nakazal przewiezienie ZWLOK do
            PROSEKTORIUM -AKADEMII MEDYCZNEJ .

Zatelefonowano do firmy przewozacej zwloki ,aby ta przyjechala.Byla to odleglosc
            okolo 20 kilometrow i nalezalo przejechac przez centrum miasta oraz dalej
            poza miasto.Czas wiec byl dosc znaczny i temperatura otoczenia byla prawie zero.

Pracownicy- ktorzy przewozili DAWIDA
            • radca Re: ekshumacja zwlok Dawida 23.11.04, 12:13
              Pracownicy ktorzy przewozili DAWIDA stwierdzili,ze " DZIWNE NAM SIE WYDALO -
              PONIEWAZ ON BYL TAKI MIEKKI I CIEPLY "

lEKARZ TEN NA CODZIEN PRACUJE W szpitalu dla plucno chorych i to tenze szpital
              akurat w tamtym roku wykazal sie najwieksza zuzywalnoscia PAVULONU.

Wiele wskazuje na to ,ze ten lekarz - JAROSLAW CZ. usmiercil DAWIDA . poniewaz
              sam nastepnie ZACZAL POPELNIAC KILKA DALSZYCH PRZESTEPSTW W KROTKICH ODSTEPACH
              CZASU "
              • Gość: Grim Ripper Re: ekshumacja zwlok Dawida IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.11.04, 13:25
                No to faktycznie, jest robotka dla Zakladu Medycyny Sadowej AMB.
                Tylko czy stanie on na wysokosci zadania?
                Ten Dr Shit-man z Anglii i jego zdumiewajaca mokra robota zostali byc
                brani na serio dopiero po tym jak detektywi pojechali na Malte i tam wydobyli
                szczatki doczesne pewnej kobitki az tam wywiezione w celu rodzinnego pochowku.
                Znalezli w tkance miesniowej, jeszcze zachowanej, duza dawke heroiny. Dobry
                doktor powiedzial jej, ze ma smiertelna chorobke i ze nie przezyje roku. A ta,
                bezczelna, objechala swiat w turze pozegnalnej i po uplywie roku znow pojawila
                sie w gabinecie lekarza-mordercy.
                Facet nie mogl zniesc takiej impertynencji i ja zalatwil odmownie, tym razem
                skutecznie.
                • radca ekshumacja zwlok Dawida - ORGANY - kradziez 23.11.04, 15:31

> No to faktycznie, jest robotka dla Zakladu Medycyny Sadowej AMB.
                  > Tylko czy stanie on na wysokosci zadania?

- nie bardzo w to wierze.... a dlaczego ?

Otoz chodzi mi o powiazania w samej Bydgoszczy. Jest to typowe miasto -
                  " wojskowo-komunistyczne " .Malo tego .... sama Bydgoszcz byla silnym OSRODKIEM
                  UB i jak slyszalem - drugim po lodzi wraz katem MOCZAREM.

Bydgoszcz.... silny OSRODEK UB..... a dalej spadkobiercy SB.Otoz SLUZBA
                  BEZPIECZENSTWA w samej BYDGOSZCZY miala ogromna i szeroka RZESZE
                  WSPOLPRACOWNIKOW I DONOSICIELI .

Malo tego..... sam POMORSKI OKREG WOJSKOWY - to rowniez KOMUNISTYCZNY TWOR
                  powiazan PZPR - MON i MSW.

W samej BYDGOSZCZY istnieja rowniez silne powiazania STANOWISKOWO-RODZINNE.

Okazuje sie,ze np. MAZ pracuje w PROKURATURZE WOJSKOWEJ , a zona w PROKURATURZE
                  WOJEWODZKIEJ.

Jeden brat jest PROKURATOREM WOJSKOWYM ( wymienionym w MONITORZE POLSKIM -
                  jako wspolpracownik SB ) a brat jego pracuje w KOMENDZIE WOJEWODZKIEJ MO )

Szefostwo AKADEMII MEDYCZNEJ jest silnie powiazane z SLD.ZONA i MAZ zajmuja
                  glowne role i tak np. PROFESOR SLIWKA z ZAKLADU MEDYCYNY SADOWEJ przyzwalal
                  na WCHODZENIE WSZELKICH OSOB - DO PROSEKTORIUM .... w CZASIE WOLNYM OD PRACY.
                  Malo,ze to tolerowal - to jeszcze na to w pelni przyzwalal i akceptowal.

Istnieja rowniez silne powiazania LEKARSKO -RODZINNE , gdzie np. maz jest
                  lekarzem w jednej placowce , a zona w drugiej .... ale

znam taki przypadek,ze ojciec STARSZY FELCZER ROMAN J. lat 68 wykorzystujac
                  swoje powiazania rodzinne i uklady - LAMAL PRAWO I DOPUSZCZAL SIE PRZESTEPSTW
                  w czasie pelnienia dyzurow w PRZYCHODNI -FORDON oraz w POGOTOWIU RATUNKOWYM-
                  w FORDONIE. Mowa jest tutaj nie tylko o LEWYCH ZWOLNIENIACH LEKARSKICH
                  i nie tylko o PELNIENIU DYZUROW PO PIJANEMU .... ale jeszcze wiele innych.
                  Syn tego felczera jest lekarzem w innej placowce w Bydgoszczy.

Do tego dolozyc wszelkie kolezenskie uklady i te jeszcze z czasow SB,MO oraz
                  aktualne.

W samej BYDGOSZCZY nie ma najmniejszych szans na SPRAWIEDLIWOSC.Nie ma
                  najmniejszych szans na UCZCIWE ZBADANIE SPRAWY.

Jak juz opisywalem ten lekarz - ktory wedlog zebranych materialow i akt sprawy,
                  ktory MOGL USMIERCIC DAWIDA - mial praktyke zawodowa w SZPITALU MSW
                  w Bydgoszczy. To akurat z tego samego SZPITALA MSW - zostal ""ODDELEGOWANY""
                  + w ramamach stazu + DO PRZEPROWADZENIA SEKCJI ZWLOK DAWIDA KANIECKIEGO -
                  DR PRZEMYSLAW S.

Kolega JAROSLAWA CZ. - " SPORZADZIL NOTATKI Z SEKCJI ZWLOK - TAK ABY BYLY ZGODNE
                  Z WIEDZA MEDYCZNA "

To o czywiscie przekazal dr JOLANCIE PRZYGONSKIEJ z ZAKLADU MEDYCYNY SADOWEJ
                  - ktora jak zeznala : " NIE PRZEPROWADZALA TEJ SEKCJI ZWLOK - TYLKO JA FIRMOWALA
                  I SPRAWDZILA NOTATKI - CZY SA ZGODNE Z WIEDZA MEDYCZNA "

Jak powiedzial PROKURATOR WOJSKOWY pplk JAN BOROWY -"tutaj nastapilo w sprawie
                  STRZYZAWY - zderzenie sie dwoch resortow " .... oraz dodal...

" WIE PAN.... JA NIE CHCE TUTAJ NALATYWAC - BY NIE BYLO, ZE RESORT - NA RESORT
                  ALE NIECH PAN UWARZA NA KRAJEWSKIEGO " !!!
                  ( mowa byla oczywiscie o ZASTEPCY KOMENDANTA POLICJI - z komendy-FORDON )

radca
                  • radca WOJSKO - POLICJA 23.11.04, 15:56
                    Pracownicy pogotowia ratunkowego- Fordon : CYWILE.
                    Wiekszosc z tego DYZURU - to EKIPA z samego FORDONU

Szef ZESPOLU REANIMACYJNEGO - kapiatan DARIUSZ Z. ( stan glebokiego upojenia )

* Na codzien zatrudniony w X WOJSKOWYM SZPITALU KLINICZNYM w Bydgoszczy.
                    * Starszy brat major KRZYSZTOF Z. ( aktualnie nie zyje - smierc zagadkowa )
                    ZASTEPCA SZEFA WOJSKOWEJ KOMENDY UZUPELNIEN - Bydgoszcz.
                    * Ojciec pijanego lekarza wojskowego - pulkownik TADEUSZ Z. emeryt LWP
                    byly pracownik KADR POMORSKIEGO OKREGU WOJSKOWEGO.

OBRONCA pijanego lekarza wojskowego - pulkownik KORZYCKI ( zmarl na kilka godzin
                    przed POSIEDZENIEM SADU - by wykluczyc ojca DAWIDA KANIECKIEGO z Procesu )
                    Pulkownik KORZYCKI to byly PREZES GARNIZONOWEGO SADU WOJSKOWEGO - Bydgoszcz.
                    Jego wychowankowie mieli " sadzic" pijanego lekarza wojskowego - a ON sam
                    mial BRONIC kapitana DARIUSZA Z.

Otoz ten byly PREZES GARNIZONOWEGO SADU WOJSKOWEGO - to byla taka " FIGURA "
                    w Bydgoszczy, ze WYSTARCZYL TYLKO JEDEN TELEFON OD NIEGO - BY SPRAWA BYLA
                    ZALATWIONA TAK JAK SOBIE TEGO ZYCZYL.

Jak tez powiedzial SZEF ZANDARMERII WOJSKOWEJ - BYDGOSZCZ.....
                    " MIELISMY OGROMNE NACISKI GDZIE ZOSTALA ODDANA KREW KAPITANA ?
                    POWIEDZIELISMY W KONCU , ZE ODDALISMY DO GDANSKA - A MYSMY ODDALI TA KREW
                    W BYDGOSZCZY . NAPEWNO KAZDA KREW W GDANSKU ZOSTALA WYCZYSZCZONA NA ZERO "

.... do sprawy POLICJI wroce w dalszej czesci

radca
                    • Gość: Grim Ripper Re: WOJSKO - POLICJA IP: *.friaco.access.uk.tiscali.com 23.11.04, 17:28
                      Panie Radca, rzucasz Pan ciezkie oskarzenia pod adresem roznych ludzi.
                      Co do tego ze lekarz wojskowy byl w sztok pijany to ja nie mam zadnych
                      watpliwosci. Co do reszty:coz, widze tu dwa wyjscia. Albo popadles Pan pod
                      wplywem rozpaczy w stan ciezkiej paranoi albo...az strach dokonczyc.
                      Na wszelki wypadek radzilbym unikac bydgoskich lekarzy i nie pozwolic sobie
                      robic zastrzykow na miejscu, no chyba ze w Toruniu.
                      Jedna rzecz wydaje mi sie uzasadniona i do zalatwienia, jesli jest takie Panskie
                      zyczenie- owa ekshumacja i badanie toksykologiczne szczatkow Panskiego syna.
                      Skoro lokalna prokuratura do tego sie nie kwapi a lokalne uklady personalne nie
                      sa sprzyjajace to nalezy sie udac do lokalnej osobistosci co ma niewatpliwie
                      czyste oraz dluuugie rece.
                      Udaj sie Pan z prosba o pomoc do b. posla, Janka Rulewskiego. Przekaz mu ode
                      mnie telefonicznie haslo: "Kapitan Sokole Oko"- wtedy Pana przyjmie,on juz wie
                      od kogo i o co w tym hasle chodzi.
                      Powodzenia!
                      • radca Re: WOJSKO - POLICJA 23.11.04, 18:12

> Panie Radca, rzucasz Pan ciezkie oskarzenia pod adresem roznych ludzi.
                        > Co do tego ze lekarz wojskowy byl w sztok pijany to ja nie mam zadnych
                        > watpliwosci. Co do reszty:coz, widze tu dwa wyjscia. Albo popadles Pan pod
                        > wplywem rozpaczy w stan ciezkiej paranoi albo...az strach dokonczyc.

- Szanowny Panie
                        Pisze tutaj jednak bardzo ostroznie i to co co pisze - wynika z posiadanych
                        materialow i informacji.Oczywiscie tego - co wiem, jest jednak wiecej.
                        Gdybym pisal o roznych sprawach i to tylko z jakiegos tam sobie - wymyslu,
                        czy tez przypuszczen.... to mozna by mnie ewentualnie pomawiac o jakies
                        tam sobie insynuacje.

Lecz ja akurat zdobywalem informacje, dzien po dniu.Krok po kroku.
                        Bywalem gdzie tylko sie da i u kogo tylko sie da.

Te informacje zdobywalem rowniez od wielu osob - ktore tez prywatnie byly
                        ze mna - a oficjalnie i urzedowo musialy udawac.

Naprawde opisuje tutaj informacje - w jakich jestem posiadaniu.

> Na wszelki wypadek radzilbym unikac bydgoskich lekarzy i nie pozwolic sobie
                        > robic zastrzykow na miejscu, no chyba ze w Toruniu.

- absolutnie sie nie obawiam zadnych zastrzykow ze strony "bydgoskich " -
                        czy jakichkolwiek innych lekarzy.Zapewniam o tym publicznie i oficjalnie.
                        Naleze do osob - ktore nawet za cene swego zycia .... beda bronili czlowieka -
                        ktoremu wyrzadzono krzywde.

a co dopiero jesli chodzi o wlasne dziecko.Na przykladzie zakulisowych spraw
                        zwiazanych ze smiercia DAWIDA poznalem - co sie dzieje naprawde ?

Jesli ktokolwiek zarzuci mi klamstwo i zmyslanie w opisywanych sytuacjach ?
                        zawsze jestem gotow to ukazac PUBLICZNIE - by OPINIA PUBLICZNA przekonala sie
                        KTO TUTAJ KLAMIE ? Ja nie pisze i nie opisuje pod jakims tam nickiem oraz
                        ukrywajac sie.... ja pisze i ukazuje kto ja jestem i jestem zawsze gotowy
                        do ZLOZENIA ZEZNAN I UKAZANIA MATERIALOW DOWODOWYCH - tylko chodzi o to,ze
                        PROKURATURA REJONOWA W BYDGOSZCZY - NIE CHCE RUSZAC TYCH TEMATOW - by nie
                        doszlo do AFERY .By nie okazalo sie,ze pojawi sie " BYDGOSKA OSMIORNICA "

> Jedna rzecz wydaje mi sie uzasadniona i do zalatwienia, jesli jest takie
                        > Panskie zyczenie- owa ekshumacja i badanie toksykologiczne szczatkow
                        > Panskiego syna.
                        > Skoro lokalna prokuratura do tego sie nie kwapi a lokalne uklady personalne
                        > nie sa sprzyjajace to nalezy sie udac do lokalnej osobistosci co ma
                        > niewatpliwie czyste oraz dluuugie rece.
                        > Udaj sie Pan z prosba o pomoc do b. posla, Janka Rulewskiego. Przekaz mu ode
                        > mnie telefonicznie haslo: "Kapitan Sokole Oko"- wtedy Pana przyjmie,on juz
                        > wie od kogo i o co w tym hasle chodzi.
                        > Powodzenia!

- Z calym Szacunkiem dla Pana Posla JANA RULEWSKIEGO ,ale..... po SMIERCI
                        DAWIDA pragne podejmowac wszelkie kroki - a szczegolnie w Tej sprawie -
                        na ZASADZIE BEZSTRONNOSCI oraz bez jakichkolwiek ZNAJOMOSCI.

Okazalo sie po smierci DAWIDA,ze dawni "PRZYJACIELE " - ktorzy sie sciskali
                        dawniej ze mna - unikali mnie , by nie stracic ukladow, kontaktow itp.
                        Bywalo tez tak,ze czesc z CZLONKOW RODZINY wymawiala sie,ze NIE MAJA KONTAKTOW
                        ZE MNA I - TO NIE ICH SPRAWA ( wazniejsze bylo np. uzyskac zwolnienie L-4 )

Jeden z najblizszych krewnych po przeczytaniu artykulu w " EXPRESSIE BYDGOSKIM "
                        powiedzial z pretensja... " OPISUJA CIE W GAZETACH - WSTYD PRZYNOSISZ RODZINIE "

Jedna z najblizszych krewnych , w czasie mego PROTESTU GLODOWEGO - powiedziala
                        z pretensja i wykrzykiem do mojej siostry : " JEMU JUZ CALKIEM ODBILO .... "itd.
                        Dzisiaj ta sama osoba - jak i ci, ktorzy mnie sie WYPIERALI .... otrzymuja
                        odemnie pomoc zyciowa wszelakiego rodzaju.Ci ktorzy odracali glowy - w czasie,
                        gdy PROTESTOWALEM przeciwko PROKURATURZE oraz ukazywalem MATACTWA i UKLADY
                        i udawali,ze mnie nie widza - dzisiaj na nowo chca sie sciskac i poklepywac
                        po plecach .

Zbyt wiele doswiadczylem i zbyt dokladnie poznalem - co czlowiek znaczy ,jesli
                        jest w potrzebie .... a jak bardzo sie kolo kogos chodzi , gdy " cos moze ".

Dlatego postanowilem,ze bede dzialal sam i zgodnie z OCZEKIWANIEM MYCH PRAW
                        OBYWATELSKICH - dlatego nie zamierzam wchodzic w " uklady " ....

z calym szacunkiem.... ale chce BYC CZYSTY

dziekuje za propozycje i chec pomocy, ale bardziej mozna mi pomoc ....
                        ZAWIADAMIAJAC PROKURATURE.

Tak sie akurat sklada w Tym naszym kraju,ze OSKARZONY ma wiecej PRAW -
                        anizeli OSOBA POKRZYWDZONA

sam tego doswiadczylem bedac " pokrzywdzony w sprawie " oraz jako OSKARZYCIEL
                        POSILKOWY

radca

ps. oczywiscie do tematu POLICJI wroce - a szczegolnie
                        do KOMENDY REJONOWEJ- FORDON
                        • Gość: Grim Ripper OK, wycofuje sie z mojej propozycji pomocy IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 23.11.04, 19:12
                          Panskie dziecko Panie Radca, panska sprawa i panska decyzja.
                          Nic tutaj po mnie.
                          Pozwole sobie jednak zauwazyc, ze zdolnosc wykrycia Pancuronium bromide
                          w tkance miesniowej jest odwrotnie proporcjonalna do czynnika czasu.
                          Juz teraz zapewne wymagane by byly b.czule(i kosztowne) badania spectrometryczne
                          tkanki, nie kazda pracownia sie ich podejmie. Wkrotce moze byc za pozno.
                          W ogole to dziwny kraj ta Pomroczna Rzeczpospolita. Pijany lekarz wojskowy
                          jedzie do wypadku, drugi lekarz ma w apteczce podrecznej ow smiercionosny Pavulon.
                          Po co mu taki lek na ktory jedyne miejsce to warsztat pracy klinicznej
                          anestezjologa szpitalnego? Czytalem kiedys o dziwnym przypadku pracujacego w
                          Anglii anestezjologa- Hindusa. Pozarl sie z zona a pozniej bidulke zastrzelil.
                          Sam jednak, gdy przyjechala policja to nie wypalil sobie w leb, o nie! On mial
                          inny, dziwaczny pomysl na smierc. Podlaczony plastykowym wezykiem do ampulki
                          pancuronium wstrzyknal sobie to swinstwo w momencie aresztowania. Umieral dlugo
                          u stop oglupialych policjantow,sparalizowany i w pelni smierci swiadomy. Brrr!
                          • radca Panskie uwagi i opinie sa dla bardzo cenne 23.11.04, 19:42

> Panskie dziecko Panie Radca, panska sprawa i panska decyzja.
                            > Nic tutaj po mnie.

- Szanowny Panie
                            Bardzo dziekuje oraz jestem wdzieczny Panu za kazda Pomoc i kazda porade
                            w tym temacie.Prosze nie czuc urazy , ze odrzucam pomoc - bo nie to jest moja
                            intencja.

Panska pomoc i wszelkie uwagi sa i mam nadzieje dalej beda mogly byc dla
                            niezwykle cenne.Z zainteresowaniem czytam - kazda Panska wypowiedz.

Lecz jesli np. o zwrocenie sie do Pana Posla - to jednak byly takie mozliwosci,
                            ze mozna bylo zaoferowac mi pomoc w tym kierunku.Moje dzialania byly jawne ,
                            otwarte,glosne i publiczne - wiec bez klopotu mozna bylo mi pomoc.., jesli tylko
                            ktos mialby na to ochote lub czul taka potrzebe.

Jednak tak sie nie stalo..... a dlaczego ?
                            Poniewaz dla kazdego " POLITYKA " - to tylko strata czasu i przeswiadczenie,ze
                            " STRACI SWOJ WIZERUNEK POLITYCZNY " .Spotkalem sie juz z takim przypadkiem,
                            ze przechodzil kolo mnie znany polityk bydgoski na STARYM RYNKU i co ?
                            Popatrzyl i odwrocil glowe - idac dalej.

Gdy bylem z PROTESTEM pod brama MON -w Warszawie , to codziennie widzialem
                            ( a bylem tam caly tydzien ) przyjezdzajacego MINISTRA OBRONY NARODOWEJ-
                            JANUSZA ONSZKIEWICZA. Co robil w tym czasie JANUSZ ONYSZKIEWICZ ?
                            Otoz pan minister przejedzal swym rowerem i rozgladajac sie dookola smial sie
                            na prawo i lewo - bylem dla niego PRZEZROCZYSTY +++++++++++
                            On sie smial - a JA PLAKALEM - STOJAC PRZY ZAPALONYCH ZNICZACH I ZDIECIEM
                            SP DAWIDA. Bylo mi bardzo przykro - tymbardziej ,ze JANUSZ ONYSZKIEWICZ byl
                            NASZ - PRAWICOWY POLITYK !

Mialem wielkie ZAUFANIE i WIELKI SZACUNEK dla takcih ludzi jak :
                            ADAM MICHNIK
                            JACEK KURON
                            JANUSZ ONYSZKIEWICZ
                            JAN RULEWKI itd.itp.

JANUSZ ONYSZKIEWICZ oklamal mnie pozniej mowiac,ze " PRZYJMIE MNIE W PIATEK ".
                            W piatek rano natomiast dyrektor gabinetu ministra obrony plk SZALAJ ( dzisiaj
                            jest generalem ) poinformowal mnie ,ze " PAN MINISTER NIE BEDZIE MOGL MNIE
                            PRZYJAC - PONIEWAZ JEST CHORY " .Okazalo sie to klamstwem - uzyskalem informacje
                            gdzie przebywal minister i pojechalem tam.Spotkalismy sie jednak i byl zdrowy
                            - o godzinie 16:00 w MINISTRSTWIE OBRONY NARODOWEJ i jednak moglismy rozmawiac.

Tak wiec.... jak widac " POLITYCY " wola " BYWAC " i " POKAZYWAC SIE " -
                            niz pomagac pokrzywdzonym.

Gdyby nie WOLNE I NIEZALEZNE MEDIA w Polsce - to marny bylby los wielu ludzi.
                            Tak jak miernie wypadlo to "PANSTWO PRAWA " .Jak widac - narazie to sluzy tylko
                            ludziom bogatym i dobrze ustawionym.

radca
                  • Gość: 4DON Re: ekshumacja zwlok Dawida - ORGANY - krad IP: *.tvgawex.pl 23.11.04, 16:15
                    JEŻELI MASZ TYLE ARGUMENTÓW TO DZIAŁAJ CZLOWIEKU! SPRÓBUJ ZAINTERESOWAC TVN TĄ
                    SPRAWĄ.NIE MASZ DOPRAWDY NIC DO STRACENIA.
                    • Gość: Metal Re: ekshumacja zwlok Dawida - ORGANY - krad IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.11.04, 23:41
                      Był na początku lat 80 angielski zespół metalowy GRIM RIPPER. Mam 2 płyty.
                      Ich najlepszy numer to see you in hell (my friend)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka