Dodaj do ulubionych

Sandały ze skarpetkami czy bez?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 22:52
Ostatnio toczę boje ze swoim chłopem czy do sandałów (męskich) i krótkich
spodenek wypada założyć skarpety czy też nie za bardzo. Ja twierdzę, że
niekoniecznie, a on wręcz przeciwnie. Mówimy, co prawda, o kolorystycznie
dopasowanych skarpetkach frotte, ale jednak o skarpetach. A jakie jest Wasze
zdanie, może ono go przekona...
Obserwuj wątek
    • munlajt Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 08.05.02, 22:56
      Ja czasami noszę skarpety do sandałów, a czasami nie. To zależy od sytuacji.
      Atmosfera luźniejsza - brak skarpetek, sztywna impreza (tudzież wizyta w
      biurze, u lekarza, itd...) skarpetki na nogach.
      • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 23:46
        Nie wolno nosić skarpetek .Obciach . W skarpetach i sandałach do lekarza ?
        Fiu ,fiu .

A kto nosi białe skarpetki i wsuwanki z zołedziami ? Ręka do góry !
        • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 09:50
          Ja noszę skarpetki do sandałów, bo sandały obcierają mi nogi.
          Atomski! Czy można od Ciebie dostać list żelazny na noszenie skarpet do
          sandałów?
          • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:39
            Można .Wystarczy być osobą o silnej osobowosci .Tak silnej by uważać się za
            kreatora mody :)
            Na przykład Lech Lutogniewski w stroju zorro na motohulajnodze świadomie zrywa
            swoim wizerunkiem z wszelkimi konwenansami .Czuje się na tyle silną
            osobowością ,ze chce uchodzić za kreatora .
            Podejrzewam ,ze gdyby tak silna osobowość jak Korwin-Mikke zacząłby nosić
            skarpetki do sandałów ,to założenie na nogi takiego kompletu przez zwykłaego
            śmiertelnika miałoby polityczny podtekst i jako efekt stylistyczny nie miałoby
            większego znaczenia...
            ...uf ale przynudziłem ,co ?
            Mistrzostwo świata ?
          • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 10:52
            Jestem pod wrażeniem, chociaż nie jestem Twoim bratem, a tym bardziej Wielkim
            Bratem.
    • Gość: sz Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.05.02, 11:06
      jezeli sandaly to TYLKO na bose
      skarpetki walą wiochą
      i stylem By der DDR
      tam chłopaki tak chodziły

czasem wieczorem jak zimno - to zawsze można wyciągnąć z siatki skarbety i sie
      docieplić
      • Gość: Fore TYLKO BOSO!!:) (no txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 11:11
        • lokator Re: TYLKO BOSO!!:) (no txt) 09.05.02, 11:26
          Ja się będę upierał przy względach praktycznych, a nie przy modzie.
          • Gość: sz szkarpety sie BRUDZO od ziemni (noText) IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.05.02, 11:38
    • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 13:32
      Panowie, nie przesadzajmy !! Moze każdy z Was na mysli ma inny rodzaj męskich sandałów !! Moim zdaniem, do
      niektórych butów, mogących za sandały uchodzić .., skarpetka pasuje jak najbardziej , do pracy, lekarza, czy
      gdzie tam chcecie... Natomiast do typowo, nazwijmy je, luźnych sandałów..., odkrywających duuuużo stopy
      skarpet nie polecam, bo wyglądają by NRD faktycznie... :-))
      Podsumowanie: rozbierajcie się bo czas na to !! Pozdrawiam.
      • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 13:43
        Przykro mi, że nie pozostawiacie mi nadziei.
      • basia! Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 13:43

> Podsumowanie: rozbierajcie się bo czas na to !! Pozdrawiam.

tylko zawiadomcie gdzie będziecie się rozbierać ;)
        • Gość: Fore Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 14:04
          i kiedy:)))
          • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 14:08
            To ninaa wyznaczy miejsce i czas...
            • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 14:28
              czas.....? miejsce.....? Mniam...... Rondo Jagielonów godz.12 w południe co by stópki w tych
              sandałach bez skarpet nie zmarzły... Sobota.......?? Rozbierają się tylko panowie !
              • letalin Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 15:37
                Temat wraca każdej wiosny...Już drugiej wszystkiego.
                Dla badaczy niech będzie temat: Korelacja stosowania przez mężczyzn skarpet
                przy obuwiu odkrytym z częstością stosunków płciowych odbywanych w skarpetach.
                Może Nobel dla dociekliwego?
                • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 15:42
                  :-))))) ale ... po co własciwie tu mieszać sosunki....?? hm..., jedno jest pewne... ! Jeżeli już o
                  stosunkach ... to zdecydowanie bez skarpet !!!
                • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 15:50
                  letalin napisał(a):

> Temat wraca każdej wiosny...Już drugiej wszystkiego.
                  > Dla badaczy niech będzie temat: Korelacja stosowania przez mężczyzn skarpet
                  > przy obuwiu odkrytym z częstością stosunków płciowych odbywanych w skarpetach.
                  > Może Nobel dla dociekliwego?

W pokoju zimą było 12 stopni, a kołdra krótka... Nie widzę związku ;-)))))))
                  • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 15:53
                    pozostaje się ugiąć.... poniżej 15 stopni niniejszym skarpety dopuszczamy do stosunkowego użytku...,
                    celem o zdrowie zadbania... !
                    • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 15:55
                      Dzięki, bałem się, że będzie odmownie, a ja jestem straszny zmarźlak. Odmowna
                      decyzja stawiała by mnie w głupiej i ciężkiej nawet sytuacji...
                      • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 09.05.02, 15:59
                        powstrzymaj nerwy ... :-)) ..możemy założyć, że przez najbliższe miesiące problem skarpet i ich
                        związku ze stosunkami NIE ISTNIEJE !!!! No tak..., ale jeszcze te cholerne sandały....
                        • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 00:35
                          Najlepszy stosunek jest chyba z facetem w podkoszulku na
                          ramiączkach ,zielonych bokserkach ,białych skarpetach frotte i klapkach pod
                          prysznic .
                          Dlaczego ?
                          Bo ci co się tak ubierają wyglądaja na bardzo jurnych ,
                          zadowolonych z życia pewniaczków-cwaniaczków ,którzy żyją ze świadomoscia ,że
                          każdej powinno na takim okazie samczego zdrowia zależeć :))).
                          Chodzą więc dumnie po plażach ,ośrodkach wypoczynkowych ,ulicach miast ,a na
                          ich twarzy jest wymalowane jest samouwielbienie :))

Nie to co biedny studencina ,co nawet na skarpety do sandałów go nie stać .
                          Ten to sobie w życiu nie poradzi :)
                          • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 01:06
                            Ups .Widzę ,ze przegiąłem . Poobrazaliście się ?
                            Sorry ! Nie wiedziałem ,ze w takim uniformie siadacie do kompu :)))

Tak naprawdę to fajne są takie koszulki ,jeszcze fajniejsze jak mają prążki ,a
                            własciciel ma komórę u pasa .
    • Gość: Baton Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.psi-net.pl 12.05.02, 20:49
      Widze, ze bede tutaj wyjatkiem, ale...

1. NIE LUBIE sandalow, wiec w nich nie chodze, czyli w zasadzie
      problem mnie nie dotyczy, ale....

2. NIE CIERPIE chodzic w jakichkolwiek butach nie majac na nogach
      skarpetek, wiec na pewno gdybym zdecydowal sie na sandaly,
      to i tak skarpety bym zalozyl i.....

3. JAKIE DDR? JAKI OBCIACH???? Czy Wy ludziska na glowe poupadaliscie???
      Co niby takiego zlego jest w noszeniu skarpet i sandalow rownoczesnie???
      Czy to jakas PSYCHOZA??? A gdybyscie mnie zobaczyli w skarpetach i sandalach,
      to zaczniecie wytykac palcami i powiecie, ze idzie "Baton z DDR'u"???
      Ostracyzm w czystej postaci.....

4. Boso to mozna sobie chodzic po plazy, albo na basenie..... Ot co.... ;-))
    • Gość: Kasia Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.02, 22:44
      Dzieki za posty! Chłop po przeczytaniu powiedział, że w związku z tym sandały
      nie są mu potrzebne, ponieważ on boso chodzić nie będzie, bo... ma brzydkie
      stopy. No i wydatek z głowy, tylko te przepocone adidasy... :-(((
      • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 00:04
        " 3. JAKIE DDR? JAKI OBCIACH???? Czy Wy ludziska na glowe poupadaliscie???
        Co niby takiego zlego jest w noszeniu skarpet i sandalow
        rownoczesnie???
        Czy to jakas PSYCHOZA??? A gdybyscie mnie zobaczyli w skarpetach i
        sandalach,
        to zaczniecie wytykac palcami i powiecie, ze idzie "Baton z DDR'u"???
        Ostracyzm w czystej postaci....."

Wiesz Baton ,człowiek ma to do siebie ,ze otacza sie zasadami . Chyba
        dlatego ,ze tak jest mu lepiej . Jednostki zbuntowane zrywaja z nimi .Tylko po
        to ,w sumie ,by stworzyć własne . Np jeżdzą na motohulajnogach :))
        Tak więc komplet sandały + skarpety mozna ubrać . Trzeba miec jednak
        świadomośc ,ze to jednak obciach i nic na to nie poradzisz (ja tego nie
        wymysliłem),a ty zakładając taki komplecik swiadomie zrywasz z zasadami
        towarzyszącymu ubieraniu sandałów :)
        "I chwała temu ,co swiadom tego ,co czyni " - Angelina Jolie
        • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 13.05.02, 08:21
          A ja jednak popieram Batona.... Niech robi co chce, zakłada skarpety kiedy chce i do czego chce...!!
          Takie podejscie jest najzdrowsze ! Nie pieprzyć się z konwenansami..., bo to tylko utrudnia życie...
          Kasiu !! Mąż niech się zda więc na siebie, jak mu wygodnie, tak niech nosi ! O !
          • Gość: adek Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.ic.net.pl 13.05.02, 09:29
            Mam podobne zdanie jak Baton. Niecierpię jak jakiekolwiek obuwie "klei" mi się
            do stóp. Na szczęście są półbuty z dużymi wycięciami :-)).
            • letalin Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 13.05.02, 10:03
              Skarpetki najlepiej nadają się latem do okrycia ....męskości!
              To najbardziej elegancki strój dla mężczyzny osaczonego upałem. Polecam !
              Oczywiście nie może być zbyt ścisły ściągacz bo może się to odbić na płodności.
              I źle wygladają czarne, których każdy ma chyba najwięcej. Do tego sandały i
              kompletny strój. Czyli hasło na lato: Sandały tak, ale skarpeta tylko jedna.
              • antymax Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 13.05.02, 11:00
                Czuje sie zdziebko uprzeddzony, ale mam podobny pomysl: ubieramy tylko jedna skarpetke: na lewa noge w dni parzyste, na prawa w nieparzyste. A 29 lutego ubieramy skarpetki na rece
                :)))))
                • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 01:20
                  1. Uwaga ! Sa na swiecie sandały ,które nie obcierają ,nie kleją sie i nie
                  robią żadnych innych przykrych rzeczy gołym nogom :))))))
                  2. Może nogi kleją z zupełnie innych powodów ???? (sorry to żart ,ale nie
                  mogłem sie powstrzymać,więc napisałem i jeszcze to tutaj zostawiłem )
                  3. ninaa jestem zazdrosny .Popieraj też mnie !! Przecież ja też wyraźnie
                  piszę ,ze sandały + skarpetki to własnie dla nieświadomych gwałcicieli (tych
                  nie cenię :) -jak i dla pieprzących konwenanse (tych podziwiam ,bo mają silną
                  osobowośc nieczułą na krzywe spojrzenia zawistników i krytykę ).

Pozdrawiam mimo to oba obozy nakładających skarpety :)
                  • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 08:22
                    Kotku !! Popieram niniejszym ! Racja swięta, ze są na swiecie sandały, które nie kleją niczego, nie
                    obcierają i w ogóle nic............. Takich sandałów szukajmy zwartą grupą, nie tylko mężczyźni w
                    skarpetach, ale i kobiety ...... w czym tam chcą.... :-))
                    Dobrze poparłam....? :-)) czy chcesz jeszcze.....??
                    • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: 213.76.53.* 14.05.02, 22:44
                      ninaa napisał(a):

> Kotku !! Popieram niniejszym ! Racja swięta, ze są na swiecie sandały, które
                      > nie kleją niczego, nie
                      > obcierają i w ogóle nic............. Takich sandałów szukajmy zwartą grupą, ni
                      > e tylko mężczyźni w
                      > skarpetach, ale i kobiety ...... w czym tam chcą.... :-))
                      > Dobrze poparłam....? :-)) czy chcesz jeszcze.....??

Dobrze ,choć chyba mnie nie zrozumiałaś :)))))))
                      ...ale i tak jestem dumny :))))))

• Gość: Krzymas Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydg.psi-net.pl 14.05.02, 11:24
      UWOLNIC SKARPETY Z SANDALOW !!!

Ruch Na Rzecz Wyzwolenia Skarpet
      o/Bydgoszcz
      • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 11:27
        ... raczej ruch na rzecz wyzwolenia stóp....... od wszelkich obciązeń w ogóle !! Nie ma to jak bosą
        stópką po zielonej trawce biegać..., ach........!!
        • Gość: adek Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.ic.net.pl 14.05.02, 14:32
          Choć nie noszę sandałów , żądam !!!!!!!! podania "namiarów" na takowe nie
          klejące się do stóp . Chcę zostać członkiem "rzemykowców". ;-)
          • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 14:34
            damskie mogą być....?? Kupiłam fajne..., pod stopą mam milusią zamszową skórkę... Fuullll
            komforcik...
            • Gość: adek Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.ic.net.pl 14.05.02, 14:41
              Jak mają nr 45 to czemu nie.
              • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 14:53
                :-(((( nie mają .... Ale...... :-)) Nie trać nadziei !!
                • Gość: adek Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.ic.net.pl 14.05.02, 14:59
                  Nie tracę. Może mają 44 , najwyżej paluszki będą troszkę wystawać. ;-))))
                  • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 15:19
                    tylko, żebys za bardzo tymi paluszkami nie rył po betonowych chodnikach...., bo krew cieknąca moze
                    buciki zabrudzić i opinię Ci zepsuć....
                    • Gość: adek Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.ic.net.pl 14.05.02, 15:22
                      Jak z wystającymi paluszkami to tylko w sandałach .Namiary !!!!Gdzie są te
                      namiary !!!. Więc bucików nie pobrudzę.
                      • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 15:35
                        znaczy co...? adres sklepu mam podać...? tak mozna...? :-))) La Halle w Geancie...., nic
                        prostszego... :-)))
                        • Gość: Gucio Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 19:12
                          Ale co powie Atomski na widok faceta w damskich sandałkach (choć bez
                          skarpetek). Profan czy kreator???
                          • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 21:52
                            co powie atomski, nie wiem... Ale sam chciał... :-)) to ma !
                          • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: 213.76.53.* 14.05.02, 22:51
                            Gość portalu: Gucio napisał(a):

> Ale co powie Atomski na widok faceta w damskich sandałkach (choć bez
                            > skarpetek). Profan czy kreator???

To zależy .
                            Jeśli ma swiadomośc ,ze to nie jest zgodne z przyjetymi zasadami -to kreator.
                            Nie byle jaki.

• Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: 213.76.53.* 14.05.02, 22:48
            Gość portalu: adek napisał(a):

> Choć nie noszę sandałów , żądam !!!!!!!! podania "namiarów" na takowe nie
            > klejące się do stóp . Chcę zostać członkiem "rzemykowców". ;-)

Moge oddać swoje . Mało używane ,lekko tylko zagrzybione ,ale z pewnoscia się nie
            kleją i nie obcierają . Niestety nie pamietam gdzie kupiłem...

• Gość: adek Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.ic.net.pl 15.05.02, 07:54
              Gość portalu: atomski napisał(a):
              > Moge oddać swoje . Mało używane ,lekko tylko zagrzybione ,ale z pewnoscia się n
              > ie
              > kleją i nie obcierają . Niestety nie pamietam gdzie kupiłem...
              >

Brrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              A fe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Ochydztwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Sam se noś zagrzybiałe !!!!!!!!!!

Aż mi się na wymioty zebrało !!!
              Jak masz grzyba w sandałach , to co dopiero musisz mieć w adidaskach , no bo na
              rowerze chyba jeżdzisz w takowych ;-)

• pit1 Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 20:04
        Sandały i skarpetki, dobrane kolorystycznie ???/ ;-)))))))))))
        Podobno jeszcze na Białorusi, Rumunii itd to tolerują.
        Najlepiej zaś szorty (bermudy) + skarpetki (białe lub w żmijki z Syntexu)+
        sandałki (ew.mokasynki z frędzelkami). Do tego koszulka z kołnierzykiem
        zapinanym na guziczki.
        Kto zaś ? - Versace !
      • pit1 Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 20:08
        Inny ciekawy zestaw to garnitur z kamizelką do koszulki z krótkim rękawem.
        Fajnie wygląda taki gentleman po zdjęciu marynarki w koszulce z krótkim
        rękawkiem ale ... w kamizelce!
        Boso ale w ostrogach!
        • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 14.05.02, 21:54
          No tak.... miało być o sandałach i skarpetach...a skończyło się na
          kamizelkach... :-)) Skończyło ???? Gdzie tam..., to początek !!!!
    • lokator Re: Sandały ze skarpetkami !!! 15.05.02, 23:01
      A ja mam Was gdzieś. Nosiłem skarpety do sandałów już jak byłem mały i żadna
      siła mnie nie zmusi, żebym z tego zrezygnował. Nawet żona. Jedyny wyjątek od
      tej reguły robię na plaży lub ogólnie nad morzem.
      Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.
      • pit1 Re: Sandały ze skarpetkami !!! 15.05.02, 23:59
        lokator napisał(a):

> A ja mam Was gdzieś. Nosiłem skarpety do sandałów już jak byłem mały i żadna
        > siła mnie nie zmusi, żebym z tego zrezygnował. Nawet żona. Jedyny wyjątek od
        > tej reguły robię na plaży lub ogólnie nad morzem.
        > Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.

ŁATWO SWOJĄ PRZYNALEŻNOŚĆ WSCHODNIOEUROPEJSKĄ BEDZIESZ PREZENTOWAŁ W ŚWIECIE.

PS.A ciasteczko tortowe z cebulką deser ?
        • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami !!! 16.05.02, 08:19
          ... no i może do tego zasmażka.... :-)))
          • Gość: SDB Re: Sandały ze skarpetkami !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.05.02, 12:21
            To jeszcze ja o sandalach dobra? Jak bylem maly to nie chcialem nosic sandalow
            bo uwazalem je za pedalskie(choc jeszcze nie wiedzialem co to znaczy) i w sumie
            nigdy nie chcialem ich miec i nosic. Teraz jednak zdarzylo sie ze 2 tygodnie
            temu dostalem takowe i zalozylem jak na razie raz- bylo fajnie, wlasnie
            przeciez basia! widziala powiedz basia! ze fajnie wygladalem. A poza tym mialem
            na sobie biale skarpetki frotte z czerwonym i niebieskim paskiem na kostce i w
            gruncie rzeczy uwazam ze wygladalem fajnie. O!
            • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami !!! 16.05.02, 12:29
              Basiu !! O łopinię prosim...!!
              Najważniejsze, że byłes szczęsliwy.., w tych skarpetach i sandałach.... :-))
              • lokator Re: Sandały ze skarpetkami !!! 16.05.02, 12:41
                A mi przed chwilą odmówiliście szczęścia - hipokryci...
                • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami !!! 16.05.02, 12:53
                  Kto odmówił ???? Nigdy takich rzeczy i nikomu !!!!
                  • letalin Re: Sandały ze skarpetkami !!! 16.05.02, 18:33
                    A czemu wszystkie dziewczyny są takie, że jak tylko się ciepło zrobi to od razu
                    bosymi stopami przed oczami mi świecą?
                    Mam taką hipotezę, że chodzenie z bosymi stopami w odkrytym obuwiu znacząco
                    wydłuża życie ! Wszystkie statystyki pokazują przecież , że kobiety żyją
                    dłużej. Może właśnie dlatego, że nie noszą skarpet do sandałów?
            • Gość: Baton Re: Sandały ze skarpetkami !!! IP: *.psi-net.pl 16.05.02, 21:55
              Gość portalu: SDB napisał(a):
              (SDB z Torunia - dop. autora) ;-)))
              [...]
              > przeciez basia! widziala powiedz basia! ze fajnie wygladalem. A poza tym mialem
              > na sobie biale skarpetki frotte z czerwonym i niebieskim paskiem na kostce i w
              > gruncie rzeczy uwazam ze wygladalem fajnie. O!

Bardzo fajnie wygladales..... w barwach Polonii Bydgoszcz... :-))))
              • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:15
                Sporo mamy w kraju kreatorów mody :)))))))))
                • ninaa Re: Sandały ze skarpetkami !!! 16.05.02, 22:49
                  ... no... Co czlowiek to pomysł... I to jest przeciaż najfajniejsze !! :-))
    • lokator Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 20.05.02, 22:51
      Do brązowych sandałów noszę czarne, siwe lub granatowe skarpetki.

(Wyciągam na wierzch "normalne" wątki, żeby przygłuszyć tego niedouczonego
      studencinę, któremu ręce na klawiaturze się trzęsą, i który gada sam do siebie).
      • Gość: atomski Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 23:12
        Ja, ponieważ mam zbyt słabą osobowość i nie nosze skarpetek -maluję paznokcie
        na czerwono . Ładnie to mi się komponuje z grzybkami.

p.s. Masz rację .Nie ma to jak sobie pogadać o czymś normalnym :))
        • Gość: SDB Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:34

> Ja, ponieważ mam zbyt słabą osobowość i nie nosze skarpetek -maluję paznokcie
          > na czerwono . Ładnie to mi się komponuje z grzybkami.
          >
          > p.s. Masz rację .Nie ma to jak sobie pogadać o czymś normalnym :))

Heh :)
          • Gość: Fore SDB i skarpetki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 11:54
            SDB, po Twoim opisie wręcz udzieliło mi się Twoje znakomite samopoczucie po
            założeniu skarpet i sandałów. Tak promieniejesz, że jestem w stanie Tobie te
            skarpety wybaczyć:))))
            Mój tata nigdy by nie założył sandałów - z powodów, o których wspomniałeś:)),
            ale Luby ostatnio tez się zaopatzrył - i jemu się podoba, mnie sie podoba,
            tamtym Państwu się podoba:)))
            Pozdrawiam
        • biladen Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? 21.05.02, 23:57

> Ja, ponieważ mam zbyt słabą osobowość i nie nosze skarpetek -maluję paznokcie
          > na czerwono . Ładnie to mi się komponuje z grzybkami.
          > p.s. Masz rację .Nie ma to jak sobie pogadać o czymś normalnym :))

Ta kompozycja z grzybkami ...troszkę dziwna.
          Jeśli tak, to jednak haszyszki do sandałków!
    • Gość: SDB Re: Sandały ze skarpetkami czy bez? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:45
      Juz wiem- jak zrobimy sobie niedlugo spotkanie przy pifku to specjalnie
      przyjade w sandalkach i bialych skarpetkach(bez aluzji prosze- plaszcza nie
      nosze ;)) zeby sie wam pochwalic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka