Gość: Zebra IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.12.04, 21:00 Czy ten immunitet poselski musi rowniez dzialc gdy posel jest pijany? Polska jednak zawsze chronila pijakow na wysokich stolkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianin Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem G... IP: *.petrus.com.pl 02.12.04, 21:05 Szkoda takiego buntownika o sprawy bydgoskie. To już jest jego koniec. Przyłaczamy ATR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:44 Spoko, teraz Gruszka może zostać rektorem Akademii Bydgoskiej. Był przecież jej wyróżniającym się absolwentem, a na katedrze prac ręcznych laureatem PRIMUS INTER PARES! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobb Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:58 szkoda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:27 mam nadzieje ze wystawia kanalii rachunek za zniszczone mienie miasta czyli smietniki! Co to za prawo ktore pozwala pijanej kanalii wsiasc do auta i byc moze potracic kogos i zabic a policja (smiech) tylko sie temu przyglada! Jesli komus z moich bliskich cos by sie stalo w tej sytuacji tych gliniarzy ktorzy pozwolili mu wsiasc zycie zamienilbym w koszmar!Lapowkarskie qrwy tylko mandatami karza zwyklych zjadaczy chleba!Jak przejezdzam kolo glin z radarem ostentacyjnie wduszam sprzeglo i gaz do dechy zebyscie widzieli jak sie pedalstwo bezradnie oglada jak sobie z nich robie jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:34 To tylko kolejny dowód na prostwactwo waszych przedstawicieli narodu. Tak trzymajcie towarzysze bydgoszczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:08 Pisze sie prostactwo, niedouczony torunianinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:25 O laboga!!! Nie zecz w przekłamaniu przy pisaniu tylko ad rem p.M.Boli,co? Obremski,Piotrowska,Gruszka i wielu innych towarzyszy to jest właśnie Bydzia.Przyjedź do Torunia i poucz się na UNIWERSYTECIE /jak Cię przyjmą/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.12.04, 21:37 inni też jeżdżą nawaleni, ale mają służbowych kierowców częstokroć inteligentniejszych od "pana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy78 Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.b.pppool.de 07.12.04, 10:16 100% poparcia. Wiekszosc tych pajacow w niebieskich mundurkach nadaje sie do resocjalizacji. Juz nie jeden raz probowali mnie udupic za darmo, ale na frajera nie trafili. A co posla to na moje dozywotni zakaz prowadzenia pojazdow i skierowanie na leczenie z alkoholizmu byloby minmum ktore mu sie nalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:42 Wystarczyło by żeby jeden z panów w mundurach zajął miejsce za kierownicą bolida pana posła on sam w tym czasie mial kłopoty z utrzymaniem sie na nogach. Już by biedaczek nie odjechał i nie robił sobire jaj z policji, a kluczyki niech sobie trzyma. I tak nawet do rana drania na ulicy powinni przetrzymać. Kto zapłaci za dodatkowe kilometry jakie pokonał ten radiowóz? Jestem pewien,ze eksces z kelnerkami to było małe piwo!!! Naszego zucha stać na więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potapiej Koniec Gruchy i b.dobrze IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.12.04, 21:49 Koniec Gruchy. I bardzo dobrze. Głupi był i głupi pozostanie. Smutne jest to, że jego głupota nie przeszkadzała, zeby nami rządził tyle lat. Dopiero głupota wódczana przyniosła mu koniec. Pewnie go wywalą z SLd-bis, bo to dobry dla nich pretekst żeby się pozbyć tego bęcwała. Tylu się do tej "nowej" partii nie zapisało przez jego obecność. Tylko Jagieliński się cieszy. Bedzie miał nowego członka swej kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ht Re: Koniec Gruchy i b.dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:58 Nie tylko głupi ale to po prostu kandydat na mordercę bo tak nazywam pijanych idiotów i łobuzów za kieerownicą. I niech sie nie tłumaczy, że sałatka była nieswieża lub niech nie wymyśla innych błazeńskich powodów, jak to mają w zwyczaju pijane lumpy, przez pomyłke zwani posłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerth Kiedy narażanie cudzego życia zacznie być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:03 karalne...???? Czy wtedy gdy - nie życzę - pijany kierowca przejedzie dziecko prezydenta/premiera/marszałka Sejmu/innej ważnej osoby??? Czy tak trudno wprowadzic (WPROWADZIC w zycie!!!) przepis odbierajacy głupim bezmyslnym ludziom prawo jazdy - np na 2-3 lata (a za jazde mimo zakazu to juz wrecz wiezienie lub np grzywna/konfiskata auta) Juz pare razy zdarzylo mi sie ze - prawdopodobnie pijani - kierowcy narazali moje zycue i zycie mojej kobiety na szwank. Czy wolno strzelać sobie po ulicy - dopoki sie kogos nie zabije? Domagam sie aby na publicznych drogach i publicznych miejscach NIE WOLNO bylo strzelac ani jezdzic po pijanemu. Ku.r.wa, stworzcie sobie strzelnice, kartodromy i tam sie k.u.r.w.a zabijajcie. Sami Kropka. Poz trzezwo myslacych P.S. W tym przypadku jak opisany policja powinna ZAMKNAC posla jako NARAZAJACEGO cudze zdrowie i życie. Ch... Ci w d... Gruszko!!! Bezmyślny sQrwiel P.S.2. Thnx "ht" za post - wracasz wiare w ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Re: Koniec Gruchy i b.dobrze IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.12.04, 21:14 juz go wywalili z SLD-bis. Jednak dla Bydgoszczan strata Gruszki to duza strata. Byla to jeden z najbardziej zagorzalych obroncow "prawdziwych" Bydgoszczan, szczerze nienawidzacy Torunian, czlowiek, ktory dla zniszczenia Torunia zrobilby pewnie wszystko. Teraz "prawdziwym" Bydgoszczanom bedzie trudniej walczyc z Toruniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:05 Wreszcie koniec politycznej kariery pseudopolityka Gruszki. Kiedys napisalem do Marka Borowskiego kogo to on przyjmuje w szeregi nowej partii, odpisal mi, ze nikt nie jest idealem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:27 Redaktorze M.Guzek, ustaw Pan jakąś intelektualną rozmowę TVP3 z Gruszką Grzegorzem. Choćby o zmianach w kodeksie karnym, drogowym i o mniejszościach. Intelektualnych. A może G.G. juz dzwonił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:22 zastanawiam się co teraz poseł Gruszka po wywaleniu go z SdPl będzie robił, chyba wyląduje na kanapie i będzie robił to co lubi najbardziej pił wódeczkę i rozglądał się za kobitkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:30 zastanawiam się jak taki beton jak poseł Gruszka trzecią kadencję jest posłem, jak on to robi, że ludzie na niego głosują, czy on wogóle spotyka się z wyborcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:33 Tez sie nad tym zastanawiam, jak mozna glosowac np. na taka Sobecka, albo Wunderlicha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPS Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:29 GRUSZKA Grzegorz Stefan głosów 23055 tj. w okręgu 6,69% (patrz www.pkw.gov.pl wybory w 2001r.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:35 Co teraz, a raczej po wyborach będzie robił Gruszka: bokiem u Bokieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:38 Bedzie gruszkowal, albo jako syn marnotrawny wroci do SLD, a moze PiS jego przyjmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjer Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 08:12 Jak? Tak się dzieje, kiedy nie ma okręgów jednomandatowych. Wygrywa partia a z partii ten, kto pierwszy na liście. A jak nikt nie skasował Gruchy z pierwszego miejsca na liście, to wygrywał. I tu leży wina i odpowiedzialność partii za swoich przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrotek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:43 Grucha to cwany gość da sobie radę, szkoda tylko, że może nie zostać ministrem a nawet premierem a chyba o tym marzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:09 Tak se mysle jak niesprawiedliwe jest zycie. porownajcie losy dwoch bydgoszczan Gruszki i Obremskiego jeden to konserwator zabytkow osoba wysoce wyksztalcona o nienagannych manierach i wysokiej kulturze drugi to typ aparatczyka, chamidla spod budki z piwem ktory niedwoznaqcznymi propozycjami i antykrelikalizmem zrazil do siebie juz chyba wszytskich ludzi. Ten pierwszy siedzi od pol roku w areszcie choc nikt mu nie udowodnil winy, drugi jest poslem i policja nie smie go zatrzymac pomimo iz jego jazda po pijanemu jest zagrozeniem dla zdrowia i zycia przypadkowych przechodnów. Jakie to smutne............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: 193.26.211.* 03.12.04, 07:56 To nie jest smutne, to jest tragiczne. Mozna nawet uznac to za tragikomedię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:33 Jeden złodziej z nienagannymi manierami, drugi prostacki pijak. Jeden i drugi zasługuje na odsiadkę, maniery nikogo nie zwolniły od odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:50 a od kiedy jestes prokuratorem,sedzia i katem ?? wiesz co to domniemanie niewinnosci ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld gru..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:35 Sld bez Gruszki to jak internet bez wirusow i robaczkow. Ale jak juz postanowia wyrzucic Gruszke to nie pozostaje nic innego jak: "GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA!" I sprobujcie betonowi ludzie na niego nie zaglosowac. Przewaznie jest tak, ze jaki kandydat taki elektorat. Takze wzywam BETON do dziela w przyszlych wyborach. "GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: gru..... IP: 195.85.209.* 03.12.04, 07:53 SLD piszesz jak stary PZPR-owiec. Nauczyles się skandować i to się zostało Tobie. Jednak coś się zmieniło, nikt prasie i policjantom nie zamyka ust. A Gruszka napewno jest out. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld Re: gru..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:56 > SLD piszesz jak stary PZPR-owiec. Nauczyles się skandować i to się zostało > Tobie. Jednak coś się zmieniło, nikt prasie i policjantom nie zamyka ust. A > Gruszka napewno jest out. js ironii nie wyczules beton i tak na niego zaglosuje obojetnie do jakiej partii bedzie nalezal gruszka beton sie nie zmienia "GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.ipt.aol.com 03.12.04, 07:55 Zyje chlop na maks, a wy mu zalujecie paru kraweznikow i koszy na smieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjer Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 08:04 Taka ładna była ta Primera, teraz poobijana. A swoją drogą czy zwróciliście uwagę, że Pan Grzegorz jest bliźniaczo podobny do Pana Nowaka, którego ręce podobno leczą. I jeszcze jedno. Policja nie powinna go gonić tylko strzelać w opony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 09:04 No, po ostatniej strzelaninie to nasi dzielni stróże prawa zamiast koltów noszą w kaburach 2 śniadania. I dobrze bo strzelając profesjonalni policjanci są w stanie zrobić więcej szkody jak pijany poseł za kierownicą... zrobił w rzeczywistosci. I zastanawia mnie tylko bezmyślność "blue angels": poseł nie poseł skoro naprawdę ledwo się na nogach trzymał jak można było pozwolić żeby wsiadł do bryki i odjechał, a potem za nim spokojnie jechać. Nie starczyło wyobraźni? Co by było, gdyby jednym z tych podobno staranowanych koszy na śmieci lub krawężników był któryś z mieszkańców naszego miasta? Pewnie zamiast myśleć o własnej głupocie stróże prawa w raportach zmieniliby tylko klasyfikację czynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony tulipan Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:50 Dopóty dzban wodę nosi dopóki mu ucho sie nie urwie. Tyle razy Grucha prowadził samochód po pijaku aż wreszcie wpadł. I bardzo dobrze. Jednego pijaka mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kszycho Święta Krowa IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.12.04, 08:58 jak długo będziemy to jeszcze tolerować ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał B Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 09:12 I dobrze. Powinni takiego chama, prowincjonalnego karierowicza upie...na całe życie. Niezależnie czy taki prostak pochodzi z lewej czy z prawej strony sceny politycznej, NIKOGO NIE OBCHODZI, że takie polityczne gó.. ma słabości.Przy słabościach mamy w takije ściercr widzieć człowieka, a w sprawach podziału politycznych sukcesów, czy oceny narodu, tacy szmaciarze wysuwają się na czoło powołując sie na MISJĘ WOBEC narodu. To tacy zepsuli etos polityka, który w tym biednym kraju spadł na absolutne dno!!! DZIENNIKARZE DOBIERAJCIE IM SIĘ DO TYCH PASIONYCH NASZYMI PIENIĘDZMI D U P !!! i niech w końcu taka kompropmitacja jak u tego bydgoskiego debila przerodzi się w pOLITYCZNY NIEBYT i zapomnienie. Jeśli nic nie zrobicie, to w następnych wyborach znowu zobaczymy to bydle jak bez wstydu będzie próbował dostać się do koryta w Warszawie. Hańba!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek. Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 03.12.04, 09:52 I jak tu głosować na jakiego kolwiek z polityków? Czy w tym kraju są normalni ludzie którzy chcieli by coś zrobić dla mieszkańców, a nie pokazywać co oni mogą i jakimi są PANAMI. p.s. ja chce do Australi .............. , może być Islandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:13 kogo wybralismy, tego mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:30 Grucha ! TY FORDONIARZU siedż w Fordonie i nie pokazuj się w mieście chamie fordoński .WONT Komóchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOY ZAPOMINALSCY W KATOWICACH JAK CHCIAŁ ZEBY KELNERKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:41 LASKE MU ZROBIŁA WSZYSTKICH ŚWIADKÓW ZASTRASZONO!BYŁ SKUTY GORZAŁĄ HO HO ALBO JESZCZE LEPIEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:21 Wreszcie,przeciezbyły jakieś poklepywanki kelnerki i nić!Brawo panie marsz.Borowski!Nie szło już na tego pana G.patrzeć a co dopiero go słuchać,Jeszcze jest taki Kłopotek - też już nie idzie patrzeć i słuchać!Do kompletu wielu bym dołączyła ale tak na pierwszy ogień tego mądralę eurodep Wojciechowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Co to za koles IP: *.sympatico.ca 03.12.04, 14:46 Inni za takie numery ide siedziec a taki dupek moze sobie spac spokojnie co za porabany kraj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysz. Przybylski Mogła się łajza zabić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:53 Mogła się łajza zabić, może wreszcie dojdzie do ludzi że SLD, czy SdPL to jedna i ta sama kiła Ciekaw jestem jakie będą mieli wyniki w wyborach..... Zdaje mi sie ze niestety takie same Musieli by chyba chodzić z nożami i zabijać, żeby tłuszcza coś zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:20 Pan Gruszka przejdzie do ekipy "aferałów" ( łapiński i inni ) i po obietnicy załatwienia jakieś fuchy po skończeniu posłowania dalej będzie aktywnie wspierał pana Borowskiego we wszystkim co ten zechce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina grucha wróć kto nam uniwerek załatwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fordoński krokodyl Założycie się, że Grucha będzie posłem po wyborach IP: 212.122.214.* 03.12.04, 17:03 Gdyby Grucha kandydował teraz z SLD czy SLD-bis z pierwszego mijesca to i tak by motłoch na niego głosował...tak jak głosuje od zawsze... Glosowali i zagłosują na posłó widmo jak Hyla Makowska czy Ciemniakowa, mafiozę Wojciecha Wnuka, krętaczkę Bańkowską.... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Założycie się, że Grucha będzie posłem po wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:42 Gruszka na prezydenta!....Mołdawii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz ??? IP: 212.160.204.* 05.12.04, 09:50 a co Ci Mołdawia zaszkodziła że jej tak źle życzysz?? niech go na prezydenta piętra w więzieniu wybiorą... powinien tam na 4-5 latek trafić chyba, ze trafi na pietro Obremskiego... to będzie zacięta kampania..... Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem 03.12.04, 22:32 wyrazam wspołczucie dla Bydgoszczan i nadzieje na zmiany w waszym swiecie politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir de von głomp Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: 82.146.225.* 03.12.04, 22:43 Ja uważam,że ten skandal to wina policji:gdyby go nie ścigali - to by nie uciekał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłko Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: 212.122.214.* 05.12.04, 00:53 wkoncu znaleźli haa na tego cwaniaka,pijaka i dewianta seksualnego.brawo policja! Odpowiedz Link Zgłoś