Dodaj do ulubionych

Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem G...

IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.12.04, 21:00
Czy ten immunitet poselski musi rowniez dzialc gdy posel jest pijany? Polska
jednak zawsze chronila pijakow na wysokich stolkach.
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianin Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem G... IP: *.petrus.com.pl 02.12.04, 21:05
      Szkoda takiego buntownika o sprawy bydgoskie. To już jest jego koniec.
      Przyłaczamy ATR.
      • Gość: lilly Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:44
        Spoko, teraz Gruszka może zostać rektorem Akademii Bydgoskiej. Był przecież jej
        wyróżniającym się absolwentem, a na katedrze prac ręcznych laureatem PRIMUS
        INTER PARES!
      • Gość: lobb Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:58
        szkoda???
    • Gość: bydek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:27
      mam nadzieje ze wystawia kanalii rachunek za zniszczone mienie miasta czyli
      smietniki! Co to za prawo ktore pozwala pijanej kanalii wsiasc do auta i byc
      moze potracic kogos i zabic a policja (smiech) tylko sie temu przyglada! Jesli
      komus z moich bliskich cos by sie stalo w tej sytuacji tych gliniarzy ktorzy
      pozwolili mu wsiasc zycie zamienilbym w koszmar!Lapowkarskie qrwy tylko
      mandatami karza zwyklych zjadaczy chleba!Jak przejezdzam kolo glin z radarem
      ostentacyjnie wduszam sprzeglo i gaz do dechy zebyscie widzieli jak sie
      pedalstwo bezradnie oglada jak sobie z nich robie jaja!
      • Gość: Jerzy Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:34
        To tylko kolejny dowód na prostwactwo waszych przedstawicieli narodu.
        Tak trzymajcie towarzysze bydgoszczanie.
        • Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:08
          Pisze sie prostactwo, niedouczony torunianinie!!!
          • Gość: ola Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:25
            O laboga!!! Nie zecz w przekłamaniu przy pisaniu tylko ad rem p.M.Boli,co?
            Obremski,Piotrowska,Gruszka i wielu innych towarzyszy to jest właśnie
            Bydzia.Przyjedź do Torunia i poucz się na UNIWERSYTECIE /jak Cię przyjmą/.
      • Gość: stella Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.12.04, 21:37
        inni też jeżdżą nawaleni, ale mają służbowych kierowców częstokroć
        inteligentniejszych od "pana"
      • Gość: cichy78 Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.b.pppool.de 07.12.04, 10:16
        100% poparcia. Wiekszosc tych pajacow w niebieskich mundurkach nadaje sie do
        resocjalizacji. Juz nie jeden raz probowali mnie udupic za darmo, ale na
        frajera nie trafili. A co posla to na moje dozywotni zakaz prowadzenia pojazdow
        i skierowanie na leczenie z alkoholizmu byloby minmum ktore mu sie nalezy!
    • Gość: Henio Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:42
      Wystarczyło by żeby jeden z panów w mundurach zajął miejsce za kierownicą
      bolida pana posła on sam w tym czasie mial kłopoty z utrzymaniem sie na nogach.
      Już by biedaczek nie odjechał i nie robił sobire jaj z policji, a kluczyki
      niech sobie trzyma. I tak nawet do rana drania na ulicy powinni przetrzymać.
      Kto zapłaci za dodatkowe kilometry jakie pokonał ten radiowóz?
      Jestem pewien,ze eksces z kelnerkami to było małe piwo!!! Naszego zucha stać na
      więcej!!!
    • Gość: Potapiej Koniec Gruchy i b.dobrze IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.12.04, 21:49
      Koniec Gruchy. I bardzo dobrze.
      Głupi był i głupi pozostanie. Smutne jest to, że jego głupota nie
      przeszkadzała, zeby nami rządził tyle lat. Dopiero głupota wódczana przyniosła
      mu koniec.
      Pewnie go wywalą z SLd-bis, bo to dobry dla nich pretekst żeby się pozbyć tego
      bęcwała. Tylu się do tej "nowej" partii nie zapisało przez jego obecność.
      Tylko Jagieliński się cieszy. Bedzie miał nowego członka swej kanapy.

• Gość: ht Re: Koniec Gruchy i b.dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:58
        Nie tylko głupi ale to po prostu kandydat na mordercę bo tak nazywam pijanych
        idiotów i łobuzów za kieerownicą. I niech sie nie tłumaczy, że sałatka była
        nieswieża lub niech nie wymyśla innych błazeńskich powodów, jak to mają w
        zwyczaju pijane lumpy, przez pomyłke zwani posłami.
        • Gość: gerth Kiedy narażanie cudzego życia zacznie być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:03
          karalne...???? Czy wtedy gdy - nie życzę - pijany kierowca przejedzie dziecko prezydenta/premiera/marszałka Sejmu/innej ważnej
          osoby???

Czy tak trudno wprowadzic (WPROWADZIC w zycie!!!) przepis odbierajacy głupim bezmyslnym ludziom prawo jazdy - np na 2-3 lata
          (a za jazde mimo zakazu to juz wrecz wiezienie lub np grzywna/konfiskata auta)

Juz pare razy zdarzylo mi sie ze - prawdopodobnie pijani - kierowcy narazali moje zycue i zycie mojej kobiety na szwank.
          Czy wolno strzelać sobie po ulicy - dopoki sie kogos nie zabije?

Domagam sie aby na publicznych drogach i publicznych miejscach NIE WOLNO bylo strzelac ani jezdzic po pijanemu.
          Ku.r.wa, stworzcie sobie strzelnice, kartodromy i tam sie k.u.r.w.a zabijajcie. Sami

Kropka. Poz trzezwo myslacych
          P.S. W tym przypadku jak opisany policja powinna ZAMKNAC posla jako NARAZAJACEGO cudze zdrowie i życie. Ch... Ci w d...
          Gruszko!!! Bezmyślny sQrwiel
          P.S.2. Thnx "ht" za post - wracasz wiare w ludzi
      • Gość: seth Re: Koniec Gruchy i b.dobrze IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.12.04, 21:14
        juz go wywalili z SLD-bis. Jednak dla Bydgoszczan strata
        Gruszki to duza strata. Byla to jeden z najbardziej zagorzalych
        obroncow "prawdziwych" Bydgoszczan, szczerze nienawidzacy Torunian,
        czlowiek, ktory dla zniszczenia Torunia zrobilby pewnie wszystko.
        Teraz "prawdziwym" Bydgoszczanom bedzie trudniej walczyc z Toruniem
    • Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:05
      Wreszcie koniec politycznej kariery pseudopolityka Gruszki. Kiedys napisalem do
      Marka Borowskiego kogo to on przyjmuje w szeregi nowej partii, odpisal mi, ze
      nikt nie jest idealem.
      • Gość: Wyborca Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:27
        Redaktorze M.Guzek, ustaw Pan jakąś intelektualną rozmowę TVP3 z Gruszką
        Grzegorzem. Choćby o zmianach w kodeksie karnym, drogowym i o mniejszościach.
        Intelektualnych. A może G.G. juz dzwonił?
    • Gość: zenek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:22
      zastanawiam się co teraz poseł Gruszka po wywaleniu go z SdPl będzie robił,
      chyba wyląduje na kanapie i będzie robił to co lubi najbardziej pił wódeczkę i
      rozglądał się za kobitkami
    • Gość: Fredek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:30
      zastanawiam się jak taki beton jak poseł Gruszka trzecią kadencję jest posłem,
      jak on to robi, że ludzie na niego głosują, czy on wogóle spotyka się z
      wyborcami
      • Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:33
        Tez sie nad tym zastanawiam, jak mozna glosowac np. na taka Sobecka, albo
        Wunderlicha!!!
        • Gość: IPS Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:29
          GRUSZKA Grzegorz Stefan głosów 23055 tj. w okręgu 6,69%
          (patrz www.pkw.gov.pl wybory w 2001r.)
      • Gość: Wyborca Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:35
        Co teraz, a raczej po wyborach będzie robił Gruszka: bokiem u Bokieja!
        • Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 02.12.04, 22:38
          Bedzie gruszkowal, albo jako syn marnotrawny wroci do SLD, a moze PiS jego
          przyjmie?
      • Gość: Kasjer Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 08:12
        Jak? Tak się dzieje, kiedy nie ma okręgów jednomandatowych. Wygrywa partia a z
        partii ten, kto pierwszy na liście. A jak nikt nie skasował Gruchy z pierwszego
        miejsca na liście, to wygrywał. I tu leży wina i odpowiedzialność partii za
        swoich przedstawicieli.
    • Gość: mrotek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:43
      Grucha to cwany gość da sobie radę, szkoda tylko, że może nie zostać ministrem
      a nawet premierem a chyba o tym marzył
    • Gość: iv Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:09
      Tak se mysle jak niesprawiedliwe jest zycie.

porownajcie losy dwoch bydgoszczan Gruszki i Obremskiego jeden to konserwator zabytkow osoba wysoce wyksztalcona o nienagannych manierach i wysokiej kulturze drugi to typ aparatczyka, chamidla spod budki z piwem ktory niedwoznaqcznymi propozycjami i antykrelikalizmem zrazil do siebie juz chyba wszytskich ludzi. Ten pierwszy siedzi od pol roku w areszcie choc nikt mu nie udowodnil winy, drugi jest poslem i policja nie smie go zatrzymac pomimo iz jego jazda po pijanemu jest zagrozeniem dla zdrowia i zycia przypadkowych przechodnów.

Jakie to smutne.............
      • Gość: maciej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: 193.26.211.* 03.12.04, 07:56
        To nie jest smutne, to jest tragiczne. Mozna nawet uznac to za tragikomedię!!!
      • Gość: noname Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:33
        Jeden złodziej z nienagannymi manierami, drugi prostacki pijak. Jeden i drugi
        zasługuje na odsiadkę, maniery nikogo nie zwolniły od odpowiedzialności.
        • Gość: iv Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:50
          a od kiedy jestes prokuratorem,sedzia i katem ??

wiesz co to domniemanie niewinnosci ??
    • Gość: sld gru..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:35
      Sld bez Gruszki to jak internet bez wirusow i robaczkow.
      Ale jak juz postanowia wyrzucic Gruszke to nie pozostaje nic innego jak:
      "GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA! GRUSZKA PARTIA!"
      I sprobujcie betonowi ludzie na niego nie zaglosowac.
      Przewaznie jest tak, ze jaki kandydat taki elektorat.
      Takze wzywam BETON do dziela w przyszlych wyborach.
      • Gość: js Re: gru..... IP: 195.85.209.* 03.12.04, 07:53
        SLD piszesz jak stary PZPR-owiec. Nauczyles się skandować i to się zostało
        Tobie. Jednak coś się zmieniło, nikt prasie i policjantom nie zamyka ust. A
        Gruszka napewno jest out.
        • Gość: sld Re: gru..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 15:56
          > SLD piszesz jak stary PZPR-owiec. Nauczyles się skandować i to się zostało
          > Tobie. Jednak coś się zmieniło, nikt prasie i policjantom nie zamyka ust. A
          > Gruszka napewno jest out.

js ironii nie wyczules
          beton i tak na niego zaglosuje obojetnie do jakiej partii bedzie nalezal gruszka
          beton sie nie zmienia
    • Gość: Ed Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.ipt.aol.com 03.12.04, 07:55
      Zyje chlop na maks, a wy mu zalujecie paru kraweznikow i koszy na smieci....
    • Gość: Kasjer Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 08:04
      Taka ładna była ta Primera, teraz poobijana. A swoją drogą czy zwróciliście
      uwagę, że Pan Grzegorz jest bliźniaczo podobny do Pana Nowaka, którego ręce
      podobno leczą. I jeszcze jedno. Policja nie powinna go gonić tylko strzelać w
      opony.
      • Gość: Zbych Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 09:04
        No, po ostatniej strzelaninie to nasi dzielni stróże prawa zamiast koltów noszą
        w kaburach 2 śniadania. I dobrze bo strzelając profesjonalni policjanci są w
        stanie zrobić więcej szkody jak pijany poseł za kierownicą... zrobił w
        rzeczywistosci. I zastanawia mnie tylko bezmyślność "blue angels": poseł nie
        poseł skoro naprawdę ledwo się na nogach trzymał jak można było pozwolić żeby
        wsiadł do bryki i odjechał, a potem za nim spokojnie jechać. Nie starczyło
        wyobraźni? Co by było, gdyby jednym z tych podobno staranowanych koszy na
        śmieci lub krawężników był któryś z mieszkańców naszego miasta? Pewnie zamiast
        myśleć o własnej głupocie stróże prawa w raportach zmieniliby tylko
        klasyfikację czynu...
    • Gość: czerwony tulipan Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:50
      Dopóty dzban wodę nosi dopóki mu ucho sie nie urwie. Tyle razy Grucha prowadził
      samochód po pijaku aż wreszcie wpadł. I bardzo dobrze. Jednego pijaka mniej.
    • Gość: Kszycho Święta Krowa IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.12.04, 08:58
      jak długo będziemy to jeszcze tolerować ?!
    • Gość: Michał B Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 09:12
      I dobrze. Powinni takiego chama, prowincjonalnego karierowicza upie...na całe
      życie. Niezależnie czy taki prostak pochodzi z lewej czy z prawej strony sceny
      politycznej, NIKOGO NIE OBCHODZI, że takie polityczne gó.. ma słabości.Przy
      słabościach mamy w takije ściercr widzieć człowieka, a w sprawach podziału
      politycznych sukcesów, czy oceny narodu, tacy szmaciarze wysuwają się na czoło
      powołując sie na MISJĘ WOBEC narodu. To tacy zepsuli etos polityka, który w tym
      biednym kraju spadł na absolutne dno!!! DZIENNIKARZE
      DOBIERAJCIE IM SIĘ DO TYCH PASIONYCH NASZYMI PIENIĘDZMI D U P !!! i niech w
      końcu taka kompropmitacja jak u tego bydgoskiego debila przerodzi się w
      pOLITYCZNY NIEBYT i zapomnienie. Jeśli nic nie zrobicie, to w następnych
      wyborach znowu zobaczymy to bydle jak bez wstydu będzie próbował dostać się do
      koryta w Warszawie. Hańba!.
    • Gość: jacek. Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 03.12.04, 09:52
      I jak tu głosować na jakiego kolwiek z polityków? Czy w tym kraju są normalni
      ludzie którzy chcieli by coś zrobić dla mieszkańców, a nie pokazywać co oni
      mogą i jakimi są PANAMI.
      p.s. ja chce do Australi .............. , może być Islandia.
      • Gość: magda Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 20:13
        kogo wybralismy, tego mamy.
    • Gość: franek Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:30
      Grucha ! TY FORDONIARZU siedż w Fordonie i nie pokazuj się w mieście chamie
      fordoński .WONT Komóchu
    • Gość: GOY ZAPOMINALSCY W KATOWICACH JAK CHCIAŁ ZEBY KELNERKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:41
      LASKE MU ZROBIŁA WSZYSTKICH ŚWIADKÓW ZASTRASZONO!BYŁ SKUTY GORZAŁĄ HO HO ALBO
      JESZCZE LEPIEJ !
    • Gość: ola Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:21
      Wreszcie,przeciezbyły jakieś poklepywanki kelnerki i nić!Brawo panie
      marsz.Borowski!Nie szło już na tego pana G.patrzeć a co dopiero go
      słuchać,Jeszcze jest taki Kłopotek - też już nie idzie patrzeć i słuchać!Do
      kompletu wielu bym dołączyła ale tak na pierwszy ogień tego mądralę eurodep
      Wojciechowskiego!
    • Gość: Juras Co to za koles IP: *.sympatico.ca 03.12.04, 14:46
      Inni za takie numery ide siedziec a taki dupek moze sobie spac spokojnie co za
      porabany kraj!!!
    • Gość: Krzysz. Przybylski Mogła się łajza zabić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:53
      Mogła się łajza zabić, może wreszcie dojdzie do ludzi że SLD, czy SdPL to jedna
      i ta sama kiła
      Ciekaw jestem jakie będą mieli wyniki w wyborach.....
      Zdaje mi sie ze niestety takie same
      Musieli by chyba chodzić z nożami i zabijać, żeby tłuszcza coś zrozumiała.
    • Gość: andrzej Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:20
      Pan Gruszka przejdzie do ekipy "aferałów" ( łapiński i inni ) i po obietnicy
      załatwienia jakieś fuchy po skończeniu posłowania dalej będzie aktywnie
      wspierał pana Borowskiego we wszystkim co ten zechce
      • Gość: malina grucha wróć kto nam uniwerek załatwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:26
    • Gość: fordoński krokodyl Założycie się, że Grucha będzie posłem po wyborach IP: 212.122.214.* 03.12.04, 17:03
      Gdyby Grucha kandydował teraz z SLD czy SLD-bis z pierwszego mijesca to i tak
      by motłoch na niego głosował...tak jak głosuje od zawsze...
      Glosowali i zagłosują na posłó widmo jak Hyla Makowska czy Ciemniakowa, mafiozę
      Wojciecha Wnuka, krętaczkę Bańkowską....

żałosne
      • Gość: wisia Re: Założycie się, że Grucha będzie posłem po wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:42
        Gruszka na prezydenta!....Mołdawii.
        • Gość: qaz ??? IP: 212.160.204.* 05.12.04, 09:50
          a co Ci Mołdawia zaszkodziła że jej tak źle życzysz??

niech go na prezydenta piętra w więzieniu wybiorą...
          powinien tam na 4-5 latek trafić

chyba, ze trafi na pietro Obremskiego...
          to będzie zacięta kampania.....
    • torunianin1 Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem 03.12.04, 22:32
      wyrazam wspołczucie dla Bydgoszczan i nadzieje na zmiany w waszym swiecie
      politycznym
      • Gość: Sir de von głomp Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: 82.146.225.* 03.12.04, 22:43
        Ja uważam,że ten skandal to wina policji:gdyby go nie ścigali - to by nie
        uciekał.
        • Gość: jabłko Re: Policyjny pościg za pijanym posłem Grzegorzem IP: 212.122.214.* 05.12.04, 00:53
          wkoncu znaleźli haa na tego cwaniaka,pijaka i dewianta seksualnego.brawo
          policja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka