radca 22.12.04, 17:02 kto chce niech wierzy,a kto nie - to nie ale tak bylo naprawde, pamietam ten dzien jak dzisiaj.... radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 22.12.04, 18:43 a ja czytałem na forum ,że to ty byłeś tym od zakładania teczek; Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 22.12.04, 19:13 Gość portalu: miły napisał(a): > a ja czytałem na forum ,że to ty byłeś tym od zakładania teczek; - nooo tak, rozne rzeczy pisano na moj temat . Pisano bardzo wiele, byla to zapewne reakcja za opisywanie i ukazywanie w internecie przestepstw przez osoby zatrudniane w Sluzbie Zdrowia,Prokuraturze,Sadach, Policji itp. Na Forum " WPROST " ukazalem wiele szczegolow ze STRZYZAWY pod tytulem " WOJSKOWA MAFIA OFICEROW POLSKICH " , a bylo tego kilkaset tekstow. Malo tego... powiadomilem o tym opisywane tam osoby oraz zwierzchnikow,aby mogli sie o tym dowiedziec bezposrednio odemnie i nie mysleli,ze sie ktos ukrywa i opisuje to wszystko z ukrycia. Powiadomilem o tym GARNIZONOWY SAD WOJSKOWY oraz sedziego kpt TOMASZA DOLINSKIEGO. OKREGOWA PROKURATURE WOJSKOWA w Poznaniu i Bydgoszczy. NACZELNA PROKURATURE WOJSKOWA w Warszawie. KANCELARIE PREZYDENTA RP oraz BIURO BEZPIECZENSTWA NARODOWEGO i samego MARKA DUKACZEWSKIEGO. MINISTERSTWO OBRONY NARODOWEJ Powiadomilem WOJEWODZKA KOMENDE POLICJI w Bydgoszczy oraz KOMENDE REJONOWA POLICJI w Fordonie. oj wtedy to dopiero sie dzialo :))) Tam juz nawet zastosowano takie silne ataki na moja osobe,ze " BYLEM WSPOPLRACOWNIKIEM SB - DEPARTAMENTU IV ds ZWALCZANIA KOSCIOLA. Nawet napisano mi jakiegos tam " prowadzacego " ( nie pamietam juz czy o jakims pulkowniku ? - ale bylo tych wymyslow sporo ) Rowniez i tutaj - na tym forum atakowano mnie i pisano ,ze " nalezalem do SB " Wcale sie tym atakom nie dziwie.Spodziewalem sie roznych rzeczy i roznych atakow.Wielu sie pytalo ... " czy sie nie boje tak walczyc i ukazywac publicznie " ? " czy nie obawiam sie o swoje zycie " ? Otoz nie.... nie obawiam sie i sie wcale nie boje - ZAPEWNIAM TO i zapewniam rowniez o tym BYLYCH eSBekow - jak i tym KTORZY UCZESTNICZYLI W POMAGANIU " PRZESTEPCOM ZE STRZYZAWY ". i dopoki BOG mi pozwoli bede walczyl o PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC oraz o GODNOSC LUDZKA - jesli zobacze ,ze jest - gdzies " DEPTANA I NISZCZONA" Tak - jak mnie pomogli co niektorzy - tak i ja bede pomagal innym, bo wiem co znaczy czlowiek - ktory musi stawic czola STRUKTUROM,KLIKOM i UKLADOM. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 23.12.04, 13:40 > Rowniez i tutaj - na tym forum atakowano mnie i pisano ,ze " nalezalem do SB " gienek mówi,że to prawda, tyciarek też;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 16:13 Gość portalu: miły napisał(a): > > Rowniez i tutaj - na tym forum atakowano mnie i pisano ,ze " nalezalem do > SB " > > gienek mówi,że to prawda, > tyciarek też;) - gienek ? tyciarek ? :))) a to wesole, naprawde wesole :))) noooo, to naprawde " mocni ludzie" i jakby nie powiedziec " zorientowani - ale troche inaczej " Czyz to gienek kiedys nie pisal na tym forum ,ze bylem " kierowca Tira " ? Czyz to tyciarek-atomski nie pisal kiedys na forum ,ze ja pracuje jako " pomocnik murarza " ? :))))))))) wesole i jeszcze raz wesole takie autorytety radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 23.12.04, 20:45 stęskniony za atomowymi wojnami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 20:52 Gość portalu: miły napisał(a): > stęskniony za atomowymi wojnami ??? - Czy to ma byc GROZBA ? czy PROWOKACJA ? bo jak widze - to sam zaczynasz MANIPUKUJAC te "wojny " wywolywac oto cos napisal wczesniej w prowokacji ; --------------------------------------------- -" Autor: Gość: miły IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* Data: 23.12.2004 13:40 > Rowniez i tutaj - na tym forum atakowano mnie i pisano ,ze " nalezalem do SB " gienek mówi,że to prawda, tyciarek też;) " ---------------------------------------------------------------------------- A WIEC KTO TUTAJ WYWOLUJE PEWNE OSOBY ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 23.12.04, 21:07 a gdzie oni są ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 21:13 Gość portalu: miły napisał(a): > a gdzie oni są ??? moze poszli do lasu? radca jak widze ma jakies problemy egzystencjalne. jak zwykle zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 21:21 tyciarek napisała: > Gość portalu: miły napisał(a): > > > a gdzie oni są ??? > > moze poszli do lasu? > > radca jak widze ma jakies problemy egzystencjalne. > jak zwykle zreszta. - o jest nasza " ozdoba klasy " :))) podobno opisywales tutaj na tym forum,ze " PRACOWALEM W SB " ??? a wiec atomski-tyciarku ..... jak teraz jest ? czy nadal tak twierdzisz i publicznie to podtrzymujesz ? tak publicznie tutaj wymieniono ciebie atomski-tyciarku ; -------------------------------------------------------------------- " Autor: Gość: miły IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* Data: 23.12.2004 13:40 > Rowniez i tutaj - na tym forum atakowano mnie i pisano ,ze " nalezalem do SB " gienek mówi,że to prawda, tyciarek też;) --------------------------------------- - a wiec atomski-tyciarku.... nie ja ciebie tutaj przywolywalem,ale jako tzw. " ZNAJACY SPRAWE ZE JA NALEZALEM DO SB " - zostales przywolany, jako znajacy te sprawe..... a wiec twierdzisz nadal,ze " JA BYLEM W SB " ??? radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 21:30 > - o jest nasza " ozdoba klasy " :))) a coz to za "wesołe" okreslenie,trącące kolerem sephia? jakies wspomnienie z dziecinstwa.nosiles sukienki? >a wiec atomski-tyciarku ..... jak teraz jest ? czy nadal tak twierdzisz > i publicznie to podtrzymujesz ? jestes kapusiem.tak twierdzilem? potwierdzam. no coz.osobiste doswiadczenia.moje i genuiene. dodam: łachmaniastym szantazysta. cos sie nie zgadza? czy to nie esbsckie metody? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 21:37 tyciarek napisała: > > - o jest nasza " ozdoba klasy " :))) > > a coz to za "wesołe" okreslenie,trącące kolerem sephia? jakies wspomnienie > z dziecinstwa.nosiles sukienki? - sukienek nie nosilem , ale ty za to atomski-tyciarku - ARKU-TOMASZKU.... dawales GEJOWSKIE OGLOSZENIA POD RONDEM.Pisano , zes " DAMSKI BOKSER " i pobiles kobiete z tutejszego FORUM jak i rowniez osobe towarzyszaca. Sprawa byla glosna na tym forum o tobie - ARKU. wiec... uwazaj z tymi FALSZYWYMI OSKARZENIAMI ODNOSNIE SB. > >a wiec atomski-tyciarku ..... jak teraz jest ? czy nadal tak twierdzisz > > i publicznie to podtrzymujesz ? > jestes kapusiem.tak twierdzilem? potwierdzam. > no coz.osobiste doswiadczenia.moje i genuiene. > > dodam: łachmaniastym szantazysta. > cos sie nie zgadza? > czy to nie esbsckie metody? - ty jak widze ... wypisujesz idealnie to co sam wytwarzales, wiec piszesz to z AUTOPSJI radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 23.12.04, 21:40 nie ma to jak stare dobre czasy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 21:44 Gość portalu: miły napisał(a): > nie ma to jak stare dobre czasy ;))) -nie mowilem ze esbecki kapus? mowilem :-) do tego szmatlawy,klamliwy szantazysta. ze niby manipuluje moim nazwiskiem,ze je ujawni,jak nie bede cicho siedzial :-) taki sposob,ze niby mnie zastraszy. stary esbecki pierdziel szatnazysta. radosci ty nasza niezniszczalna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 21:52 tyciarek napisała: > Gość portalu: miły napisał(a): > > > nie ma to jak stare dobre czasy ;))) > > -nie mowilem ze esbecki kapus? > mowilem :-) > do tego szmatlawy,klamliwy szantazysta. > ze niby manipuluje moim nazwiskiem,ze je ujawni,jak nie bede cicho siedzial :- ) > taki sposob,ze niby mnie zastraszy. > stary esbecki pierdziel szatnazysta. > > radosci ty nasza niezniszczalna :-) - ARKU-TOMASZKU..... jesli ty kogos opluwasz i obrzucasz stekiem wyzwisk... to jeszcze wymagasz,aby cie traktowano grzecznie i z taktem ? Takich jak ty UBECKICH GNOJKOW - bede traktowal po twojemu, bo takie swinie eSBeckie niejedno ZLO WYRZADZILI i nie tylko mnie ,ale i innym. Ty... ARKU-TOMASZKU pokazales tutaj na forum twoje POPISY i nie tylko w atakowaniu forumowy, ale NAWET W REALU JEZDZILES NA ULICE GDANSKA - ABY POBIC KOBIETE I ZAATAKOWAC PEWNE OSOBY. Dlatego mozna cie uwazac ARKU-TOMASZKU za LOTRA,GBURA i DAMSKIEGO BOKSERA radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:00 > - ARKU-TOMASZKU..... jesli ty kogos opluwasz i obrzucasz stekiem wyzwisk... > to jeszcze wymagasz,aby cie traktowano grzecznie i z taktem ? ten tekst powyzej jest wystarczajacym dowodem ze jestes esbeckim kapusiem.reszty zupelnie nie trza.po co zanudzac widownie? coagleesbeckimi metodami probujesz zastraszyc.smieszny maly czlowieczku. ujawnienij moje nazwisko,ktorym tak niezgrabnie zonglujesz. no dalej pajacyku.imie juz padlo. no startuj w koncu esbeku,skoncz pieprzyc po proznicy,bo czasu nie mam. p.s. komentowanie pozostalych klamstw jakie tu wypisujesz na moj temat zakoncze rowniez: esbecki klamca i szantazysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat diabła Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:04 coagleesbeckimi metodami probujesz zastraszyc.smieszny maly czlowieczku. > ujawnienij moje nazwisko,ktorym tak niezgrabnie zonglujesz. > no dalej pajacyku.imie juz padlo. > > no startuj w koncu esbeku,skoncz pieprzyc po proznicy,bo czasu nie mam. > > komentowanie pozostalych klamstw jakie tu wypisujesz na moj temat zakoncze > rowniez: esbecki klamca i szantazysta. > > Podawanie danych jest scigane sadownie, załóz esbekowi sprawe, to nie kosztuje duzo Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:06 > Podawanie danych jest scigane sadownie, załóz esbekowi sprawe, to nie kosztuje duzo. w wiezieniu nie ma internetu,mam nadzieje? on jest-oczywiscie jak na konfidenta-dosc od niego uzalezniony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat diabła Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:13 W wiezieniu nie ma internetu. Osoba która narusza prawo moze zostac skazana, poniesc wszystkie koszty procesu i zostac ukarana. Mozesz sie bronic. Przy nowym rynku sa kancelarie adwokackie. Porada nie kosztuje wiele, natomiast bedziesz sie czul bezpieczniej. Takie sprawy reozpatrywane sa szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat diabła Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:16 Paragraf scigajacy osoby podajace dane to 23 pkt ust 16 & 244 kodeksu cywilnego Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:21 Gość portalu: adwokat diabła napisał(a): > Paragraf scigajacy osoby podajace dane to 23 pkt ust 16 & 244 kodeksu cywilnego - ARKU .... DO DZIELA...... i zaczniemy dzialac :))) ale ty jestes TCHORZEM I GBUREM - ktory OBRZUCA STEKIEM WYZWISK NA FORUM ORAZ WYPISUJE PRYWATNE SPRAWY - W CELU CZYNIENIA SZKODY ARKU ..... UKAZ SWOJA DZIALANOSC Z CALEGO OKRESU NA FORUM I WTEDY BEDZIEMY MOGLI POROWNAC SADOWNIE - KTO KOMU SZKODZIL I KTO TUTAJ JEST POKRZYWDZONY W SPRAWIE ??? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:28 Gość portalu: adwokat diabła napisał(a): > Paragraf scigajacy osoby podajace dane to 23 pkt ust 16 & 244 kodeksu cywilnego - jak wiesz niby " adwokacie" ,ze na taki PROCESIE moze wyjsc na jaw,ze osoba oskrazana - stanie sie OSOBA POKRZYWDZONA wiesz o tym ? a wiec radze przesledzic POCZYNANIA atomskiego-tyciarka i kilka wcielen tego ARKA i zweryfikowac to - cz ATOMSKI-TYCIAREK WYRZADZIL KOMUS SZKODE ? bo ja akurat mam na to DOWODY ,ze wyrzadzil szkode i CZUJE SIE POKRZYWDZONY ! radca Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:20 > W wiezieniu nie ma internetu. Osoba która narusza prawo moze zostac skazana, > poniesc wszystkie koszty procesu i zostac ukarana. Mozesz sie bronic. Przy > nowym rynku sa kancelarie adwokackie. Porada nie kosztuje wiele, natomiast > bedziesz sie czul bezpieczniej. Takie sprawy reozpatrywane sa szybko. dzieki.wiem.sprawdzalem. ba,wielokrotnie. 90%sukcesu zalezy od malutkiego czynnika. ale o tym sza. poki co: wesolych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat diabła Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:22 Wesołych. Do usług. Adwokat Diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:48 Gość portalu: adwokat diabła napisał(a): > Wesołych. Do usług. Adwokat Diabła. a co mi tam.niech strace.esbekom tez wesolych.po swietach sie zlustruje :-) cze! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:54 tyciarek napisała: > Gość portalu: adwokat diabła napisał(a): > > > Wesołych. Do usług. Adwokat Diabła. > > > a co mi tam.niech strace.esbekom tez wesolych.po swietach sie zlustruje :-) > cze! - mow za siebie atomski-tyciarku.... JA DO SB NIE NALEZALEM I NIE BYLEM WSPOLPRACOWNIKIEM SB - CZY TO JAWNYM CZY TAJNYM POPROSTU ZADNYM.... natomiast BYLEM I JESTEM POKRZYWDZONY PRZEZ SB ! wiec zyczenia kieruj do siebie atomski-tyciarku ! radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 22:24 tyciarek napisała: > > W wiezieniu nie ma internetu. Osoba która narusza prawo moze zostac skaza > na, > > poniesc wszystkie koszty procesu i zostac ukarana. Mozesz sie bronic. Prz > y > > nowym rynku sa kancelarie adwokackie. Porada nie kosztuje wiele, natomias > t > > bedziesz sie czul bezpieczniej. Takie sprawy reozpatrywane sa szybko. > > dzieki.wiem.sprawdzalem. > ba,wielokrotnie. > 90%sukcesu zalezy od malutkiego czynnika. > ale o tym sza. > poki co: wesolych swiat. - NIE ROZNISZ SIE OD UBE I SB I STOSUJESZ TE SAME METODY - Z CZASOW PRL a wiec jak to mowisz ? " sza " ? a wiec ... zaczynamy ODGRZEBYWAC TWOJE ATAKI UBLIZENIA I WYZWISKA ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat diabła Pan Radca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:28 Prosze Pana o zaprzestanie Pana ataków. Dla Pana własnego dobra. Wielu adwokatów przyglada sie pana tutaj działalnosci. Jesli nie zaprzestanie Pan swojemu procederowi, moze sie pan na tym przejechac,Łamaniem prawa jest podawanie danych. Prosze nie szkodzic sobie samemu. Adwokat Diabła. Wesołych. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Pan Radca 23.12.04, 22:51 Gość portalu: adwokat diabła napisał(a): > Prosze Pana o zaprzestanie Pana ataków. Dla Pana własnego dobra. Wielu > adwokatów przyglada sie pana tutaj działalnosci. Jesli nie zaprzestanie Pan > swojemu procederowi, moze sie pan na tym przejechac,Łamaniem prawa jest > podawanie danych. Prosze nie szkodzic sobie samemu. Adwokat Diabła. Wesołych. - " wielu adwokatow " ??? a to juz cos nowego ? czy to GROZBA ? SZANTAZ ? CZY FORMA UCISZENIA CZLOWIEKA - KTORY UKAZUJE KULISY PRZESPCZYCH POCZYNAN I DZIALAJACYCH NA SZKODE WYMIARU SPRAWIEDLIWOSCI ??? Podobnie mnie ZASTRASZANO NA SB i STRASZONO ZE " ZAKLADAMY PANU TECZKE I JESLI TYLKO SIE COS NA PANA TEMAT POJAWI NOWEGO - TO PANA WEZMIEMY I BEDZIE PAN POZBAWIONY WOLNOSCI " SB CHCIALO MNIE UCISZYC I ZAMKNAC GEBE..... i rowniez wtedy ZASTRASZANO MNIE ABYM TRZYMAL JEZYK ZA ZEBAMI 1 Tak samo ZASTRASZANO MNIE W GARNIZONOWYM SADZIE WOJSKOWYM ! Rowniez straszyl mnie PROKURATOR WOJSKOWY I ZASTEPCA KOMENDANTA POLICJI REJONOWEJ W FORDONIE. dostawalem telefoniczne grozby do domu,ze " PODLOZA MI SWINIE " ! ( i tez wiadomo od kogo to - osoba ta przyznala sie pozniej ) Nie dam sie ZLAMAC od eSBekow i ich METOD. Tak wiele wyrzadzono KRZYWD - nie tylko mnie ,ale i innym . SB ma swoje MACKI nie tylko w SADACH,PROKURATURACH , ale i wsrod PALESTRY. wiec..... nic nowego radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 23.12.04, 21:26 tyciarek napisała: > moze poszli do lasu? no to całe żeńskie forum B. pobiegło do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urlep Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:12 no to się chłopie naraziłeś - w tym kraju rządzi WSI i dosypią ci soli na reszte zycia. o sile wsi powiedziala mi kiedys dziennikarka tvn24 - jak gosc nie dał to go zdjęli z promu do szwecji , a tak kazdy przestepca w białym kołnierzyku chodzi wolno. zapytaj sie pana kluski (optimusa) jak teraz ocenia realne zagrożenia w tym grajdołku.... znam sprawe , gdzie firma bydgoska miala szerokie kontakty i miedzy innymi sprzedawała koszty (mieli konto z granica i lewe pieczatki). gro maszyn drukarskich w tej firmie nabyla duza drukarnia (zakup byl z anglii - wiem od betonu post pzprowskiego) , gdzie wsi stale rezyduje - oni ciagna ile sie da ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:52 normalna sprawa teczka personalna każdy ubek miał swoją to czemu nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 22.12.04, 19:26 Gość portalu: miła napisał(a): > normalna sprawa > teczka personalna > każdy ubek miał swoją - byc moze.... tego nie wiem > to czemu nie ty? - a czemu ja ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiły Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:30 no jak to 'czemu ty'? jak sie zatrudniałeś, to ci założyli jak kazdemu esbekowi co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 22.12.04, 21:34 Gość portalu: niemiły napisał(a): > no jak to 'czemu ty'? > jak sie zatrudniałeś, to ci założyli > jak kazdemu esbekowi > co nie? - zatrudnialem ? :))) no tos se chlopie " trafil - jak lysy o beton " :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radcy Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 21:54 Panie radco!czytając te wszystkie pańskie wypociny mam poczucie,że jest pan z grona tych wszystkich sbeków,których kiedyś weryfikowałem negatywnie.Tą pańską teczkę to chyba miałem w ręku?Było tam podanie o przyjęcie do służby w Służbie Bezpieczeństwa dla dobra walki o pokój z wrogami ludu pracującego zewnętrznymi /imperialistami/ i wewnętrznymi /warchołami,podziemiem antykomunistycznym i klerykalizmem/.Powoływał się pan na rodzinne tradycje walki ojca ze zgniłymi karłami reakcji/AK,WIN/ w zbrojnych formacjach UB i Informacji Wojskowej.Takie powtarzające się w tych aktacg personalnych funkcjonariuszy MO i SB.To tak,jakby ten łysy upadł pańską głową na beton. Opozycjonista z PRL Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 22.12.04, 22:00 Gość portalu: radcy napisał(a): > Panie radco!czytając te wszystkie pańskie wypociny mam poczucie,że jest pan z > grona tych wszystkich sbeków,których kiedyś weryfikowałem negatywnie.Tą pańską > teczkę to chyba miałem w ręku?Było tam podanie o przyjęcie do służby w Służbie > Bezpieczeństwa dla dobra walki o pokój z wrogami ludu pracującego zewnętrznymi > /imperialistami/ i wewnętrznymi /warchołami,podziemiem antykomunistycznym i > klerykalizmem/.Powoływał się pan na rodzinne tradycje walki ojca ze zgniłymi > karłami reakcji/AK,WIN/ w zbrojnych formacjach UB i Informacji Wojskowej.Takie > powtarzające się w tych aktacg personalnych funkcjonariuszy MO i SB.To > tak,jakby ten łysy upadł pańską głową na beton. Opozycjonista z PRL - to interesujace, a moze jeszcze cos wiecej - bo jakos to mnie jeszcze nic nie mowi.Czy tez jest co z DEPARTAMENTU IV ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca dlaczego to ukazalem i o tym pisze ? 22.12.04, 22:03 no wlasnie... dlaczego ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radcy Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:04 "I to by było na tyle" jak powiedział kiedyś Jan Profesor Stanisławski. Opozycjonista z PRL Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 22.12.04, 22:07 Gość portalu: radcy napisał(a): > "I to by było na tyle" jak powiedział kiedyś Jan Profesor Stanisławski. > Opozycjonista z PRL - same slogany , nic konkretnego a myslalem,ze cos lepszego wymyslisz :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiła Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:28 radca napisał: > Gość portalu: radcy napisał(a): > > > "I to by było na tyle" jak powiedział kiedyś Jan Profesor Stanisławski. > > Opozycjonista z PRL > > - same slogany , nic konkretnego > a myslalem,ze cos lepszego wymyslisz :) > > radca ha! mąci sprawę jak każdy esbek ciekawe ten tu, to "radca" a konfident "Grudziński" z innego wątku to radca prawny przypadek? nie, ich służba nie przewidywała "przypadków" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 22.12.04, 22:32 Gość portalu: niemiła napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: radcy napisał(a): > > > > > "I to by było na tyle" jak powiedział kiedyś Jan Profesor Stanisław > ski. > > > Opozycjonista z PRL > > > > - same slogany , nic konkretnego > > a myslalem,ze cos lepszego wymyslisz :) > > > > radca > > ha! mąci sprawę jak każdy esbek > ciekawe > ten tu, to "radca" > a konfident "Grudziński" z innego wątku to radca prawny > przypadek? > nie, ich służba nie przewidywała "przypadków" - czyli ,ze bylem pod pseudonimem " radca" i pracowalem w SB ? a w jakim stopniu ? jesli mozna wiedziec ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 09:43 Chyba nie mozna wiedziac inaczej juz dawno szczerze byś się przyznał ale czekista nie praktykuje szczerosci, co nie "radca"? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: SB zalozylo mi kiedys TECZKE 23.12.04, 15:32 Gość portalu: wala napisał(a): > Chyba nie mozna wiedziac - czego nie mozna wiedziec ? > inaczej juz dawno szczerze byś się przyznał - do czego sie przyznac ? > ale czekista nie praktykuje szczerosci, co nie "radca"? - nie wiem, nalezaloby zapytac " czekiste" . radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadro glutków mnie tez SB załozyło teczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 02:08 a dokładnie pani w kiosku teczke na gazety założyła, potem okazało sie, że jej daleka kuzynka, spod Ustrzyk dziewucha była, wyszła za mąż za SBka, więc prawie prawie a rADCA TO WIDZE TAKI oLEKSY CO ROBI KLEKSY Odpowiedz Link Zgłoś