Gość: gosia Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 09.01.05, 17:58 ten rzekomy student to chyba synek profesora,ale podszywa sie pod "tomek"albo"były pacjent".... nie wierze,ze kasprzak nie chacil nic pieniedzy...a jesli by tak bylo to tylko ze strachu,bo na przyklad moze nazwisko kojarzyc z kims znanym... a moze i faktycznie nie wzial,bo na dziesieciu od 9 wezmie. boze co za idioci pisza,ze on nie bierze!na 100 zawsze jeden sie taki znajdzie (i to jak pisze mamula,przydupas kasprzaka).99 sobie wymysla te historie? w koncu sie wzieli za tego gbura nieludzkiego! i naprawde prof harat jest o glowe lepszym specjalista od tego bandyty,nie wspomne o charkterach obu tych ..pana harata i tego bydlaka kasprzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś DO GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 08:55 A SKAD TY SIE TAK ZNASZ NA SPECJALISTACH? CO TOBIE ZROBIL KASPRZAK ZES TAKA ZAZARTA. I JAKIM PRAWEM NEGUJESZ WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT???? PRAWDA JEST TYLKO JEDNA - TWOJA TAK???? ŻAŁOSNA JEST TA LUDZKA ZAWIŚĆ I ZAZDROŚĆ. JAKI JEST TWÓJ PROBLEM? NIKT CIĘ NIE CHCE, GRUBA, BRZYDKA???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktosia Re: DO GOSI IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 09:46 Odpieprz się od tej gosi,mądra to ona nie jest ale skąd wiesz,że gruba i brzydka.Dziwi mnie ta zawiść i zażartość wobec niej, masz coś do niej?bo ona do profesorka miała,więc mogła sie wypowiadać,spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ NADAL O GOSI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 10:07 PO PROSTU PYTAM CO JĄ PROWOKUJE DO WYGŁASZANIA TAK JEDNOZNACZNYCH I AUTORYTATYWNYCH SĄDÓW ORAZ DLACZEGO NEGUJE WSZYSTKIE POZYTYWNE WYPOWIEDZI NA TEMAT KASPRZAKA? JESZCZE ANI RAZU MI NIE ODPOWIEDZIAŁA. CIEKAWI MNIE CZY JEJ COS ZROBIŁ PERSONALNIE CZY TYLKO MU ZAZDROŚCI JAK DZIENNIKARZE Z EKSPRESU POKAZUJACY NA PIERWSZEJ STRONIE DOM ORAZ "KOLEGA" PO FACHU, KTÓRY TEŻ SIĘ PIĘKNIE WYPOWIEDZIAŁ W EKSPRESIE.PO PROSTU WIDAC JAKI WSZYSTKIM SLINKA CIEKNIE. WALKA O SPRAWIEDLIWOŚĆ? ŚMIECH NA SALI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: 212.122.214.* 09.01.05, 23:29 heluś to drożej się cenił niż specjaliści w renomowanych klinikach w cywilizowanych krajach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon60 Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:15 Jestem lekarzem. Dodam, że czystym. To co zostało napisane oraz to co złyszałem na temat "brania" przez pana Heliodora to tzw. prawda absolutna. I słusznie że znalazł się ktoś odważny, kto zamieszał w tej "beczce z gnojówla" Mam nadzieję że smród nie zostanie rozwiany przez wiatr historii. Nie kewstionuję wiedzy i umiejętności profesora tylko jego UCZCIWOŚĆ. I za to powinien być ukarany. Potrzeba jednak więcej odważnych zatem zgłaszajcie się wszyscy. Mam nadzieję że redakcja będzie monitorować tę sprawę. Bez takich akcji czyli bez pomozy pacjentów środowisko lekarskie nie oczyści się ponieważ władza takich jak pan Heliodor oligarchów medycznychsięga daleko - znacznie dalej niż możliwości młodego uczciwego i ciężko pracującego lekarzyka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.cm.umk.pl 10.01.05, 14:15 jesli kogos interesuje "bieda" prof. Kasprzaka to zapraszam w okolice ul. Sielanka - wystarczy rzucic okiem na najbardziej reprezentatywna wille (to juz prawie palac!) i pomyslec, ile to ten biedaczyna musial tych 2000-3000 zlotowych pensji wydac na takie cudo, ze o stojacych samochodacjh nie wspomne - musial skladac od poczatku Swiata - a moze w koncu zainteresowal by sie tym Urzad Skarbowy - jak PITa na czas nie oddasz, albo sie o 1 Zl pomylisz, to masz kontrole skarbowa, a tu taki wypas i nic? A swoja droga czy ktos pofatygowal sie do przychodni specjalistow "ORDYNATOR" - prywatnej, niedaleko Jurasza - na tablicy sami ordynatorzy, toz to jest miejsce, gdzie placisz, a potem cyk, i juz jestes leczony poza kolejnoscia, no ale zaplaciles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.iweb.pl 10.01.05, 15:16 A co ciebie obchodzi wypas prof Kasprzaka qwerty????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.iweb.pl 10.01.05, 15:21 Grunt to sie bogato ozenic,czego ci zycze qwerty Odpowiedz Link Zgłoś
hangmann Re: Lekarz oskarżony o korupcję 10.01.05, 19:22 chyba to normalne ze jak idziesz do prywatnej to placisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widziałem Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: 195.85.209.* 10.01.05, 23:03 O tym wiedzieli chyba wszyscy ale widocznie nie było odważnego albo pasowal taki układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:25 Proponuję ranking łapówkarski - kto bierze najwięcej. Czy przestali brać Profesorowie pokazani w TVN - NOszczyk z Warszawy i Jankowski z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kto bierze Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 07:29 Kudy tam lekarzom do tzw.polityków i biznesmenów.Vide Wróbel 6 mln oficjalnie,z państwowej /czyt, naszej kieszeni/.To są dopiero pieniądze a te parę tys.?Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 11.01.05, 09:13 niejaki "kto bierze"rowniez podzszył sie pode mnie...test rownie na tyle tępy,by nie zauwazyc ze ja pisze z gawexu...strach?czemu nie podpisze sie swoim imieniem tylko podszywa pode mnie?juz by wymylil cosss..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.cm.umk.pl 11.01.05, 10:23 No prosze, wypas pana profesora to jego prywatna sprawa - ide do prywaciarza to place! Ludzie czyscie wy na lby pupadali - jaki prywaciarz - niech sobie Heliodor zamiast willi postawi oddzial szpitalny z prawdziwego darzenia, wyposazy go, zatrudni personel, wystawia faktury, palci ZUS i podatki, to wtedy mozna go postawic na rowni z pozadnymi przedsiebiorcami. Wynajac gabinet, wstawic biorko z duzymi szufladami na koperty, szafke na stetoskop i powiesic pare dyplomow a pacjentow kierowac na odzial do publicznego szpitala, gdzie sie pracuje - to typowa forma lapowki - wystarczy porownac liste przyjec w gabinecie prywatnym i liste przyjec na oddziale. Niech ktos sie wreszcie wezmie za tych ...-synow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA Re: NFZ jest folwarkiem komuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.iweb.pl 15.01.05, 23:38 qwerty powinienes sie leczyc,takie bzdury piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corday Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: 195.85.209.* 11.01.05, 13:05 Ty, a ty jak taka odwazna jesteś to się podpisz swoim nazwiskiem. Nie bronię łapówkarzy bo sama tego nienawidzę, ale obrzucać kogoś gównem anonimowo to każdy potrafi, nawet taki mały człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Lekarz oskarżony o korupcję 11.01.05, 16:03 Gość portalu: corday napisał(a): > Ty, a ty jak taka odwazna jesteś to się podpisz swoim nazwiskiem. Nie bronię > łapówkarzy bo sama tego nienawidzę, ale obrzucać kogoś gównem anonimowo to każd > y > potrafi, nawet taki mały człowieczek. - jesli chcesz - to ja moge ci sie przedstawic w przeciwienstwie - do ciebie ja sie nie ukrywam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Berbeka PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:50 To absolutnie nie jest prawda!!! Zawdzieczam Profesorowi wielomiesieczna walke o zycie meza i nigdy powtarzam NIGDY nie bylo jkiejkolwiek, najmniejszej sugestii co do ew. rewanzu. Tylko dzieki tak wspanialemu czlowiekowi moj maz zyje. JEST TO WSPANIALY CZLOWIEK POSWIECAJACY CALY SWOJ CZAS CHORYM BEZINTERESOWNIE. Ludzie sa bez serca oczerniajac Go za tak wspaniala prace i oddanie chorym. Latwo rzucic na kogos podejrzenie. Panie profesorze prosze nie przejmowac sie pomowieniami!!!!! Ja w przeciwienstwie do innych komentujacych podpisuje sie nazwiskiem. Ala Berbeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazi Re: PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 11.01.05, 15:55 "JEST TO WSPANIALY CZLOWIEK POSWIECAJACY CALY SWOJ CZAS CHORYM BEZINTERESOWNIE."Śmiech na sali, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JESTES DNEM Re: PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 10:21 JAK MOŻESZ WYPISYWAĆ TAKIE RZECZY, ŻE TO... " ŚMIECH NA SALI" ???? KOBIETA PISZE, ŻE PROF. KASPRZAK URATOWAŁ MU ŻYCIE PODPISUJE SIĘ WŁASNYM NAZWISKIEM A TY TEMU PRZECZYSZ???? TAK SIĘ SKŁADA, ŻE ZNAM GO OSOBISCIE I NAPRAWDĘ JEST TO WSPANIAŁY CZŁOWIEK !!! BEZINTERESOWNY ODDANY PACJENTOM DO GRANIC MOŻLIWOŚCI. BYŁEM JEGO PACJENTEM-MIAŁEM WYPADEK SAMOCHODOWY I POŁAMANY KRĘGOSŁUP-NIKT NIE DAWAŁ MI SZANS, ŻE BĘDE NORMALNIE FUNKCJONOWAŁ- TYLKO ON!!!!! I NIE MUSIAŁEM NIC DAWAĆ ŻADNYCH ŁAPÓWEK!! A PROFESOR TAK O MNIE DBAŁ, ZE PRZYCHODZIŁ W NIEDZIELE O 6 RANO SPRAWDZIC JAK SIĘ CZUJE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazi Re: PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 10:51 Chyba Ci się coś poplątało,o 6.00 rano to najwyżej pielęgniarka mogła Ci dać termometr,ale może tam pracują takie podobne do pana K>a ja też mogę sobie wymyślić różne nazwiska,żeby go bronić lub atakować.Na całe szczęście w mediach słychać,że wreszcie się ostro wzięli za łapówkarzy.Może sobie poczytasz gazety,zdaje się,że jeden fotelik już stracił.DNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pacjent Re: PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 12.01.05, 11:28 Miałem operację na kręgosłup , a nie na głowę !!!! I na pewno nie miałem żadnych przwidzeń!! Po prostu trudno Ci uwierzyć, no cóż myśl co chcesz!!! Ja o nim zdania nie zmienie- dzięki Niemu nie jestem przykuty do wózka i moge cieszyc się zyciem jak każdy 18-latek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:20 Kazi ale jestes cyniczny piszac takie posty. Nie masz pojecia co to choroba. Mnie tez ze strony opluwanego dzis Heliodora spotkalo duzo dobrego. Jag wiele pewnie nikt nie uwierzy bo nagonka trwa i psy juz zwietrzyly krew....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazi Re: PROWOKACJA: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 17.01.05, 20:32 Mylisz się twierdząc,że nie wiem co to choroba ,wiem dobrze bo widze to na codzień,niestety łapówkarzy też.Skończ już tę bezsensowną obronę bo Heliodor na nią nie zasługuje.Wiem,że jestes mu zobowiązany,ale pytam się:nie wiedziałes,że bierze?A może uważasz,że jest to całkowicie w porządku?Żal mi Ciebie,biedaku;jak potoczy sie teraz Twoja kariera naukowa Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 łatanie dziury w dachu 12.01.05, 14:05 Gość portalu: bydgoszczanin napisał(a): > Słyszałem ,że to największa "ŁAPA" w Juraszu! łatanie dziury w dachu budynku , który nie ma dobrych fundamentów to praca syzyfa . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=19367892 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Z POMORSKIEGO Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.ib.tcz.pl 14.01.05, 15:09 Chcę wszystkich poinformować, że jeśli ktoś płaci to tylko jego wyłączna sprawa i nie powinien płakać i obwieszczac że musiał dać łapówkę. Mam przypadek w rodzinie, gdzie wystarczyła jedna wizyta u dr Kasprzaka z wykonanym rezonansem i chora automatycznie otrzymała skierowanie do szpitala na opercję. Nie płaciła żadnych łapówek ,itp. Jeśli dajecie łapówki sami sobie jesteście winni!!!!! W tej chwili chora leży na oddziale w szpitalu "JURASZA" i czeka na skomplikowaną operację. Oby się udała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 14.01.05, 15:53 Ile razy planujesz jeszcze opisać własną sytację?Dla Twojej wiadomości:niektórzy płacili bo chcieli, a niektórzy bo "musieli".Profesor jest super specjalistą i nie wierze Ci,że nie zapłaciłeś! Będąc z sąsiedniego województwa,albo zapłaciłeś albo planowałeś zapłacić.Nie broń gościa o którym wiesz znacznie mniej niż inni pacjenci,współpracownicy{zaczyn ajac od kolegów lekarzy,kończąc na salowej} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z pomorskiego Nie trzeba płacić ... IP: *.ib.tcz.pl 14.01.05, 15:40 Jeśli płacicie łapówki to wasza sprawa. Nie płaczcie wtedy i nie komentujcie, bo sami jesteście sobie winni. Mam przypadek w rodzinie, gdzie osoba bardzo chora trafiła do dr Kasprzaka i po pierwszej konsultacji otrzymała skierowanie do szpitala "JURASZA" na operację.Nie zaplaciła za to ani złotówki.Nie musiała też dawać żadnych łapówek. W tej chwili chora leży na odzdziale neurochirurgii i czeka na skomplikowaną operację. Oby sie udała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brat Cyryl Gosciu, lepiej bylo zaplacic IP: *.access.uk.tiscali.com 14.01.05, 15:50 teraz chora nie doczeka juz zlotej raczki Kasprzaka bo go wylali z pracy. Jakis fuch-mistrz moze jej wyrwie teraz nie tego flaka co nalezy bo mu sie reka po pijaku trzesie. No i widzisz, cos ty narobil, ty pomorska sknero? Bij sie zaraz w piersi i wolaj: Mea culpa, mea maxima culpa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Nie trzeba płacić ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:40 samo skirowanie nie oznacza operacjii i każdy głupi to wie.Potem się jest na oddziale dni mijają niekiedy stan chorego się pogarsza(i laik to widzi) a na plan operacji nie jest wpisanym,, bo inne zabiegi są pilniejsze"!!!Niestety oddział N-chir.słynie z zalegających pacjentów.Zawsze też można powiedzieć ,że aktualnie nie ma sprzętu do wykonania danego zabiegu bo przecież nikt nie sprawdzi że dla innego pacjenta ten sprzęt jest.A poza tym nie tylko Heluś bierze tam biorą prawie wszyscy-z jakiegoś powodu ma się ksywę Lisek Chytrusek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: 82.146.225.* 14.01.05, 16:57 Wiem że ludzie płacili za życie - od wpływu łapówki uzależniane były operacje, od ilości pieniędzy to kto operował. Ale kiedy choruje osoba bliska człowiek nie myśli racjonalnie, starając sie zrobić wszystko, żeby ją ratować. Profesor operował czasem i do 2 w nocy, poświęcał wigilię... był za to odpowiednio wynagradzany przez tych, których operował lub przez ich rodziny. Nie chodziło tylko o ratowanie życia, ale głównie o kasę. Talentem nie powinno się handlować - darmo się go dostaje i darmo powinno się go dawać - a za nabyte umiejętności, wiedzę płaci przecież pracodawca. To, że wynagrodzenia lekarzy są rażąco niskie - to druga sprawa, tylko dlaczego za nieudolne rządy, złe wynagrodzenia, braki funduszy mają płacić chorzy, którzy itak mają już bardzo poważny problem w postaci choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Chazarewicz Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 14.01.05, 18:57 Talentem nie powinno się handlować - darmo się go dostaje i darmo powinno się go dawać - a za nabyte umiejętności, wiedzę płaci przecież pracodawca. Justynko ,chyba za bardzo sie naczytalas tych roznych "Silaczek" oraz "Doktorow Judymow". Moze i sama jestes tez Bosonoga Contessa, co nieprawda? Zyjemy w nowej erze, gdzie czlowiek sprzedaje swoje talenta na wolnym rynku. Jest dobry to powinien z tego ciagnac sute profity byle to robil uczciwie i placil podatki. A owe Judymy i Silaczki niech wypie..ja sobie na Bialorus. W Polsce- gdy juz znormalniej- takich dziwadel nie bedzie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Chazarewicz Bydgoski ordynator podklada mi swinie? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.01.05, 12:01 Tyle sie nachapalem z pominieciem fiskusa oczywiscie, ze nie wiem juz co ze szmalem robic. No bo ile w koncu mozna gromadzic tych zlotych monet(pol kilo), tych srebrnych sztabek(10 kilo jak liczylem ostatnio)? Postanowilem sobie wiec kupic piekna kantyne platerowanych sztuccow na ebay, wszystko w cudownym mahoniowym stoliku, 80 lat stara a wyglada jak nowa. Raczki z kosci sloniowej niepoobrgyzane, srebrzone powierchnie swieca sie jak przyslowiowe jaja u psa. W sam raz dla Pana Hrabiego albo dla mnie. Ale ktos nie daje mi wygrac a jutro uplywa termin aukcji. Dalem juz 2 tys zl i nic. Ki czort? Kaczmarek wyzbywa sie pieniedzy i che dac dyla gdzies do USA? Inny bydgoski ordynator chce zaszpanowac otoczeniu? Kto u was ma taka kase do wydania na glupotki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Bydgoski ordynator podklada mi swinie? IP: *.speed.planet.nl 17.01.05, 17:42 Jak taki zdolny i elokwentny jestes, to moglbys sie w koncu nauczyc nazwiska pana profesora. To zaden KACZMAREK tylko KASPRZAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Chazarewicz Re: Bydgoski ordynator podklada mi swinie? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 17.01.05, 23:21 A czy to wazne jak sie nazywa? Wazne ze bierze i jego kolesie po profesorskim fachu takze. A wam zal, towarzysze. Wylewajcie, prosze bardzo. Felczerke w Bydzi zamkna bo nie bedzie kadry na poziomie, tak dla mnie lepiej- wiecej szmalu z pipidowki do Stolycy naplynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 19.01.05, 18:32 I CZYM TY SIE SZCZYCISZ?KOGO TO INTERESJE CO I ZA ILE KUPILES?ZACHOWAJ TO DLA SIEBIE!INNI NIE MAJA CO JESC A TY SIE LANSUJESZ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:44 Z moich obserwacji tego forum wnioskuję że GOSIA TO tępa szczotka i to pisuarowa, co nic nie potrafi napisać poza obelgami, RADCA to zgoszkniały podstarzały goguś który nigdy nie przepuści tematu medyków bo ma do nich żal za stratę osoby bliskiej, MAX to debli, A PROFESOR K. to łapownik , któremu się zdarzyło mieć kilka razy miękkie serce i niedość że zrobił dobrą robotę to czasem nie wzioł. LUDZIE PRZECIERZ MY WSZYSCY SAMI WCISKAMY "prezenciki" dla lekarzy i urzędasów a potem się dziwicie że rozpasanie, a te HIENY Z POLICJI DROGOWEJ nie biorą?? Jak ktoś by chciał to w 1 dzień prowokacją by zdemaskował pół urzędasów z BYDGOSZCZY z POLOCJI i SZPITALA to kur...wa weźcie się do roboty i zróbcie to a nie tu pierrrrr..... bez sensu DROGA GOSIU ONANISTKO < ZGOSZKNIAŁY RADCO I INNI, i troche szacunku dla ludzi którzy coś chciali powiedzieć pozytywnego o tym Łpowniku K. bo wycierpieli już swoje żeby jeszcze wasze brednie czytać, A tak poza tym łapowników na drzewo WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obserwatora Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 21.01.05, 09:49 Z moich obserwacji wynika,że obserwator robi straszne błedy ortograficzne.Jeśli już masz wielką ochotę na kogoś najeżdżać to rób to ze słownikiem ortograficznym.Jeśli przypadkiem jeszcze nie zdawałes matury,a jest to bardzo prawdopodobne oceniając Twoje wypowiedzi,to lepiej nie podchodź do niej -nie zdasz.Piszesz bezsensowne bzdury.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Radcy Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:56 Radco lub Gosiu,że podpisujesz inaczej to nie znaczy, że nie wiadomo kto pisze. A poza tym nie pisze się błedy tylko błędy... i tak moglibyśmy zabawiać się w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Lekarz oskarżony o korupcję 21.01.05, 14:04 Gość portalu: do Radcy napisał(a): > Radco lub Gosiu,że podpisujesz inaczej to nie znaczy, że nie wiadomo kto pisze. > > A poza tym nie pisze się błedy tylko błędy... i tak moglibyśmy zabawiać się w > nieskończoność. - a jednak sie mylisz z tym podpisywaniem, musiales trafic na kogos innego :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do obserwatora Re: Lekarz oskarżony o korupcję IP: *.tvgawex.pl 21.01.05, 17:57 "błedy" a "zgoszkniały"to wielka różnica,kup sobie jednak ten słownik,nie jestem ani gosią, ani Radcą,ale poglądy mamy podobne Odpowiedz Link Zgłoś