Dodaj do ulubionych

Olejcie Elnet (Netię)!!!

IP: 212.122.207.* 14.01.05, 07:20
Ludzie olejcie Elnet!! Nie korzystajcie z ich usług, przynajmniej jeśli
chodzi o telewizje kablową. Już ponad rok temu mieli włączyc m.in. Polsat
Sport, Kino Polska i inne ale oni olewają klientów. Spróbujcie się w Netii
dowiedzieć kiedy cos włączą lub choćby uaktualnia swoją telegazetę.
Otrzymacie po tygodniu odpowiedź, że rozważaja zmiany. Nawet nie jest ważne
za bardzo o co zapytacie bo i tak nic nie zrobią, a odpowiedzą po prostu nie
na temat i jakimiś sztucznymi sloganami w stylu" robimy wszystko dla
klienta". LUDZIE nie musimy tolerować olewania klientów. Proponuję hurtowo
wypowiedzieć z tymi cwaniakami umowy abonenckie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia Re: Olejcie Elnet (Netię)!!! IP: *.wavelan.pl / *.man.bydgoszcz.pl 14.01.05, 09:35
      Elnet nigdy nie mial w ofercie ani Polsatu Sport ani Kina Polska, na jakiej
      zasadzie mieli wlaczyc? Bo Ty tak chciales?? To ja chce gwiazdke z nieba od
      Elnetu ;/

inna sprawa, ze od momentu przejecia Elnetu przez Netie rzeczywiscie nic nie
      idzie zalatwic, z tego co wiem nawet za bardzo w tej chwili nie walcza o
      klienta, nie szukaja nowych rynkow zbytu, generalnie maja to w czterech
      literach. Mysle, jednak, ze to do czasu albo sie obudza i zaoferuja uslugi
      lepszej jakosci albo zaczna szukac oszczednosci i wprowadzac do oferty coraz
      bardziej schitowe programy vide polsat cyfrowy.

Nie martw sie, zawsze moze byc gorzej!
      • Gość: To Re: Olejcie Elnet (Netię)!!! IP: 212.122.207.* 17.01.05, 08:57
        Pewnie że zawsze może byc gorzej!!! Ale faktem jest że El-Net po prostu olewa
        klientów!!! Wystarczy spojrzeć na ich telegazetę. Co tam za bzdury wypisują.
        Np. że wkrótce włączą program Spectrum (ten tekst jest już na wizji od półtora
        roku) a kanału jak nie ma tak nie ma (i nie będzie bo nadawca jeszcze nie
        zaczął nadawać i w roku 2005 nie zacznie!!!). Niejednokrotnie monitowałem do El-
        netu nie tylko z pytaniem o nowe kanały (m.in. polsat Sport) ale także o to by
        uaktualniali swoją telegazetę i zawsze mnie zbywali!!! Od roku zwodzą mnie , a
        to że trwaja negocjacje z Polsatem Sport, a to że rozważają włączenie tego
        kanału a to że coś jeszcze. Przecież mogliby napisać jasno że np. nie
        zamierzają włączyć tego kanału i ok. Na szczęście skończyła mi sie właśnie
        dwuletnia umowa z El-Netem (obecnie Netią)i kończę z nimi współpracę. To nawet
        TP S.A. jest juz lepszym operatorem!!! Wszystkim radzę trzymać się z dala od
        Netii (El-Netu) i albo podziękować im za usługi albo najlepiej w ogóle nie
        nawiązywac z nimi współpracy!!
    • Gość: To Re: Olejcie Elnet (Netię)!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.01.05, 14:55
      ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka