Dodaj do ulubionych

co z Radiem Gra?????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 14:50
mialo byc w Bydgoszczy juz w grudniu i nie ma? czy tylko ja nie odbieram go?
o co chodzi, czy ktos cos wie. Czy ktos w Bydzi normalnie odbiera to radio,
czy ono upadlo zanim powstalo??? Bye
Obserwuj wątek
    • Gość: CB Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.01.05, 19:39
      a po kiego mi w Bydgoszczy torunskie radio.
      • Gość: JA Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:42
        Byś się uczył kultury burku!!!
        • Gość: Student Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:00
          Ja odbieram na bartodziejach normalnie 88,8 tylko moze mam porzadny sprzet i dlatego...
          • Gość: ktoś Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:33
            ale to jest bydgoskie radio gra, to co ty odbierasz czy torunskie, bo ja chce
            wiedziec co z tym u nas powstajacym.
            • Gość: kaca Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.tvgawex.pl 16.01.05, 00:09
              jaaaaaaaa pier..... NA c....h...u/////j MI toruńskie radio mało ci stacji to
              posłuchaj soebie w necie!!
    • coooler1 Re: co z Radiem Gra????????????? 18.01.05, 15:37
      Nieoficjalnie nadawać będzie od 27 stycznia....
      • Gość: balum Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:39
        Niech sobie gra - u mnie w domu nie zagra
    • Gość: Gra Re: co z Radiem Gra????????????? IP: *.internet.org.pl 19.01.05, 02:49
      Radio Gra od 24 styczna na 106 i 1 FM. Będą tu ( na forum )wchodzili ludzie z
      konkurencji i bluzgali ...trudno. Przyjaźnie nastawiamy się do wszystkich a na
      zarzut ,że to Radio z Torunia odpowiadam pytaniem : Która ze stacji
      komercyjnych nadających obecnie z Bydgoszczy jest rzeczywiście bydgoska? To że
      nadaje w Bydgoszczy nie oznacza że jest z tego miasta i należy do Firmy
      wywodzącej się z Bydgoszczy. Gra narodziło się w Toruniu chociaż należy jak
      wszyscy wiedzą do Gazety Pomorskiej. GRA w Bydgoszczy to nowa stacja zbudowana
      od początku zatrudniająca ludzi mieszkających w tym mieście. Jak ktoś jest
      lokalnym "patriotą" i przejmuje się walkami kibiców to pewnie dla niego będzie
      to stacja z Torunia.Ale w Toruniu jesteśmy Stacja z Bydgoszczy i jakoś sobie
      radzimy.Pozdrawiamy wszystkich i do usłyszenia 24 stycznia > DANCE, POP, R&B i
      HIPHOP ....i będzie fajnie ;)
      • rok1978 Re: co z Radiem Gra????????????? 19.01.05, 09:30
        Absolutnie masz racje Igor. DzSP jest z Tobą :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka