Dodaj do ulubionych

Skandal na forum Torunia!!!!!

27.01.05, 14:48
Torunski admin wyciał po raz drugi moj post "Skandal na UMK". Tekst nie był
dla nikogo obrazliwy!!!!!Nawet w wyborczej w toruniu siedza ludziki o
mentalnosci toruniewa!!!!!Totalna zenada. Sterowanie jak za PRLu!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: arek Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:52
      Może zróbmy post w którym ludzie będą mogli wstawiać takie usunięte z forum w
      toruniu posty ? Choćby informacje
      • alan_turing Re: Skandal na forum Torunia!!!!! 27.01.05, 15:04
        OK. Mój post "Skandal na UMK" wycieto dwukrotnie!!!!!W nim nikogo nie
        obrazalem, nie poslugiwalem sie jezykiem plugawym!!!!
        • Gość: jerzy Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:51
          ja to nikogo nie obraziłes .NAS.
          I za to kazałem go wyciąć.
          Admin jest jak lalka na sznurku.
          Musi mnie słuchac.
          • Gość: cinek Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:57
            sam jestes lalka i warto by cie bylo powiesic na sznurku!
    • Gość: asas Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: 195.85.209.* 27.01.05, 16:30
      Kompletna kompromitacja!!!
      • Gość: CB Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:56
        Niech sobie w toruniewie zyją swoim życiem i wycinają co chcą. Tylko od
        Bydgoskiego forum z daleka.
        • Gość: jerzy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:59
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: lech Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:18
            i tu tez stary , pijany pierdzielu jerzyku wpadles?? witamy!
          • Gość: maciej Re: Skandal w bydłoszczy IP: 193.26.211.* 28.01.05, 08:28
            Zalecam jerzy, abys najpierw wytrzeźwiał.jaki żałosny jesteś człowieczku. Jak
            tam multikino buduje sie?
            • Gość: jerzy Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:07
              Poczułem sie zaproszony.
              Chciałbym w tym momencie bardzo podziekowac i oświadczyć, ze bede tu, ku
              ogólnemu zadowoleniu ,częsciej.
              Co do trzezwości.
              Nie pije alkoholu w ogóle.(Rozumiem ze dla was jest to absolutnie niezrozumiałe)

Dziekuje za troske w sprawie kina.
              Ciesze się ze u was wkrótce mulikino bedzie tylko w połowie wypełnione
              gumofilcami juniorami.

Do miłego usłyszenia (tyfusy).
              • Gość: maciej Re: Skandal w bydłoszczy IP: 62.244.137.* 28.01.05, 10:27
                Oj biedny ten jerzy, biedny chlopak. Ciagle o tych gumofilcach. To tak z
                autopsji. Nigdy innych butow nie widziałeś?
                ps. pozniej bedzie jeszcze gorzej, bo wybuduja drugie w Focus Park. Faktycznie
                strach pomyslec jak bedzie pusto!!!
                • Gość: jerzy Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:32
                  A nie pomyslałes macius ,ze to mała manipulacja z tymi gumofilcami?
                  Czasami mam nieodparte wrażnie ze piszesz co ja chce?
                  Zauwaz, ze to własciwie ja, gram na twoich odczuciach i wrazeniach.......( na
                  pozostałych gostkach równiez)
                  Jesli tego do tej pory nie dostrzegłes/liscie to zapal światło ,może cię/was
                  oświeci?
                  • Gość: maciej Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.01.05, 21:25
                    Wiesz co to fatamorgana?
                  • Gość: gosia Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.tvgawex.pl 28.01.05, 22:29
                    ale bambry sie ciesza,ze multikino im zbuduja...sa 100 lat za murzynami
                    bo u nas multikino jest juz pare ladnych lata i buroki musza u nas ogladac
                    filmy...tj robic zakupy.....wiochmeni......
                  • Gość: lech Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:08
                    alez ty sprytny jestes jerzyku-pijaku! jak ty wszystkimi manipulujesz buhahaha
                    smieszny jestes tyfusie torunski! poki nie macie tego multikina, to i tak nie przyjezdzaj do bydgoszczy do kina bo smierdzisz palancie, tak jak twoje smierdzace pierniki!
    • Gość: bleee Re: Skandal na forum Torunia!!!!! ADMIN won IP: 195.85.209.* 28.01.05, 22:54
      U mnie też 2 posty jakiś łos wyciął, a pisałem o tym, że kontrola wykryła
      nieprawidłowosci w urzędzie marszałkowskim, no i się w...ć można, że coś
      takiego robią, po prostu toruniewo w całej krasie.
    • Gość: Yaraz Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:56
      Wpisałem sie na forum torunskim w wątku o stronie bydgoszcz-torun i 2 razy
      usuniety byl moj wpis(w ogole go nie było)!!!
    • Gość: maciej Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 31.01.05, 10:36
      Admin dalej praktykuje ubeckie metody!!!
      ps. trzeba będzie napisać do centrali!!!!
    • Gość: ania Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:31
      dajcie spokoj UMK, spojrzcie na nasze AB
      • Gość: maciej Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 31.01.05, 17:43
        Na nasze AB to ciagle patrzycie!!!!Teraz popatrzcie na swoje UMK!!!
      • Gość: cinek Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:23
        kochana aniu, a pytal sie ciebie ktos?
        a to ze AB nie jest nawyzszych lotow to inna sprawa :-)
        • Gość: Yaraz Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:21
          Widze ze ciągle znika wątek o złodziejskich praktykach pewnego serwisu.Zniknął
          tez wątek o pewnej dziennikarce!
    • Gość: maciej Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 09.02.05, 20:02
      Znowu to samo, dziala tak samo, jak ubol!!!
    • Gość: toruniak piszesz bzdury, ten watek jest 2 razy - wejdz sobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:04
      piszesz bzdury, ten watek jest 2 razy - wejdz sobie i zobacz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka