alan_turing 27.01.05, 14:48 Torunski admin wyciał po raz drugi moj post "Skandal na UMK". Tekst nie był dla nikogo obrazliwy!!!!!Nawet w wyborczej w toruniu siedza ludziki o mentalnosci toruniewa!!!!!Totalna zenada. Sterowanie jak za PRLu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:52 Może zróbmy post w którym ludzie będą mogli wstawiać takie usunięte z forum w toruniu posty ? Choćby informacje Odpowiedz Link Zgłoś
alan_turing Re: Skandal na forum Torunia!!!!! 27.01.05, 15:04 OK. Mój post "Skandal na UMK" wycieto dwukrotnie!!!!!W nim nikogo nie obrazalem, nie poslugiwalem sie jezykiem plugawym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:51 ja to nikogo nie obraziłes .NAS. I za to kazałem go wyciąć. Admin jest jak lalka na sznurku. Musi mnie słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:57 sam jestes lalka i warto by cie bylo powiesic na sznurku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asas Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: 195.85.209.* 27.01.05, 16:30 Kompletna kompromitacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CB Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:56 Niech sobie w toruniewie zyją swoim życiem i wycinają co chcą. Tylko od Bydgoskiego forum z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:18 i tu tez stary , pijany pierdzielu jerzyku wpadles?? witamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Skandal w bydłoszczy IP: 193.26.211.* 28.01.05, 08:28 Zalecam jerzy, abys najpierw wytrzeźwiał.jaki żałosny jesteś człowieczku. Jak tam multikino buduje sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:07 Poczułem sie zaproszony. Chciałbym w tym momencie bardzo podziekowac i oświadczyć, ze bede tu, ku ogólnemu zadowoleniu ,częsciej. Co do trzezwości. Nie pije alkoholu w ogóle.(Rozumiem ze dla was jest to absolutnie niezrozumiałe) Dziekuje za troske w sprawie kina. Ciesze się ze u was wkrótce mulikino bedzie tylko w połowie wypełnione gumofilcami juniorami. Do miłego usłyszenia (tyfusy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Skandal w bydłoszczy IP: 62.244.137.* 28.01.05, 10:27 Oj biedny ten jerzy, biedny chlopak. Ciagle o tych gumofilcach. To tak z autopsji. Nigdy innych butow nie widziałeś? ps. pozniej bedzie jeszcze gorzej, bo wybuduja drugie w Focus Park. Faktycznie strach pomyslec jak bedzie pusto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:32 A nie pomyslałes macius ,ze to mała manipulacja z tymi gumofilcami? Czasami mam nieodparte wrażnie ze piszesz co ja chce? Zauwaz, ze to własciwie ja, gram na twoich odczuciach i wrazeniach.......( na pozostałych gostkach równiez) Jesli tego do tej pory nie dostrzegłes/liscie to zapal światło ,może cię/was oświeci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 28.01.05, 21:25 Wiesz co to fatamorgana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.tvgawex.pl 28.01.05, 22:29 ale bambry sie ciesza,ze multikino im zbuduja...sa 100 lat za murzynami bo u nas multikino jest juz pare ladnych lata i buroki musza u nas ogladac filmy...tj robic zakupy.....wiochmeni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Skandal w bydłoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 10:08 alez ty sprytny jestes jerzyku-pijaku! jak ty wszystkimi manipulujesz buhahaha smieszny jestes tyfusie torunski! poki nie macie tego multikina, to i tak nie przyjezdzaj do bydgoszczy do kina bo smierdzisz palancie, tak jak twoje smierdzace pierniki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Skandal na forum Torunia!!!!! ADMIN won IP: 195.85.209.* 28.01.05, 22:54 U mnie też 2 posty jakiś łos wyciął, a pisałem o tym, że kontrola wykryła nieprawidłowosci w urzędzie marszałkowskim, no i się w...ć można, że coś takiego robią, po prostu toruniewo w całej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:56 Wpisałem sie na forum torunskim w wątku o stronie bydgoszcz-torun i 2 razy usuniety byl moj wpis(w ogole go nie było)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 31.01.05, 10:36 Admin dalej praktykuje ubeckie metody!!! ps. trzeba będzie napisać do centrali!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:31 dajcie spokoj UMK, spojrzcie na nasze AB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 31.01.05, 17:43 Na nasze AB to ciagle patrzycie!!!!Teraz popatrzcie na swoje UMK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:23 kochana aniu, a pytal sie ciebie ktos? a to ze AB nie jest nawyzszych lotow to inna sprawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:21 Widze ze ciągle znika wątek o złodziejskich praktykach pewnego serwisu.Zniknął tez wątek o pewnej dziennikarce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Skandal na forum Torunia!!!!! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 09.02.05, 20:02 Znowu to samo, dziala tak samo, jak ubol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruniak piszesz bzdury, ten watek jest 2 razy - wejdz sobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:04 piszesz bzdury, ten watek jest 2 razy - wejdz sobie i zobacz! Odpowiedz Link Zgłoś