Dodaj do ulubionych

Y A N K O!!! - odezwij sie!!!!

31.08.01, 17:36
yanko gdzie jestes? zagladasz tu jeszcze? daj znac, co sadzisz o tym co sie
porobilo z twojego pomyslu... _szczerze_

pozdrawiam

chewie
Obserwuj wątek
    • yanko Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! 01.09.01, 17:10
      chewie napisał(a):
      > yanko gdzie jestes? zagladasz tu jeszcze? daj znac, co sadzisz o tym co sie
      > porobilo z twojego pomyslu... _szczerze_
      > pozdrawiam
      > chewie

Czesc Chewie! Nie bylo mnie dwa tygodnie w kraju. Bylem tam, gdzie dostep do
      Internetu nie jest powszechny, wiec nie moglem sprawdzac, co sie dzieje.
      No coz... jeszcze wszystkiego nie przeczytalem, ale i tak jestem niezle
      zaskoczony dynamika przyrostu postow i czlonkow, a takze zorganizowaniem
      spotkania w realu.
      Temu, co mysle o NETBICIE, dawalem juz wyraz wczesniej w roznych postach. Nie
      chce tego tu powtarzac. Naprawde sie ciesze, ze tak wielu z nas woli wspolprace
      niz wojne, jednak wciaz uwazam, ze nie ma wielkiego sensu rejestrowac
      stowarzyszenia i dzialac w swiecie rzeczywistym, bo lepiej o wspolpracy na linii
      B-T swiadcza autentyczne kontakty polityczne, naukowe, biznesowe, artystyczne niz
      nasze dobrozyczeniowe wypowiedzi. Nie mam nic przeciwko dzialaniu stowarzyszenia
      w swiecie rzeczywistym, ale nie mam ochoty w tym uczestniczyc, bo nie mam w sobie
      temperamentu "dzialacza" (w odroznieniu np. od Radcy, ktorego energia bardzo mi
      imponuje, choc nie ze wszystkimi jego wypowiedziami moglbym sie zgodzic). Tak jak
      wczesniej pisalem - NETBIT moze wspoltowrzyc cos w rodzaju opinii publicznej,
      dlatego chetnie widzialbym rozmaite watki zakladane przez czlonkow dotyczace
      istotnych dla obu miast kwestii. Jednak wiekszosc watkow pod czerwona linka
      dotyczy spotkania, spraw "personalnych" (absolutnie dla mnie drugorzednych),
      warubnkow rejestracji itp. Niestety, malo mnie interesuje, kto jest "prezesem", a
      kto "wiceprezesem" - wole mowic o tym, co wazne dla obu miast, a co budzi
      kontrowersje. Poniewaz malo takich tresci w naszych watkach, wycofalem sie z
      aktywnego uczestnictwa. Na pewno jednak zawsze wypowiem sie (jesli bede mial cos
      do powiedzenia) w jakiejs konkretnej sprawie. Nie wykluczam takze swojego
      przyjazdu na jakies nastepne spotkanie czlonkow. Wydaje mi sie, ze troche sie
      wypalilismy, ze caly watek mocno sie rozmyl. Moze takze brakuje pomyslow na
      dalsza dyskusje. Bede tu zagladal codziennie i mam nadzieje, ze znajde wiele
      okazji do podzielenia sie z forumowiczami swoim zdaniem.
      Pozdrawiam wszystkich.
      • chewie Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! 01.09.01, 18:38
        czesc yanko!
        dzieki za odpowiedz.
        "Wydaje mi sie, ze troche sie wypalilismy, ze caly watek mocno sie rozmyl. Moze
        takze brakuje pomyslow na dalsza dyskusje." - zgadzam sie w 100%

pozdr

chewie
        • Gość: debet Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! IP: 213.146.61.* 02.09.01, 00:06
          Witam Was. Musimy sobie uświadomić, że nie będziemy w nieskończoność prowadzili
          ożywionych dyskusji. Ważne jest, abyśmy cały czas utrzymywali ze sobą kontakt,
          rozmawiali o najważnieszych dla obu miast sprawach, dawali innym mieszańcom
          Torunia i Byddgoszczy przykład, jak należy traktować swoich sąsiadów. Niektórzy
          są za legalizacją NETBiT-u, niektórzy są temu przeciwni. Ja oświadczam, że
          podporządkuje się woli większości i nie odejdę ze stowarzyszenia, jeżeli
          zapadnie decyzja, za którą opowiadać się nie będę. Myślę, że na spotkaniu w
          Przysieku temat ten zostanie poruszony. Pozdrawiam.
          • krotoss Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! 02.09.01, 10:29
            Yanko poruszyl ciekawa kwestie pisania tu w czerwonym dziale o sprawach obu
            miast.Glebsza dyskusja na ten temat jest w moim watku:"Do Torunian(w
            szczegolnosci SDB)".Proponuje koledze Yanko zaoznac sie z jego trescia i
            ewentualnie napisac tam co o tym sadzi.

Pozdrawiam

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka