chewie 31.08.01, 17:36 yanko gdzie jestes? zagladasz tu jeszcze? daj znac, co sadzisz o tym co sie porobilo z twojego pomyslu... _szczerze_ pozdrawiam chewie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanko Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! 01.09.01, 17:10 chewie napisał(a): > yanko gdzie jestes? zagladasz tu jeszcze? daj znac, co sadzisz o tym co sie > porobilo z twojego pomyslu... _szczerze_ > pozdrawiam > chewie Czesc Chewie! Nie bylo mnie dwa tygodnie w kraju. Bylem tam, gdzie dostep do Internetu nie jest powszechny, wiec nie moglem sprawdzac, co sie dzieje. No coz... jeszcze wszystkiego nie przeczytalem, ale i tak jestem niezle zaskoczony dynamika przyrostu postow i czlonkow, a takze zorganizowaniem spotkania w realu. Temu, co mysle o NETBICIE, dawalem juz wyraz wczesniej w roznych postach. Nie chce tego tu powtarzac. Naprawde sie ciesze, ze tak wielu z nas woli wspolprace niz wojne, jednak wciaz uwazam, ze nie ma wielkiego sensu rejestrowac stowarzyszenia i dzialac w swiecie rzeczywistym, bo lepiej o wspolpracy na linii B-T swiadcza autentyczne kontakty polityczne, naukowe, biznesowe, artystyczne niz nasze dobrozyczeniowe wypowiedzi. Nie mam nic przeciwko dzialaniu stowarzyszenia w swiecie rzeczywistym, ale nie mam ochoty w tym uczestniczyc, bo nie mam w sobie temperamentu "dzialacza" (w odroznieniu np. od Radcy, ktorego energia bardzo mi imponuje, choc nie ze wszystkimi jego wypowiedziami moglbym sie zgodzic). Tak jak wczesniej pisalem - NETBIT moze wspoltowrzyc cos w rodzaju opinii publicznej, dlatego chetnie widzialbym rozmaite watki zakladane przez czlonkow dotyczace istotnych dla obu miast kwestii. Jednak wiekszosc watkow pod czerwona linka dotyczy spotkania, spraw "personalnych" (absolutnie dla mnie drugorzednych), warubnkow rejestracji itp. Niestety, malo mnie interesuje, kto jest "prezesem", a kto "wiceprezesem" - wole mowic o tym, co wazne dla obu miast, a co budzi kontrowersje. Poniewaz malo takich tresci w naszych watkach, wycofalem sie z aktywnego uczestnictwa. Na pewno jednak zawsze wypowiem sie (jesli bede mial cos do powiedzenia) w jakiejs konkretnej sprawie. Nie wykluczam takze swojego przyjazdu na jakies nastepne spotkanie czlonkow. Wydaje mi sie, ze troche sie wypalilismy, ze caly watek mocno sie rozmyl. Moze takze brakuje pomyslow na dalsza dyskusje. Bede tu zagladal codziennie i mam nadzieje, ze znajde wiele okazji do podzielenia sie z forumowiczami swoim zdaniem. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
chewie Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! 01.09.01, 18:38 czesc yanko! dzieki za odpowiedz. "Wydaje mi sie, ze troche sie wypalilismy, ze caly watek mocno sie rozmyl. Moze takze brakuje pomyslow na dalsza dyskusje." - zgadzam sie w 100% pozdr chewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! IP: 213.146.61.* 02.09.01, 00:06 Witam Was. Musimy sobie uświadomić, że nie będziemy w nieskończoność prowadzili ożywionych dyskusji. Ważne jest, abyśmy cały czas utrzymywali ze sobą kontakt, rozmawiali o najważnieszych dla obu miast sprawach, dawali innym mieszańcom Torunia i Byddgoszczy przykład, jak należy traktować swoich sąsiadów. Niektórzy są za legalizacją NETBiT-u, niektórzy są temu przeciwni. Ja oświadczam, że podporządkuje się woli większości i nie odejdę ze stowarzyszenia, jeżeli zapadnie decyzja, za którą opowiadać się nie będę. Myślę, że na spotkaniu w Przysieku temat ten zostanie poruszony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Y A N K O!!! - odezwij sie!!!! 02.09.01, 10:29 Yanko poruszyl ciekawa kwestie pisania tu w czerwonym dziale o sprawach obu miast.Glebsza dyskusja na ten temat jest w moim watku:"Do Torunian(w szczegolnosci SDB)".Proponuje koledze Yanko zaoznac sie z jego trescia i ewentualnie napisac tam co o tym sadzi. Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś