Dodaj do ulubionych

TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN

IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 13:29
zerooooo wiadomości z naszego miasta A jak są to tylko jakieś głupie i małe
aferki!! NAWET nie maja u nas swojego studia albo jaiejkolwiek siedziby!!!
Obserwuj wątek
    • coooler1 Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 31.01.05, 13:31
      W jaki sposób mamy olać TVN?
      Poza tym to prawda, siedziba TVNu powinna być w Bydgoszczy...
      Może jakieś mejle? :D:D:D:D:D hahahahaha
      Pozdroooo.......
      • Gość: Yaraz AFERA Z PETem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:58
        TVN mógłby się zająć sprawą PETu w Centrum Onkologii bo to skandal na skal
        państwową!!!
        • Gość: Leszek TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:12
          TVN nawet wszystkie wiadomości z Bydgoszczy komentuje z Torunia.
          • Gość: paco Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 15:46
            Torun lezy w centrum regionu,a poza tym jest w miastem ciekawszym. I
            widzisz,jak prywatne stacje reaguja. Umieszczenie TV3 w Bydgoszczy bylo decyzja
            polityczna.
            • ka_zet Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy 31.01.05, 15:56

Ad meritum - a lać na TVN, ich stacja, ich sprawa.

Gość portalu: paco napisał(a):

> Torun lezy w centrum regionu,a poza tym jest w miastem ciekawszym.

Owszem, wbrew usilnym wysiłkom czynionym przez polityków toruńskich przy okazji nowego podziału
              administracyjnego Toruń leży w centrum regionu. Natomiast czy jest miastem ciekawszym, to już jest
              kwestia dyskusyjna. Natomiast na pewno dzieje się w nim dużo.
              • Gość: Mirko Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 16:12
                BBC nie dostrzega Bydgoszczy - olejmy BBC, Cnn nie dostrzega...olejmy, RAI nie
                dostrzega...olejmy,RTL nie dostrzega...olejmy, TRWAM nie dostrzega...oleimy.
                PARANOJA!
                • ka_zet Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy 31.01.05, 16:19
                  Gość portalu: Mirko napisał(a):

> BBC nie dostrzega Bydgoszczy - olejmy BBC, Cnn nie dostrzega...olejmy, RAI nie
                  > dostrzega...olejmy,RTL nie dostrzega...olejmy, TRWAM nie dostrzega...oleimy.
                  > PARANOJA!

A co, należy się jak niektórzy torunianie o byle mapę pogody żołądkować?
                • Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:29
                  no prosze i kto to mowi!! przedstawiciel grupy tumanow, ktorzy licza minuty w Zblizeniach w TV BYDGOSZCZ
              • Gość: Leszek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:14
                Wszyscy też pamiętamy jak kiedyś red. Rogalski gloryfikował Toruń podczas
                rywalizacji o SĄD ADMINISTRACYJNY. Pamiętam tę propagandę jak mówił o "lepszym
                toruńkim gmachu".
                A WSA jest w Bydgoszczy właśnie dlatego że to my zaoferowalismy lepszy budynek
                a Warszawa obiektywnie oceniła oferty i wybrała lepszą.

I to się medialna nazywa manipulacja.
                • Gość: Leszek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:16
                  Trzeba nacisnąć na centalę TVN żeby uświadomiła pracownikom toruńskiego odziału
                  że woj. kujawsko-pomorskie nie kończy sie na rogatkach Torunia.
                  • Gość: gosia Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 19:22
                    torun to woiska,zwykly tam sobie powiacik a nie MIASTO WOJEWODZKIE
                    w ogole czemu pchaja sie te wsiuny nasze forum?jest forum torunia to niech sie
                    tam łachmyty spalają,a nie tu zasmiecaja miastowe forum!wieś to wieś a miasto
                    to miasto!
                    • Gość: Mikołaj Kopernik Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.238.127.189.adsl.inetia.pl 31.01.05, 21:08
                      Bydgoszcz - miastowe forum. Jesteście śmieszni, żałośni. A tak wogóle to po co
                      w Bydzi TVN, powalczcie z Warszawą o siedzibę dla TVP 1 i 2 i 3 i TV Polonia.
                      Życzę powodzenia.
                      • Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:35
                        > w Bydzi TVN, powalczcie z Warszawą o siedzibę dla TVP 1 i 2 i 3 i TV Polonia.

chcialem ci tylko uzmyslowic, ze osrodek TVP3 Bydgoszcz juz od dawna (od poczatku) miesci sie w bydgoszczy. postaraj sie o tym pamietac.
                    • Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:32
                      powiedzialas to, co ja czesto ostatnio powtarzam (na ogol w bardziej cywilizowany sposob)
                      :-)
                      pozdry gosiu
            • Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:27
              a tu masz racje paco, decyzja byla polityczna i uzasadniona, kto by umieszczal osrodek telewizji wsrod takich idiotow.
              przestancie w koncu pieprzyc ze wam za PRL wszystko zabralismy! jaka polityczna decyzja tlumoku?
    • Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:21
      gdybys np. jaca sklecil pare slow w liscie do TVN to ja chcetnie bym sie podlaczyl do akcji. pamietajcie, ze torunskie tyfusy wiele w ten sposob wywalczyly. i to wcale nie jest smieszne, bo nie wiadomo jakim trafem jest osrodek TVN w toruniu (maja juz radio maryja i TV trwam, to po co im jeszcze tvn :-) )
    • hlrussia cinek i gosia 31.01.05, 21:37
      sluchajcie. a co byscie powiedzieli gdyby tak te pare pozenic?? ja mysle ze to
      doskonaly pomysl.a w toruniu pozenimy jezyka z kims tam(zadnej kobitki na forum
      dla niego nie zauwazylem)i bedzie git! hit roku. a potem wyslemy ich wszystkich
      do Idola- aaaj Polsat nikogo nie faworyzuje- zly pomysl...
      • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:54
        swatki nie potrzebuje, kobitke juz mam i sobie chwale.
        a gosie pozdrawiam :-0

ale tobie by sie przydala taka kobieta, przynajmniej by naprostowala twoje miejscami chore poglady.
        • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 21:56
          cinek. ty mnie nie lecz tylko nadal rozsmieszaj. lepiej ci idzie. o wiele:)))
          • Gość: paco Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 22:35
            Gosia jestes wielka. Kocham Cie.Ja Ladnie sie wyslawiasz.
          • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:50
            problem w tym, ze ciebie trzeba leczyc, (na nogi, bo na glowe juz zapozno)
            moze sie jednak powinienes zglosic do specjalisty.
            • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 22:52
              CINEK! jestes moim idolem. w zyciu nie widzialem takiego cyca! to w koncu
              tyfusy to my czy toruniaki? bo sam juz oczadzialem. w mama wie jak sie
              zabawiasz z PCetem?
              • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:01
                ty sobie moja mamusia mordy nie wycieraj.
                nie jestes moim pierwszym fanem wiec sie tak nie podniecaj, bo ci po kolanach poleci. tyfusy to glupkowate krzyzaki, wzielo to sie jeszcze z czasow gdy byly czarne tablice rejestracyjne i czesta kombinacja liter torunia byla wlasnie TYF jak tyfus.
                mamusia juz mi od dawna komputerow nie kupuje, w przeciwienstwie do ciebie, a moze pochodzisz z rozbitej rodziny i masz z tym problem? mowie ci, najlepiej udaj sie do specjalisty.
                • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:05
                  ty jestes moim specjalista. lekarz powiedzial zebym znalazl kogos glupszego od
                  siebie i MASZ! udalo sie. aco do mamusi...nie mam absolutnie zamiaru Jej
                  obrazic. i tak ma niezly pasztet:)) a propos....rozbite rodziny to rowniez twoj
                  konik? co nalezy z nimi zrobic? nigdy nie mialem zdania na ten temat. tusze ze
                  mi je wyklarujesz MISTRZU
                  • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:11
                    nareszcie sie do mnie odnosisz tak jak na to zasluguje. zawsze mow mistrzu. mysle ze w twoim przypadku tylko bardzo dobry psycholog ci pomoze. masz straszne kompleksy mieszkanca zasciankowej miesciny. ale nie boj sie, niedlugo wam multikino wybuduja i twoja samoocena wzrosnie.
                    brak zdania to tez czesta przypadlosc chorych psychicznie i idiotow. szkoda, bo teraz zauwazam ze tobie to juz chyba nic nie pomoze. jedynie pavulonik do zylnie. i to wcale nie sa grozby, to raczej lekarstwo.
                    • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:14
                      dozylnie piszemy lacznie sieroto. juz teraz wiem. ciebie upuscili przy
                      porodzie,co? posadzka twarda....ooooj.masz racje od dzis ZAWSZE bede mowil do
                      ciebie MISTRZU. a ty to z bydzi jestes ogolnie czy z jakichs slamsow bo niezbyt
                      taki rozgarniety:)))
                      • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:20
                        slumsy piszemy przez "u" tyfusiasty kretynie tu masz linka do PWN moze sie czgos nauczysz:
                        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=57281
                        czyli mowisz, ze w slumsach to raczej nierozgarnieci mieszkaja, no to by wiele tlumaczylo. teraz wszyscy wiemy skad tylu idiotow na forum torunskim, ze slumsow w toruniu.
                        ja jednak jestem innego zdania, nie bede obrazal ludzi ktorym byc moze nie wyszlo w zyciu. ty pewnie siedzisz teraz w ciepelku, przy komputerku (mamusia placi to sie ma).
                        • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:24
                          woooow. znalazles jakiegos linka??? SLUMSY powiadasz to pewnie do kaszanki
                          dodajesz tez ketchup! a serwis wymawiasz jako service! no congratulations mai
                          friend ju ar de best! maj dir cinek!
                          • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:26
                            tam jest nizej taki odnosnik <ang> to taki znaczek o wymowie cienki
                            cinku
                            • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:33
                              hehe, jednak przeczytales do konca, to dobrze. no wlasnie wymowie, a nie pisowni wtorny analfabeto. przyznalbys chociaz racje. ale nie kretyn niereformowalny.
                          • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:31
                            buhahaha
                            ty nawet nie wiesz co ze slownikiem zrobic.
                            tam jest tez wymowa fonetycznie zapisana kretynie. ale z ciebie idiota. typowy torunianin, tyfusiasty, nawet ze slownikiem PWN sie nie zgodzi. napisz do Miodka tumanie!
                        • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:25
                          a propos... a ty masz zimno? opusc denko kartonu. nie bedzie wialo:)))
                          • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:34
                            ja akurat mam cieplo. szkoda ze ty dalej zartujesz z ludzi ktorzy tego ciepla nie maja.
                            wspolczucia prymitywie
                            • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:39
                              oj faktycznie masz cieplo. masz. prymitywie? znowu gdzies poszperales po necie
                              zeby slownik znalezc? uwazaj tylko bo cieplo jest zabojcze dla plemnikow...a
                              moze i lepiej w twoim przypadku
                              • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:43
                                zycie cie doswiadczylo az tak??
                                rozumiem ze z tymi plemnikami, to z autopsji. (nie pomyl z biopsja, pewnie ci robili, mozgu!)
                                • hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:46
                                  no! bylem od razu po tobie. szybko poszlo bo u ciebie nie znalezli zadnch
                                  sladow mozgu. TZN nieeeee. znalezli sladowe ilosci naszego wspanialego klubu!
                                  jakis zapis i to bynajmniej nie wieczorku poetyckiego:))
                                  • Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:50
                                    no dobra, widze, ze juz ci sie pomysly na rozmowe skonczyly, a szkoda, bo nawet zabawny byles w tym swoim chorym uniesieniu.
                                    nara, pozdrow gosie.
                                    baby ci trzeba, bo od masturbacji glupich mysli dostajesz.
    • mutant76 Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 31.01.05, 23:30
      brawo chlopaki!!! cinek do madrych nie nalezy a ty russia czy jak ci tam daj se
      na luz bo tylko szczujesz!
      • Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:37
        inteligent sie odezwal....
        • mutant76 Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 31.01.05, 23:42
          PRZEPRASZAAAAAM miejscowa inteligencje. juz sie wycofuje. obaj jestescie warci
          funta klakow. cinek vs russia. bawcie sie sami. pewnie rwiecie te same panieny
          w Zentrum. powodzenia
          • hlrussia mutant 31.01.05, 23:49
            cinka nie wpuszczaja do zentrum. adidasy ma stare
    • hlrussia mutant 31.01.05, 23:36
      a ty co? pomocy mi nie potrzeba. przezylem juz kilku takich cycow jak cinek
      przecinek:)) to zwolennik amerykanizacji. i takich lubie maly mozg ale serce
      wielkie!!!
      • Gość: cinek Re: mutant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:38
        uwazaj bo tego mozesz nie przezyc ruski szpiegu.
    • hlrussia cinek 31.01.05, 23:53
      sie nalykalem yntelygencji od cinka to sie poloze. pewnie nie zasne bo tyyyle
      blyskotliwych informacji dzis otrzymalem...moze jutro znow znajde cos co zmieni
      moj jakze bardzo ubogi w porownaniu ze swiatem cinka swiat
      • Gość: cinek Re: cinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:01
        troche wymiany pogladow i zaczynasz gadac jak ludzie.
    • Gość: . ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? IP: 66.213.118.* 31.01.05, 23:55
      Powiem tak. TVN to dobra telewizja. Jednak od dłuższego czsu zauważam, że mało
      w niej dobrych materiałów z Bydgoszczy. Nie da się ukryć, że w takim przypadku
      jakoś podświadomie zaczynamy przełączać na inne stacje. Moim zdaniem w
      interesie ITI jest zwrócenie się w kierunku największego ośrodka w regionie -
      Bydgoszczy. To spory rynek jak na polskie warunki. Wydaje się, że w dobie
      wolnego rynku, nikogo nie trzeba będzie specjalnie namawiać. Myślę, że prędzej
      czy później TVN zagości w Bydgoszczy.
      • hlrussia Re: ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? 31.01.05, 23:59
        I ten madry glos mi sie podoba. OCZYWISCIE ZE WEJDZIE. trzeba sie o to starac a
        nie pieprzyc od rzeczy. pozdrawiam
      • Gość: Leszek Re: ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:00
        ITI juz jest w Bydgoszczy - ma tu przecież Multikino.
        • Gość: . Re: ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? IP: 66.213.118.* 01.02.05, 00:03
          Heh, spryciarz z Ciebie. Dokładnie masz rację. Widać więc, że dostrzega
          bydgoski rynek. Dlatego właśnie liczymy, że także jakaś placówka tv, zagości
          nad Brdą.
    • Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 12:20
      Takie nieustanne i wzajemne olewanie może zakończyć się POTOPEM.
      Wydaje mi się,że są tylko dwie możliwości aby zapobiec tej
      katastrofie:pobudować zbiornik retencyjny,albo zaprosić TVN na obchody 100-ego
      (słownie:setnego) postu tego wątku!
      :)
      • hlrussia Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 01.02.05, 12:29
        do tej pory znalismy cinka Grozacego, cinka Walczacego, cinka Ublizajacego.
        Proponuje na otwarcie owego zbiornika wybudowac pomnik cinka Skamlacego!
        • Gość: paco Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 16:00
          O TVN w Bydzi mozecie pomarzyc. To miasto tylko wam mieni sie wielkim.
        • Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 16:09
          A ja znam jeszcze cinka Uczuciowego i Pokojowego.Razem wychodzi
          6 twarzy cinka,to imponujące,gdy się uwzględni,że Światowid miał
          zaledwie cztery...
          • hlrussia Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 01.02.05, 17:13
            ale gdzie tam Swiatowidowi do cinka!!! to krzywdzace porownanie.
            • Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 18:53
              hlrussia napisał:
              > ale gdzie tam Swiatowidowi do cinka!!! to krzywdzace porownanie.
              No to niech ościenne gminy zrobią zrzutę i wystawią cinkowi jakiś monument,albo
              przynajmniej kopiec usypią...
              • hlrussia Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 01.02.05, 19:51
                eeee tam. kopiec to raczej posmiertnie. moze wybic jakas monete
                okolicznosciowa? fani mogliby ja przekluwac i nosic na klacie zamiast zlotego
                lancucha. O! to dobry pomysl jest
          • Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:47
            a dziekuje bardzo luci. ;-)
            • Gość: j Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:00
              Cinek - a kończyłeś może prawo na UJ?
              • Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:56
                niee, jestem raczej umyslem scislym. mam za soba uczelnie techniczna.
            • Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 22:46
              cinek,odpłacam Ci się tą samą monetą:dziękuję Ci za wdzięczność;)
    • Gość: darek olejmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:12
      olejmy
      • Gość: luci Re: olejmy IP: 82.146.225.* 02.02.05, 14:16
        A zauważą?
    • Gość: Marcin Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:40
      Proponuję coś z tym zrobić - nie może tak być, że TVN totalnie olewa jedno w
      największych miast w Polsce. A jak widze raz na rok jakiś materiał z naszej
      Bydzi i podpisany jest toruniewo to qu..ca mnie bierze. Wiec komu zależy niech
      wyśle chociaż maila do TVN-u i wytłumaczy im w czym rzecz!!!!
      • Gość: Marcin Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:58
        I jeszcze jedno nie wiem czy zauważyliście ale ostatnio nie mamy praktycznie po
        co oglądać Zbliżeń bo 50-60% to informacje z Toruniewa (a jeszcze studio im
        potrzebne tylko po co), podobnie jest z radiem PIK. Nie wiem ale cos te nasze
        bydgoskie media zapominają o tym gdzie mają swe siedziby i zapominają o swoim
        mieście - może trzeba im zwrócić uwagę - bo ja chyba sobie odpuszcze oglądanie
        telewizji Bydgoszcz - tylko z nazwy. PS Mieszkałem przez jakiś czas w Tychach,
        wiadomo Śląsk - 15 miast jedno na drugim ale wystarczylo mi obejrzeć dwa razy
        Panoramę Telewizji Katowice i wiedzialem które miasto jest najważniejsze, które
        miasto mimo swego brzydactwa jest kochane - tak Katowice żadne inne, więc
        pracownicy mediów bydgoskich niech sie w końcu obudzą (mam dosyć zauroczenia
        toruniewem w bydgoskich mediach)!!!!
        • Gość: nemo Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:46
          malomiasteczkowy frustracie. Nie chcesz oglądać tv - to nie ogladaj , nikt ci
          nie kaze. TV ma pokazywać ciekawe rzeczy a nie informować małomiasteczkowych
          malkontentów , które miasto jest kochane bardziej , a które mniej, które jest
          ważniejsze , a które mniej ważne. jak masz silną potrzeba wyrażania swojej
          miłości do bydgoszczy - to np. w czynie społecznym pozbieraj psie gówna z
          placów zabaw - połączysz szczytne idee z pożytecznym celem. A telewizja ma
          nadawać ciekawe programy a nie kompensować twoje kompleksy.
          Oczywiście -wybór należy do ciebie : mozesz olac telewizje . nie ma sprawy
          ziiiieeeeeeeeeeeeeeew..
          • Gość: Centy Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 13.02.05, 11:49
            Nagadał się burak i poszedł w pole przekręcić antenę na tvn.
          • Gość: Marcin Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:05
            Mamy w Polsce demokrację i bedę robił co mi się podoba, żaden ćwok w toruniewa
            nie zabroni mi wyrażać swojego zdania np. na temat mediów bydgoskich czy
            telewizji TVN (może mi zabronisz oglądać telewizje co ?? kutafonie jeden!!).
            Będe robił co będe chciał i tyle. A tak w ogółe to mie masz swojego wiejskiego
            forum??? Tam sobie komentuj co ci się nie podoba a nie tu!!!! A gówna to
            zbireaj ze starówki toruniewskiej, bo jest tam ich sporo!!!!
            • Gość: nemo Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:34
              ale ja ci niczego nie zabraniam bucu z kapustowego pola.. ogladaj sobie, nie
              ogladaj - twoja sprawa. nie licz tylko na to, ze ogolnopolskie albo nawet
              regionalne media beda nadawaly programu pod dyktando twojego zasciankowego
              smaku..ogladaj sobie telewizje osiedlowa - w sam raz na twoje horyzonty..
              i jeszcze jedno - bede sobie pisal na jakim forum chce, ciezka prawda
              traktorzysto, ale prawda .. ;-)) internet, podobnie jak telewizja tez nie jest
              tylko dla bydgoszczan .. skumales juz walku ?? ;-))
              • Gość: Marcin Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:58
                Masz jednak ostro masrane w garze, przypominam ci że twoja wioska to nie
                stolica Polski-bo żyjesz chyba w takim przeświadczeniu. Województwo kujawsko-
                pomorskie nie kończy sie na rogatkach toruniewa wiec zastanów sie zanim
                cokolwiek napiszesz. Ja nie chce żeby telewizja nadawała pod moje dyktando,
                chce tylko żeby była obiektywna - no ale tego ćwoku napewno nie zrozumiesz, bo
                nie myślisz jak wielu z twojej wsi. PS Z tego wychodzi, że forum toruniewskie
                jest nie ciekawe - po prostu do dupy i szukasz czegoś tu na naszym bygdoskim.
                • patatajek1 Marcin na przodownika pracy!!! 13.02.05, 21:04
                  Pierwszy kandydat na mistrza produkcji pilnikow! NIECH ZYJE KLASA ROBOTNICZA
                  BYDGOSZCZY!!
                  • Gość: stefan Re: Marcin na przodownika pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:01
                    Prawda jest taka że to Bydzia ciągnie to marne województwo, bydgoszczanin płaci
                    najwięcej podatku i to tu jest najmniejsze bezrobocie... poza tym jest nas
                    najwięcej... ponad 4 stówy i to nie żart bo bedegie to również Osielsko, Białe,
                    Solec, Koronowo etc (żeby nie wspomnieć że pół Ina tu pracuje bądź studiuje)
                    więc proszę was tematu wcale nie powinno być :> to tu powinno być wszystko
                    Apelacja także i Tvn też zmądrzeje...
                    I proszę tych co wywalają ludzi z powiatu na swoje forum zwolnijcie, po to jest
                    forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć (nawet ten co od pługa odszedł dopiero
                    albo żyję z wynajmu lokum studentowi :>) chodzi teraz o to żeby mieć lepsze
                    argumenty i im te usta (czyt. palce :p) zamknąć
      • Gość: Www Toruń zachowuje się jak Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:26
        Wszędzie widzą atak na siebie, nietolerancję i akieś dziwne spiski. A gdy już
        mogą to doją na maksa. Tak to dokładnie wygląda. Niedługo wyjdzie ustawa że w
        każdej instytucji opaństwowej może wzasiadać każdy w tym co najmniej dwóch
        mieszkańców Torunia.
        • Gość: Markos Re: Toruń zachowuje się jak Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:53
          Toruń był jest i bedzie wioską i to na dodatek śmieszną. Ludzie tam maja
          poprostu same kompleksy i tyle.
          • patatajek Oooo.Niezle 14.02.05, 16:20
            pelzajacy antsemityzm? TVN W BYDGOSZCZY? A co? Jakis pogromik znowu?
    • Gość: Kazek A na co TVN w Bydzi? IP: 195.117.253.* 14.02.05, 17:26
      Tio stacja omercyjnai może sobie pokazywać co chce. A tak na prawdę to lepiej
      ich w mieście mieć jak najmniej. To typowa telewizja sensacyjek. Z byle
      pierdułyu zrobi sensację albo aferę. A co do toruńskigo TVN hehe to jest tam
      dziennikarz i opwrator kamery będący jednocześnie kierowcą. No i o co tyle
      zamieszania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka