Gość: jaca IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 13:29 zerooooo wiadomości z naszego miasta A jak są to tylko jakieś głupie i małe aferki!! NAWET nie maja u nas swojego studia albo jaiejkolwiek siedziby!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 31.01.05, 13:31 W jaki sposób mamy olać TVN? Poza tym to prawda, siedziba TVNu powinna być w Bydgoszczy... Może jakieś mejle? :D:D:D:D:D hahahahaha Pozdroooo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz AFERA Z PETem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:58 TVN mógłby się zająć sprawą PETu w Centrum Onkologii bo to skandal na skal państwową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:12 TVN nawet wszystkie wiadomości z Bydgoszczy komentuje z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 15:46 Torun lezy w centrum regionu,a poza tym jest w miastem ciekawszym. I widzisz,jak prywatne stacje reaguja. Umieszczenie TV3 w Bydgoszczy bylo decyzja polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy 31.01.05, 15:56 Ad meritum - a lać na TVN, ich stacja, ich sprawa. Gość portalu: paco napisał(a): > Torun lezy w centrum regionu,a poza tym jest w miastem ciekawszym. Owszem, wbrew usilnym wysiłkom czynionym przez polityków toruńskich przy okazji nowego podziału administracyjnego Toruń leży w centrum regionu. Natomiast czy jest miastem ciekawszym, to już jest kwestia dyskusyjna. Natomiast na pewno dzieje się w nim dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 16:12 BBC nie dostrzega Bydgoszczy - olejmy BBC, Cnn nie dostrzega...olejmy, RAI nie dostrzega...olejmy,RTL nie dostrzega...olejmy, TRWAM nie dostrzega...oleimy. PARANOJA! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy 31.01.05, 16:19 Gość portalu: Mirko napisał(a): > BBC nie dostrzega Bydgoszczy - olejmy BBC, Cnn nie dostrzega...olejmy, RAI nie > dostrzega...olejmy,RTL nie dostrzega...olejmy, TRWAM nie dostrzega...oleimy. > PARANOJA! A co, należy się jak niektórzy torunianie o byle mapę pogody żołądkować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:29 no prosze i kto to mowi!! przedstawiciel grupy tumanow, ktorzy licza minuty w Zblizeniach w TV BYDGOSZCZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:14 Wszyscy też pamiętamy jak kiedyś red. Rogalski gloryfikował Toruń podczas rywalizacji o SĄD ADMINISTRACYJNY. Pamiętam tę propagandę jak mówił o "lepszym toruńkim gmachu". A WSA jest w Bydgoszczy właśnie dlatego że to my zaoferowalismy lepszy budynek a Warszawa obiektywnie oceniła oferty i wybrała lepszą. I to się medialna nazywa manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:16 Trzeba nacisnąć na centalę TVN żeby uświadomiła pracownikom toruńskiego odziału że woj. kujawsko-pomorskie nie kończy sie na rogatkach Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 19:22 torun to woiska,zwykly tam sobie powiacik a nie MIASTO WOJEWODZKIE w ogole czemu pchaja sie te wsiuny nasze forum?jest forum torunia to niech sie tam łachmyty spalają,a nie tu zasmiecaja miastowe forum!wieś to wieś a miasto to miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Kopernik Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.238.127.189.adsl.inetia.pl 31.01.05, 21:08 Bydgoszcz - miastowe forum. Jesteście śmieszni, żałośni. A tak wogóle to po co w Bydzi TVN, powalczcie z Warszawą o siedzibę dla TVP 1 i 2 i 3 i TV Polonia. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:35 > w Bydzi TVN, powalczcie z Warszawą o siedzibę dla TVP 1 i 2 i 3 i TV Polonia. chcialem ci tylko uzmyslowic, ze osrodek TVP3 Bydgoszcz juz od dawna (od poczatku) miesci sie w bydgoszczy. postaraj sie o tym pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:32 powiedzialas to, co ja czesto ostatnio powtarzam (na ogol w bardziej cywilizowany sposob) :-) pozdry gosiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN nie dostrzega Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:27 a tu masz racje paco, decyzja byla polityczna i uzasadniona, kto by umieszczal osrodek telewizji wsrod takich idiotow. przestancie w koncu pieprzyc ze wam za PRL wszystko zabralismy! jaka polityczna decyzja tlumoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:21 gdybys np. jaca sklecil pare slow w liscie do TVN to ja chcetnie bym sie podlaczyl do akcji. pamietajcie, ze torunskie tyfusy wiele w ten sposob wywalczyly. i to wcale nie jest smieszne, bo nie wiadomo jakim trafem jest osrodek TVN w toruniu (maja juz radio maryja i TV trwam, to po co im jeszcze tvn :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia cinek i gosia 31.01.05, 21:37 sluchajcie. a co byscie powiedzieli gdyby tak te pare pozenic?? ja mysle ze to doskonaly pomysl.a w toruniu pozenimy jezyka z kims tam(zadnej kobitki na forum dla niego nie zauwazylem)i bedzie git! hit roku. a potem wyslemy ich wszystkich do Idola- aaaj Polsat nikogo nie faworyzuje- zly pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:54 swatki nie potrzebuje, kobitke juz mam i sobie chwale. a gosie pozdrawiam :-0 ale tobie by sie przydala taka kobieta, przynajmniej by naprostowala twoje miejscami chore poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 21:56 cinek. ty mnie nie lecz tylko nadal rozsmieszaj. lepiej ci idzie. o wiele:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.torun.mm.pl 31.01.05, 22:35 Gosia jestes wielka. Kocham Cie.Ja Ladnie sie wyslawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:50 problem w tym, ze ciebie trzeba leczyc, (na nogi, bo na glowe juz zapozno) moze sie jednak powinienes zglosic do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 22:52 CINEK! jestes moim idolem. w zyciu nie widzialem takiego cyca! to w koncu tyfusy to my czy toruniaki? bo sam juz oczadzialem. w mama wie jak sie zabawiasz z PCetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:01 ty sobie moja mamusia mordy nie wycieraj. nie jestes moim pierwszym fanem wiec sie tak nie podniecaj, bo ci po kolanach poleci. tyfusy to glupkowate krzyzaki, wzielo to sie jeszcze z czasow gdy byly czarne tablice rejestracyjne i czesta kombinacja liter torunia byla wlasnie TYF jak tyfus. mamusia juz mi od dawna komputerow nie kupuje, w przeciwienstwie do ciebie, a moze pochodzisz z rozbitej rodziny i masz z tym problem? mowie ci, najlepiej udaj sie do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:05 ty jestes moim specjalista. lekarz powiedzial zebym znalazl kogos glupszego od siebie i MASZ! udalo sie. aco do mamusi...nie mam absolutnie zamiaru Jej obrazic. i tak ma niezly pasztet:)) a propos....rozbite rodziny to rowniez twoj konik? co nalezy z nimi zrobic? nigdy nie mialem zdania na ten temat. tusze ze mi je wyklarujesz MISTRZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:11 nareszcie sie do mnie odnosisz tak jak na to zasluguje. zawsze mow mistrzu. mysle ze w twoim przypadku tylko bardzo dobry psycholog ci pomoze. masz straszne kompleksy mieszkanca zasciankowej miesciny. ale nie boj sie, niedlugo wam multikino wybuduja i twoja samoocena wzrosnie. brak zdania to tez czesta przypadlosc chorych psychicznie i idiotow. szkoda, bo teraz zauwazam ze tobie to juz chyba nic nie pomoze. jedynie pavulonik do zylnie. i to wcale nie sa grozby, to raczej lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:14 dozylnie piszemy lacznie sieroto. juz teraz wiem. ciebie upuscili przy porodzie,co? posadzka twarda....ooooj.masz racje od dzis ZAWSZE bede mowil do ciebie MISTRZU. a ty to z bydzi jestes ogolnie czy z jakichs slamsow bo niezbyt taki rozgarniety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:20 slumsy piszemy przez "u" tyfusiasty kretynie tu masz linka do PWN moze sie czgos nauczysz: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=57281 czyli mowisz, ze w slumsach to raczej nierozgarnieci mieszkaja, no to by wiele tlumaczylo. teraz wszyscy wiemy skad tylu idiotow na forum torunskim, ze slumsow w toruniu. ja jednak jestem innego zdania, nie bede obrazal ludzi ktorym byc moze nie wyszlo w zyciu. ty pewnie siedzisz teraz w ciepelku, przy komputerku (mamusia placi to sie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:24 woooow. znalazles jakiegos linka??? SLUMSY powiadasz to pewnie do kaszanki dodajesz tez ketchup! a serwis wymawiasz jako service! no congratulations mai friend ju ar de best! maj dir cinek! Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:26 tam jest nizej taki odnosnik <ang> to taki znaczek o wymowie cienki cinku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:33 hehe, jednak przeczytales do konca, to dobrze. no wlasnie wymowie, a nie pisowni wtorny analfabeto. przyznalbys chociaz racje. ale nie kretyn niereformowalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:31 buhahaha ty nawet nie wiesz co ze slownikiem zrobic. tam jest tez wymowa fonetycznie zapisana kretynie. ale z ciebie idiota. typowy torunianin, tyfusiasty, nawet ze slownikiem PWN sie nie zgodzi. napisz do Miodka tumanie! Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:25 a propos... a ty masz zimno? opusc denko kartonu. nie bedzie wialo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:34 ja akurat mam cieplo. szkoda ze ty dalej zartujesz z ludzi ktorzy tego ciepla nie maja. wspolczucia prymitywie Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:39 oj faktycznie masz cieplo. masz. prymitywie? znowu gdzies poszperales po necie zeby slownik znalezc? uwazaj tylko bo cieplo jest zabojcze dla plemnikow...a moze i lepiej w twoim przypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:43 zycie cie doswiadczylo az tak?? rozumiem ze z tymi plemnikami, to z autopsji. (nie pomyl z biopsja, pewnie ci robili, mozgu!) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: cinek i gosia hmm :-) 31.01.05, 23:46 no! bylem od razu po tobie. szybko poszlo bo u ciebie nie znalezli zadnch sladow mozgu. TZN nieeeee. znalezli sladowe ilosci naszego wspanialego klubu! jakis zapis i to bynajmniej nie wieczorku poetyckiego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek i gosia hmm :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:50 no dobra, widze, ze juz ci sie pomysly na rozmowe skonczyly, a szkoda, bo nawet zabawny byles w tym swoim chorym uniesieniu. nara, pozdrow gosie. baby ci trzeba, bo od masturbacji glupich mysli dostajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mutant76 Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 31.01.05, 23:30 brawo chlopaki!!! cinek do madrych nie nalezy a ty russia czy jak ci tam daj se na luz bo tylko szczujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:37 inteligent sie odezwal.... Odpowiedz Link Zgłoś
mutant76 Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 31.01.05, 23:42 PRZEPRASZAAAAAM miejscowa inteligencje. juz sie wycofuje. obaj jestescie warci funta klakow. cinek vs russia. bawcie sie sami. pewnie rwiecie te same panieny w Zentrum. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia mutant 31.01.05, 23:49 cinka nie wpuszczaja do zentrum. adidasy ma stare Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia mutant 31.01.05, 23:36 a ty co? pomocy mi nie potrzeba. przezylem juz kilku takich cycow jak cinek przecinek:)) to zwolennik amerykanizacji. i takich lubie maly mozg ale serce wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: mutant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:38 uwazaj bo tego mozesz nie przezyc ruski szpiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia cinek 31.01.05, 23:53 sie nalykalem yntelygencji od cinka to sie poloze. pewnie nie zasne bo tyyyle blyskotliwych informacji dzis otrzymalem...moze jutro znow znajde cos co zmieni moj jakze bardzo ubogi w porownaniu ze swiatem cinka swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: cinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:01 troche wymiany pogladow i zaczynasz gadac jak ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? IP: 66.213.118.* 31.01.05, 23:55 Powiem tak. TVN to dobra telewizja. Jednak od dłuższego czsu zauważam, że mało w niej dobrych materiałów z Bydgoszczy. Nie da się ukryć, że w takim przypadku jakoś podświadomie zaczynamy przełączać na inne stacje. Moim zdaniem w interesie ITI jest zwrócenie się w kierunku największego ośrodka w regionie - Bydgoszczy. To spory rynek jak na polskie warunki. Wydaje się, że w dobie wolnego rynku, nikogo nie trzeba będzie specjalnie namawiać. Myślę, że prędzej czy później TVN zagości w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? 31.01.05, 23:59 I ten madry glos mi sie podoba. OCZYWISCIE ZE WEJDZIE. trzeba sie o to starac a nie pieprzyc od rzeczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:00 ITI juz jest w Bydgoszczy - ma tu przecież Multikino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ITI Holding - TVN, wejdzie do Bydgoszczy? IP: 66.213.118.* 01.02.05, 00:03 Heh, spryciarz z Ciebie. Dokładnie masz rację. Widać więc, że dostrzega bydgoski rynek. Dlatego właśnie liczymy, że także jakaś placówka tv, zagości nad Brdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 12:20 Takie nieustanne i wzajemne olewanie może zakończyć się POTOPEM. Wydaje mi się,że są tylko dwie możliwości aby zapobiec tej katastrofie:pobudować zbiornik retencyjny,albo zaprosić TVN na obchody 100-ego (słownie:setnego) postu tego wątku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 01.02.05, 12:29 do tej pory znalismy cinka Grozacego, cinka Walczacego, cinka Ublizajacego. Proponuje na otwarcie owego zbiornika wybudowac pomnik cinka Skamlacego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paco Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.torun.mm.pl 01.02.05, 16:00 O TVN w Bydzi mozecie pomarzyc. To miasto tylko wam mieni sie wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 16:09 A ja znam jeszcze cinka Uczuciowego i Pokojowego.Razem wychodzi 6 twarzy cinka,to imponujące,gdy się uwzględni,że Światowid miał zaledwie cztery... Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 01.02.05, 17:13 ale gdzie tam Swiatowidowi do cinka!!! to krzywdzace porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 18:53 hlrussia napisał: > ale gdzie tam Swiatowidowi do cinka!!! to krzywdzace porownanie. No to niech ościenne gminy zrobią zrzutę i wystawią cinkowi jakiś monument,albo przynajmniej kopiec usypią... Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN 01.02.05, 19:51 eeee tam. kopiec to raczej posmiertnie. moze wybic jakas monete okolicznosciowa? fani mogliby ja przekluwac i nosic na klacie zamiast zlotego lancucha. O! to dobry pomysl jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:47 a dziekuje bardzo luci. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:00 Cinek - a kończyłeś może prawo na UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:56 niee, jestem raczej umyslem scislym. mam za soba uczelnie techniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: 82.146.225.* 01.02.05, 22:46 cinek,odpłacam Ci się tą samą monetą:dziękuję Ci za wdzięczność;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:40 Proponuję coś z tym zrobić - nie może tak być, że TVN totalnie olewa jedno w największych miast w Polsce. A jak widze raz na rok jakiś materiał z naszej Bydzi i podpisany jest toruniewo to qu..ca mnie bierze. Wiec komu zależy niech wyśle chociaż maila do TVN-u i wytłumaczy im w czym rzecz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: TVN OLEWA BYDZIĘ!!! to MY olejny TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:58 I jeszcze jedno nie wiem czy zauważyliście ale ostatnio nie mamy praktycznie po co oglądać Zbliżeń bo 50-60% to informacje z Toruniewa (a jeszcze studio im potrzebne tylko po co), podobnie jest z radiem PIK. Nie wiem ale cos te nasze bydgoskie media zapominają o tym gdzie mają swe siedziby i zapominają o swoim mieście - może trzeba im zwrócić uwagę - bo ja chyba sobie odpuszcze oglądanie telewizji Bydgoszcz - tylko z nazwy. PS Mieszkałem przez jakiś czas w Tychach, wiadomo Śląsk - 15 miast jedno na drugim ale wystarczylo mi obejrzeć dwa razy Panoramę Telewizji Katowice i wiedzialem które miasto jest najważniejsze, które miasto mimo swego brzydactwa jest kochane - tak Katowice żadne inne, więc pracownicy mediów bydgoskich niech sie w końcu obudzą (mam dosyć zauroczenia toruniewem w bydgoskich mediach)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:46 malomiasteczkowy frustracie. Nie chcesz oglądać tv - to nie ogladaj , nikt ci nie kaze. TV ma pokazywać ciekawe rzeczy a nie informować małomiasteczkowych malkontentów , które miasto jest kochane bardziej , a które mniej, które jest ważniejsze , a które mniej ważne. jak masz silną potrzeba wyrażania swojej miłości do bydgoszczy - to np. w czynie społecznym pozbieraj psie gówna z placów zabaw - połączysz szczytne idee z pożytecznym celem. A telewizja ma nadawać ciekawe programy a nie kompensować twoje kompleksy. Oczywiście -wybór należy do ciebie : mozesz olac telewizje . nie ma sprawy ziiiieeeeeeeeeeeeeeew.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centy Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 13.02.05, 11:49 Nagadał się burak i poszedł w pole przekręcić antenę na tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:05 Mamy w Polsce demokrację i bedę robił co mi się podoba, żaden ćwok w toruniewa nie zabroni mi wyrażać swojego zdania np. na temat mediów bydgoskich czy telewizji TVN (może mi zabronisz oglądać telewizje co ?? kutafonie jeden!!). Będe robił co będe chciał i tyle. A tak w ogółe to mie masz swojego wiejskiego forum??? Tam sobie komentuj co ci się nie podoba a nie tu!!!! A gówna to zbireaj ze starówki toruniewskiej, bo jest tam ich sporo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:34 ale ja ci niczego nie zabraniam bucu z kapustowego pola.. ogladaj sobie, nie ogladaj - twoja sprawa. nie licz tylko na to, ze ogolnopolskie albo nawet regionalne media beda nadawaly programu pod dyktando twojego zasciankowego smaku..ogladaj sobie telewizje osiedlowa - w sam raz na twoje horyzonty.. i jeszcze jedno - bede sobie pisal na jakim forum chce, ciezka prawda traktorzysto, ale prawda .. ;-)) internet, podobnie jak telewizja tez nie jest tylko dla bydgoszczan .. skumales juz walku ?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: twoja opinia malo znaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:58 Masz jednak ostro masrane w garze, przypominam ci że twoja wioska to nie stolica Polski-bo żyjesz chyba w takim przeświadczeniu. Województwo kujawsko- pomorskie nie kończy sie na rogatkach toruniewa wiec zastanów sie zanim cokolwiek napiszesz. Ja nie chce żeby telewizja nadawała pod moje dyktando, chce tylko żeby była obiektywna - no ale tego ćwoku napewno nie zrozumiesz, bo nie myślisz jak wielu z twojej wsi. PS Z tego wychodzi, że forum toruniewskie jest nie ciekawe - po prostu do dupy i szukasz czegoś tu na naszym bygdoskim. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajek1 Marcin na przodownika pracy!!! 13.02.05, 21:04 Pierwszy kandydat na mistrza produkcji pilnikow! NIECH ZYJE KLASA ROBOTNICZA BYDGOSZCZY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Marcin na przodownika pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:01 Prawda jest taka że to Bydzia ciągnie to marne województwo, bydgoszczanin płaci najwięcej podatku i to tu jest najmniejsze bezrobocie... poza tym jest nas najwięcej... ponad 4 stówy i to nie żart bo bedegie to również Osielsko, Białe, Solec, Koronowo etc (żeby nie wspomnieć że pół Ina tu pracuje bądź studiuje) więc proszę was tematu wcale nie powinno być :> to tu powinno być wszystko Apelacja także i Tvn też zmądrzeje... I proszę tych co wywalają ludzi z powiatu na swoje forum zwolnijcie, po to jest forum żeby każdy mógł się wypowiedzieć (nawet ten co od pługa odszedł dopiero albo żyję z wynajmu lokum studentowi :>) chodzi teraz o to żeby mieć lepsze argumenty i im te usta (czyt. palce :p) zamknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Toruń zachowuje się jak Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:26 Wszędzie widzą atak na siebie, nietolerancję i akieś dziwne spiski. A gdy już mogą to doją na maksa. Tak to dokładnie wygląda. Niedługo wyjdzie ustawa że w każdej instytucji opaństwowej może wzasiadać każdy w tym co najmniej dwóch mieszkańców Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: Toruń zachowuje się jak Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:53 Toruń był jest i bedzie wioską i to na dodatek śmieszną. Ludzie tam maja poprostu same kompleksy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajek Oooo.Niezle 14.02.05, 16:20 pelzajacy antsemityzm? TVN W BYDGOSZCZY? A co? Jakis pogromik znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek A na co TVN w Bydzi? IP: 195.117.253.* 14.02.05, 17:26 Tio stacja omercyjnai może sobie pokazywać co chce. A tak na prawdę to lepiej ich w mieście mieć jak najmniej. To typowa telewizja sensacyjek. Z byle pierdułyu zrobi sensację albo aferę. A co do toruńskigo TVN hehe to jest tam dziennikarz i opwrator kamery będący jednocześnie kierowcą. No i o co tyle zamieszania? Odpowiedz Link Zgłoś