Dodaj do ulubionych

notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

IP: *.tvgawex.pl 06.02.05, 10:33
ASTA ASTA ASTA DUMA MEGO MIASTA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oleczka Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.02.05, 10:37
      ASTA mnie czasem rozpiernicza, nigdy nie mozna przewidziec do konca jaki bedzie
      final spotkania.. zaskakuje na plus coraz czesciej i za to ja kocham!!!!
      pozdro dla fanow Asty:)))
      • Gość: go Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.02.05, 12:29
        Zaskakują na plus bo uwierzyli w siebie, najwiekszym plusem jest Grzesiu Arabas
        no i chyba Wilangowski.
        • Gość: iks Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:23
          Ciekawe, czy to wystarczy zeby co niektorzy odpierwiastkowali sie w koncu od
          trenera? Co sie zas tyczy pana Slabeckiego - coraz ciezej pracuje na banicje.
          • Gość: kwiatek Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:55
            Brawo chłopaki brawo trener,teraz czekamy na zwyciestwo z turowem,i
            koszalinem i bedzie super!!!!
            Panie Słabęcki gdzie są wzmocnienia ja wiem ,że wygranej drużyny sie nie
            zmienia ale można ją wzmocnić !!!!!!!!!Bosnic dziekujemy za anvil,Korszuk
            dziekujemy za Slask i to tyle!!!!!!!!!!Gdzie był Białek pytam bo Słabecki
            mowi kolana a w telewizji mówią ze go nie zdążyli zgłosić do rozgrywek!!!!
            Prezesiku rusz tyłek i zacznij działać!!!Prezesie jesteś najgorszym i
            najsłabszym elementem tej składanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka