Gość: burak IP: *.tvgawex.pl 06.02.05, 10:33 ASTA ASTA ASTA DUMA MEGO MIASTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oleczka Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.02.05, 10:37 ASTA mnie czasem rozpiernicza, nigdy nie mozna przewidziec do konca jaki bedzie final spotkania.. zaskakuje na plus coraz czesciej i za to ja kocham!!!! pozdro dla fanow Asty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.02.05, 12:29 Zaskakują na plus bo uwierzyli w siebie, najwiekszym plusem jest Grzesiu Arabas no i chyba Wilangowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 14:23 Ciekawe, czy to wystarczy zeby co niektorzy odpierwiastkowali sie w koncu od trenera? Co sie zas tyczy pana Slabeckiego - coraz ciezej pracuje na banicje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: notec - ASTA 78:89!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:55 Brawo chłopaki brawo trener,teraz czekamy na zwyciestwo z turowem,i koszalinem i bedzie super!!!! Panie Słabęcki gdzie są wzmocnienia ja wiem ,że wygranej drużyny sie nie zmienia ale można ją wzmocnić !!!!!!!!!Bosnic dziekujemy za anvil,Korszuk dziekujemy za Slask i to tyle!!!!!!!!!!Gdzie był Białek pytam bo Słabecki mowi kolana a w telewizji mówią ze go nie zdążyli zgłosić do rozgrywek!!!! Prezesiku rusz tyłek i zacznij działać!!!Prezesie jesteś najgorszym i najsłabszym elementem tej składanki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś