Dodaj do ulubionych

Neurochirurg zostaje w areszcie

IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 09.02.05, 20:27
Ale go broni jedna wielka klika za kasiorę zrobią wszystko. Przecież nie
powinno nikogo dziwić, że złodziej siedzi w więzieniu. To chyba normalne.
Obserwuj wątek
    • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 09.02.05, 20:36
      Podziwiam kosekwencje i niezaleznosc Sadu.

radca
      • incognitto Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 09.02.05, 20:44

>poręczenie osobiste złożył rektor UMK - prof. Jan Kopcewicz.

ech, panie rektorze..
        w takiej sprawie nie przystoi ręczyć
      • Gość: sedzia Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: 195.85.209.* 09.02.05, 22:26
        radca napisał:

> Podziwiam kosekwencje i niezaleznosc Sadu.
        >
        > radca

ja tez, ale w Twojej sprawie :)
        • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 09.02.05, 22:44
          Gość portalu: sedzia napisał(a):

> radca napisał:
          >
          > > Podziwiam kosekwencje i niezaleznosc Sadu.

> > radca

> ja tez, ale w Twojej sprawie :)

- moja sprawa ( a raczej DAWIDA ) toczyla sie akurat w GARNIZONOWYM SADZIE
          WOJSKOWYM....... a jakie sa te sady wojskowe ? - to chyba nie musze pisac ...

bo jakie sa SADY WOJSKOWE ? - kazdy wie

SADY WOJSKOWE dzialaja wedlug SCENARIUSZY z czasow PRL i UKLADU WARZAWSKIEGO
          Tam dzialaja SILY rodem z MOSKWY , UB i SB

i niech mi ktos powie,ze nie mam racji ?

Najlepiej takie SADY WOJSKOWE mogly sie PASTWIC i ukazywac PROCESY POKAZOWE -
          gdy chodzilo o calkiem " malych i zwyklych zolnierz " ... wtedy to dopiero
          mozna bylo sie PASTWIC i SIAC PROPAGANDE .

DAWID nie mial najmniejszyc szans - gdyz mial PRZECIWKO SOBIE " GNIAZDO
          BEZPRAWIA " UBRANE W MUNDURY OFICEROW WOJSKA POLSKIEGO - a jakby nie bylo...
          SPRAWE STRZYZAWY PILNOWALO GRONO PULKOWNIKOW

radca

ps. no i EKIPA tego cywilnego lekarza JAROSLAWA CZ.Ciekawe jak sie on teraz
          rewanzuje STRUKTUROM PRZESTEPCZYM ?
          • Gość: sedzia Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: 195.85.209.* 09.02.05, 23:47
            Panie Radco, chyba czas zacząć podpisywać się Kali.
            Bo niby, jak sądy działają po naszej myśli to są sprawiedliwe, a jak nie po
            naszej to są be.
            Nic tylko Kali z "W pustyni i w puszczy"
            I daruj se te dalsze wywody, bo na nikim nie robią chyba większego wrażenia.
            Może Ty mówisz o sądach a Kali o krowach, ale to zdecydowanie on budzi większą
            moją sympatię.
            Pozdro
            sedzia
            • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 10.02.05, 18:08

> Panie Radco, chyba czas zacząć podpisywać się Kali.
              > Bo niby, jak sądy działają po naszej myśli to są sprawiedliwe, a jak nie po
              > naszej to są be.
              > Nic tylko Kali z "W pustyni i w puszczy"
              > I daruj se te dalsze wywody, bo na nikim nie robią chyba większego wrażenia.
              > Może Ty mówisz o sądach a Kali o krowach, ale to zdecydowanie on budzi większą
              > moją sympatię.
              > Pozdro
              > sedzia

- tutaj nie chodzi ,aby sady robily cos " po naszej mysli "

Podpisujesz sie roznymi nickami - dzisiaj np. " sedzia" i co ?
              Jestes wiarygodny ? chyba sam znasz odpowiedz ?

a ja opisuje tylko - to co sie wydarzylo i nic na to nie poradze,ze TOBIE -
              akurat to bardzo przeszkadza

wiec daruj sobie .... jesli nie znasz tych ZAKULIOSOWYCH SPRAW

radca
          • Gość: ephedra Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.iweb.pl 10.02.05, 20:29
            dzien dobry!prosze zrob stronke z dokumentami potwierdzajacymi autentycznosc
            twojej wersji!!!jezeli chcesz pomoge ci przeslij zeskanowane dokumenty na
            mojego maila ( most000@wp.pl )a zrobie te stronke w gora 2 dni(sorry ze tak
            dlugo ale jestem troche zajety)co powinno sie na niej znalesc??wg mnie
            dokumenty potwirdzajace = mowiace o stanie twojego syna (chodzi mi o stan
            zdrowia a nie trzezwosci, w czasie gdy przybyl lekarz namiejsce wypadku,
            dokumenty potwierdzajace ze byl pod wplywem alkoholu, dokumenty z sekcji- z
            przyczyna zgonu, jak ja poznamy to dowiemy sie czy umycie zwlok mialo
            jakiekolwiek znaczenie, jezeli takowe bylo,itp.
            pozdrawiam
            • radca profesor KAROL SLIWKA i PROSEKTORIUM 10.02.05, 21:16
              Gość portalu: ephedra napisał(a):

> dzien dobry!prosze zrob stronke z dokumentami potwierdzajacymi autentycznosc
              > twojej wersji!!!

- stronke mozna zrobic

>jezeli chcesz pomoge ci przeslij zeskanowane dokumenty na
              > mojego maila ( most000@wp.pl )a zrobie te stronke w gora 2 dni(sorry ze tak
              > dlugo ale jestem troche zajety)co powinno sie na niej znalesc??wg mnie
              > dokumenty potwirdzajace = mowiace o stanie twojego syna (chodzi mi o stan
              > zdrowia a nie trzezwosci, w czasie gdy przybyl lekarz namiejsce wypadku,
              > dokumenty potwierdzajace ze byl pod wplywem alkoholu, dokumenty z sekcji- z
              > przyczyna zgonu, jak ja poznamy to dowiemy sie czy umycie zwlok mialo
              > jakiekolwiek znaczenie, jezeli takowe bylo,itp.
              > pozdrawiam

- jesli chodzi o umycie zwlok ?
              to napewno zrobiono to w pewnym celu.... bo absolutnie nie wolno nic zmieniac
              a tym bardziej USUWAC SLADOW -tj. MYCIE ZWLOK i to na dwa dni przed SEKCJA
              ZWLOK

tym bardziej ,ze to dopiero podczas SEKCJI ZWLOK - dokonuje sie " OGLEDZIN
              ZEWNETRZNYCH ZWLOK " oraz dokonuje sie dokladnego opisu w jakim stanie sie to
              wszystko znajduje ?

Oprocz opisu dokonuje sie rowniez filmowania lub wykonuje sie zdiecia - majace
              stanowic DOWOD W SPRAWIE.

czynic sie powinno wiele ale to raczej wtedy - gdy chodzi o takiego zwyklego
              przestepce - za ktorym sie nikt nie wstawi.

ale tutaj ... w SPRAWIE STRZYZAWY .... nie nalezy zapominac,ze chodzilo
              o ZATUSZOWANIE I MATACTWO oraz UKRYCIE PRZESTEPSTW ( kilku ) dokonanych
              przez OFICERA WOJSKA POLSKIEGO Z X KLINICZNEGO SZPITALA WOJSKOWEGO -
              ANESTEZJOLOGA KAPITANA DARIUSZA Z.

oraz lekarza medycyny JAROSLAWA CZ. ze SZPITALA DLA PLUCNO CHORYCH z Bydgoszczy
              na ul. Seminaryjnej.

Nie nalezy zapominac ,ze ojciec kapitana - to emerytowany pulkownik LUDOWEGO
              WOJSKA POLSKIEGO z KADR POMORSKIEGO OKREGU WOJSKOWEGO.

Nie nalezy zapominac ,ze starszy brat kapitana - to major KRZYSZTOF Z.
              zastepca SZEFA WOJSKOWEJ KOMISJI UZUPELNIEN w Bydgoszczy .

Nie nalezy zapominac ,ze natychmiast SPRAWE OBRONY kapiatana DARIUSZA Z.
              przejal pulkownik K. emerytowany PREZES GARNIZONOWEGO SADU WOJSKOWEGO .

Nie nalezy zapominac ,ze do AKCJI OBRONY PIJANEGO W SZTOK KAPITANA WKROCZYLA
              DYREKTORKA POGOTOWIA - BARBARA SZUDARSKA.

Nie nalezy zapomniec,ze do AKCJI OBRONY ORAZ FALSZOWANIA MATERIALOW DOWODOWYCH
              WKROCZYLA KIEROWNIK STACJI POGOTOWIA RAUNKOWEGO-FORDON HANNA SLIWINSKA....
              dzisiaj zajmujaca stanowisko w OKREGOWEJ IZBIE LEKARSKIEJ - WOJ KUJ-POM.

Nie nalezy zapomniec ,ze zona lekarza JAROSLAWA CZ. jest lekarzem w SZPITALU -
              GDZIE DOKONYWANA BYLA SEKCJA ZWLOK.

Nie naezy zapomniec ,ze SPECJALNIE DO SEKCJI ZWLOK DAWIDA KANIECKIEGO -
              ZALATWIONY ZOSTAL DOKTOR PRZEMYSLAW SOPPEL ZE SZPITALA MSW - z ulicy Markwarta.

JEST TO KOLEGA LEKARZA JAROLAWA CZ.

czy mam wymieniac dalej ??????????

moze tylko jedno jeszcze ;

DLACZEGO PROSEKTOR ( elektromonter lat 34 ) MARIUSZ N. " UDAL SIE WE WSZYSTKICH
              SWIETYCH - DO ZAKLADU MEDYCYNY SADOWEJ - * POSPRZATAC PRZY ZWLOKACH -
              BO BYWA TAK ZE PRZYWOZONE SA ZWLOKI I LEZA TAK POROZWALANE * "

i jak sie wyrazil .... " WTEDY TO PORAZ PIERWSZY WIDZIAL I SPOTKAL SIE Z
              DAWIDEM "

ten oto PROSEKTOR - ELEKTROMONTER LAT 34 - MARIUSZ N. nastepnie za dwa dni
              WYKONYWAL SEKCJE ZWLOK Z PRZEMYSLAWEM SOPPLEM ( ze szpitala MSW )

profesor KAROL SLIWKA powiedzial ( gdy zostal o tym poinformowany ) ,ze
              " ON PRZECIEZ MALO ZARABIA - COS OKOLO 400 zlotych i sami rozumiecie...."

na zadane pytanie : czy istnieje jakas ewidencja osob wchodzacych do
              PROSEKTORIUM ? .... odpowiedzial

" I ZNOWU WRACAMY DO PROBLEMU PIENIEDZY - NIE MA ZADNEJ EWIDENCJI I NIE MA
              ZADNYCH ADNOTACJI - KTO I KIEDY WCHODZI DO PROSEKTORIUM "

kiedy zaczalem drazyc ta sprawe i SKALDAC WNIOSKI DO ROZNYCH INSTANCJI ....
              po okolo roku poinformowal mnie ,ze zaczyna INSTALOWAC MONITORING....

nie wiem - czy jest to dzisiaj czynne ?

ALE WTEDY - GDY DAWID KANIECKI BYL PRZEWIEZIONY DO PRSEKTORIUM - KAZDY KTO
              TYLKO BYL W POSIADANIU KLUCZY I MIAL KOGOS Z KLUCZAMI - MOGL WCHODZIC BEZ
              JAKIEJKOLWIEK KONTROLI I EWIDENCJI..................

tak tez postapil PROSEKTOR MARIUSZ N.lat 34 we WSZYSTKICH SWIETYCH - gdy ludzie
              w tym czasie byli PRZY GROBACH NA CMENTARZACH.

BYL TO " CZAS WOLNY OD PRACY " - PROSEKTORA MARIUSZA N. i tam BYL WTEDY PRZY
              DAWIDZIE KANIECKIM

radca
    • Gość: wisia Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 21:41
      im wczesniej tym lepiej.
    • Gość: do mosura Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:13
      A powiedz palancie,co tobie ten "złodziej" ukradł?Jak cię jakaś choroba
      dosięgnie to idż do znachora ten ci pomoże a dasz tylko "co łaska".Zoperujesz
      się w razie potrzeby sam.Co tam jakiś specjalista,jeszcze z tytułem miałby
      ratować twoje zagrożone zdrowie lub życie.Na pohybel wszystkim lekarzom,do
      więzienia,na Kołymę lub Sybir."Do boju ludu roboczy dzieci,kobiety i
      starcy.Krwi jeszcze dziś utoczym,krwi jeszcze dziś wystarczy"...Lekarz
      • Gość: Do lekarza Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 09.02.05, 22:33
        Ty lekarz, weź sie wylecz co? Bo widzę, że z twoją percepcją rzeczywistości nie
        jest najlepiej. Jeśli ktoś kradnie pieniądze to jest złodziejem, a on je
        wyłudzał od ludzi żerując na ich nieszczęściu, jak gdyby mu to się neleżało! Za
        wykonaną pracę Heliodorek dostawał chyba jakieś wynagrodzenie? Czy nie
        dostawał? I podejrzewam, że nie było to 700 zł. Ty pewnie też poszedłeś na
        studia po to by po ich zakończeniu trzepać kasiorę na lewo, a tu niestety
        koryto się kończy. W pewnym sensie rozumiem twoje rozżalenie.
        • Gość: do mosura Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:46
          Wyłudzanie to nie kradzież..!Jak masz ochotę,to też idż na studia,na medycynę:
          6 lat studiów + 1 rok stażu podyplomowego+ 4-8 lat specjalizacji/I lub II
          stopień/,doktorat,habilitacja,profesura!Wszystko przed tobą.Masz jeszcze
          możliwość i szansę!!! A "kasiory" nie zrobisz siedząc,pierdząc w stołek i
          pisząc bzdurne paszkwile!!!
          • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 09.02.05, 22:49
            Gość portalu: do mosura napisał(a):

> Wyłudzanie to nie kradzież..!Jak masz ochotę,to też idż na studia,na medycynę:
            > 6 lat studiów + 1 rok stażu podyplomowego+ 4-8 lat specjalizacji/I lub II
            > stopień/,doktorat,habilitacja,profesura!Wszystko przed tobą.Masz jeszcze
            > możliwość i szansę!!! A "kasiory" nie zrobisz siedząc,pierdząc w stołek i
            > pisząc bzdurne paszkwile!!!

- WYLUDZANANIE od chorego i zalamanego czlowieka - to gorsze niz KRADZIEZ.

to PRZESTESPSTWO w kilku postaciach

radca
            • Gość: do radcy Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 23:19
              Wyłudzanie nie jest kradzieżą,ale jest niewatpliwie przestępstwem.Ma to
              określenie odbicie w Prawie Karnym.Ale wyłudzają od pacjentów jednostki,a
              lekarzy jest w Polsce ok.100 000.A kto diagnozuje, operuje,leczy te miliony
              pacjentów nie "mających" i nie "dających"? Najczęstszą formą podziękowania dla
              lekarza jest znane powszechnie powiedzenie "na razie dziękuję".Za te
              podziękowania zbudowałbym nie taką willę jak Profesor K.I jakoś jak wielu
              lekarzy,żyję,pracuję i na na pacjentow nie narzekam!!!Lekarz
              • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 09.02.05, 23:24
                Gość portalu: do radcy napisał(a):

> Wyłudzanie nie jest kradzieżą,ale jest niewatpliwie przestępstwem.Ma to
                > określenie odbicie w Prawie Karnym.Ale wyłudzają od pacjentów jednostki,a
                > lekarzy jest w Polsce ok.100 000.A kto diagnozuje, operuje,leczy te miliony
                > pacjentów nie "mających" i nie "dających"? Najczęstszą formą podziękowania
                dla
                > lekarza jest znane powszechnie powiedzenie "na razie dziękuję".Za te
                > podziękowania zbudowałbym nie taką willę jak Profesor K.I jakoś jak wielu
                > lekarzy,żyję,pracuję i na na pacjentow nie narzekam!!!Lekarz

- a nawet jesli taki biedny czlowiek powie " na razie dziekuje " .... to czy
                Cie to nie cieszy ?

Czy Ty pracujesz za darmo ?

radca

ps. " DZIEKUJE - ZNACZY WIELE "
              • Gość: do lekarza Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.tvgawex.pl 09.02.05, 23:32
                Jesteś męczący z tym powtarzaniem się ile to lekarze muszą sie
                uczyć,wyliczaniem studiów, stażu itd.,tłumaczeniem jak to nędznie
                zarabiacie.Powiem Ci jedno lekarzyku z bożej łaski,nie broń łapówkarza,bo
                oznaczac to może tylko jedno;TEŻ BIERZESZ.Nie wystarczy Ci niedługo samo
                tylko"na razie dziękuję"
                • Gość: Lekarz Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:11
                  "Lekarzyku z bożej łaski"? Pierwszy raz słyszę,że lekarzem można zostać
                  z "Bożej łaski".Ale widocznie "pisatielu " nie stać cię ani na rzeczową
                  dyskusję, ani na podpis ,choćby anonimowy.Świadczy to,że poziom twojej
                  inteligencji sięga "bruku".Szkoda dyskusji i czasu na miernoty twojego
                  pokroju.Lecz się sam ze swojej głupoty,bo na rozum już za póżno!
                  • Gość: miernota,pisatiel Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 09:15
                    o taki podpis Ci chodzi?
                  • Gość: miernota,pisatiel Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 09:23
                    Mi też Ciebie szkoda,przez jednego Heliodorka wasz szanowany zawód stracił
                    prestiż.Naprawdę nie wiem co Toba kieruje,że tak zażarcie go
                    bronisz.Przypuszczalnie straciłeś swojego "mistrza"[lekarskiego lub
                    łapówkarskiego fachu]Wyrazy współczucia.
                    • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 10.02.05, 18:14
                      Gość portalu: miernota,pisatiel napisał(a):

> Mi też Ciebie szkoda,przez jednego Heliodorka wasz szanowany zawód stracił
                      > prestiż.Naprawdę nie wiem co Toba kieruje,że tak zażarcie go
                      > bronisz.Przypuszczalnie straciłeś swojego "mistrza"[lekarskiego lub
                      > łapówkarskiego fachu]Wyrazy współczucia.

- " SWOJ - SWEGO BRONI "

radca
                  • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 10.02.05, 18:12
                    Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> "Lekarzyku z bożej łaski"? Pierwszy raz słyszę,że lekarzem można zostać
                    > z "Bożej łaski".Ale widocznie "pisatielu " nie stać cię ani na rzeczową
                    > dyskusję, ani na podpis ,choćby anonimowy.Świadczy to,że poziom twojej
                    > inteligencji sięga "bruku".Szkoda dyskusji i czasu na miernoty twojego
                    > pokroju.Lecz się sam ze swojej głupoty,bo na rozum już za póżno!

- " z bozej laski " ?
                    to nie wiesz co to znaczy ? ze jestes takim " od siedmiu bolesci "

a jak widac .... bolejesz ,ze nie mozesz BRAC LAPOWEK

radca
                    • Gość: Do radcy!!!!!!!!!1 Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.tvgawex.pl 16.02.05, 14:18
                      mam do Pana pytanie-dlaczego Pan ma jakiś uraz do profesora Kasprzaka???
          • Gość: and Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:09
            do lekarza: człowieku! nie szkoda ci tylu lat nauki? trzeba było wyuczyć się na
            menedżera, bankowca albo maklera giełdowego - też byś trzepał kasę! tyle lat
            uczyłeś się za państwowe (podatników!) pieniądze, a teraz płaczesz, że nie
            wystarcza, więc trzeba WYŁUDZAĆ?! trzeba było na swoje miejsce na studia
            wpuścić kogoś z powołaniem, sporo wartościowych ludzi nie dostaje się na
            studia, bo nie mieli kasy, żeby opłacić "wstęp", pierwszeństwo mają dzieci
            lekarzy - potem widzimy tego efekty - zgroza!
        • radca lekarze moga falszowac materialy dowodowe..... 09.02.05, 22:47
          i maja wszelkie mozliwosci i sposoby - by tak sie stalo.

pisze o tym - bo wiem,ze sie tak dzieje

radca
          • Gość: sedzia Re: lekarze moga falszowac materialy dowodowe... IP: 195.85.209.* 09.02.05, 23:50
            A Ty znowu swoje.

Jak masz jakieś dowody, to do prokuratury marsz. W przeciwnym razie popełniasz
            przestępstwo. A jak nie masz, co wydaje mi się dużo bardziej prawdopodobne, to
            po prostu nie pluj na ludzi. Wiem, że to lubisz, ale z Twojego plucia nic nie
            wynika.

pozdro

sedzia
            • radca Re: lekarze moga falszowac materialy dowodowe... 10.02.05, 18:16

> A Ty znowu swoje.
              >
              > Jak masz jakieś dowody, to do prokuratury marsz. W przeciwnym razie popełniasz
              > przestępstwo. A jak nie masz, co wydaje mi się dużo bardziej prawdopodobne, to
              > po prostu nie pluj na ludzi. Wiem, że to lubisz, ale z Twojego plucia nic nie
              > wynika.
              >
              > pozdro
              >
              > sedzia

- ja opisuje FAKTY
              nic nie poradze na to,ze akurat - ty to nazywasz " pluciem"

radca
          • Gość: (-) Re: lekarze moga falszowac materialy dowodowe... IP: *.toya.net.pl 10.02.05, 16:56
            Jak widać Pan Radca nadal jest bardzo aktywny: zespół maniakalny w pełnym
            rozkwicie. Nadal nie chce skorzystać z porady psychiatry...
        • Gość: wiktor Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 10.02.05, 09:11
          To właśnie mogło byc 700 złotych miesięcznie. Ja, jako kierownik kliniki
          otryzmuje 2050 zł miesięcznie za odpowiedzialność za leczenie 460 chorych w tym
          czasie. Ile to wychodzi na chorego? Za to muszę nadzorowac pracę 30 lekarzy,
          podjąc dziesiątki decyzji na wage zycia i smierci, oraz setka na wage zdrowia.
          I jeszcze każdy może mnie oskarzyc o błąd.
          • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 10.02.05, 18:18
            Gość portalu: wiktor napisał(a):

> To właśnie mogło byc 700 złotych miesięcznie. Ja, jako kierownik kliniki
            > otryzmuje 2050 zł miesięcznie za odpowiedzialność za leczenie 460 chorych w
            tym
            >
            > czasie. Ile to wychodzi na chorego? Za to muszę nadzorowac pracę 30 lekarzy,
            > podjąc dziesiątki decyzji na wage zycia i smierci, oraz setka na wage
            zdrowia.
            > I jeszcze każdy może mnie oskarzyc o błąd.

- " BIEDACZEK POKRZYWDZONY PRZEZ LOS "

ales biedny

radca
      • Gość: ht Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:49
        Aleś walnął. Zapytaj tylko, co stało sie z tymi, którzy nie miali na "wziątek"
        a mogli być wyleczeni w ramach przysiegi lekarskiej.
      • Gość: Bydgoszczanka Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.arkonskie.v.pl 23.02.05, 09:11
        Hej Lekarzu! Też pewnie leczysz za łapówki. Jaką masz specjalizację? Oczywiście
        chodzi mi o lekarską. Oczywiste, że specjalizujesz się w obronoe łapówkarza
        Swój swojego ... Masz jakąś funkcję w OIL?
        • Gość: do bydgoszczanki Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:59
          Módl się,módl, bo na rozum za póżno.I nie podpisuj się jako "bydgoszczanka" ,bo
          w moim mieście kobiety są rozsądne,z klasą i ładne!A tobie tylko ciemnota
          została!!!Lekarz
    • Gość: 666 Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:33
      A nie zastanowiło was dlaczego sąd stosuje było nie było ostre
      środki. Opowieści o możliwościach matactwa to raczej rozbawienie mogą
      wzbudzić. Sprawa ma zdecydowanie drugie dno, które zapewne ukarze się
      w momencie postawienia następnych zarzutów. Złóżcie do siebie parę
      ogólnie znanych i poruszanych na tym forum wątków i może wam
      wyjdzie co w trawie piszczy. Jak dla mnie to nie łapówki pogrzebały
      Pana Profesora, jeżeli bowiem za nie miano by ścigać z takim
      zacięciem to sądy tylko i jedynie by się nimi zajmowały.
      • Gość: 999 Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 09:58
        Może to i prawda?
    • Gość: kla Re:ma pecha nie jest Rywinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:30
    • Gość: max Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.tvgawex.pl 10.02.05, 10:37
      jestem,jestem...
      profesorek na pewno ma inne sprawy na wsoim koncie...
      tu nie chodzi tyle o lapowki a o cos innego...
      juz wyjasniam...
      mianowicie...
      najbardziej sie rozchodzi o to,ze profesorek-kat "leczyl" bydgoskich (i nie
      tylko)bandytow,ktorzy w trakcie procesow i w trakcie nakazow doprowadzenia do
      wiezienia...rozchorowali sie...i to na glowe albo kregoslup..i trafiali do
      kata...a nie do innych lekarzy...
      o to sie tutaj najbardziej rozchodzi,a nie o te lapowki...bo te lapowki to
      kropla w morzu w barwnym zyciu zlodzieja i oszusta,przestepcy...
      ciekawe co to bedzie jak kat zacznie "sypac"swoich kolezkow po fachu a takze
      prokuratorow i sedziow(bo i takich ma "za soba"-swoich przyjaciol...).
      wtedy bedzie wesolo...i w koncu prawda ujrzy switlo dzienne...
      i co teraz maja do powiedzenia obroncy kata?
      a ten lekarz ,kierownik kliniki,niejaki wiktor zali sie na swoje zarobki i
      odpowiedzialnosc...nikt mu nie kaze byc kierownikiem,w momencie obejmowania
      tego stanowiska chyba wiedzial "na czym stoi"?
      a nauczycielki jaka maja odpowiedzialnosc?30 uczniow...i jak sie ktoremus cos
      stanie,czy zniknie,to tak samo odpowiadaja a nie maja 2050 plus 460 tylko 700zl!
      i co gorsza...nie maja mozliwosc brania "w lape"...tj lekarze i zapewne
      kierownik kliniki wiktor..
      • Gość: august Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:50
        Trafiłeś Wacpan w sedno,jak mawiał imć Zagłoba!
      • wogrodrycha Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 10.02.05, 17:55
        A ja mam taka nadzieje, że poza palestrą i skarbówka przyjrzy sie dochodom
        profesorka. Nie wierzę że ta chata koło Sielenki i samochodyy itd. pochodzą z
        legalnych zarobków ...
    • Gość: pacjent Kiedy wezmą się za resztę łapówkarzy? IP: *.tkchopin.pl 10.02.05, 15:43
      W psk na każdym piętrze są "lepkie ręce"
    • Gość: ......7...... Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.cm.umk.pl 12.02.05, 15:55
      Czy jest w POLSCE jeden człowiek, który patrząc w lustro, w swoje odbicie, może
      z czystym sumieniem powiedzieć: TAK, JA JESTEM UCZCIWY I JEST TO PRAWDA.
      Patrząc na ludzi i ich zachowania /nie chodzi mi w tym momencie o p. profesora,
      tylko o nasz gatunek tzw homo sapiens(?!)/, wierzcie mi, wstydzę się że jestem
      C Z Ł O W I E K I E M. Ja już to zrozumiałem, przynajmniej tak mi się zdaje.
      Czekam tylko, aż koło historii się wreszczie zamknie i ludzkość przeminie. Może
      wówczas zapanuje harmonia i pokój???? Proszę nie komentować powyższego tekstu,
      bo nie o to mi chodzi, tylko go rozważyć pod różnymi aspektami....
      Będę szczęśliwy jeśli KTOŚ podziela mój pogląd.....
      • radca Re: Neurochirurg zostaje w areszcie 12.02.05, 16:13
        Gość portalu: ......7...... napisał(a):

> Czy jest w POLSCE jeden człowiek, który patrząc w lustro, w swoje odbicie,
        może
        >
        > z czystym sumieniem powiedzieć: TAK, JA JESTEM UCZCIWY I JEST TO PRAWDA.
        > Patrząc na ludzi i ich zachowania /nie chodzi mi w tym momencie o p.
        profesora,
        >
        > tylko o nasz gatunek tzw homo sapiens(?!)/, wierzcie mi, wstydzę się że
        jestem
        > C Z Ł O W I E K I E M. Ja już to zrozumiałem, przynajmniej tak mi się zdaje.
        > Czekam tylko, aż koło historii się wreszczie zamknie i ludzkość przeminie.
        Może
        >
        > wówczas zapanuje harmonia i pokój???? Proszę nie komentować powyższego
        tekstu,
        > bo nie o to mi chodzi, tylko go rozważyć pod różnymi aspektami....
        > Będę szczęśliwy jeśli KTOŚ podziela mój pogląd.....

/ nie komentuje , ale tez i nie zgadzam sie z tym pogladem

radca

• Gość: neurolog "Światowej sławy"??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:24
      Ludzie, ale śmieszne! Niech no ktoś z zagranicy odwiedzi jego oddział i zobaczy
      metody leczenia, albo spróbuje się z nim dogadać w jakimś języku innym, niż
      polski, to chyba padnie trupem ze zgrozy albo ze śmiechu.
      • Gość: max Re: "Światowej sławy"??? IP: *.tvgawex.pl 13.02.05, 20:44
        kat to prymitywny czlowiek,ktory trohe sie "obyl"w towarzystwie...
        zaraz beda jego obroncy(synek i pietaszki)pisac,ze jest wyksztlacony itd...
        wiedze to on ma xiazkowa(z tej dziedziny)i jest dobrym w swoicm fachu,lecz
        jezeli chodzi o inne kwesteie to..pozal sie boze...do tego gbur,
      • Gość: do neurologa Re: "Światowej sławy"??? IP: *.tvgawex.pl 16.02.05, 14:14
        co jak co Panie doktorze, ale profesor Kasprzak ma wiedzę i jest świetnym
        fachowcem!! czyżby to jakaś zazdrość z Pana strony??? przeciez na jego oddziale
        panuje porządek i wszystko chodzi " jak w zegarku" wiem, bo pracuje w tym
        szpitalu! ale dla Pana ciekawości nie jestem neurochirurgiem ;)
        • Gość: Pacjent Re: "Światowej sławy"??? IP: *.net / *.net 16.02.05, 15:00
          Z tym porządkiem to są kpiny-zardzewiałe łózka,brudne toalety,pacjent z poza
          układu czeka na wypis 5 godzin,jest pan kłamca i pewnie też lubiacym
          kieszeń.Porządny Oddział Neurohirurgi znajduje się w Bizielu.Jest to dzień do
          nocy jeżeli chodzi o opiekę nad każdym pacjętem a nie jak w Juraszu i sprawa
          samego porządku na oddziale bo tam rządzi ordynator z duszą doktora Judyma-
          dr.Andrzej Swincow z całym personelem.Leczyłem się tu i tam po 2 razy i mam
          skalę porownawczą a nie wchodzenie profesorowi w d.bez mydła co wyrożnia wielu
          lekarzy z Jurasza.
          • Gość: g Re: "Światowej sławy"??? IP: *.tvgawex.pl 16.02.05, 15:03
            gdzie wszystko jest jak "w zegarku"?
            matko boska!
            jak ludzie mozecie tak klamac?
            dwie pielegniarki na oddziale,lekarze w przedniej czesci oddzialu...widoczni
            jedynie na wizycie...
            brud,smrod,z wypisami to prawda...do tego personel niemily jak nie iem co...
            szpital wojskowy jest tego przeciwienstwem...
            • Gość: PACJENT SZPITAL WOJSKOWY JEST NAJLEPSZY POD KAŻDYM WZGLĘDE IP: *.tvgawex.pl 16.02.05, 17:57
              SZPITAL WOJSKOWY W BYDGOSZCZY JEST NAJLEPSZY POD KAŻDYM WZGLĘDEM!!!
              TAM KAŻDY ODDZIAŁ JEST SUPER!! PORZĄDEK IMPOSZANOWANIE PACJENTA!! A JURASZ I
              BIZIEL TO JEDEN WIELKI SYF!! W JURASZU [ACJENT CZUJE SIĘ JAK PRZEDMIOT,
              STUDENCI TYLKO CHODZĄ W PRAWO I W LEWO! TRAGEDIA!! A
              • Gość: arek Re: SZPITAL WOJSKOWY JEST NAJLEPSZY POD KAŻDYM WZ IP: *.net / *.net 16.02.05, 18:15
                Z wojskowego pochodzą Kasprzak i Talar.
                • Gość: do arka... Re: SZPITAL WOJSKOWY JEST NAJLEPSZY POD KAŻDYM WZ IP: *.tvgawex.pl 16.02.05, 18:24
                  pochodza stamrad,ale ich juz tam nie ma...wlasnie dlatego...bo lapowkarze b
                  rali tam!!!dwoch najwiekszych bandziorow!tam poznali sie na nich i wylecieli z
                  hukiem!
    • Gość: i Re: Neurochirurg zostaje w areszcie IP: *.speed.planet.nl 24.02.05, 18:48
      i

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka