unsatisfied6 23.02.05, 12:58 zamykają czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: I co z ósemką ? IP: 62.244.137.* 23.02.05, 13:01 Sesja trwa. Zobacz: www.bydgoszcz.pl/live/activex.html Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: I co z ósemką ? 23.02.05, 13:05 Gość portalu: maciej napisał(a): > Sesja trwa. Zobacz: > www.bydgoszcz.pl/live/activex.html słucham i ciągle nie wiem , co ze szkołą . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jutro konsul 23.02.05, 13:07 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: maciej napisał(a): > > > Sesja trwa. Zobacz: > > www.bydgoszcz.pl/live/activex.html > wiem , że jutro będzie konsul ( dobry film , polecam ) , i wiem że mamy dużo ludzi z depresją i brak łóżek dla chorych psychicznie dzieci . przydałyby się te ścieżki rowerowe i przyjazne szkoły dla dzieci . wolę to od aquapark i pewnie mniej chorych ludzi by było . > słucham i ciągle nie wiem , co ze szkołą . > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: I co z ósemką ? IP: 62.244.137.* 23.02.05, 13:11 Podziwiam Ciebie, ja nie moge. Wszystko mi sie przewraca w srodku jak slysze tych naszych "intelektualistów" radnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 narkotyki w szkolach 23.02.05, 13:21 Gość portalu: maciej napisał(a): > Podziwiam Ciebie, ja nie moge. Wszystko mi sie przewraca w srodku jak slysze > tych naszych "intelektualistów" radnych!!! będzie miała czym się policja wykazać w wykrywalnosci rozpowszechniania narkotyków w szkołach jak zamkną ósemkę - tam nie mają czym się wykazać , bo nie ma narkotyków . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 zmniejszyć przestępczość ? 23.02.05, 13:37 unsatisfied6 napisał: > zamykają czy nie ? podejmują inicjatywę zamykania i zagęszczania szkół i jednocześnie chcą zmniejszyć przestępczość ? bzdura . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 będą mieli nowego członka 23.02.05, 13:43 wszyscy się ucieszyli z nowego członka i głosoawali za . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 będą mieli nowego członka- jak znalazł 23.02.05, 13:46 unsatisfied6 napisał: > wszyscy się ucieszyli z nowego członka i głosoawali za . ten członek jak znalazł do następnego tematu - straż pożarna . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: będą mieli nowego członka- jak znalazł 23.02.05, 13:48 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > wszyscy się ucieszyli z nowego członka i głosoawali za . > > ten członek jak znalazł do następnego tematu - straż pożarna . > > strażak podziękował za wsparcie ratusza i prezydenta - będą mieli czym gasić pożary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka nie mogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:42 nie mogę odlądać sesji, ponieważ wyskakuje mi tabelka, że muszę ściągnąć Active X. szukam, szukam, ale znajduje same płatne... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nie mogę 23.02.05, 13:44 Gość portalu: Mirka napisał(a): > nie mogę odlądać sesji, ponieważ wyskakuje mi tabelka, że muszę ściągnąć Active > X. szukam, szukam, ale znajduje same płatne... wiele nie straciłaś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaraz Re: I co z ósemką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:52 Bedzie Sąd Apelacyjny jak SLD spełni swoje obietnice Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 zarekwirowano budynek szkolny ? 23.02.05, 20:57 Gość portalu: Yaraz napisał(a): > Bedzie Sąd Apelacyjny jak SLD spełni swoje obietnice prowokujesz ? zarekwirowano budynek szkolny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: zarekwirowano budynek szkolny ? IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 23.02.05, 20:59 Tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie życzę sobie w swojej skrzynce śmiecia 23.02.05, 21:04 gazetkę ratuszową proszę mi do skrzynki nie wkładać . nie życzę sobie tego śmiecia . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 sprawa dotyczy szkoły nie sądu 23.02.05, 21:13 Gość portalu: Yaraz napisał(a): > Bedzie Sąd Apelacyjny jak SLD spełni swoje obietnice w szkołach nasilają się zjawiska patologiczne - szkoła ósemka szkołą wzorową w której nie ma narkotyków , huligaństwa , wymuszania haraczy od uczniów , zastraszania uczniów przez innych uczniów . w świetle tego , co obserwuje się w całym kraju , mozna zastanowić się , czemu ma słuzyć decyzja zamknięcia takiej szkoły , w której panuje nietypowo przyjazna atmosfera dla ucznia . już w ubiegłym roku podejmowane zostały próby zamknięcia ósemki i nie było żadnych planów sądu apelacyjnego . w tym roku sposród wszystkich szkół do likwidacji ósemka jako jedyna ma zostać zlikwidowana . pytanie , czy chodziło inicjatorowi wniosku likwidacji szkół o ekonomię , sąd apelacyjny czy tworzenie miernoty w standardach warunków nauczania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: I co z ósemką ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 17:08 a niby co myslales? Odpowiedz Link Zgłoś