indeeed4 01.06.10, 19:26 Kazana ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7963894,Ekspert__Do_konca_katastrofy_tupolewa_w_kabinie_byli.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indeeed4 Komu Błasik czytał instrukcję 01.06.10, 19:42 w ostatnich sekunach lotu .... ? - Generał Błasik objaśnia procedury. Myślę, że dowódca nie musiał wyjaśniać tego załodze. Najprawdopodobniej wyjaśniał to któremuś z pasażerów - mówi płk Piotr Łukaszewicz, b. szef oddziału szkolenia Sił Powietrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komu Błasik czytał instrukcję 01.06.10, 19:47 Przed oczyma staje mi obraz załogi samolotu przywiązanej linami do foteli i służby prezydenckej za sterami pod komendą generała Kazany lądującej wedle instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Komu Błasik czytał instrukcję 01.06.10, 19:51 Ilu ich tam bylo? W pale sie nie miesci. Ilu ich przeszlo przez salonke prezydenta? W czasie lotu do kokpitu wszedł na pewno Mariusz Kazana i gen. Błasik - ich głosy rozpoznano. Są też jeszcze wypowiedzi osób, których nie udało się na razie zidentyfikować Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komu Błasik czytał instrukcję 01.06.10, 19:51 Niezłe, poetykę wzbogaciłbym zastępując przeterminowało słowami - już się rozkłada. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: sorry to nie tu się miało postnąć... 01.06.10, 19:56 :)) Wprowadziles mnie w male zaklopotanie. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś