Dodaj do ulubionych

SP 65 Fordon

IP: *.customer.alfanett.no 08.03.05, 13:47
jest ktos kto konczyl 65 w fordonie?? to juz jakies 6 lat temy bylo ale
wspomnienia dalej zywe, moja wychowawczynie barbare rojowska to chyba do
konca zycia zapamietam :))) i maciej lokietek polonista eeeeech oczy mi sie
swiecily za kazdym razem jak go widzialam :))) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dolce Re: SP 65 Fordon IP: *.tvgawex.pl 30.05.05, 15:47
      Konczylam SP 65 trzy lata temu;) Pania Rojowska pamietam ojjj=)
      • Gość: Lilith Re: SP 65 Fordon IP: *.customer.alfanett.no 19.07.05, 22:51
        :)))
    • Gość: Emi Re: SP 65 Fordon IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.08.05, 11:21
      Ja tez chodziłam 6 latek to 65 =) Potem niestety do gimnazjum nie mogłam =(
      (słynny rocznik 89 dla którego gim juz przestało istniec =,()Moja
      wychowawczynią była p.Olejnik od przyrody, strasznie milo wspomninam tą kobiet,
      była naprawde swietna, milo wspominam takze p.Migałe od polskiego, p.Zielińską
      od w-f a przede wszystkim mile wspominam tamtejszych ludzi i atmosfere...super
      była ta szkoła =)
      • okosbdg Re: SP 65 Fordon 17.08.05, 16:52
        a ja...... ja nie wiem kiedy konczylem podstawowke :P
        Ale rojowska pamietam :P
        pydzila mnie ciagle z bioli
        moim wychowawca byl j.migala (pajac jeden)
        odezwijcie sie :) gg 211681
    • Gość: m. lokietek Re: SP 65 Fordon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:43
      O, jak milo mi cos takiego przeczytac! Jestem wzruszony do lez. Pozdrawiam z
      daleka cala zwariowana Wasza klase.
    • Gość: llaima Re: SP 65 Fordon IP: 80.51.206.* 22.05.06, 21:37
      a ja kończyłam SP 65 12 lat temu i też wspominam tę szkołę bardzo miło. Wy już
      pewnie nie mieliście fizyki z p. Wiśniewską, ale to była (i oczywiście jest)
      przesympatyczna kobieta). Pozdrawiam
      • Gość: ARCZI Re: SP 65 Fordon IP: *.tvgawex.pl 17.06.06, 20:51
        Pamietam Ją:) bo jak mozna zapomniec o swojej wychowawczyni:)
        • Gość: Kamilllka Re: SP 65 Fordon IP: *.tvgawex.pl 18.07.06, 13:36
          Ja też Ją pamiętam- tzn P. Wiśniewską :) Była najcudowniejszą nauczycielką i
          wychowawczynią jaką można sobie wyobrazić :) No i oczywiście "nieśmiertelne"
          wspomnienia z lekcji polskiego z panią wicedyrektor Waszewską :P- pół
          podstawówki i całe gimnazjum...ehhh :)
          Pozdrawiam
          Arczi....hmm, chyba się znamy :P
    • Gość: R.G. Re: SP 65 Fordon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:54
      do lilith: siemasz nie bardzo wiem kim jesteś ale zdaje sie że razem chodziliśmy
      do klasy bo moją wychowawczynią była również p. Rojowska,. widze że zawitał na
      to forum również p. Łokietek z góry pozdrawiam! mam mnóstwo wspomnień z
      podstawówki, i żadna nastepna szkoła (liceum, obecnie studia) nie dała mi tylu
      wspomnień co sp 65...pozdrawiam!
      • asiula1804 Re: SP 65 Fordon 15.08.06, 14:41
        a ja tez chodzilam do 65 integracyjna rulezz hehe. a potem to juz gimnazjum i
        pogromca nie z tej ziemi p. Brzozowska od historii pozdrawiam. Teraz to juz
        zarty sie skonczyly wszyscy doroslismy i trza cos ze soba zrobic heh Pozdro dla
        wszystkich absolwentow :) asiula18@o2.pl
        • Gość: rocznik 87 Re: SP 65 Fordon IP: *.chello.pl 08.02.07, 16:49
          tez sie chodzilo do gimnazjum nr 4 w szkole podst nr 65 moja wychowawczynia byla pani Szymanska od biologii ta sie przez nas wycierpiala hheh czego nie zapomne to fizyki z pania Głowacka i Chemii z pania Markwitan u ktorej mialem cale 2 a zeby bylo smiesznie teraz studiuje na kierunku chemicznym <lo> niezapomniany parapet i dwoch obroncow szokly no i pan wozny super szkola Pani Betkhe tez dawala popalic na polskim nie mowiac juz o postrachu i symbolu wieu szkonych zartow pani Kuliberdzie Pozdro
          • Gość: llaima Re: SP 65 Fordon IP: 80.51.206.* 08.03.07, 21:13
            Ja też miałam biologię z Panią Szymańską i chemię z Panią Markwitan - fajne
            kobitki, a z kim mieliście geografię, wf, polski , matmę, jak tych nauczycieli
            wspominacie, ja kończyłam 65 w 1994 roku - może ktoś się odezwie z tych czasów.
            pozdrawiam
    • Gość: Kamila Re: SP 65 Fordon IP: *.chello.pl 23.08.07, 23:07
      Witam, moje dziecko dopiero idzie do tej szkoły do pierwszej klasy i
      juz wiem, ze jego wychowawczynia ma byc p. Sałasińska-
      Andruszkiewicz. Napiszcie prosze,czy to fajna babeczka.
      Z góry dziekuje i pozdrawiam.
      • Gość: Ola Re: SP 65 Fordon IP: *.147.64.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.22, 20:00
        Witam, i jak zadowolona Pani była z wychowawczyni ??
    • Gość: Estera Re: SP 65 Fordon IP: *.range86-190.btcentralplus.com 14.11.22, 13:01
      A ja uważam, że zarówno Rojowska jak i Łokietek to nie nauczyciele. Nie powierzyłabym tym typom nawet kolonii bakterii. Dopuszczenie tych indywiduów do zawodu nauczyciela, to piramidalna pomyłka. Być może, byli tacy uczniowie, których traktowali dobrze. Byli jednak i tacy, którym zafundowali traumę, nie tylko odnosząc się do nich w sposób niegodny nauczyciela, ale również napuszczając inne dzieci na „wybranych”. To hańba, której nie da się zmyć. Jakby ktoś był zainteresowany to szczegóły i dowody do udostępnienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka