Dodaj do ulubionych

na stronie, o FAIR

IP: *.petrus.com.pl 10.03.05, 16:22
incognitto, nie sądzisz, że luci nas, że tak ośmielę się powiedzieć, - wrabia?
no zobacz co on wyrabia?
to cytat z FAIR;)
> Najbardziej zaangażowani i aktywni forumowicze będą nagradzani osobiście
> przez dwie torunianki:toruniankę i incognitto uściskiem dłoni i
> honorisem całusem.

nie mogę w tej sprawie nawet zaprotestować w FAIR, żeby nie wyszło nam
AFFAIR, więc piszę tu do Ciebie. Pomyśl co możemy z tym fantem zrobić. Zdaję
się w pełni na Twoje doświadczenie forumowe i życiowe;)

Ja jestem tak nieśmiała, że mowy nie ma, abym się komukolwiek okazała, a co
dopiero sugerowana reszta

musisz znaleźć jakieś rozwiązanie, jako Matka Założycielka:)
Obserwuj wątek
    • incognitto Re: na stronie, o FAIR 10.03.05, 21:08
      Gość portalu: torunianka napisał(a):

> incognitto, nie sądzisz, że luci nas, że tak ośmielę się powiedzieć, - wrabia?
      > no zobacz co on wyrabia?
      > to cytat z FAIR;)
      > > Najbardziej zaangażowani i aktywni forumowicze będą nagradzani osobiście
      > > przez dwie torunianki:toruniankę i incognitto uściskiem dłoni i
      > > honorisem całusem.
      >
      > nie mogę w tej sprawie nawet zaprotestować w FAIR, żeby nie wyszło nam
      > AFFAIR, więc piszę tu do Ciebie. Pomyśl co możemy z tym fantem zrobić. Zdaję
      > się w pełni na Twoje doświadczenie forumowe i życiowe;)
      >
      > Ja jestem tak nieśmiała, że mowy nie ma, abym się komukolwiek okazała, a co
      > dopiero sugerowana reszta
      >
      > musisz znaleźć jakieś rozwiązanie, jako Matka Założycielka:)

hehe
      no wiesz luci zapewne tę poprawke wprowadzil z mysla o sobie
      no bo kto będzie nagradzał aktywne fairowiczki?
      no musi, że Gospodarz:)

---
      'Miło poszaleć w porę'
      • Gość: torunianka Re: na stronie, o FAIR IP: *.petrus.com.pl 10.03.05, 21:42
        > no wiesz luci zapewne tę poprawke wprowadzil z mysla o sobie
        > no bo kto będzie nagradzał aktywne fairowiczki?
        > no musi, że Gospodarz:)

tak myślisz? No tak, pewnie masz rację. A to nas podszedł;)
        • blondynka Re: na stronie, o FAIR 11.03.05, 17:48
          A w co mają być te całusy? ;)
          • Gość: torunianka Re: na stronie, o FAIR IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 17:53
            cyba w czółko.
            Ale tak dokładnie to wie tylko pomysłodawca, tak myślę;)
            • Gość: luci Re: na stronie, o FAIR IP: 82.146.225.* 11.03.05, 18:06
              To jakiś aneks do FAIR?
              • Gość: torunianka aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 18:44
                luci, nie likwiduj nam stoliczka bo gdzie będziemy plotkować?
                • Gość: luci Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: 82.146.225.* 11.03.05, 18:51
                  Można przy tym stoliku od czasu do czasu przycupnąć?
                  • Gość: torunianka Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 19:50
                    jasne, luci. Tylko tu bez krawata i garnituru, tak raczej na luzie.
                    No i jak trzeba będzie coś w kuluarach załatwić;)
                    Ale skoro już wpadłeś, to... co sądzisz o incognitto?
                    Coś się ociąga ta nasza Matka Założycielka;)
                    Czy znowu ma migrenę?
                    Może jakieś czekoladki byś jej podesłał tak na wzmocnienie?
                    to co pijemy? kawkę?
                    • Gość: luci Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: 82.146.225.* 11.03.05, 22:03
                      Cieszę się torunianko,że będę mógł z Wami poplotkować,
                      oczywiście bez krawata,na luzie, gładko wygolony;)
                      Matka Założycielka wykonała piękną pracę:po prostu
                      założyła wątek i udzieliła mi rekomendacji,FAIR cieszy się teraz dużym
                      zainteresowaniem,średnio 10 wpisów na dobę - to wynik znakomity.
                      A teraz zasiadam z Wami do pachnącej kawy,proszę częstujcie się,
                      oto pralinki,trufle...
                      • Gość: torunianka trufle??? IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 22:14
                        skąd wiedziałeś, luci? tym można mnie zjednać. To w jakiej sprawie liczysz na
                        moje poparcie? Stajesz do wyborów? Incognitto nalega, abym się jasno
                        wypowiedziała nt. moich preferencji wyborczych. Może popierając Ciebie załatwię
                        2 sprawy. Odwdzięczę Ci się za trufle i odpowiem konkretnie incognitto;)
                        • Gość: luci Re: trufle??? IP: 82.146.225.* 11.03.05, 23:00
                          Trufle,torunianko,to przysmak konserwatywnych demokratów,więc po tym
                          upodobaniu można poznać poglądy elektoratu i jego emanacji.
                          Problem polega jednak na tym,że jest elektorat,są trufle,jest emanacja,
                          a nie ma stronnictwa konserwatywno - demokratycznejo.Po konwentyklu
                          w brumaire liczę na Ciebie,że udzielisz mi poparcia na Sanatora.
                          • Gość: torunianka Re: trufle??? IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 23:47
                            > Trufle,torunianko,to przysmak konserwatywnych demokratów,więc po tym

tak??? a to nie wiedziałam, że mówię prozą;)

> liczę na Ciebie,że udzielisz mi poparcia na Sanatora.

Nie preziem tylko Sanatorem chcesz być?
                            Czy to znaczy takim Savonarolą???
                            Nie Girolamo, to nie jest bezpieczne zajęcie.
                      • incognitto Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) 11.03.05, 22:53
                        Gość portalu: luci napisał(a):

>proszę częstujcie się,
                        > oto pralinki,trufle...

pomarańcze i mandarynki..wolę:))
                        • Gość: luci Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: 82.146.225.* 11.03.05, 23:23
                          incognitto,dla Ciebie soczyste cytrusy:)))
                        • Gość: torunianka pomarańczki - proszę bardzo ;) IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 23:32
                          Smak i zapach pomarańczy

Lubię kiedy jest sobota
                          Gdy po wszystkich już kłopotach
                          Lubię śpiewać, lubię tańczyć
                          lubię zapach pomarańczy
                        • Gość: torunianka coś się lenicie Założyciele;) IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 23:39
                          Czy mogę skorzystać z okazji, że widzę Was razem i zapytać uprzejmie czemuż to
                          FAIR nie ma jeszcze poważnego wątku??? Nie mogę się doczekać. Miejcie litość.
                          Nie trzymajcie nas tak długo w napięciu;)

Pozdrawiam
                        • Gość: torunianka coś się lenicie Założyciele;) IP: *.petrus.com.pl 11.03.05, 23:40
                          Czy mogę skorzystać z okazji, że widzę Was razem i zapytać uprzejmie czemuż to
                          FAIR nie ma jeszcze poważnego wątku??? Nie mogę się doczekać. Miejcie litość.
                          Nie trzymajcie nas tak długo w napięciu;)

Pozdrawiam i oddalam się, abyście mogli to przedyskutować;)
                      • Gość: €uro Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.05, 02:13
                        Gość portalu: luci napisał:

> [...] gładko wygolony;)<

Ojej!
                        ;-)

> A teraz zasiadam z Wami do pachnącej kawy,proszę częstujcie się,
                        > oto pralinki,trufle...<

Pewnie juz wszystkie zjedliscie,
                        bo ja taka efemeryczna ...,
                        wiec sie nie zalapalam na pyszne
                        pralinki
                        :-(
                        • trond Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) 12.03.05, 08:32
                          a co to za dyskusja bez teqili?ide precz;-(
                          • Gość: €uro Re: aneks? nie, to zaledwie stoliczek w kącie;) IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.05, 08:50
                            > [...] gładko wygolony;)<

<Ojej!
                            ;-)
                            <

"Ojej!" ma znaczyc: jaki elegancki!

trond napisał:

> a co to za dyskusja bez teqili?ide precz;-( <

Trond, nie idz precz, na pewno trzymaja
                            tez przysmaki dla Ciebie, jestem pewna;
                            choc na razie sa precz, wroca.
                            ;-)
                        • Gość: torunianka ależ, witajcie:) IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 10:12
                          pralinki w ogóle nie ruszone. Trufle.... not tak, doś sporo ubyło, ale....
                          proszę bardzo, dla Was także starczy.
                          Ale za chwilę muszę iść precz, bo... aprowizacja, porządki itp.
                          Wrócę o zmierzchu i chyba zbierze się tu jakieś towarzystwo do kawy i słodkości.
                          A tequila... trondzie, w tym względzie to liczymy na Ciebie;)

Pozdrowienia łikendowe
                          • Gość: luci Re: ależ, witajcie:) IP: 82.146.225.* 12.03.05, 13:40
                            torunianko,jako Matka Założycielka "Na stronie,o FAIR",czynisz honory
                            Pani stolika,a ja przycupując przy nim,za Twoim przyzwoleniem,zaopatrzę go
                            w artykuły pierwszej potrzeby:pralinki,trufle i cytrusy.Tequilę zapewni trond,
                            a €uro dostarczy coś ze starych browarów bawarskich.Skoro gości przybywa
                            to trzeba zestawić stoliki i dostawić fotelików...
                            • Gość: torunianka Re: ależ, witajcie:) IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 18:33
                              luci, to bierz się za przestawianie, przepraszam - zestawianie - stolików.
                              Ja wstawiam kawę i herbatę (choć już po five o'clock;)
                            • Gość: TOMASZ Re: ależ, witajcie:) IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 18:45
                              Witam Was serdecznie przy stoliczku

Przyniosłem ptasie mleczko...i krzesełko ze sobą.

Tak powoli dochodze do siebie po chorobie (troszke jeszcze mnie trzyma), wiec
                              jezeli moj mozg już się nie przegrzewa mocno, to wpadają mi wtedy różne pomysły.
                              A dokładnie chodzi mi o topienie Marzanny - w końcu wiosenka tuż tuż

Moim zdaniem jeden z fajniejszych obrzędów, przypomina mi moje dzieciństwo.

Trzeba będzie odwiedzić zakurzone pawlacze i piwnice, wydobyć starą miotłe,
                              znaleźć duże czerwone guziki, jakies kraciste szmaty...
                              ...i Marzanna jak malowana! Hej!!

Czas zakasac rekawy i do roboty:-)))

P.S. Do LUSTRA pozostało niewiele dni!

Pozdrawiam

• Gość: torunianka TOMASZU!!! IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 18:51
                                chory, a z własnym krzesełkiem przyszedł;) Siadaj na kanapie. Wygodniej.
                                No i przyjrzyj się FAIR, pomyśl chwilę i popijając kawkę, zajadając się
                                pralinkami (chyba, że bardzo byś chciał spróbować trufli;) zajmij się
                                przygotowaniem jakiejś wypowiedzi na poruszony temat.

A Marzanna, rzecz na czasie, temat ciekawy, tym bardziej, że jak zauważyłam,
                                balum idzie na łatwiznę i chce jakąś forumowiczkę zatopić;) chyba gdzieś się
                                ukryję na czas tego polowania;)
                                • Gość: TOMASZ Dzieki za miejsce na kanapie IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 23:47
                                  Pycha trufle
                                  • trond Re: Dzieki za miejsce na kanapie 12.03.05, 23:52
                                    dolewam teqili do ognia dyskusji;-)smacznego.
                                    • Gość: TOMASZ Re: Trufle i tequila - niezła kompozycja IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 23:55
                                      Polej:-)
                                    • Gość: torunianka spóźniłam się na tequile! IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 01:06
                                      i nic mi nie zostawiliście!? nieładnie, trondzie:(
                                      • trond Re: spóźniłam się na tequile! 13.03.05, 09:09
                                        Odpowiadasz na :

> i nic mi nie zostawiliście!? nieładnie, trondzie:(

ja stawiałem,nie polewałem;-)p.s.
                                        ale tutaj oto:
                                        spodeczek,cytrynka,solniczka i ...szklaneczka cała z mrożonego szkła.a w niej
                                        dosyć spora kropla...zgadnij dla kogo?nooo,teqila;-)
                                        • Gość: torunianka Re: spóźniłam się na tequile! IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 11:20
                                          ach, trondzie. Napęd na cały dzień:))
                                          Dziękuję pozdrawiam słonecznie:)
                                  • Gość: TOMASZ Re: Dzieki za miejsce na kanapie IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 23:54
                                    A w przypadku polowania baluma - to spokojnie członkowie FAIR Cie obronią
                                    własną bądź co bądź piersią!!! Nie damy Cie utopić:-))

pozdrawiam
                                    • Gość: torunianka Re: Dzieki za miejsce na kanapie IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 01:05
                                      > A w przypadku polowania baluma - to spokojnie członkowie FAIR Cie obronią
                                      > własną bądź co bądź piersią!!! Nie damy Cie utopić:-))

miło słyszeć, ale mam nadzieję, że balum daruje mi życie;) Tylko coś
                                      usłyszałam, że się na naszą wiosnę namierza. Do tego nie możemy dopuścić.
                                  • Gość: torunianka Re: Dzieki za miejsce na kanapie IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 01:01
                                    a jednak trufle;) Ale tak na noc, mam nadzieję, że nie za dużo ich zjadłeś. To
                                    tak tylko w trosce o o Ciebie;)
                                    • Gość: luci tequila całodobowa? IP: 82.146.225.* 13.03.05, 11:09
                                      Trufle to przysmak całodobowy,ale tequila? Gdy ja śpię,to przy stoliku rozlega
                                      się "polej".Mam nadzieję,że nie trzeba będzie zakładać klubu AAT:)
                                      • trond Re: tequila całodobowa? 13.03.05, 11:18
                                        Odpowiadasz na :

> Trufle to przysmak całodobowy,ale tequila? Gdy ja śpię,to przy stoliku
                                        rozlega
                                        > się "polej".Mam nadzieję,że nie trzeba będzie zakładać klubu AAT:)

co było to było ale się wypiło;-(p.s.a po co?inauguracja i już po.zadanie
                                        wypełniłem:dostarczyłem.spodobało się.-)tyle.p.sp.s.następna okazja przy
                                        1000poście.
                                        • Gość: torunianka Re: tequila całodobowa? IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 11:22
                                          > wypełniłem:dostarczyłem.spodobało się.-)tyle.p.sp.s.następna okazja przy
                                          > 1000poście.

trondzie, tak długo nam każesz teraz pościć? No spuść choć o połowę;)
                                          • Gość: luci Re: tequila całodobowa? IP: 82.146.225.* 13.03.05, 12:32
                                            torunianka napisała:
                                            > trondzie, tak długo nam każesz teraz pościć? No spuść choć o połowę;)
                                            Gdybyśmy się zawzięli to te 1000 postów można nabić w parę godzin,
                                            wystarczy zacząć odliczać na forum od 1 - 1000;)
                                          • trond skrzydła mi opadły 13.03.05, 12:43
                                            trondzie, tak długo nam każesz teraz pościć? No spuść choć o połowę;)

dzisiaj od dwunastej w południe jestem bardzo smutny.Ty pewnie wiesz
                                            dlaczego.transmisja trwała ułamki sekund.jest mi bardzo źle.nie wiem kiedy
                                            wrócę do baraszkowania w postach.naprawdę.
                                            łączę pozdrowienia;-(
                                            • Gość: torunianka wznieś skrzydła do lotu trondzie IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 14:41
                                              jest dobrze!
                                              • trond Re: wznieś skrzydła do lotu trondzie 13.03.05, 15:02
                                                Odpowiadasz na :

> jest dobrze!

ale nie było dziś Ojca Świętego w oknie;-((((((((
                                                • Gość: torunianka Re: wznieś skrzydła do lotu trondzie IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 15:20
                                                  trondzie, mówiłam, że jest dobrze! Wyszedł już ze szpitala i mówił nawet:)
                                                  Więc jest dobrze:)
                                                  Pozdrawiam,
                                                  • trond Re: wznieś skrzydła do lotu trondzie 13.03.05, 22:45
                                                    Odpowiadasz na :

> trondzie, mówiłam, że jest dobrze! Wyszedł już ze szpitala i mówił nawet:)
                                                    > Więc jest dobrze:)
                                                    > Pozdrawiam,

wiesz...za słowa otuchy jestem bardzo wdzięczny.jednak coś mnie uwiera.coś dusi
                                                    w okolicy serca.
                                                    mimo to łączę wyrazy szacunku.pomyślności.
                                                  • trond wzniosłem oczy do nieba 14.03.05, 16:53
                                                    Odpowiadasz na :
                                                    trond napisał:

> Odpowiadasz na :
                                                    > Gość portalu: torunianka napisał(a):wznieś skrzydła do lotu trondzie.

i wiem jedno:Ty masz to coś co ten pan co to wstrzymał słońce ruszył
                                                    ziemię...wzbudziłaś mój podziw już wczoraj,tylko długo nie umiałem z wrażenia
                                                    ująć tego w słowa.p.s.eeeeech....dziewczyno,dziewczyno...może nie jesteś
                                                    żyrafą,może nie masz piegów,może nie jesteś moją żoną,ale masz to coś.
                                                    łączę szczere pozdrowienia;-)

• Gość: TOMASZ Jak zrobić głowę!!! IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 12:05
      ...Marzanny rzecz jasna

Kij od miotły znalazłem
      szmaty znalazłem

Teraz z czego tu zrobić głowę
      hm.....hm......taaa......może ze starej poduszki

do licha...
      mam mały globus...ale szkoda mi globusa

Moze deska do krojenia

Gdzie jestes weno twórcza????

• Gość: torunianka Re: Jak zrobić głowę!!! IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 14:42
        Globusa nie poświęcaj. Może się przydać;)
        Szukaj dalej...
        • Gość: luci Re: Jak zrobić głowę!!! IP: 82.146.225.* 13.03.05, 17:59
          najlepsza byłaby głowa 6 na 9,niebawem będzie wolna;)
          • Gość: torunianka 6 na 9? IP: *.petrus.com.pl 13.03.05, 22:20
            a kto zwalnia?
            • Gość: luci Re: 6 na 9? IP: 82.146.225.* 14.03.05, 13:55
              stronnictwo osób z dobrą pamięcią...
              TOMASZU,nadaje się głowa 6 na 9 do marzanny?
              • Gość: :) niezle Wam idzie IP: *.sn2.eutelia.it 14.03.05, 20:26
                wciaz w czolowce
              • Gość: TOMASZ Re: 6 na 9? IP: *.petrus.com.pl 15.03.05, 16:32
                Luci, 6 na 9 się nie nadaje. Za dużo roboty przy tym heh:-)))))

Pozdrawiam
      • Gość: Www Re: Jak zrobić głowę!!! IP: 195.117.253.* 15.03.05, 14:52
        wiem hihih zrób z osła ... gruszki. Albo może z Ziobra? E nie, bo to nie
        okrągłe hehehe. No to może taką gudzowatą zrób albo leppier zrób z grzyba
        rudzykowatego hihi tez może byc fajna. I wszystkie ślicznie spłynął do morza
        • Gość: TOMASZ Re: Jak zrobić głowę!!! IP: *.petrus.com.pl 15.03.05, 16:41
          Dobry pomysł.

Głowa Marzanny będzie składać się z:
          - oczu Beger wraz z ku..kami oraz warkocza
          - ust lepepepepeperaaa
          - grzywki giertyszka
          - podbródka błogiej Błochowiak
          - noska pana Pęka

pozdrawiam
          • incognitto Re: Jak zrobić głowę!!! 15.03.05, 16:46
            Gość portalu: TOMASZ napisał(a):

> Dobry pomysł.
            >
            > Głowa Marzanny będzie składać się z:
            > - oczu Beger wraz z ku..kami oraz warkocza
            > - ust lepepepepeperaaa
            > - grzywki giertyszka
            > - podbródka błogiej Błochowiak
            > - noska pana Pęka
            -
            • Gość: TOMASZ Re: Jak zrobić głowę!!! IP: *.petrus.com.pl 15.03.05, 16:53
              hihihi

Dobre
            • Gość: luci Re: Jak zrobić głowę!!! IP: 82.146.225.* 15.03.05, 21:44
              incognitto napisała:
              > Gość portalu: TOMASZ napisał(a):
              > > Dobry pomysł.
              > > Głowa Marzanny będzie składać się z:
              > > - oczu Beger wraz z ku..kami oraz warkocza
              > > - ust lepepepepeperaaa
              > > - grzywki giertyszka
              > > - podbródka błogiej Błochowiak
              > > - noska pana Pęka
              > -
              • Gość: toruniankawpodrozy Re: Jak zrobić głowę!!! IP: 213.26.231.* 16.03.05, 10:06
                > incognitto napisała:
                > > Gość portalu: TOMASZ napisał(a):
                > > > Dobry pomysł.
                > > > Głowa Marzanny będzie składać się z:
                > > > - oczu Beger wraz z ku..kami oraz warkocza
                > > > - ust lepepepepeperaaa
                > > > - grzywki giertyszka
                > > > - podbródka błogiej Błochowiak
                > > > - noska pana Pęka
                > > -
    • Gość: TOMASZ Trzeba to uczcic!!! IP: *.petrus.com.pl 15.03.05, 18:33
      W związku z powstaniem LUSTRA na forum toruńskim trzeba wznieśc w góre lampkę
      szampana.
      Puchary w górę i do dna!!!!

Na zdrowie FAIR i LUSTRO

Pozdrawiam
      • Gość: luci Re: Trzeba to uczcic!!! IP: 82.146.225.* 15.03.05, 21:45
        Piję do LUSTRA:)
        • Gość: toruniankawpodrozy Re: Trzeba to uczcic!!! IP: 213.26.231.* 16.03.05, 10:07
          > Piję do LUSTRA:)
          no coz, jakos dziwnie odpowiedni toast;)
          ide w Twoje slady;)
          • Gość: toruniankawpodrozy Re: Trzeba to uczcic!!! IP: 213.26.231.* 16.03.05, 17:53
            niestety, tylko picie do LUSTRA pozostaje bo wszyscy sie rozpierzchli gdzies.
            no i gdzie ta kawa, herbatka w starej porcelanie i slodycze, ze nie wspomne o
            cytrusach.
            chyba "pojde precz" i znajde inne towarzystwo na dzis;)
            pozdrawiam
            • Gość: luci Re: Trzeba to uczcic!!! IP: 82.146.225.* 16.03.05, 18:08
              torunianko,czy w podróży mocno trzęsie?
              • Gość: luci Re: Trzeba to uczcic!!! IP: 82.146.225.* 16.03.05, 18:36
                Trufle rosną nie tylko we Francji,ale i w okolicach
                Częstochowy i na Podbeskidziu:2.5 tyś.euro za kilogram.
                Za "GW" z 16.03.05
                A ja tu częstowałem francuskimi,a mamy nasze, polskie trufle:)
                • Gość: toruniankawpodrozy trufle IP: 213.26.231.* 17.03.05, 16:19
                  luci, doceniamy towar przedniej jakosci, ktory nam oferowales.
                  polskie dobre, ale... trufle francuskie byly super. nie zmieniaj raczej
                  asortymentu.
                  ps.
                  nie rozumiem tylko tej metki z cena, ktora odkryles;)
              • Gość: toruniankawpodrozy Re: Trzeba to uczcic!!! IP: 213.26.231.* 17.03.05, 16:17
                > torunianko,czy w podróży mocno trzęsie?
                troche trzesie, ale mozna wytrzymac;) widac chyba to po charakterze pisma,
                ktore nieco trzesaca reka pisane, jednak w miare chyba czytelne jest.

• Gość: toruniankawpodrozy do incognitto IP: 213.26.231.* 17.03.05, 16:21
                  incognitto, pozwolilam sobie przenies w to miejsce Twoje pytanie, wlasnie
                  odkryte w watku FAIR. Mam nadzieje, ze nie masz mi tego za zle.

>a gdzie Cię los rzucił?
                  >bardzo daleko od naszego miasta?

nie tak daleko. mniej wiecej 2-3 godz. na poludnie. jest niezle, wiec jeszcze
                  troche tu pobede. moze wrocilabym wczesniej, gdyby zabraklo mi lacznosci z
                  Wami;)
                  • trond do toruniankiwpodróży 17.03.05, 19:29

• trond Re: do toruniankiwpodróży 17.03.05, 19:30
                      pod róże,ech,pod róże...p.s.podróży pod różami...różami usłanej,nie
                      kolcami...tego Ci życzę.utopiec;-)
                      • Gość: luci Re: do toruniankiwpodróży IP: 82.146.225.* 17.03.05, 21:35
                        róże są,ale bez kolców(co to za róże?),a gdzie jest kawa,słodycze,cytrusy?gdzie
                        jest stolik? gdzie są goście?a kanapa?kto tu pilnuje,gdy torunianka w podróży,
                        a mnie przez dobę nie było,gdzie jest incognitto,TOMASZ? no gdzie?
                        • Gość: TOMASZ Re: do luci IP: *.petrus.com.pl 18.03.05, 00:50
                          Jestem jestem, pół dnia ugniatałem kapustę w beczce - będzie fajowy kapuśniak,
                          dlatego mnie nie było przez dłuższy czas

Co ja tu widze: stolik jest, kanapa jest, gości troszke ubyło. No to luci
                          zostaliśmy we dwoje - w takim razie przniosłem chłodne piwko, ciepłe kapcie,
                          telewizor i ...oglądamy meczyk.

• Gość: toruniankawpodrozy Re: do toruniankiwpodróży IP: 213.26.231.* 18.03.05, 09:49
                          luci, jak sie cos zalozy, to trzeba pilnowac dzien i noc. z oka spuscic nie
                          mozna, kawke trzeba dolewac i smietanke donosic niestrudzenie. a Ty tak sobie
                          po prostu wybywasz i dziwisz sie, ze goscie sobie poszli.
                          Wiecej troski, gospodarzu!!!
                          • Gość: luci Re: do toruniankiwpodróży IP: 82.146.225.* 18.03.05, 13:56
                            torunianka napisała:
                            > luci, jak sie cos zalozy, to trzeba pilnowac dzien i noc
                            Pod żadnym z watków nie jestem podpisany,a za oba odpowiadam?:)))
                            Ale jako tymczasowy plenipotent staram się jak mogę.
                            Oto:świeża dostawa frykasów,kawa i herbata,owoce;zapraszam na ploteczki,kogo
                            dzisiaj ....
                            • incognitto Re: do toruniankiwpodróży 18.03.05, 14:27

> torunianka napisała:
                              > > luci, jak sie cos zalozy, to trzeba pilnowac dzien i noc
                              > Pod żadnym z watków nie jestem podpisany,a za oba odpowiadam?:)))
                              > Ale jako tymczasowy plenipotent staram się jak mogę.
                              > Oto:świeża dostawa frykasów,kawa i herbata,owoce;zapraszam na ploteczki,kogo
                              > dzisiaj ....
                              ojoj:(
                              dzisiaj ja poprosze tylko polopirynę
                              :-(
                      • Gość: torunianka Re: do toruniankiwpodróży IP: 213.26.231.* 18.03.05, 09:47
                        dzieki, trondzie za roze w podrozy;)
                        wstawiam do wazonu i niedlugo wracam. teraz chyba na jakis czas bede musiala
                        odlaczyc sie od zyciodajnej lacznosci.
                        pozdrawiam
                        • Gość: luci kawa czy herbata? IP: 82.146.225.* 20.03.05, 11:02
                          niedziela,przed południem,stolik już ustawiony,kanapa wytrzepana,express
                          do kawy włączony,woda na herbatę wrze,toruńskie pierniki wyłożone,owoce też,
                          a goście jeszcze śpią,oprócz torunianki,która wciąż podróżuje....
                          incognitto,pobudka**%#&~~~~~~~~~~~~~~~~
                          • incognitto Re: kawa czy herbata? 20.03.05, 18:30

> incognitto,pobudka**%#&~~~~~~~~~~~~~~~~
                            :))

luci, chyba musisz jakies oficjalne stanowisko zająć w sprawie wygolenia,
                            dlaczego tak napisałes itd, bo nieogolonych, niegolących się, brodatych,
                            wąsaczy moze to zrazić do aktywnego udzialu w życiu forum;)
                            Maria zauważyła w tym coś szczegolnego, powniewaz Euro pozwolila sie zachwycić
                            itd.
                            a twoje intencje odnosily się chyba do nieogolonego Frasyniuka jesli dobrze
                            pamietam:)

Mario to niedobrze, że Ciebie tu nie ma.
                            pozdrwaiam
                            • Gość: luci Re: kawa czy herbata? IP: 82.146.225.* 20.03.05, 21:09
                              incognitto napisała:
                              >luci, chyba musisz jakies oficjalne stanowisko zająć w sprawie wygolenia
                              :)))
                              Stanowisko niepolityczne:
                              to nie był akt polityczny,
                              to był zabieg ...higieniczny.
                              Wtedy pisałem też,że "Na srtonie" wystąpię "bez krawata",oczywiście,
                              bez krawata biało - czerwonego;)
                              • incognitto koniak:) 20.03.05, 21:41

> incognitto napisała:
                                > >luci, chyba musisz jakies oficjalne stanowisko zająć w sprawie wygolenia
                                > :)))
                                > Stanowisko niepolityczne:
                                > to nie był akt polityczny,
                                > to był zabieg ...higieniczny.
                                > Wtedy pisałem też,że "Na srtonie" wystąpię "bez krawata",oczywiście,
                                > bez krawata biało - czerwonego;)

eee tam, to już chyba bez znaczenia
                                my luci, chyba już tego forum nie reaktywujemy
                                gdzie dwoch Polakow tam trzy zdania:)

ale Ciebie pozdrwaiam, apolitycznie:))
                                Twoje zdrowko:)
                                • Gość: luci Re: koniak:))) IP: 82.146.225.* 21.03.05, 19:14
                                  incognitto,koniak to najlepszy pomysł na ponury,
                                  poniedziałkowy wieczór,a do stolika zapraszamy
                                  jeszcze wszystkich miłośników tego szlachetnego
                                  trunku,
                                  pozdrawiam:)
                                  • Gość: luci Re: koniak:))) IP: 82.146.225.* 22.03.05, 17:07
                                    Na wtorkowy wieczór też jest dobry,proponuję do wyboru:
                                    Hennessy lub Remy Martin.
                                    • Gość: luci abstynencja IP: 82.146.225.* 23.03.05, 17:19
                                      aby nie wpaść w nałóg to środa bez alkoholu
                                      • trond Re: abstynencja 23.03.05, 20:33
                                        Odpowiadasz na :

> aby nie wpaść w nałóg to środa bez alkoholu

popierasm.jeszcze bym miał podwójną pokutę;-(
                                      • zinekk Re: abstynencja 23.03.05, 21:07
                                        A ja nie poszczę. Jaś Wędrowniczek. Pozdrtawiam Cię Luci serdecznie i pamietaj,
                                        strzeż się harpii
                                        • Gość: torunianka Re: abstynencja IP: *.petrus.com.pl 23.03.05, 21:15
                                          ale Wam się tu powodziło, jak ja się męczyłam w podróży;)
                                          koniak co dnia, pierniczki toruńskie nawet! I zinnek zawitał z Johnem;)
                                          Ale w tym tygodniu, to ja postoję z boku z trondem. Herbatka nam wystarczy,
                                          nieprawdaż, trondzie?
                                          • Gość: luci abstynencja sporadyczna IP: 82.146.225.* 23.03.05, 21:40
                                            Witam toruniankę-podróżniczkę,dodatkowo także herbatką:)
                                            a ostrzeżenie zinkka o ataku harpii traktuję poważnie...
                                            • Gość: torunianka Re: abstynencja sporadyczna IP: *.petrus.com.pl 23.03.05, 21:54
                                              luci, dziękuję za herbatkę. Dorzucam pierniczki toruńskie, albo raczej grymaski.
                                              A z tymi harpiami to coś poważnego??? Trochę mnie tu nie było, więc nie wiem
                                              skąd te obawy.

Ale mnie bardziej zaintrygowało stwierdzenie zinkka z sygnaturki;)
                                              >To ja, jestem najbardziej cwany :)
                                          • trond Re: abstynencja 23.03.05, 21:52

-Odpowiadasz na :

> ale Wam się tu powodziło, jak ja się męczyłam w podróży;)
                                            > koniak co dnia, pierniczki toruńskie nawet! I zinnek zawitał z Johnem;)
                                            > Ale w tym tygodniu, to ja postoję z boku z trondem. Herbatka nam wystarczy,
                                            > nieprawdaż, trondzie?

nawet nie wiem czy i to nie będzie przesadą.bo wiesz...;-(((((((((
                                            łączę ukłony-
                                            czynne 24h
                                            • Gość: torunianka Re: abstynencja IP: *.petrus.com.pl 23.03.05, 22:02
                                              trondzie, herbatka nigdy nie jest przesadą, w żadnych okolicznościach. Na
                                              razie, dopóki można nie poddajemy się zwątpieniom.
                                              A ostatecznie, jak uważasz herbatkę za zbytni luksus, to... zapraszam na
                                              rumiankową. Pozdrawiam
                                              • incognitto Re: abstynencja 24.03.05, 14:28

> trondzie, herbatka nigdy nie jest przesadą, w żadnych okolicznościach. Na
                                                > razie, dopóki można nie poddajemy się zwątpieniom.
                                                > A ostatecznie, jak uważasz herbatkę za zbytni luksus, to... zapraszam na
                                                > rumiankową.

ewentualnie wodę przegotowana lekko oslodzoną:)
                                                ja tam preferuje koniaczek, obojetnie jaki, byleby.. pachnial jak koniak;))

>Pozdrawiam
                                                • Gość: luci Re: abstynencja herbaciana IP: 82.146.225.* 24.03.05, 17:40
                                                  incognitto napisała:
                                                  > ja tam preferuje koniaczek, obojetnie jaki, byleby.. pachnial jak koniak;))
                                                  incognitto,wreszcie się zgadzamy,na temat koniaku mamy identyczne poglądy i
                                                  preferencje;))
                                                  a jak koniaczek pachnie jak koniak,to na pewno jest to k o n i a k:)
                                                  Pozdrawiam
                                                  • Gość: torunianka Re: abstynencja herbaciana IP: *.petrus.com.pl 24.03.05, 18:20
                                                    zostawcie coś dla nas na święta;)
                                              • trond Re: abstynencja 24.03.05, 22:18
                                                Odpowiadasz na :

> trondzie, herbatka nigdy nie jest przesadą, w żadnych okolicznościach. Na
                                                > razie, dopóki można nie poddajemy się zwątpieniom.
                                                > A ostatecznie, jak uważasz herbatkę za zbytni luksus, to... zapraszam na
                                                > rumiankową. Pozdrawiam

bardzo chętnie skorzystałem.dzisiaj biegałem po łąkach aby Tobie kwatków
                                                polnych przynieść w podzięce,albo choćby skowronka trele nagrać.a tu-
                                                nic,nic,nic.drewniane tylko kołatanie...
                                                łączę ukłony serdeczne
                                                • Gość: torunianka polne kwiatki... IP: *.petrus.com.pl 24.03.05, 23:09
                                                  dziękuję za starania, rozkwitną wkrótce, trondzie:)
                                                  Widząc te Twoje starania, przyniosłam właśnie takie polne niebieskie
                                                  dzwoneczki -campanille z pobliskiej kwiaciarni. A poza tym mam dwa amarylisy
                                                  pięknie kwitnące i choja też mi zakwitła:)
                                                  Skowronki nie zaglądają na mój balkon, ale sikorki i wróble już ćwierkają;)

Wszystkiego dobrego trondzie. Upolowałeś 300 dzisiaj!
                                                  • trond Re: polne kwiatki... 25.03.05, 00:29
                                                    Odpowiadasz na :

> dziękuję za starania, rozkwitną wkrótce, trondzie:)
                                                    > Widząc te Twoje starania, przyniosłam właśnie takie polne niebieskie
                                                    > dzwoneczki -campanille z pobliskiej kwiaciarni. A poza tym mam dwa amarylisy
                                                    > pięknie kwitnące i choja też mi zakwitła:)
                                                    > Skowronki nie zaglądają na mój balkon, ale sikorki i wróble już ćwierkają;)
                                                    >
                                                    > Wszystkiego dobrego trondzie. Upolowałeś 300 dzisiaj!

amarylisów gratuluję.to bardzo romantyczne kwiaty.kojarzą mi się ze wszystkim
                                                    co w kobiecie piękne i dobre.z zapachem wanilii,drożdży,ktuszonki...eeech...
                                                    Udanych Świąt!
    • Gość: torunianka do admina IP: *.petrus.com.pl 24.03.05, 18:26
      to nie fair zdejmować FAIR z czołówki przed świętami!
      Porządki można było robić w inny sposób.
      • Gość: luci Re: do admina IP: 82.146.225.* 25.03.05, 21:04
        torunianka napisała:
        > to nie fair zdejmować FAIR z czołówki przed świętami!
        admin pokazał kto tu rządzi i zdjął też "Na stronie,o FAIR",
        admin jest be
        • Gość: torunianka Re: do admina IP: *.petrus.com.pl 25.03.05, 23:26
          tak, luci admin się nie popisał w te święta.
          Ale mimo to życzymy mu Wesołych Świąt i... dyngusu w lany poniedziałek:)
          • trond a ode mnie 26.03.05, 09:14
            z całego niespokojnego serca...;-(
            • trond Re: a ode mnie 26.03.05, 09:15
              aby Niedziela Wielkanocna przyniosła spotkanie z...Chrystusem Zmartwychwstałym
              szczęśliwe i radosne!!!
              • Gość: luci i ode mnie dla bywalców IP: 82.146.225.* 26.03.05, 17:21
                z umiarem przy stoliku,ale przyjażnie i wesoło
                • Gość: torunianka Re: i ode mnie dla bywalców IP: *.petrus.com.pl 26.03.05, 19:32
                  z umiarem przy stoliku w Święta??? O nie, luci. Po tym długim poście, to już
                  nie będziemy z trondem się przyglądać i sączyć herbatkę rumiankową, tylko
                  proszę o te inne, wcześniej oferowane napoje. Mam nadzieję, żeście z incognitto
                  nie opróżnili całej butelki.

Zapraszam do stolika na Święta po zmierzchu na lampeczkę i ploteczki.
                  W końcu nie będziecie chyba przez cały okrągły dzień siedzieć przy suto
                  zastawionych stołach.
                  • Gość: luci po świętach IP: 82.146.225.* 29.03.05, 21:26
                    Stolik zastawiony:poświąteczne mazurki,babki,jajka,garmażeria,szynki,
                    balerony - wszystko z ważnym terminem spożycia;alkohole - z wieczystym
                    terminem spożycia.Może komuś zostały owoce?
                    • Gość: torunianka Re: po świętach IP: *.petrus.com.pl 29.03.05, 22:30
                      jedno kiwi mogę Ci odstąpić.
                    • trond Re: po świętach 29.03.05, 23:11
                      Odpowiadasz na :

> Stolik zastawiony:poświąteczne mazurki,babki,jajka,garmażeria,szynki,
                      > balerony - wszystko z ważnym terminem spożycia;alkohole - z wieczystym
                      > terminem spożycia.Może komuś zostały owoce?

wyhodowałem ananasa w doniczce na oknie.zapodaję niniejszym.p.s.przekrojony na
                      równe pół i polany teqilą starczy dla wszystkich;-)
                      • Gość: torunianka ananas z teqilą? IP: *.petrus.com.pl 30.03.05, 11:01
                        czy teqila też własnego chowu?
                        • trond Re: ananas z teqilą? 30.03.05, 18:03
                          Odpowiadasz na :

> czy teqila też własnego chowu?

za kaktusem chowałem i dlatego mam czym częstować.p.s.jasnowidz z Ciebie,że
                          ho,ho;-)
                          • Gość: torunianka Re: ananas z teqilą? IP: *.petrus.com.pl 30.03.05, 19:42
                            ach trondzie, jak dobrze, że uchowałeś ten trunek dla nas:)))

• trond Re: ananas z teqilą? 30.03.05, 20:08
                              Odpowiadasz na :

> ach trondzie, jak dobrze, że uchowałeś ten trunek dla nas:)))

za niedługo może będę miał cysternę;-) bo mam objecane;-)
                              • trond p.s.wiadomość dla torunianki:precz 30.03.05, 20:09
                                z rurkami;-(((
                                • Gość: torunianka Re: p.s.wiadomość dla torunianki:precz IP: *.petrus.com.pl 30.03.05, 20:21
                                  OK. Precz z rurkami. Mówisz o kremówkach?
                                  • Gość: incognitto Re: p.s.wiadomość dla torunianki:precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:24

ciepło
                                    • Gość: luci po kolacji IP: 82.146.225.* 30.03.05, 22:56
                                      Stół pusty,wszystko zjedzone,
                                      krzesła poprzewracane...
                                      ???
                                      • Gość: torunianka Re: po kolacji IP: *.petrus.com.pl 31.03.05, 01:12
                                        na chwilę odejść nie można!?
                                        A czemuś nie posprzątał, luci????
                                        Mimo późnej pory sama musiałam z tym bałaganem sobie poradzić. Umiesz liczyć,
                                        licz na siebie. Przyniosłam kwiatki. Jest już ładnie. Możecie wracać.
                                        • Gość: luci Re: po kolacji IP: 82.146.225.* 31.03.05, 17:46
                                          torunianka napisała:
                                          >Przyniosłam kwiatki.
                                          A ja wlałem wody do wazonu;)
                                          • Gość: torunianka Re: po kolacji IP: *.petrus.com.pl 31.03.05, 18:26
                                            już ją wypiły?
                                  • trond Re: p.s.wiadomość dla torunianki:precz 31.03.05, 08:07
                                    Odpowiadasz na :

> OK. Precz z rurkami. Mówisz o kremówkach?

niestety;-(((poświąteczne smęty.p.s.ale nie tracę wiary,nadziei ani miłości.
                                    • Gość: torunianka Re: p.s.wiadomość dla torunianki:precz IP: *.petrus.com.pl 31.03.05, 18:27
                                      Smęcić nie należy, jak nie ma powodu, trondzie;)
                                      Pozdrawiam poświąteczni i słonecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka