Gość: Obiektyw IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 12:07 Słuchajta - gdzie w Bydzi lub w okolicach można nabyć drogą kupna rowerek (moze być używany) typu Holender? Znacie jakies fajmie miejsca, sklepy, komisy, giełdy itp,itd? Hilfe! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Panicz z Warszawy Re: Rower-Holender GDZIE? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 15.03.05, 12:30 Czy moglbym zainteresowac Laskawce Kolumna Zygmunta? Latwiejsza do pozyskania i jaki dochod przynosi, o-jejku! Wystarczy stac nieopodal. Podchodzi taki bydgoski burak i sie gapi. O nie! gapic sie za darmo nie wolno. I juz kasujemy dwa zlote za atrakcje turystyczna. No a jesli sie ten burak opiera to trzymamy w okolicznej bramie odwod strategiczny z butelka siwuchy i musztardowka w dloni. Wystarczy wskazac palcem i burak juz placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: Rower-Holender GDZIE? IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 13:02 Jasnie Panujący Ludu Stolycy! Bardzo dziękuję za tę garść jakże błyskotliwych porad turystyczno-krajoznawczych i kulinarnych, które zdradzają światły umysł i gusta najlepszych warszawskich salonów. Sugerowałbym jednak uprawianie swej radosnej Twórczości na Forach Stolicy - wszak publikować na takich buraczanych bydgoskich forach warsiawiakowi nie przystoi. A poza tym kultura u nas na poziomie - tyle, że poziom niski. Idź se pograj ca cymbałkach w metrze... Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: Rower-Holender GDZIE? 15.03.05, 13:07 przeszukuj Allegro na bieżąco. poza tym wertując Anonse zauważyłem, że jest firma w Lubiczu (koło Torunia), która prawie zawsze się ogłaszała (ja szukałem w zeszłe lato-jak jest teraz nie wiem)... bliżej wiosny powinno byc więcej ofert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw Re: Rower-Holender GDZIE? IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 13:14 Dzięki za info! Na allegro sprawdzałem i... znalazłem jednego :-( dlatego pytałem czy może ktoś ma namiar na jakieś składowisku w realu ;-) Z Lubicza powiadasz. Mi się coś iedyś obiło o uszy, że est jakiś sklep w Koronowie, gdzie mozna było znaleźć fajne, niedrogie i używane holendry, może ktoś słyszał? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panicz z Warszawy Re: Rower-Holender GDZIE? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 15.03.05, 13:47 No dobrze juz dobrze, ty buraku. Nie chcesz Kolumny Zygmunta, uparles sie na rower. Na pewno ktos ci tu adres wskaze- wtedy idz i ukradnij. Bo wiedz, ze bylo cymbalistow wielu- ale zaden nie mogl stanac przy jankielu- albo przy tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Rower-Holender GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:30 Jerzy ty masz ciekawą pracę - jeżdzisz po całej polsce jak widzę. Czyby to był jakiś marketing, coś związanego z promocją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szugar Re: Rower-Holender GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:03 na giełdzie samochodowej w niedziele na kartodromie stoją takie ludziki i maja różne rowery i inne sprzęty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rower Re: Rower-Holender GDZIE? IP: *.petrus.com.pl 15.03.05, 18:51 Używane rowery holenderskie. Toruń ul Kwiatowa 4D (w piwnicy). Godziny otwarcia 10-18 tel.: 506 175031 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: Rower-Holender GDZIE? IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 07:24 Wielkie dzięki za info!!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś