radca 16.03.05, 21:40 kto ukrywa sie pod tym nickiem ? prosze o informacje - bardzo mi na tym zależy dziekuje za każda pomoc w tym kierunku radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czarna Manka Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 16.03.05, 21:54 Kserkses to moj staly klient. Lubi strzelic niedzwiadka i placi dobrze. Nie bije ale mimo to moge ci go sprzedac. Ile dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.03.05, 21:56 Radca, zajmij sie doskonoaleniem jezyka. Jestes robolem, ale to jeszcze nie wada.Najgorzej, ze zachowujesz sie jak prostak.Odpusc. Zinekk Ktory ma Cie ciagle dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.03.05, 21:58 Mam nadzieje ze Austriacy pokazuja Ci codziennie kim jestes. Bo oni to fajnie umieja. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.03.05, 22:34 kto ukrywa sie pod tym nickiem ? prosze o informacje - bardzo mi na tym zależy dziekuje za każda pomoc w tym kierunku radca Odpowiedz Link Zgłoś
lewskiy Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.03.05, 22:46 Drogi Radco! A jak się już dowiesz kto to jest , to co ci po tej wiedzy i jak ją wykorzystasz ? A może bydgoska "Lista Wildsteina" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl IP: 5.5R* / 193.188.105.* 16.03.05, 22:54 zinekk napisał: > Mam nadzieje ze Austriacy pokazuja Ci codziennie kim jestes. Bo oni to fajnie > umieja. Naucz się idioto j.polskiego,a potem dopiero zabieraj głos! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.03.05, 19:55 zinekk napisał: > Mam nadzieje ze Austriacy pokazuja Ci codziennie kim jestes. Bo oni to fajnie > umieja. Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl IP: 5.5R* / 193.188.105.* 16.03.05, 22:48 a ty zinek zachowujesz się jak debil,wykształcony debil...gdyby nie komuna to byś na boso po burakach biegał,ćwoku! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.03.05, 19:48 Gość portalu: miły napisał(a): > a ty zinek zachowujesz się jak debil,wykształcony debil...gdyby nie komuna to > byś na boso po burakach biegał,ćwoku! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.03.05, 19:55 zinekk napisał: > Radca, zajmij sie doskonoaleniem jezyka. Jestes robolem, ale to jeszcze nie > wada.Najgorzej, ze zachowujesz sie jak prostak.Odpusc. Zinekk Ktory ma Cie > ciagle dosyc. Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hefalump01 Re: Kserkses IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.03.05, 20:16 to na pewno przybysz z obcej planety....czas się tym zająć ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś