Gość: klon05 IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.05, 20:31 Popieram Jurka Owsiaka, ze cos z tymi "Wiktorami" sie nie zgadza. Probuje nam sie wciskac na sile "ulubiencow", ale czyich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutejszy Re: Niesprawiedliwe Wiktory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:51 Wiktory to taka zabawa dla tych wszystkich aktorów i elit - stworzyli sobie impreze żeby móc bankietować ;-) Towarzystwo wzajemnej adoracji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Niesprawiedliwe Wiktory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:49 No własnie to istny kicz i tandeta , dla tych wszystkich przydupasów i pani O.J., która niech się lepiej sportem zajmnie , anie spoczywa na laurach i reklamami kabze nabija i po bankiecikach lata. Paranoja !!! No cóż , ale w końcu nie mój cyrk i nie moje małpy, niech se robią co chcą , mam ich gdzieś ... A pospulstwo to niech się zachwyca jak chce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Niesprawiedliwe Wiktory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:37 Popieram Vera- ta dziewucha jest już nudna !! Odpowiedz Link Zgłoś