angoulene 06.05.05, 12:00 Coby nieco rozruszac towarzycho, moze rozszyfrujemy, jakim kto jest trollem? ;)) trole.joemonster.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angoulene Re: trolle 06.05.05, 12:01 wezmy to z przymruzeniem oka :) nr 1. unsatisfied6=trole.joemonster.org/?troll=przemawiacz czyli przemawiacz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: trolle 06.05.05, 12:03 lokator=trole.joemonster.org/?troll=zakuta-pala pamietajcie, ze moje wynurzenia sa czysto subiektywne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: trolle IP: 195.175.37.* 06.05.05, 21:13 mundry ten wuntek pani magister....aż zapragnąłem się dopisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: trolle 06.05.05, 23:50 a ja? prosze o klasyfikacje ;) obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: trolle 07.05.05, 08:07 ted = trole.joemonster.org/?troll=chrzakacz Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: trolle 07.05.05, 16:11 zwracam się z uprzejmą prośbą o wyszydzenie mnie na niniejszym wątku.z powodu samokrytyki wciąż czegoś od siebie żądam,oczekuję,ale że już nie mam zbyt świeżych pomysłów,skorzystam chętnie z charakterystyki z tego wątku.podanie złożył trond,który lubiał się pośmiać.z siebie,teqila,z siebie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapeuta Re: trolle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:54 dla trondzika, ale nie trądzik, tylko: trole.joemonster.org/?troll=odlotowiec "Czy jesteś już skołowany jego niejasnymi metaforami? " bo ja tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: trolle 07.05.05, 22:35 Odpowiadasz na : Gość portalu: terapeuta napisał(a): > > dla trondzika, ale nie trądzik, tylko: > > trole.joemonster.org/?troll=odlotowiec > "Czy jesteś już skołowany jego niejasnymi metaforami? " > > bo ja tak:) faaaaaaaaaaaajne;-)dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: trolle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:14 obrzucanie wszystkich wyzwiskami Odpowiedz Link Zgłoś