Dodaj do ulubionych

Jak Dojechać Do Katowic??

IP: 82.177.36.* 10.05.05, 22:54
dostałem odpowiedź, że jedzie coś do Katowic z Bydgoszczy::
22.54.DA Bydgoszcz.
> Przez Toruń,Łódź,Częstochowe.
> 7.05 w Katowicach

Czy ma ktos szczegółowe namiary na przewoźnika??
Bardzo bym prosił o jakies namiary
Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • wielokrotny_recydywista Re: Jak Dojechać Do Katowic?? 10.05.05, 23:00
      Aerofłot,
      Putinogród,
      Prospekt Putina 17
    • Gość: Zbyszek Re: Jak Dojechać Do Katowic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:06
      Ale o co chodzi? Sensowny dojazd do Katowic to samochód albo PKP (rozklad na
      www.pkp.pl)
      • Gość: Tomek Re: Jak Dojechać Do Katowic?? IP: 82.177.36.* 10.05.05, 23:09
        Tak wiem, że sensownie jest PKP lub autem, ale ja potrzebuję namiary na jakiegoś
        prywatnego przewoźnika, który kursuje do Katowic z Bydgoszczy lub z Inowrocławia
        albo z Torunia... Pozdrawiam
        • Gość: Zbyszek Re: Jak Dojechać Do Katowic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:18
          No takiego to nie spotkałem z Bydgoszczy (tym bardziej prywatnego). Chyba, ze
          jakies poloczenie co jedzie dalej (Czechy, Austria). Jak rozumiem chodzi po
          polaczenie bezposrednie? Mozesz zaobaczyc PKS - na Lodz, albo Wroclaw.
          • Gość: Zbyszek Re: Jak Dojechać Do Katowic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:22
            Tzn, PKSu bezposredniego nie ma, bo tak napisalem jakby byl ;-)
            • Gość: Tomek Re: Jak Dojechać Do Katowic?? IP: 82.177.36.* 10.05.05, 23:28
              Tak już wiem, że nie ma bezpośredniego i połączeń tez nie widzę chyba, że do
              Łodzi i z Łodzi na Katowice, albo Wrocław i z Wrocławia na Katowice... bardzo
              dziękuje za pomoc pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka