Gość: mark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:12 www.przetargi.egospodarka.pl/3197_Rewitalizacja-zasobow-kulturowych-i-przyrodniczych-Wyspy-Mlynskiej-i-jej-najblizszego-otoczenia-w-m- Bydgoszczy_2005_2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Talon Re: WYSPA MŁYŃSKA IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.05.05, 16:16 Żeby link zadziałał poprawnie trzeba go skleić:-) "Rodzaj i zakres robót budowlanych: modernizacja zabytkowych budynków usytuowanych na Wyspie Młyńskiej oraz ich adaptację na ekspozycję zabytków techniki, pracownie artystyczne, siedziby instytucji i usług,budowa systemu kanalizacyjnego i sieci wodociągowej, umocnienie nabrzeży Brdy i urządzenie promenady wzdłuż Wybrzeża Prezydenta Narutowicza, renowacja budowli hydrotechnicznych,przebudowa ul.Mennica wraz z mostem w ul.Ku Młynom,budowa trzech kładek dla pieszych,restauracja mostu Jerzego Sulimy-Kamińskiego i ul.Mostowej. 35 000 000 Już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talon Re: WYSPA MŁYŃSKA IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.05.05, 18:21 Moze ktos zna konkretna date? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: WYSPA MŁYŃSKA 14.05.05, 18:54 no może tym razem ten ***** na A nie zablokuje przetergu i roboty dojdą do skutku. Szkoda bo roczek uleciał, ale za rok może być pięknie :) Dodając reszte robót w mieście - coraz bardziej zaczyna mi się to podobać. Oby z taką werwą pracowano przez cale kadencje a nie na ich koniec.. (w sumi może sposobem jest ich skrócenie to więcej inwencji rządzący będą wykazywać hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: WYSPA MŁYŃSKA IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.05.05, 21:13 Niezły zakres prac!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: WYSPA MŁYŃSKA IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 14.05.05, 21:54 I jeszcze moze hotel w młynach wybudują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Jak znam Dombrowicza, potrafi wszystko zepsuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:55 Jak znam Dombrowicza, potrafi wszystko zepsuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talon Re: Jak znam Dombrowicza, potrafi wszystko zepsuć IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.05.05, 22:10 Wzrost atrakcjyjności wyspy =zwiększy się sznasa na powstanie hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Centrum odżyje!!!! IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.05.05, 23:57 Bardzo kompleksowe rozwiązanie -pozostanie tylko zająć sie kamienicami. P.S. Nie wiem dlaczego pozwalają budować tam obiekt nie nawiązujący do stylu tej części miasta. Już bardziej podobają mi się stare rudery:-) Odpowiedz Link Zgłoś