Dodaj do ulubionych

Psychoterapia-czy komuś pomogła??

IP: *.pl / *.betanet.pl 22.05.05, 23:50
A może ktoś wie jaką skuteczność notują statystyki??:(
Obserwuj wątek
    • trond Re: Psychoterapia-czy komuś pomogła?? 23.05.05, 00:07
      Odpowiadasz na :
      Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> A może ktoś wie jaką skuteczność notują statystyki??:(

mi pomaga teqila;-)p.s.uśmiechnij się,życzę Ci wszystkiego najlepszego.a
      statystyk w temacie wątku nie znam.wiosna to taka miła pora roku.dużo
      zieleni.możesz pojechać na ryby.spróbuj terapii tego typu.
      • Gość: Kaśka Do trond IP: *.pl / *.betanet.pl 23.05.05, 00:16
        No próbuję prawie codziennie-basen ,rower, siłownia, góry... (te ostatnie
        dziłają najlpiej:) Nie wiem jak by było bez, ale "z" nie jest do końca
        OK :) ..dlatego pytam, bo mo mówią ,ze by pomogło ale jakoś mi się nie chce
        wierzyć...:( PS.Alkohol pomaga na krótko, a non stop się nie da bo trzeba do
        pracy jechac :)
        • Gość: Radca Re: Do trond IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.05, 00:26
          mi niestety nie pomogla
          • zinekk Zapisywałem... 23.05.05, 00:28
            Gość portalu: Radca napisał(a):

> mi niestety nie pomogla

Clorazepam i Lorafen. Nie pomogły mu. To prawda.
            • trond Zinek! 23.05.05, 00:29
              kiedy jedziesz na ryby?
              • zinekk Re: Zinek! 23.05.05, 00:31
                Nie łowie ryb. Żal mi zwierzatek. Na pewno wybiore sie, na jakas wycieczke.
                Pozdrawiam :)
                • trond Re: Zinek! 23.05.05, 00:32
                  Odpowiadasz na :
                  zinekk napisał:

> Nie łowie ryb. Żal mi zwierzatek. Na pewno wybiore sie, na jakas wycieczke.
                  > Pozdrawiam :)

i napiszesz nowy wierszyk...o rosówce,ok?ja też pozdrawiam.
                  • zinekk Rosówki sa ok, bo bezbronne 23.05.05, 00:34
                    Tez pozdrawiam !!
                    • trond Re: Rosówki sa ok, bo bezbronne 23.05.05, 00:37
                      Odpowiadasz na :
                      zinekk napisał:

> Tez pozdrawiam !!

do trzech razy sztuka,teqila!pozdrawiam.p.s.niech moconoc twórcza będzie z Tobą!
            • Gość: Radca Re: Zapisywałem... IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.05, 00:31
              Lorafen jest zbyt silny
              • zinekk Re: Zapisywałem... 23.05.05, 00:33
                Miał brac 3 razy dziennie po pół tabletki. Opakowania po 25 mg.
        • trond teqila to przenośnia 23.05.05, 00:27
          Odpowiadasz na :

> No próbuję prawie codziennie-basen ,rower, siłownia, góry... (te ostatnie
          > dziłają najlpiej:) Nie wiem jak by było bez, ale "z" nie jest do końca
          > OK :) ..dlatego pytam, bo mo mówią ,ze by pomogło ale jakoś mi się nie chce
          > wierzyć...:( PS.Alkohol pomaga na krótko, a non stop się nie da bo trzeba do
          > pracy jechac :)

teqila to przenośnia(nie mylić z tequilą)-oznacza stan ducha wygenerowany
          stosunkiem do życia.życie sobie płynie jak chce,ja się w nim relaksuję i nie
          zamierzam utonąć.może prowadzisz zbyt aktywny tryb życia(jak wynika z Twojego
          opisu).proponuję nakopać rosówek,zrobić dobrą zanętę i na ryby.filozofia
          wędkarza zakłada kontemplację możliwości ujrzenia rybiego oczka na haczyku
          połączoną z brakiem konieczności dokonania się tego realnie.chodzi o to żeby
          łowić,a nie żeby złowić.trzymaj się cieplutko.;-)łączę ukłony teqiliańskie.
          • Gość: Kaśka Re: teqila to przenośnia IP: *.pl / *.betanet.pl 23.05.05, 00:48
            Dzięki "zbyt aktywnemu trybowi życia" jest lepiej:)) (trwa to na tyle długo,że
            zdązyłam sprawdzić :) Wyciszanie pomaga (lowienie ryb odpada, bo "możliwość
            ujrzenia rybiego oczka na haczyku" mnie nie pociąga -tez mi żal zwierzątek)
            Bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa:)
            • Gość: Radca Re: teqila to przenośnia IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.05, 00:51
              najlepszy jest Clorazepam
              • Gość: Kaśka Re: teqila to przenośnia IP: *.crowley.pl 23.05.05, 13:30
                Prochy sa do d.. :) Człowiek po nich nie jest sobą ,a przeciez nie o to chyba
                chodzi nie?:(
            • trond Re: teqila to przenośnia 23.05.05, 01:08
              Odpowiadasz na :

> Dzięki "zbyt aktywnemu trybowi życia" jest lepiej:)) (trwa to na tyle
              długo,że
              > zdązyłam sprawdzić :) Wyciszanie pomaga (lowienie ryb odpada, bo "możliwość
              > ujrzenia rybiego oczka na haczyku" mnie nie pociąga -tez mi żal zwierzątek)
              > Bardzo Ci dziękuję za ciepłe słowa:)

czyli wiesz co sprawia,że czujesz się lepiej.miałem na myśli przemęczającą
              aktywność.w Twoim przypadku przynosi Ci to korzyść.na psychoterapii się nie
              wyznaję.jakiś specjalista pewnie wie jak nawiązać kontakt z pacjentem.życzę
              Ci,żeby udało Ci się bez niego obejść i czerpać radość życia z robienia tego co
              lubisz.śpij dobrze;-)!
              • Gość: radca polecam clorazepam IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.05, 19:54
                to najlepszy lek
                • dwaskwarki Re: polecam clorazepam 23.05.05, 19:56
                  Jestem obecnie na urlopie,lecz po powrocie - napewno bardzo szczegolowo bede
                  ukazywal to dalej - OBIECUJE.

radca
                  • Gość: Kaśka Re: polecam clorazepam IP: *.pl / 212.244.43.* 26.05.05, 19:20
                    A co będziesz tak szczegółowo ukazywał- zbawienne skutki clorazepamu?
                    • trond polecam 26.05.05, 19:31
                      spacery majowe(słowik tak robił i przeszedł do historii);-)))
                      • Gość: radca Re: polecam IP: *.dip.t-dialin.net 26.05.05, 22:13
                        dajcie mi wszyscy spokoj!!!!!!!!!!
                        • Gość: Kaska Spokój dla radcy:))) IP: *.pl / 212.244.43.* 27.05.05, 20:31
                      • Gość: Kaśka Re: polecam IP: *.pl / 212.244.43.* 27.05.05, 20:07
                        No to zostało nam jeszcze jakies 4 dni:)A co potem?
                        P.S. Czy jesteś zainteresowany przechodzeniem do historii? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka