23.05.05, 08:09
Koleś nick - "anonimowany" przekracza kanony tego forum i powoduje ze dyskusja schodzi na poziom całkowicie menelski.
Proszę o reakcje ostrzeżenie, wywalenie posta (temat o kondycji klubu Start)lub wywalenie kolesia.

Cześć
Obserwuj wątek
    • supergoth Re: DO ADMINA 24.08.05, 09:16
      Sprzeciwiam się! Precz z preczem! Bana dla Bana! Niech w końcu będzie
      tzw. "wolność dyskusji" a nie imanie się komunistycznych metod; "kto
      nieprawomyślny ten... itd".
      • goth2 Re: DO ADMINA 25.08.05, 17:24
        zgadzam się z przedmówca czyli Supergothem aby panowała wolność słowa precz z
        banami i cenzurą!!!!
        • sauber1 Re: DO ADMINA 14.03.06, 19:54
          goth2 napisał:

> zgadzam się z przedmówca czyli Supergothem aby panowała wolność słowa precz z
          > banami i cenzurą!!!!
          Co do cenzury jestem zgodny ale agresja i wulgaryzmy w złym tonie chyba nie są
          na miejscu a trzynasty śpi, ktoś powinień reagować. To forum należy traktować
          raczej na wesoło i informacyjnie
    • kalafior18 Re: DO ADMINA 14.03.06, 20:44
      A gdzie ten niegrzeczny gość tak się wypowiada???
      • sauber1 Re: DO ADMINA 14.03.06, 20:51
        kalafior18 napisał:

> A gdzie ten niegrzeczny gość tak się wypowiada???
        A no tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25516&w=38210736&a=38489031
        i wypadałoby jego zapiski usunąć wprowadza niesmak i zamieszanie.
    • kalafior18 Re: DO ADMINA 14.03.06, 21:38
      jestem za wprowadzeniem pewnego poziomu wypowiedzi. Bo wolność słowa nie polega
      na bluzganiu,itp. Wolność to nie robienie co mi sie podoba. To moje zdanie.
      Wolność musi też szanować drugiego człowieka.
      • sauber1 Re: DO ADMINA 14.03.06, 22:35
        Jak to kalafior Ty jesteś?, to już jest wprowadzone i tak jak w ostatnim
        zdaniu, tylko kto to jest ten drugi człowiek?
        • big-cock-tajl Re: DO ADMINA 15.03.06, 11:44
          Z tym się zgadzam, żeby za bardzo nie bluzgać. Można przecież zacytować albo
          dla jaj jakiegoś "ch..." cz "k...." wsadzić ale bez przesady. Macie rację -
          chamstwa nie należy tolerowac nigdzie a tym samym na naszym kochanym forum. Jak
          ktoś chce sobie powyzywać to niech szuka innego miejsca. Jest takich miejsc
          multum. I to w realu!
      • snapdog Re: DO ADMINA 15.03.06, 11:57
        kalafior jeżeli mówisz tu o szanowaniu drugiego czlowieka to sory ale niestety
        popatrz jak się tu wypowiadają np. gwinter co pisze o ludzich i jak się
        wypowiada mnie osobiscie bierze
        • snapdog Re: DO ADMINA 15.03.06, 12:01
          ale np. kłamstwa i pomowienia waszym zdaniem monażna pisać na tym forum na
          ludzi tak? jak to robi Pan gwinter
          • sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 12:28
            snapdog napisał:

> ale np. kłamstwa i pomowienia waszym zdaniem monażna pisać na tym forum na
            > ludzi tak? jak to robi Pan gwinter

Stary nie ma co się sadzić to był tylko taki eksperyment jak łatwo ludzi
            odciągnąć od bardzo istotnych spraw, rzucając jakiś drobiazg pod rozwagę by
            zawrócić w pustych łbach, Bardzo dobrze że mu doje..łeś jak się osobiście
            czepiał ciebie a to napewneo nie jest prawdą, Myślę że będzie ku temu okazja u
            Myka będziesz mógł z Gwinterem przy piwku sobie pewne sprawy wyjaśnić. Ale
            pamiętaj też jak ktoś krzyknie że na rynku nasrałeś to i tak nawet jak nikt nie
            widział i nie jest to prawdą to nie jesteś tego wstanie udowodnić ze to nie
            porawda (>>>>>>>)
            • gwinter Re: DO ADMINA 15.03.06, 13:55
              Jak kogoś obraziłem to przepraszam. Nie było to nigdy moim zamiarem. Jeżeli
              mnie tu nie chceta to przeniosę się na forum Osięcin, Wąbrzeźna albo założę
              forum Piotrkowa Kujawskiego bo to me miasto rodzinne. Ale najchętniej to bym
              się zajął bezprzedmiotowymi rzeczami ulotnymi takimi jak choćby picie dobrego
              piwa w zncznych ilościach bo to jest moje hobby. Jakby kto chciał się ze mną
              napić to znajdzie mnie dziś u Myka bo lubie chłopa i wybieram sie do jego
              knajpy. Pozdro Ziomale!
              • sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 14:58
                gwinter napisał:

> Jak kogoś obraziłem to przepraszam. Nie było to nigdy moim zamiarem. Jeżeli
                > mnie tu nie chceta to przeniosę się na forum Osięcin, Wąbrzeźna albo założę
                > forum Piotrkowa Kujawskiego bo to me miasto rodzinne. Ale najchętniej to bym
                > się zajął bezprzedmiotowymi rzeczami ulotnymi takimi jak choćby picie dobrego
                > piwa w zncznych ilościach bo to jest moje hobby. Jakby kto chciał się ze mną
                > napić to znajdzie mnie dziś u Myka bo lubie chłopa i wybieram sie do jego
                > knajpy. Pozdro Ziomale!

Gwinter nie przesadzaj nie uciekaj tu jesteś zawsze mile widziany bez Ciebie to
                nasze forum straciłoby na pikanterii, nie bież wszystkiego do serca co inni
                piszą. wyrwał się nerwowy koleś jak filip z konopi a ty się drobiazgiem
                przejmujesz, takie treści doskonale pasowały by do nie jednej postaci, to nasze
                forum służy dobrej rozrywce i informacji i chyba o to chodzi Pisz Stary, wróc
                do tego tematu inni też coś dołożą.
                • l3 Re: DO ADMINA 15.03.06, 19:04
                  Nie jestem "radziejowskim policjantem" zeby karcic ludzi za przeklenstwa. Jezeli
                  ktos nie potrafi inaczej sie wyrazac - to chyba tylko o nim zle swiadczy.
                  • sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 19:43
                    l3 napisał:

> Nie jestem "radziejowskim policjantem" zeby karcic ludzi za przeklenstwa.
                    Jezel
                    > i
                    > ktos nie potrafi inaczej sie wyrazac - to chyba tylko o nim zle swiadczy.
                    Ale po co tak ostro, wystarczy być stróżem moralności, a regulamin forum?
                    • l3 Re: DO ADMINA 15.03.06, 19:54
                      Jak sie "zrobie" i pokasuje polowe postow to zeby nie bylo :>
                      • sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 20:10
                        l3 napisał:

> Jak sie "zrobie" i pokasuje polowe postow to zeby nie bylo :>
                        Bez przesady ja tylko żartowałem, ale niektóre można by było te najbardziej
                        wulgarne, a nie te politycznie nie pasujące i brońboże ruszać ziutkowy temat no
                        ten co bije na łeb wszystkie pozostałe w rangingu naszego forum albo nic nie
                        robić niech leci tak też jest dobrze i oryginalnie, newet tak demokratycznie,
                        ale kto nie bluźni, no chyba Ci z przedszkola? Jestem za tym niech tak zostanie
                        nie ma co statystyk psuć i liczę na wyrozumiałośc piszących i z czasem żadnej
                        kur.y ani chu.a tu już nie uświadczymy, dajmy ludziskom szansę.
                        • l3 Re: DO ADMINA 15.03.06, 20:22
                          Kasuje posty tylko te , ktore niczemu nie sluza
                          • sauber1 Re: DO ADMINA 15.03.06, 21:14
                            l3 napisał:

> Kasuje posty tylko te , ktore niczemu nie sluza
                            I bardzo dobrze, no bo i po co one jak nie służą niczemu.
    • snapdog Re: DO ADMINA 16.03.06, 11:24
      wiec możemy się spotkać na tym piwku jak chcesz Gwinter i sprawe omówić kiedy
      otwierają tą "nore" PIWNICE?
      • manson3 Re: DO ADMINA 17.03.06, 13:59
        snopdog chyba wiem kim jestes lub z jakiej paczki hmmmm...
        jeteś jedym z tych co pewnie w Asie piwka nie chca podać, i żal ci dupę ściska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka