Dodaj do ulubionych

Grześkowiak

IP: *.eu.org 05.06.05, 21:01
Ale numer !!! HIT !!!!! Dowiedzialam sie ze kandydat na szefa TVB
M.Grześkowiak (lat 37 !!!!) nie ma prawajazdy. Jak mozna nie miec takiego
dokumentu to jak on sie porusza ??? Tramwajem ??? :) czy moze rowerem ????
wczoraj widzialam podobnego na rolkach w Myslecinku :) tez taki brzydki :)))

CO WY NA TO !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Arte Re: Grześkowiak IP: 217.97.147.* 06.06.05, 12:25
      Witaj Olu!

Myślę, że ulegasz stereotypom, wyobraź sobie, że ja mając 35 lat, też nie mam
      prawojazdy, gdyż nie było mi do niczego potrzebne. Po mieście poruszam się
      taksówkami, do Warszawy, jak trzeba szybko pojechać, to jest samolot,
      ewentualnie co godzinę jeździ autobus. Nie ma problemu z parkowaniem, z
      martwieniem się o auto .

Muszę też ci napisać, że znam przynajmniej jeszcze trzy inne osoby bez prawa
      jazdy, które są szefami lub właścicielami firm i to nie jednoosobowych a np. u
      jednego z nich pracuje 18 osób. Też uważają tak jak ja, że wystarczają im
      taksówki, ewentualnie pracownik, który jest szoferem.

Uwierz, nie wszyscy kochają prowadzenie samochodów, niektórzy tylko chcą się
      przemieścić a nie być kierowcą, który w czasie jazy musi się na niej skupić,
      lepiej w czasie jazdy, otworzyć laptopa i wykorzystać ten czas efektywniej.

Arte
      • Gość: maciej Re: Grześkowiak IP: 62.244.137.* 06.06.05, 13:16
        Tacy ludzie mają kierowców!!!Wyższa klasa!
    • Gość: obiektyw Re: Grześkowiak IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 13:15
      Droga Olu: wyobraź sobie, że Stanisław Lem (pisarz) używa do pracy tradycyjnej
      maszyny do pisania - nie przeszkadza mu to wcale o pisaniu gienialnych dzieł o
      komputerach i rozwoju cywilizacji... Naprawdę jest wiele ścieżek na ziemi - nie
      trza się ładować w główny nurt - bo tak wszyscy robia ;-) Tłum ma wiele głów -
      ale nie ma mózgu ;-) Pozdrawiam bezprawojazdowego Grześkowiaka (czy jak się ma
      prawo jazdy to jest sie bardziej "męskim? ;-) hehe
      • Gość: obiektyw Re: Grześkowiak IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 14:34
        A cha! Jeszcze jedno... ona ma w tej stacji telewizyjnej byc chyba dyrektorem,
        a nie kierowcą ;-)
        Wtedy to by chyba raczej przeszkadzało ;-)
      • Gość: przechodzien Re: Grześkowiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:46
        Gość portalu: obiektyw napisał(a):
        > Droga Olu: wyobraź sobie, że Stanisław Lem (pisarz) używa do pracy tradycyjnej
        > maszyny do pisania - nie przeszkadza mu to wcale o pisaniu gienialnych dzieł o
        > komputerach i rozwoju cywilizacji......

Zgoda ale czy telewizja powinna powrocic do pracy przy maszynie do pisania ????
        Chyba jesli chodzi o taka instytucje to wlasnie tam technika idzie bardzo w
        szybkim tempie i moim zdaniem powinna sie rozwijac. Chyba ze chce programy
        wygladajace jak Telefotoplastikon z TVB :))))))))))))
        • Gość: obiektyw Re: Grześkowiak IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 07.06.05, 07:42
          Pytanie: jaki związek zachodzi między tym, że dyrektor OTV nie ma prawa jazdy a
          tym, że technika w stacji telewizyjnej nie będzie sie rozwijać? To porównanie z
          Lemem i jego maszyną do pisania miało służyć temu by pokazać, że czasami efekt
          jest osiągany różnymi środkami. Czy prezydent musi mieć kartę wędkarską? A
          propos Telefoto-coś-tam to ja bym nie używał tego przykładu nazywając go
          programem - bo mi brakuje słów by skategoryzować to"coś". To, że pieniądze z
          abonamentu idą na takie"produkcje"to skandal i nie ma sie co dziwić, że tak
          mało osób płaci abonament - a to "coś" w TVBe służy chyba tylko wypłacie
          honorarium autorom. Chociaż nie wiem czy kogoś kto "popełnia" "coś" takiego
          mozna nazwać autorem, a honorarium to powinno sie za coś takiego płacić - ale
          telewizji, że decyduje się w ogóle to emitować!
    • Gość: natka Brak prawka to najmniejsza wada Grzeskowiaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:06
      Brak prawka to najmniejsza wada Grzeskowiaka.
      Gdyby nie spoufalal sie tak z politykami, nie mial dziwnych powiazan z
      Gasiorkiem i Stajszczakiem, nie właził w głupie układziki - byloby lepiej.
      • Gość: ER Re: Brak prawka to najmniejsza wada Grzeskowiaka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:33
        To sas ciche plotki - oficjalnie jest nieskazitelny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka