bydgosc 08.06.05, 11:30 W ktorych komisariatach na terenie Bydgoszczy sa tzw. NIEBIESKIE POKOJE? To takie mijesca, gdzie dzieci moga byc przesluchiwane bez zbednego stresu - kolorowe, z zabawkami, przyjazne? Jest cos takiego w Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:56 jest toruniaku Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 12:22 Myslisz, ze jak sie na forum TOrunskim pojawil taki watek, ze otwieraja taki pokoj to od razu moj watek na forum bydgoskim jest spowodowany tym, ze jestem z Torunia? Alez mali ludzi etu siedza na tym forum. Otoz informuje cie, ze jestem z Bydgoszczy - Czyzkowko. Wiec bez takich mi tu wyjazdow prosze. Chce wiedziec po prostu czy cos takiego jest w Bydgoszczy bo po raz pierwszy to tym slyszalem (na forum torunskim) - na szczescie ani ja ani moj syn nie mial takich problemow i potrezby uzywania takiego pokoju. Chce wiedziec, czy to grzech? A moze teraz bedziesz nadal uwazac, ze jestem z Torunia... to uwazaj tak. W zwiazku z tym przyjmij za pewnik, ze ludzie z Torunia tez czasem chca wiedziec cos o Bydgoszczy - nie tylko opkuwac sie wzajemnie. Liczylem na rzeczowe odpowiedzi na tym forum... ale widze, ze o takie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:29 Okej jak jestes z Czyżkówka to napisz jak nazywa się parafia na Czyżkówku,oraz czy ekran dzwiękochłonny jest przy podstawowce jest ze strony ul Koronowskiej czy nad Torem i jakie autobusy jezdzą na Czyzkówko i jakiego są koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:30 Widzisz bo akurat mieszkam na Czyżkówku i każdy z Czyżkówko to pewnie wie,a ze ty jestes z Torunia to wpadles:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 12:35 Gość portalu: :) napisał(a): > Okej jak jestes z Czyżkówka to napisz jak nazywa się parafia na Czyżkówku,oraz > czy ekran dzwiękochłonny jest przy podstawowce jest ze strony ul Koronowskiej > czy nad Torem i jakie autobusy jezdzą na Czyzkówko i jakiego są koloru. Parafia nie wiem jak sie nazywa - sorry - choc powinienem wiedziec. Ekran dzwiekochlonny rozciaga sie wzdluz ogrodkow dzialkowych az do szkoly... a konczy na wysokosci ulicy gdzie jest jakis warsztat naprawy tlumikow samochodowych. Ekran jest niezo zniszczony juz i porysowany - kolory podac? Jadac od strony Koronowa do Gaen'a ekran jest po prawej stronie... Sciany kosciola na Czyzkowku niestety pekaja (takie podloze).... za kosciolem w prawo jedzie sie na Osowa Gore.... nieopodal jest stacja ORLENU.... i przychodnia.... a jadac od strony miasta czasem mozna spotkac radar policyjny zaraz za wiaduktem (tym nowym).. bo taki wiekszy radar jest jak sie jedzie do miasta za starym wiaduktem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:39 Okej twoja odpowiedz mi starcza:NIE JESTES Z BYDGOSZCZY A TYM BARDZIEJ CZYZKOWKA są 2 ekrany dzwiekochłonne a miedzy nimi jest bardzo długa odległosc o autobusach tez nie napisałes moze kiedys przejezdzales przez Czykowko do Pieczysk lub Koszalina i tak sie ogranicza twoja wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 12:41 oczywiscie, ze jest przerwa na wysokosci mmniej wiecej Karolewskiej A Ty jestes z Czyzkowka? TO powiedz jak sie nazywac kierowniczka sklepu na koncu Czyzkowka - tego niebieskiego, jak z filmow Bareji...? A moze wiesz, co powstanie na wolej jeszcze ziemi przy skrzyzowaniu Karolweska/Nad TOrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:43 widze ze twoje wiadomosci o Czyzkowku sciagneles ze strony społdzielni SIM tam pisze co jest na Czyzkowku bloki gamoniu społeczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:40 Chodziło mi o kolory autobusow i jakie numery linii jezdzą na Czyzkowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:45 NIEBIESKEI HAHAHAHAHA NIEBIESKIE HAHAHAHAHAHA NIEBIESKIE HAHAHAHAH alez zes mnie ubawil:P Nigdy nie bylo niebieskiego autobusu na Czyzkowku Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 12:47 moze sie pomylilem - oki - uzywam samochodu... co ty gadasz ze nie bylo... a 58 nie jest niebieski (ani torche) no dobra moglbym napisac na przyklad, ze jest zolty (ba taka ma tablice a wlasciwie litery gdzie jest napisane gdzie jedzie i jaki to numer). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobus_czerwony Re: Policja a dzieciaki IP: 83.238.67.* 08.06.05, 12:52 porabalo was? mialo byc o pokojach dla dzieci, albo ja tu czegos nie rozumiem... kolorowe autobusy buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 12:55 bydgosc ma racje. te autobusy może i nie są niebieskie, ale napewno nie są zielone jak myślisz... Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 12:57 to co - moze do tematu wrocimy? bo jakis gowniaz mnie tu szkaluje i zaczepia a ja sie daje wciagnac do tej dyskusji o niczym pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Policja a dzieciaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:02 Tylko na pewno nie są niebieskie.Pewnie jak był kiedys w Multikinie widział 56 jadące na BELME koło ronda Grunwaldziego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobus_czerwony Re: Policja a dzieciaki IP: 83.238.67.* 08.06.05, 13:09 ...a ten dalej swoje... wsiadz w ten swoj autobus (zielony, niebieski czy seledynowy) i jedz sie przewietrzyc, moze przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Policja a dzieciaki 08.06.05, 15:41 Gość portalu: :) napisał(a): > NIEBIESKEI HAHAHAHAHA > > NIEBIESKIE HAHAHAHAHAHA > > NIEBIESKIE HAHAHAHAH > > alez zes mnie ubawil:P > > Nigdy nie bylo niebieskiego autobusu na Czyzkowku Nigdy? Bredzisz, "znawco". Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 do bydgosc 08.06.05, 13:08 mam pytanie:) a co powstanie na rogu Karolewskiej i Nad Torem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: do bydgosc 08.06.05, 13:10 podobno mial byc jakis duzy sklep, ale inwestor sie wycofuje (a moze sie wycofal) bo za maly rynek (Czyzkowko) .... ale tylko tak slyszalem od mieszkanca Czyzkowka wiec to nie jest sprawdzona informacja Ten pas ziemi jest podobno wciaz wlasnoscia miasta i stad takie plany - niby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobus_czerwony Re: do bydgosc IP: 83.238.67.* 08.06.05, 13:10 zajezdnia autobusowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autobus_czerwony Re: do bydgosc IP: 83.238.67.* 08.06.05, 13:12 nie, ale rozbawil mnie tamten koles od kolorow autobusow :) Odpowiedz Link Zgłoś