Dodaj do ulubionych

GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY???

IP: 83.238.70.* 11.06.05, 23:40
KOŃCZE 18 LAT, NIE WIEM GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWKO???? DORADŹCIE MI, PLISIK
Obserwuj wątek
    • Gość: Lupac Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.06.05, 00:10
      Polecam Agorę-Miraż (ulica Gajowa) dobrzy wykładowcy teorii i instruktorzy
      jazdy... Egzamin na prawko zdałem za I podejściem.
      • Gość: mrobert Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 09:06
        Polecam Aut-Bis , profesjonalna szkoła nauki jazdy
      • Gość: gościu Agora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 10:26
        ja zdałem za drugim, ale polecam instruktorów, naprawdę się interesują i nie
        traktują "seryjnie", tak było jak ja zdawałem.
        Z moich obserwacji wynika, że po ostatnich godzinach jazdy bardzo dobrze jest
        wykupić dodatkowe 4 - W ZUPEŁNIE INNEJ FIRMIE (głównie plac) - tak doradziłem
        siostrze i zdała za 1 razem. Powodzenia
    • Gość: Jola Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? IP: 83.238.70.* 12.06.05, 12:22
      Polecam szkołę Wynik u P. Kopaczewskiego, instruktorzy robią wszystko aby
      nauczyć jeździć, super atmosfera, zdałam za pierwszym razem bez żadnych problemów!
      • Gość: foc Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:15
        A ja polecam PEGAZA przy VII LO.
    • wgrzeg1980 Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? 09.08.05, 18:22
      Mimo, że masz już wymagane 18 lat prosiłbym w imieniu całej społeczności abyś
      poczekał z robieniem prawa jazdy jakies 3-4 latka. Ochłoniesz, młodzieńcza
      fantazja Ci odejdzie to będziesz bezpieczniejszy dla nas wszystkich!

Pozdrawiam!
    • Gość: instruktor Najlepiej do szkoły jazdy, choć możesz jeszcze na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:04
      bazar- ostatnia szansa.
    • Gość: Zadowolony Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? IP: *.brda.net 11.08.05, 21:59
      Polecam "Szóstkę" przy VI LO. Instruktor uczy tam ze swiadomością, że może
      swojego ucznia spotkać później na ulicy. Dlatego polecam, bo naprawde nauczy
      jeżdzić i nie tylko pod egzamin, ale na całe życie.
      • wgrzeg1980 Re: GDZIE MAM IŚĆ NA PRAWO JAZDY??? 20.08.05, 10:40
        czy w 20-30 godzin mozna stac sie dobrym kierowcą?? Sądzę, że nie. Swoją drogą -
        najlepsza nauka byłaby na Polonezach i innych starych powolnych saochodach bez
        wspomagania, rewelacyjnych przyspieszeń itp. Sam uczyłem się na starej skodzie w
        czasie gdy wprowadzano do WORDu Micry. Wsiadłem na egzaminie do tego mini autka
        i wieżcie mi, że plac i jazdę zdałem z przysłowiowym palcem w .... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka