Dodaj do ulubionych

Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki"

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.05, 15:33
No właśnie. Szukam dziewczyny, która zostałaby moją żoną albo
partnerką.....tak normalnie i zwyczajnie, bez kombinacji, "wymagan" z
kosmosu i bezsensownych oczekiwań....ale o czym ja piszę...marzenia...
robert1200@interia.pl
Obserwuj wątek
    • mala_rozia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 21.04.05, 15:38
      Gość portalu: Robert napisał(a):

> No właśnie. Szukam dziewczyny, która zostałaby moją żoną albo
      > partnerką.....tak normalnie i zwyczajnie, bez kombinacji, "wymagan" z
      > kosmosu i bezsensownych oczekiwań....

a konkretniej np jakie są te z kosmosu?

>ale o czym ja piszę...marzenia...

no to zastanów się najpierw czy się bierzesz do dzieła czy siedzisz i sie
      rozmarzasz "bo i tak nic z tego nie będzie" :))))))

• Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.05, 15:52
        nie chce mi sie pisać, bo za dużo czasu bym na to zmarnował, ale kosmosem jest
        dla mnie np. żądanie od faceta aby wiedzał o czym dana osóbka myśli i na co ma
        ochotę,która nagle się złości z tego powodu, robi awanture, płacze, wychodzi z
        domu, narzeka i takie tam różne.........odlot...
        • mala_rozia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 11:34
          Gość portalu: robert napisał(a):

>, płacze, wychodzi z
          > domu, narzeka i takie tam różne.........odlot...

no no, czytam ...
          i tak myśle, ze z takimi wymaganiami już na wstepie to ci bedzie cieżko być z
          kimkolwiek...:-PP
          zwiazek to nie koncert życzeń tylko czasem cięzka harówa :)))))
    • beatka5 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 21.04.05, 15:47
      Z pewnościa znajdziesz choć nie jest to łatwe ale tym bardziej doceniane. Życzę
      Ci powodzenia i szczęścia. :))
      • Gość: fonia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.comarch.pl 21.04.05, 15:51
        kto szuka ....znajdziesz wiec napewno..trzymam kciuki i wytrwalosci :)
        powodzenia
      • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.05, 15:54
        dzieki ;), tylko najgorsze jest to że ja nie młodnieję..
      • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.05, 15:56
        eee tam a kto to doceni ...ale dzieki:)
        • Gość: fonia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.comarch.pl 21.04.05, 15:56
          jak to znajdzie sie taka ktora doceni..slowo ;)
          • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.05, 16:00
            :) przestaję już powoli w to wierzyć, mam wrażenie że teraz liczy sie zupełnie
            coś innego,bo dobre słowo, uczciwość , szczerość i takie tam to już "obciach"
            niedawno tak usłyszałem.....
            • beatka5 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 21.04.05, 16:04
              Chyba przesadzasz, spotkałeś jedynie nieodpowiednie osoby. To co napisałes
              to "towar" deficytowy i baardzo poządany. Udało mi sie taki spotkać i to
              wielkie szczeście. Dlatego jestem pewna, że i Ty spotkasz osobe która własnie
              to doceni.
              • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 21.04.05, 16:07
                pewnie masz rację ale jestem lekko przybity...i nic pozytywnego za bardzo do
                mnie nie dociera...
            • Gość: fonia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.comarch.pl 21.04.05, 16:06
              musisz wierzyc..bo inaczej bedzie trudno..wiec glowa do gory i troche wiecej
              optymizmu.Nie wiem kto ci powiedzial ze te wartosci to obciach ale calkowicie
              nie mial racji ..:)
            • Gość: A Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:07
              Co by Ci tu poradzić? To wszystko nie jest proste, ale warto czekać, może
              poszukać. Życzę wytrwałości. A powiem Ci w zaufaniu, że słowa: uczciwość,
              szczerość, miłość, przyjaźń, oddanie, zaufanie - nadal robią duże wrażenie,
              przynajmniej na mnie. Nie przejmuj się zbyt "nowoczesnymi" kobietami, one tak
              naprawdę marzą o prawdziwej miłości. Miłego popołudnia.
    • meduza4 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 21.04.05, 16:32

> :) przestaję już powoli w to wierzyć, mam wrażenie że teraz liczy sie zupełnie
      > coś innego,bo dobre słowo, uczciwość , szczerość i takie tam to już "obciach"
      > niedawno tak usłyszałem.....

Robercie, zadam jedno glupie pytanie: a co liczy sie dla mezczyzn?
      No bo to wszystko fajnie: szukasz i znalezc nie mozesz, czujesz sie przybity,
      wychodzi, ze to wszystko kreci sie jakos wokol Ciebie...

Ale z drugiej strony mezczyzni tez maja wymagania z kosmosu: ze kobieta poznana
      przez internet bedzie akurat pod wzgledem wygladu w ich typie (przerobilam to
      kilka razy), ze nigdy nie przytyje, nie osiwieje, ze jest bogata, ma wlasne
      mieszkanie, itd...

Nie chce tu pisac nic osobistego pod Twoim adresem, ale kurcze, czemu tak jest,
      ze takze dla mezczyzny to dobre slowo, szczerosc i inne zalety nie sa
      wystarczajace???
    • effa4 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 21.04.05, 20:03
      Czemu marzenia, jest to mozliwe ale chyba miejsce nieodpowiednie:)
    • Gość: s Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:50
      jak szukasz to sprawdz w koncu poczte
    • efunciak Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 21.04.05, 21:25
      ale wlasciwie kogo szukasz? moze trzeba sie zastanowic kogo szukasz i wyjsc do
      ludzi.. zycze powodzenia, mysl pozytywnie na penwo znajdziesz tylko trzeba
      chciec. ;)
    • Gość: Nieznajoma Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.241.81.adsl.skynet.be 21.04.05, 22:24
      Napisz cos wiecej o sobie,wiek, ainteresowania,jaki jestes ;-)
      • Gość: klementynka Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:09
        Jeśli szukasz wirtualnej żony-partnerki-przyjacółki,
        juz się zgłaszam, o ile spełniam Twoje oczekiwania.
        Jeśli chodzi prawdziwy świat,
        to też dałoby się wybrać jakąś opcję.
        Pozdrawiam.
        • isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 00:06
          On szuka 3 w 1:):)
          Miejsce niewazne, a to kogo sie poznaje:)

O dziwoma takie poglady jak Moj Robercik:)- ta obawa, zeby wykladac kawe na
          lae, anie bawic sie w czytanie wmysalch. Chociaz moj to umie:))
          • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:18
            raczej albo albo niż 3 w 1 :)
        • isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 00:08
          On szuka 3 w 1:)) "Żony - Partnerki - Przyjaciółki":)

Ma takie poglądy jak Moj Robercik:) - chodiz oto, aby wykladac kawe na lawe, a
          nie czytac w myslach. Ale moj Robik i tak umie czytac, ja tez:)
          • Gość: Robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:25
            pewnie ze umnie , ja też umiem ale nie wyobrażasz sobie ile to wysiłku, nerwów,
            strachu, domyślania się znoszenia fochów...aby w koću dowiedzieć się ze jak sie
            weszło do domu po pracy to nie dało się buziaka na przywitanie - i za to
            własnie ogromne przestępstwo! zwalone jest popołudnie i wieczór i kolejne dwa
            dni...
            • mala_rozia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 14:43

> pewnie ze umnie , ja też umiem ale nie wyobrażasz sobie ile to wysiłku,
              nerwów,
              >
              > strachu, domyślania się znoszenia fochów...aby w koću dowiedzieć się ze jak
              sie
              >
              > weszło do domu po pracy to nie dało się buziaka na przywitanie - i za to
              > własnie ogromne przestępstwo! zwalone jest popołudnie i wieczór i kolejne dwa
              > dni...

a to powiedz mi,
              to o czym mówisz to z własnego doświadczenia?
              ile razy już "wchodziłeś do domu sterany po pracy a żona/dziewczyna coś
              tam....itd...."?
              :))))
            • isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 23.04.05, 12:30

> pewnie ze umnie , ja też umiem ale nie wyobrażasz sobie ile to wysiłku,
              nerwów,
              >
              > strachu, domyślania się znoszenia fochów...aby w koću dowiedzieć się ze jak
              sie
              >
              > weszło do domu po pracy to nie dało się buziaka na przywitanie - i za to
              > własnie ogromne przestępstwo! zwalone jest popołudnie i wieczór i kolejne dwa
              > dni...

Rozumiem, ale ja mialam na mysli bardzije sensowne rzeczy niz awantura o buziak.
              Ukochany jak wchodiz do odmu to nie tylko buziakiem daje znac o uczuciu ale i
              wyrazme twarzy, oczyma, gestem:)
              Kazdy widzi to, co chce.

A teraz powaznie: takie czytanie w myslach to nie kazdemu dane. To cos jak
              intuicja i cos wiecej. Panie nayczytały sie powiesci i chca, aby on czytal w
              myslahc, ale czy ona jest taka osobe, ze on i ona odbieraja na tych samych
              falach? Verbalnie, nieverbalnie itd Nie kazdy zwiazek pozwala na to, aby miec
              takie relacje, bo kazdy zwiazek tworza inni ludzie - maja inne cechy,
              charakter, wartosci, co innego cenia.

# w 1 to super zprawa, ale znow nie kazdy moze byc takim 3 w 1. Jesli oboje
              macie te same wartosci, cenicie to samo to duza doza ze jestescie dla siebie 3
              w 1. Partner to taki ktos, kto nie jest wladczy, liczy sie ze zdaniem drugiej
              osoby, ale oczywiscie ma zawsze swoje zdanie, umie prowadzic dialog, wie co to
              kompromis. Umie dbac, dawc nie tylko wymagac - partnerstwo to relacja
              wspolistnienia czyli ja daje i biore, ona daje i bierze.

Przyjaciel - to ktos kto nas rozumie, moze bardzije niz my sami. Pomaga nawet
              slowem, to ktos kto nas wspiera, wierzy wnas.
              nawet w piesni nad piesniami jest napisnae- przyjaciloko moja gdzie jestes itd
              Ukochana została tak nazwana. Ale to nie ejst taka zwykla przyjaciolka w sensie
              lubie ja i tyle. To jest ktos kto nas intryguje, ciekawi, lubimy znim
              rozmawaic, myslimy o nim, snimy itp I mozemy zaufac, zwierzyc sie, ona pomoze,
              ale nie wypomni tego itp
              Wypominanie to bol wielu par.

Zona - to ktos kto jest ukochanym porzez nas jest partnerem i przyjacielem.ktos
              kto zawsze jest obok nas i znami. Zona wierna, kochajaca, majac swoje "ja"

te 3 w 1 to długi temat.
      • Gość: Robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:16
        No to coś klikne jak chcesz :) 30 dyszki, po studiach, praca, mieszkanie,
        zainteresowania:przede wszystkim podróże, wszędzie i zawsze, sport, góry,
        muzyka ...palę, piję czasami, lubie tańczyć ostatnio wzięło mnie na czytanie
        ksiązek ale nie robię tego zbyt często, sprzątam bo musze gotuje bo
        lubie.....i wogóle jestem bardzo fajny ;))))))))
        • isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 23.04.05, 12:36

> zainteresowania:przede wszystkim podróże, wszędzie i zawsze, sport, góry,
          :)
          > muzyka ...
          :):)
          >palę,
          A co?Zielono mi?:)

> piję czasami,
          Degustacja, ale nie brak rownowagi? :)
          >lubie tańczyć
          :)
          Walc..:) warto
          >ostatnio wzięło mnie na czytanie
          > ksiązek ale nie robię tego zbyt często,
          :) nie ilosc a jakosc sie liczy:)
          > sprzątam bo musze
          Czyli bałaganiarz, ale umie sprzatac:) Fajan cecha:) gorzej jak sprzatc nie
          umie:)
          >gotuje bo
          > lubie....

Drugi Robert Maklowicz, Kuron?:)
          Fajnie, ze lubisz:)Czyli w gorach na biwaku nie zginiesz z ukochana z glodu,
          umiesz ogien rozpalic tak drewno o drweno?:)
          .i wogóle jestem bardzo fajny ;))))))))

No bo jestes fajny:)
    • Gość: kandydatka Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:55
      Czyli juz znalazł.
      Wątek można zamknąć.
      Prosimy o niezgłaszanie się kolejnych kandydatek.
      • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:56
        nie znalazł jeszcze - zgłaszac sie cały czas można :)))
    • jmx Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 02:05

Sugeruję zmienić kolejność ;)))))
      • Gość: Robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:10
        Temat nie zakończony, i nikogo nie znalazłem poprostu trzeba było do pracu
        iść :).
        No pewnie że nie siedzę w domu,wręcz przeciwnie poznaję ludzi w dużych
        ilośiach - kobiety również a może przede wszystkim. Stuknęła mi w tym roku
        trzydziestka wiec sikun też nie jestem. Mam dość dziwną prace i niestety ona
        jest z reguły powodem rozstań. No ale prace bardzo lubie i napewno z niej nie
        zrezygnuje - za dużo korzysci nie tylko materialnych. Kobieta powinna
        akceptując mnie - akceptować moją prace a niestety z tym jest problem....
        • mala_rozia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 13:21

> Mam dość dziwną prace i niestety ona
          > jest z reguły powodem rozstań. No ale prace bardzo lubie i napewno z niej nie
          > zrezygnuje - za dużo korzysci nie tylko materialnych. Kobieta powinna
          > akceptując mnie - akceptować moją prace a niestety z tym jest problem....

AAA..a nie mówiłam :)))))
          juz wiemy co kobita "powinna" i czego "nie powinna"....itd itp... koncert
          życzeń i wymogów?
          nie chce cie straszyc ...ale z takim podejsciemmmmm..... eeekhmmm.

• Gość: Robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:30
            jakie życzenia ? jakie wymogi? gdy poznaje kobietę która pracuje zawodowo to
            spotykam sie z nia wtedy kiedy ona ma wolne i kiedy może się spotkać..... a jak
            ona chce się spotkac a ja jestem w pracy to juz jest zle - wręcz powinienem
            zwolnić sie z pracy.....A jezeli juz tak trąciłaś temat wymogów to
            kobieta "powinna" byc normalna ;)
            • Gość: jmx Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.localdomain / 67.15.54.* 23.04.05, 02:52
              Praca - jestes gangsterem?? Bobby Soprano... ;))))))))
              Kobiety ("normalne" ;) maja to do siebie, ze chca byc najwazniejsze dla swoich
              mezczyzn. A jezeli wszystko inne jest ciekawsze, atrakcyjniejsze i bardziej
              pochlaniajace czas niz dziewczyna...? nie ma sie co dziwic, ze zwiazki sie
              rozpadaja.

PS. Barany sa bardzo fajne.... ale wodniki fajniejsze ;D
            • isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 23.04.05, 12:52

> jakie życzenia ? jakie wymogi? gdy poznaje kobietę która pracuje zawodowo to
              > spotykam sie z nia wtedy kiedy ona ma wolne i kiedy może się spotkać..... a
              jak
              >
              > ona chce się spotkac a ja jestem w pracy to juz jest zle - wręcz powinienem
              > zwolnić sie z pracy.....A jezeli juz tak trąciłaś temat wymogów to
              > kobieta "powinna" byc normalna ;)

:))
              Zrozumienie, wyrozumiałosc, tolerancja,
              No i niekazdy/a to ma w sobie.

• isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 23.04.05, 12:50

> Temat nie zakończony, i nikogo nie znalazłem poprostu trzeba było do pracu
          > iść :).
          > No pewnie że nie siedzę w domu,wręcz przeciwnie poznaję ludzi w dużych
          > ilośiach - kobiety również a może przede wszystkim. Stuknęła mi w tym roku
          > trzydziestka wiec sikun też nie jestem. Mam dość dziwną prace i niestety ona
          > jest z reguły powodem rozstań.

Wiesz złej baletnicy przeszkadza rabek u spodnicy.
          Mysle, ze problem tkwi w tych kobietach a nie Twojej pracy.
          Wiem ze kobiety lubia adoracje itp ale pamietaj, ze dla kazdej znaczy to co
          innego. Jedna ucieszy maly kwiatem, sms z pracy, wystarczy raz na tydzien,
          druga bedzie domagac sie codziennie.
          Ale czy jak co dzien masz to samo to to ma sens? Chyba nie i staje sie nudne a
          dlaczego? Bo jets nieprawdziwie. Najlepiej robic cos spontanicznie tak z jednej
          strony jak i z drugiej. Wtedy oboje beda wyrazac to co czuja i nie bedzie
          presji - nie wysłałes mi smsm na dobranoc to juz mnie nie kochasz. Dla mnie
          takie panie sa niedojrzałe ewentulanie maja mało zainteresowan, nie umieja byc
          same albo z kims innym niz one, ich praca i znajomi.
          Oczywiscie to dlugi temnat
          Wiem ze jak ktos czesto wyjezdza to sie teskni:)
          I jak ona pracuje mniej godzin od niego to tez teskni.
          Ale dzis jak jest taki swiat zmechanizowany to mozna miec łacznosc z kims jak
          tylko sie chce. Kazda wiadomosczostaje natychmiast dostarczona czy to ekartka,
          sms, mail, skype, komorka itd
          Ja lubie nowozesnosc i tradycje - karteczki w kieszeni mile widziane, a moze do
          kanapki wlozone:))))))))) I tak na konferencji pan dusi sie kartka od zony:)))

Jak oboje maja podobne poczucie humoru, wartosci, cenia to samo, to zwiazek
          jest inny, szczesliwszy. Ludzie bardzije sie rozumieja. uczucie jest wazne, ale
          jak nie ma dialogu pomiedzy ludzmi to to dobrze nie wrozy:)

>No ale prace bardzo lubie i napewno z niej nie
          > zrezygnuje - za dużo korzysci nie tylko materialnych.

Za te słowa powinnam Cie zbesztac, nie mow tak, bo przyiagniesz material gril.

Praca jako pasja i hobby to drugie zycie:)
          A panowie z pasja sa w cenie, sa bardzije uduchowieni wiecj rozumieja, umieja
          widziec nie tylko 1 warstwe problem ale i wiele innych. Warto pielegnowac w nas
          to co bezcenne.

>Kobieta powinna
          > akceptując mnie - akceptować moją prace a niestety z tym jest problem
          Choidz o wyjazdy, o samotnosc.
          Niekazda to umie, kobiety sa rozne. Ale jak ma swoje pasje, ciekawostki,
          przyjaciol i jest wierna to zwiazek ma przyszlosc. Moi znajomi sa w rozjazdach
          a kazdy ma kogos. I to juz trwa kilka lat. Zatem nie jest to przeszkoda. I
          nadal sa ze soba. Nawet my kontaktujemy sie inaczej niz zwykle, ale sympatia
          dalej jest. Zwiazki tworza ludzie, konkretni ludzie.
          Nie mozna wine zwalac na rzeczy postronne.

A swoja droga jak zwiazek rozlecial sie z byle powodu to nawet dobrze, bojakby
          mial sie rozleciec na wspolnje drodze zycia...
    • Gość: Nieznajoma Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.05, 13:40
      Dzieki za odpowiedz ;-)
      Taniec napisales...hmmm to rzadkosc, ze facet lubi tanczyc(przynajmniej ja
      spotykam czesciej takich z miejscowka przy barze niz na parkiecie). Czyli
      taniec i podroze ;-) Ja uwielbiam tanczyc, a podroze ...i z zamilowania i
      koniecznosci.
      Sport ??? jaki...
      Szukasz partnerki-pytanie: Czy przy obecnie wykonywanej pracy jestes w stanie
      poswiecic jej wystarczajaco duzo czasu?? Jakie masz wymagania?? Wizualne i
      intelektualne??

Slonecznie pozdrawiam ;-)
      • szamanica Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 13:42
        tak tak też jestem ciekawa :)
      • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 13:54
        Barrrrdzo lubię tańczyć, robię to niezbyt często ale jak tylko mogę to wywijam
        nóżką ile sie da :), podróze z zamiłowania zdecydowanie i podróze dalekie,
        długie, niezaplanowane - to podstawa. Sport - na codzien basen i troche
        wariactwa na macie, sport nie na codzien to plecak i wygodne buty znikam z oczu
        cywilizacji :)
        A co do poświecenia czasu partnerce - to zalezy ile tego czasu potrzebuje -
        napewne zawsze wtedy kiedy bede mógł :)
        Wymagania wizualne i intelektualne - małe mam wymagania jezeli chodzi o wizus -
        nie przesadnie puszysta lub wysoka - intelektualne żeby przynajmniej
        upośledzenia na twarzy nie było widać :)))))) czyli tez wymagający nie jestem
        za bardzo :)))
        • szamanica Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 14:01
          a mata to gdzie? może oglądam Twoj tyleczek czekajac na zajecia z fitnessa :)
          • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 14:11
            mata na ul. Warszawskiej :)))
        • Gość: Nieznajoma Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.05, 14:04
          Typ rozrykowy, waleczny i ciekawski ;-)
          Poswiecenie czasu dla partnerki, to byc razem tyle ile potrzeba i przebywac
          osobno(np.ze swoimi znajomymi) tak dla ... wiekszej tesknoty ;-) no i oddechu.
          Czlowiek czasami tez potrzebuje pobyc sam...
          Przejawiasz jakiekolwiek gesty romantyczne???
          Znak zodiaku...moze wodnik??

;-)
          • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 14:09
            hoduje kwiaty na balkonie i wypijam w ich towarzystwie piwko - latem -
            wieczorem jak maciejka pachnie..już czuje :))))) e to chyba romantyczny nie
            jestem :))
            wodnik nie - ja baran jestem ;)
            • mala_rozia Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 14:11
              > ja baran jestem ;)

to wiele tłumaczy :))))))))
              • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 14:12
                bo osła już nie ma ;)))
            • Gość: Nieznajoma Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.05, 14:14
              Ciezki orzech do zgryzienia ;-) Uparty tez pewnie jestes..?

Wolisz Zywiec czy Warke?? Z tych dwoch...
              • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 14:20
                no troche uparty jestem ale bez przesady ;)
                zdecydowanie warka
                • Gość: Nieznajoma Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.242.81.adsl.skynet.be 22.04.05, 14:23
                  ;-)))
                  • Gość: robert Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.04.05, 14:25
                    musze uciec na chwilę :)
                    temat zostawiam nie zamkniety
                    niebawem wróce ;D
                    • beatka5 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 22.04.05, 16:12
                      Cześć widzę, że ruszyło się trochę i masz kandydatki. Powodzenia! Baran to
                      bardzo dobry znak ale niestety bardzo uparty - pewnie sobie nie zdajesz sprawy
                      z tego. :)) Natomiast palenie to juz spory minus - ale to nie ja jestem
                      kandydatką. Powodzenia!!
            • isabelle7 Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" 23.04.05, 12:55
              Gość portalu: robert napisał(a):

> hoduje kwiaty na balkonie i wypijam w ich towarzystwie piwko - latem -
              > wieczorem jak maciejka pachnie..już czuje :)))))

Rozmarzyłam sie:) U mojej babci kwitnie maciejka:))
              Fajnie tak na balkonie wieczorem, gdy cieplo i tyle gwiazd na niebie i ksiezyc,
              wtulic sie do kogos:))))))))))))))) Na spacer pojsc nawet o 24:0 latem jets
              ciepltutko

> wodnik nie - ja baran jestem ;)
              Obstawiam na szuwarka, szuwarek to uparciuch:) strzelec też i baran:) Ale
              szuwarek jak wie, ze ma racje bedzie stał przy swoim do czasu... az przekonaj
              go racjonalne argumenty:)
              Niegrozne schorzenie, wiem cos o tym:)))
              Osiolki sa slodziutkie:))))
    • Gość: aga Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 14:19
      Wiele wypowiedzi w tym wątku, niektóre z nich to samodzielne przemyślenia,
      inne to powielane myśli przezczytane w innych wątkach (znalazłam również część
      mojej wypowiedzi z innego wątku).
      Szukając żony, partnerki, przyjaciółki, szukaj przede wszystkim wsparcia w
      drugiej osobie. Świat jest tak zorganizowany, że ludzie łączą się w pary,
      aby łatwiej i ciekawiej przeżyć życie. Związek dwojga ludzi to jak budowanie
      szczęśliwego domu dla dwojga. Aby dom mógł uszczęśliwić potrzebne są nie tylko
      ściany, ale przede wszystkim uczucie, zgoda, pomysły na wspólne życie, bo one
      wypełniają puste wnętrze.
      Zimny dom dwojga egoistów, którzy myślą tylko o sobie i nie potrafią dołożyć
      swojej części do wsólnego ogniska nie przetrwa.
      Będzie domem w którym tylko się mieszka.
      Związek to trudna sztuka dawania cęści siebie w celu utrzymania całości.
      Nie każdy to potrafi, stąd tyle samotnych niekiedy, atrakcyjnych młodych ludzi.
    • Gość: Nieznajoma Re: Szukam "Żony - Partnerki - Przyjaciółki" IP: *.243.81.adsl.skynet.be 24.04.05, 15:16
      Puk puk Dzien dobry ;-) U mnie sloneczne popoludnie...

Gdzies zniknal bohater watku...czy to oznacza koniec dyskusji??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka