Dodaj do ulubionych

Poznań to zadupie

IP: *.petrus.com.pl 20.06.05, 15:13
Byłem kilka dni temu w Poznaniu.Rozczarowało mnie to miasto.
To po prostu zadupie.Nie umywa się do naszej Bydzi.
Ludzie chamscy,syf,żebracy,złodzieje(straciłem komórkę).
I te furmanki na ulicach.
Niby znane,nowoczesne miasto(ale gdzie ta nowoczesność to nie wiem do dziś),a jak już się tam pojedzie to zwykła wieś.
Bydgoszcz bije Poznaniek we wszystkim o 1000%.
Bydgoszcz w porównaniu z Poznaniem,ale i Gdańskiem to wspaniała wielkomiejska metropolia.
Obserwuj wątek
    • Gość: iv Re: Poznań to zadupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:14
      i znowu torunianiz z ip petrusa podszywa sie pod bydgoszczaniana
      • Gość: maniek ip petrusa...i wszytko jasne IP: *.brda.net 20.06.05, 15:16
        dziekujemy torunianinowi swoja torunska opinie
    • Gość: TORUNCZYK ZOBACZCIE CO WYPRAWIAJA BYDGOSZCZANIE NA TORUNSKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 15:20
      ZOBACZCIE CO WYPRAWIAJA BYDGOSZCZANIE NA TORUNSKIM FORU, TO ZROZUMIECIE
      WKURZENIE ZAŁOZYCIELA POSTU.
      SAMI ZACZELISCIE OKOLO 10.00 RANO DZIŚ.
      • Gość: ulala co???zmyslamy? IP: *.brda.net 20.06.05, 15:44
        nie podniecaj sie stary
      • sprytnyserek Re: ZOBACZCIE CO WYPRAWIAJA BYDGOSZCZANIE NA TORU 20.06.05, 19:59
        Hmm. Wszyscy?? Mnie bynajmniej nie zdarzyło się jeszcze NIGDY zakładać nowego wątku na ŻADNYM forum GW!!
        Chyba rozumiesz moje intencje: proszę nie generalizować! Jak już znajdzie się jakiś pacan, który próbuje coś jątrzyć, to jego problem - nie nasz! To samo kieruję do tych wredniejszych torunian, którzy postępują podobnie na forum bydgoskim. Może lepiej zejść na jakieś neutralne tematy... A Poznań - nie wiem, nie wypowiadam się, bo nie znam tego miasta, ale takie texty proponowałbym puszczać na forum poznańskim! No i to by było na tyle;)
    • Gość: Bydzianin Re: Poznań to zadupie IP: *.petrus.com.pl 20.06.05, 15:20
      Jestem Bydgoszczaninem.
      Wyrażam tylko opinię swoją jak i mieszkańców naszego miasta (wiele osób zgadza się z tym co napisałem)
      Uważamy,że Bydgoszcz jest lepsza od Poznania czy Gdańska BO TO PRAWDA.
      • Gość: maniek a ja uwazam ze jestes z torunia....ip petrus.. IP: *.brda.net 20.06.05, 15:47
        a ja uwazam ze jestes z torunia i masz wielkie KOMPLESKY
        Ps Bydgoszcz to mniejsza i slabsza siotra Poznania...
    • ethanak IP petrus oznacza żeś chamie z Torunia... 20.06.05, 16:03
    • Gość: współczujący toruński prostak bawi się w dywersję IP: 82.146.225.* 20.06.05, 20:23
      Fajne IP.. Żałosne :)
      • Gość: KOŁO Re: toruński prostak bawi się w dywersję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:41
        Poznań to piękne miasto, z przyjemnością chciałbym go nie bawem odwiedzić !!
    • Gość: jovono Re: Poznań to zadupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:26
      bydzianin chyba za dużo wódy czy coś idz sie przespij jak wytrzeźwiejesz to
      zakładaj tematy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka