Gość: KITA,,,,,,,,, IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 13:19 > dla kogo ten internet, czyzby ewakuowali wszystkich internautow z Chojnic.................?? Nara.. Pzdr. dla korespondentow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Puma Re: INTERNET.......... dla kogo??????? IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 12:38 Pytasz dla kogo internet ? choćby dla mnie od dziś mam SDI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GCH Re: INTERNET.......... dla kogo??????? IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 21:03 Ino tak, masz pa2.ch..., a ja pa1.cho... W Chojnicach sa dwa sdi, zero kafejek i smierdzi jak w czluchowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kita.... Re: INTERNET.......... dla kogo??????? IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.02, 16:10 >> cze!! super, dla ciebie z powodu "sdi" jaki speed osiagasz w kbit na sekunde?? cul, pzdr. dla obecnych w Net-cie nara.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma Re: INTERNET.......... dla kogo??????? IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 16:45 Zapraszam na www.puma.terramail.pl , poszukuje serwera ktory daje 100 Mb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: INTERNET.......... dla kogo??????? IP: *.dip.t-dialin.net 28.08.02, 21:40 Jak dla kogo, dla nas Tylko takich "nas" jest niewielu, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
dante_waw Re: INTERNET.......... dla kogo??????? 04.09.02, 23:22 Kto w Chojnicach dostarcza internet oprócz TPSA (dla prywatnych uzytkownikow) i w jakich okolicach takie usługi są dostępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: INTERNET.......... dla kogo??????? IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.03, 22:26 >>> no command cul Odpowiedz Link Zgłoś