antonina0 27.11.08, 10:56 Czy zamówił ktoś internet z telekomunikacji? Chodzi mi o promocję,w której za darmo dodają antene i dekoder.Czy jest w tym gdzies jakiś haczyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 11:45 Nie antenke i dekoder tylko to wszystko masz po kablu razem z internetem ! Jednym slowem dla mnie osobiscie to wielkie "G...." !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: internet z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 11:53 Jesteś w błędzie ,właśnie jest antena i dekoder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 11:58 Dziwne, ja mialem lecz zrezygnowałem z tego: www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/telewizja/usluga_tv/opis_tv/ i czy ja sie myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 12:02 Ale Olo mogl dopisac, ze istnieje tez taka opcja: www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/telewizja/677416/677417/ Poza tym autorowi sie nie chce poszperac po necie tylko dupsko woli truc i nalezy mu wylozyc kawe na lawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: internet z telewizją IP: *.chello.pl 27.11.08, 14:27 W Częstochowie była promocja z UPC = pełny pakiet TV + INTERNET 2 Mb/s za 59 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: internet z telewizją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:43 pamietaj ze tam masz limit pobierania danych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 22:20 ruszyła teraz TNK telewizja na karte. Programy które sa w tp sa tam za darmo! jedynie trzeba kupic talerz i dekoder (250zł) a za 10zł miesiecznie dostaniesz troche sportu i tvn turbo:) a po neta to tylko do Neti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 09:30 Gość portalu: greg napisał(a): > ruszyła teraz TNK telewizja na karte. Programy które sa w tp sa tam za darmo! j > edynie trzeba kupic talerz i dekoder (250zł) a za 10zł miesiecznie dostaniesz t > roche sportu i tvn turbo:) > a po neta to tylko do Neti Tylko ze ... ! Gro osób idąc z duchem czasu posiada lub w najbliższym czasie beda posiadac telewizory HD i chcąc je wykorzystac nalezy szukac innych rozwiazan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 18:30 tyko ze ...! autor tego watku nie pyta o tv w jakosci hd:) bardziej prawdopodobne ze szuka taniego a dobrego sygnalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: internet z telewizją IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 19:11 Gość portalu: greg napisał(a): > tyko ze ...! > autor tego watku nie pyta o tv w jakosci hd:) bardziej prawdopodobne ze szuka t > aniego a dobrego sygnalu:) A czyja to wina, ze pytanie jak w temacie to inaczej gó-wno jest ! W wiekszosci to ćwoki zakladaja takie tematy sami nie wiedzac co pisza buraczane łby. Odpowiedz Link Zgłoś