deltalima 23.06.05, 13:38 pod jakim numerem telefonu można umówić się na jazdę próbną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Formuła 1 w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:39 niestety dealerzy od jakiegos czasu nie wypozyczają aut na samodzielną jazdę próbną a jazda z ulizanym typkiem na kolanach w ciasnym kokpicie raczej nie stanowi przyjemności :D Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 hm 23.06.05, 15:43 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > niestety dealerzy od jakiegos czasu nie wypozyczają aut na samodzielną jazdę > próbną a jazda z ulizanym typkiem na kolanach w ciasnym kokpicie raczej nie > stanowi przyjemności :D hm-dlaczego nie :)) są różne gusta . Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: hm 23.06.05, 23:51 a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 chyba do tego specjalista nie jest potrzebny 24.06.05, 01:02 deltalima napisał: > a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie? słuchaj - nie podawałem na tym forum argumentów poniżej pasa , dotyczących twojej osoby - w wielu swoich postach można by przypuszczać o twoich innych preferencjach płciowych , ale szanuję twoją prywatność . jak zapewne zauważyłes z moich postów , nie jestem homoseksualistą - jak sam tego nie wiesz , przypuszczam że po 4000 postów , ekspert w tej dziedzinie może określić czyjeś preferencje - twoje można określic po kilku postach i chyba do tego specjalista nie jest potrzebny . Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: chyba do tego specjalista nie jest potrzebny 24.06.05, 01:06 unsatisfied6 napisał: > deltalima napisał: > > > a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie? > > słuchaj - nie podawałem na tym forum argumentów poniżej pasa , dotyczących > twojej osoby - w wielu swoich postach można by przypuszczać o twoich > innych preferencjach płciowych , ale szanuję twoją prywatność . > > jak zapewne zauważyłes z moich postów , nie jestem homoseksualistą - > jak sam tego nie wiesz , przypuszczam że po 4000 postów , ekspert > w tej dziedzinie może określić czyjeś preferencje - twoje można > określic po kilku postach i chyba do tego specjalista nie jest potrzebny . > uwierz, że po przeczytaniu ledwie kilku twoich postów też można wyrobić sobie opinie na temat twoich skrzywień i ułomności Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 skrzywić można wszystko 24.06.05, 01:08 mozilla.org napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > deltalima napisał: > > > > > a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie? > > > > słuchaj - nie podawałem na tym forum argumentów poniżej pasa , dotyczącyc > h > > twojej osoby - w wielu swoich postach można by przypuszczać o twoich > > innych preferencjach płciowych , ale szanuję twoją prywatność . > > > > jak zapewne zauważyłes z moich postów , nie jestem homoseksualistą - > > jak sam tego nie wiesz , przypuszczam że po 4000 postów , ekspert > > w tej dziedzinie może określić czyjeś preferencje - twoje można > > określic po kilku postach i chyba do tego specjalista nie jest potrzebny > . > > > > uwierz, że po przeczytaniu ledwie kilku twoich postów też można wyrobić sobie > opinie na temat twoich skrzywień i ułomności kwestia matriału i narzędzi do krzywienia - człowieka najłatwiej skrzywić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: skrzywić można wszystko IP: 83.238.70.* 24.06.05, 01:12 ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat! to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach..... Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: skrzywić można wszystko 24.06.05, 01:14 Gość portalu: 1 napisał(a): > ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat! > > to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach..... nie prowokuj, bo u6 gotów założyć 4 nowe wątki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 wojtek zasugerował 24.06.05, 01:17 mozilla.org napisał: > Gość portalu: 1 napisał(a): > > > ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat! > > > > to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach..... > > nie prowokuj, bo u6 gotów założyć 4 nowe wątki ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=25578932&a=25585667 wojtek zasugerował odnośnie zapewne deltalimy , więc ...? skąd Wotkowi takie skojarznie na propozycję deltalimy , to wy się Wjtak pytajcie , nie mnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: wojtek zasugerował IP: 83.238.70.* 24.06.05, 01:31 oczywiście.... to wszystko oni! to ich wina! a ja umywam ręce bo jestem cacy! u6 - wypie...j bo tylko robisz z tego forum to, co dzieje się w polskim sejmie! a mentalnością przypominasz mieszankę Janika, Maciarewicza, Giertycha i Leppera! Uznaj to jako komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 mentalność kogo ? 24.06.05, 08:29 Gość portalu: 1 napisał(a): > oczywiście.... to wszystko oni! to ich wina! a ja umywam ręce bo jestem cacy! > > u6 - wypie...j bo tylko robisz z tego forum to, co dzieje się w polskim sejmie! > a mentalnością przypominasz mieszankę Janika, Maciarewicza, Giertycha i Leppera > ! > Uznaj to jako komplement! ty robisz z tego forum gazetę - przypominasz swoją mentalnością Michnika , który nie wydrukuje w swojej gazecie nic co nie jest w jego interesie i wyprasza z dyskusji tych co mają inne poglądy i opinie . jeżleli inne , to porównuje ich do negatywnych postaci dorabiając im gorszy image - uznaj to za komplement . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 jakby laska postawiła takie pytanie , to 24.06.05, 01:28 Gość portalu: 1 napisał(a): > ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat! > > to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach..... jakby takie pytanie postawiła laska , to rozumiem że fromuła 1 pod jakim numerem telefonu można umówić się na jazdę próbną? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=25578932 tak samo zrozumiał to Wojtek , który odpowiedział , że to nie przyjemnosć .... Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: chyba do tego specjalista nie jest potrzebny 24.06.05, 08:42 jak widzę to tobie jednoznacznie się taka sytuacja kojarzy. może twoja ciężka sytuacja i zgorzknienie wynika z tego, że jesteś kryptogejem? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 umow się na jazdę próbną i daj mi spokój 24.06.05, 13:58 deltalima napisał: > pod jakim numerem telefonu można umówić się na jazdę próbną? umow się na jazdę próbną i daj mi spokój-przyjemnosci tobie i kerowcy życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: umow się na jazdę próbną i daj mi spokój 24.06.05, 14:10 dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied6 nadziwic sie nie moge czemu zamkneli 8 IP: *.brda.net 24.06.05, 14:16 nadziwic sie nie moge czemu zamkneli 8 Odpowiedz Link Zgłoś