Dodaj do ulubionych

Formuła 1 w Bydgoszczy

23.06.05, 13:38
pod jakim numerem telefonu można umówić się na jazdę próbną?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Formuła 1 w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:39
      niestety dealerzy od jakiegos czasu nie wypozyczają aut na samodzielną jazdę
      próbną a jazda z ulizanym typkiem na kolanach w ciasnym kokpicie raczej nie
      stanowi przyjemności :D
      • unsatisfied6 hm 23.06.05, 15:43
        Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> niestety dealerzy od jakiegos czasu nie wypozyczają aut na samodzielną jazdę
        > próbną a jazda z ulizanym typkiem na kolanach w ciasnym kokpicie raczej nie
        > stanowi przyjemności :D
        hm-dlaczego nie :)) są różne gusta .
        • deltalima Re: hm 23.06.05, 23:51
          a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie?
          • unsatisfied6 chyba do tego specjalista nie jest potrzebny 24.06.05, 01:02
            deltalima napisał:

> a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie?

słuchaj - nie podawałem na tym forum argumentów poniżej pasa , dotyczących
            twojej osoby - w wielu swoich postach można by przypuszczać o twoich
            innych preferencjach płciowych , ale szanuję twoją prywatność .

jak zapewne zauważyłes z moich postów , nie jestem homoseksualistą -
            jak sam tego nie wiesz , przypuszczam że po 4000 postów , ekspert
            w tej dziedzinie może określić czyjeś preferencje - twoje można
            określic po kilku postach i chyba do tego specjalista nie jest potrzebny .
            • mozilla.org Re: chyba do tego specjalista nie jest potrzebny 24.06.05, 01:06
              unsatisfied6 napisał:

> deltalima napisał:
              >
              > > a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie?
              >
              > słuchaj - nie podawałem na tym forum argumentów poniżej pasa , dotyczących
              > twojej osoby - w wielu swoich postach można by przypuszczać o twoich
              > innych preferencjach płciowych , ale szanuję twoją prywatność .
              >
              > jak zapewne zauważyłes z moich postów , nie jestem homoseksualistą -
              > jak sam tego nie wiesz , przypuszczam że po 4000 postów , ekspert
              > w tej dziedzinie może określić czyjeś preferencje - twoje można
              > określic po kilku postach i chyba do tego specjalista nie jest potrzebny .
              >

uwierz, że po przeczytaniu ledwie kilku twoich postów też można wyrobić sobie
              opinie na temat twoich skrzywień i ułomności
              • unsatisfied6 skrzywić można wszystko 24.06.05, 01:08
                mozilla.org napisał:

> unsatisfied6 napisał:
                >
                > > deltalima napisał:
                > >
                > > > a co, chciałbyś takiego potargać na kolanach w ciasnym kokpicie?
                > >
                > > słuchaj - nie podawałem na tym forum argumentów poniżej pasa , dotyczącyc
                > h
                > > twojej osoby - w wielu swoich postach można by przypuszczać o twoich
                > > innych preferencjach płciowych , ale szanuję twoją prywatność .
                > >
                > > jak zapewne zauważyłes z moich postów , nie jestem homoseksualistą -
                > > jak sam tego nie wiesz , przypuszczam że po 4000 postów , ekspert
                > > w tej dziedzinie może określić czyjeś preferencje - twoje można
                > > określic po kilku postach i chyba do tego specjalista nie jest potrzebny
                > .
                > >
                >
                > uwierz, że po przeczytaniu ledwie kilku twoich postów też można wyrobić sobie
                > opinie na temat twoich skrzywień i ułomności

kwestia matriału i narzędzi do krzywienia - człowieka najłatwiej skrzywić .
                • Gość: 1 Re: skrzywić można wszystko IP: 83.238.70.* 24.06.05, 01:12
                  ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat!

to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach.....
                  • mozilla.org Re: skrzywić można wszystko 24.06.05, 01:14
                    Gość portalu: 1 napisał(a):

> ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat!
                    >
                    > to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach.....

nie prowokuj, bo u6 gotów założyć 4 nowe wątki ;)
                    • unsatisfied6 wojtek zasugerował 24.06.05, 01:17
                      mozilla.org napisał:

> Gość portalu: 1 napisał(a):
                      >
                      > > ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat!
                      > >
                      > > to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach.....
                      >
                      > nie prowokuj, bo u6 gotów założyć 4 nowe wątki ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=25578932&a=25585667
                      wojtek zasugerował odnośnie zapewne deltalimy , więc ...?

skąd Wotkowi takie skojarznie na propozycję deltalimy , to
                      wy się Wjtak pytajcie , nie mnie .
                      • Gość: 1 Re: wojtek zasugerował IP: 83.238.70.* 24.06.05, 01:31
                        oczywiście.... to wszystko oni! to ich wina! a ja umywam ręce bo jestem cacy!

u6 - wypie...j bo tylko robisz z tego forum to, co dzieje się w polskim sejmie!
                        a mentalnością przypominasz mieszankę Janika, Maciarewicza, Giertycha i Leppera!
                        Uznaj to jako komplement!
                        • unsatisfied6 mentalność kogo ? 24.06.05, 08:29

> oczywiście.... to wszystko oni! to ich wina! a ja umywam ręce bo jestem cacy!
                          >
                          > u6 - wypie...j bo tylko robisz z tego forum to, co dzieje się w polskim
                          sejmie!
                          > a mentalnością przypominasz mieszankę Janika, Maciarewicza, Giertycha i
                          Leppera
                          > !
                          > Uznaj to jako komplement!
                          ty robisz z tego forum gazetę - przypominasz swoją mentalnością Michnika ,
                          który nie wydrukuje w swojej gazecie nic co nie jest w jego interesie i
                          wyprasza z dyskusji tych co mają inne poglądy i opinie . jeżleli inne , to
                          porównuje ich do negatywnych postaci dorabiając im gorszy image - uznaj to za
                          komplement .
                  • unsatisfied6 jakby laska postawiła takie pytanie , to 24.06.05, 01:28

> ale za to jesteś mistrzem w spie....niu wątku i bełkotaniu nie na temat!
                    >
                    > to jest wątek o bolidzie F1 a nie o twoich skłonnościach.....

jakby takie pytanie postawiła laska , to rozumiem że fromuła 1

pod jakim numerem telefonu można umówić się na jazdę próbną?
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=25578932
                    tak samo zrozumiał to Wojtek , który odpowiedział , że
                    to nie przyjemnosć ....
            • deltalima Re: chyba do tego specjalista nie jest potrzebny 24.06.05, 08:42
              jak widzę to tobie jednoznacznie się taka sytuacja kojarzy. może twoja ciężka
              sytuacja i zgorzknienie wynika z tego, że jesteś kryptogejem?
    • unsatisfied6 umow się na jazdę próbną i daj mi spokój 24.06.05, 13:58
      deltalima napisał:

> pod jakim numerem telefonu można umówić się na jazdę próbną?

umow się na jazdę próbną i daj mi spokój-przyjemnosci tobie i kerowcy życzę .
      • deltalima Re: umow się na jazdę próbną i daj mi spokój 24.06.05, 14:10
        dziękuję!
      • Gość: unsatisfied6 nadziwic sie nie moge czemu zamkneli 8 IP: *.brda.net 24.06.05, 14:16
        nadziwic sie nie moge czemu zamkneli 8
      • Gość: unsatisfied6 jem czekolade IP: *.brda.net 24.06.05, 14:17
        ....gorzka :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka