Gość: Manuel IP: 10.10.70.* 19.06.01, 10:00 Ludzie, czy wam odbiło z tym Big Brotherem. Wygrał kolo, który gloryfikuje siłę, a wy robicie z niego swojego idola. Nie pojmuję, że tak łatwo ludziom zrobić wodę z mózgu. Dzięcioł na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Sami jesteście dzięcioły IP: 195.116.218.* 19.06.01, 10:10 Chyba masz telewizor bez fonii. Od czasu do czasu należy tez posłuchać. A może masz kompleky. Pochodż na siłownię albo poszukaj u siebie na polu dużego kamienia. Trenuj kolego, trenuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doleś Re: Sami jesteście dzięcioły IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 15:06 Moim zdaniem Janusz Dzięcioł, obok "Gulczasa" i Klaudiusza, był po prostu sobą i nie "grał" tak jak inni mieszkańcy domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Sami jesteście dzięcioły IP: *.bydg.gazeta.pl 19.06.01, 15:26 Uważam, że Janusz był najszczerszym uczestnikiem BB. Wcale nie jest jakimś przymułem, tylko facetem mającym naprawdę dobrze poukładane w głowie. I wcale nie uważam, że był nudny. Chciałabym mieć takiego kumpla. A poza tym uważam, że on jako jedyny wyda wygrane pieniądze sensownie. Pozdrawiam Milka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Sami jesteście dzięcioły IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 13:59 A co na to wiewiórki ze Szpitalnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Sami jesteście dzięcioły IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.11.01, 11:37 Jesli chodzi o polaczenie wody i Janusza D., to znam pewna BARDZO interesujaca anegdotke, ktora opowiadaja sobie ludzie w Wodociagach Grudziadz....... ;-)))) Tyle, ze nie wiem czy mozna ja przytaczac, ze wzgledu na ochrone danych osobowych.... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś