ethanak 01.07.05, 00:18 Czemu strona Olimpica nie otwiera się od jakiegoś pół roku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethanak Re: Bowling 01.07.05, 00:18 Byłem tam - kręgielnia z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bowling IP: 82.146.225.* 01.07.05, 01:09 Bo to ściema - manager wciąż obiecuje, że lada moment strona zacznie chodzić, a tak naprawdę to chyba nikt się tym nie zajmuje. Marketing - ocena niedostateczna! Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Bowling 02.07.05, 11:35 podobno fajna kręgielnia, ale jeszcze nie byłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdeq OBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:19 ja tam chodze bardzo czesto, naprawde polecam!!! obiekt mniejszy niz w Galerii, ale atmosfera duzo lepsza, kregielki, bilard i te imprezki :D:D:D polecam!!! a stona juz dziala www.olimpicbc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Re: OBC 20.07.05, 12:47 byłem ostatnio - ładnie zrobione no i profesjonalne tory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczuszka:) Re: Bowling IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 17:57 Kurcze, te ceny za jedna gre na bowlingu sa wyrombane... Czy wy oszaleliscie!!! Na to nie stac biednych studentow! A jedna gra to co to jest???!!! Chcecie zarobic --> zrobcie obnizke, to sadze, ze jeszcze wiecej ludu bedzie chodzic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś