Dodaj do ulubionych

Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy...

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 09:21
... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pogadać.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: 194.204.138.* 14.09.01, 10:03
      ..nie wylaczyli... u mnie sezon sie zaczol.. na bierzaco monitoruje ale z
      odpisywaniem kiepsko... pozdrawiam wszystkich i caluski sle...

ps. co ze spotkaniem w przysieku?
      • krotoss Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 14.09.01, 16:26
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> ..nie wylaczyli... u mnie sezon sie zaczol.. na bierzaco monitoruje ale z
        > odpisywaniem kiepsko... pozdrawiam wszystkich i caluski sle...
        >
        > ps. co ze spotkaniem w przysieku?

No musialem zaktywowac moja minimalistyczna(ostatnio i wiadomo przez co)
        dzialalnosc na forum. SPOTKANIE OCZYWISCIE SIE ODBEDZIE NIKT NAM W TYM NIE
        PRZESZKODZI...

Pozdrawiam

KroTosS
    • Gość: Krzyżak Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 16:59
      Gość portalu: debet napisał(a):

> ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pogadać.

Spotkanie akutalne.Forum jest przez NetBiT bojkotowane.Myślałem ,że wiesz.

• Gość: debet Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:18
        Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Gość portalu: debet napisał(a):
        >
        > > ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pogadać.
        >
        > Spotkanie akutalne.Forum jest przez NetBiT bojkotowane.Myślałem ,że wiesz.
        Wiem o aferze związanej z Leszczem i kilkoma innym osobami. O tym, że
        doprowadziło to do bojkotu forum, tego nie słyszałem.

• krotoss Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 14.09.01, 21:37

> Gość portalu: Krzyżak napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: debet napisał(a):
          > >
          > > > ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pog
          > adać.

Tam bojkot ja tego tak nie traktuje po prostu przestalo mi sprawiac przyjemnosc
          pisanie tu i czytanie bzdur wiec ograniczylem to do minimum.Ale mam nadzieje ze
          wroca lepsze czasy...

KroTosS
          > >
          > > Spotkanie akutalne.Forum jest przez NetBiT bojkotowane.Myślałem ,że wiesz.
          > Wiem o aferze związanej z Leszczem i kilkoma innym osobami. O tym, że
          > doprowadziło to do bojkotu forum, tego nie słyszałem.
          >

• Gość: SDB Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:59
      Jestem, jestem, tylko znacznie rzadziej. Po pierwsze zaczal sie rok szkolny, po
      drugie mama codziennie okupuje kompa przez 4 godziny, po trzecie nadal na
      glowie mam spotkania na wzor tego, ktore przerwalo moje z wami spotkanie w
      Kaszcorku. Ale w Przysieku musze byc i basta. Rzeczywiscie troche tu swieci
      pustka.
      SDB
      • Gość: atomski Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 01:02
        Ja się też tu gdzies kręcę...
    • Gość: On Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.szpital-bielany.torun.pl 15.09.01, 07:17
      Koniec upojnego leniuchowania, urlop sie skończył - wracam...
      pozdrawiam On
    • Gość: Ted® netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:15
      ooooops, sorry zsikalem sie
      • Gość: Dubler Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:54
        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> ooooops, sorry zsikalem sie
        Powinieneś iść już dawno do lekarza i to nie tylko ze zwieraczem pęcherza.
        Z drugiej strony Ted to dobrze ,że nie będzie Ciebie w Przysieku.Z Twoim
        moczeniem się mogłyby być kłopoty.Cóż........

• Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 14:34
          Gość portalu: Dubler napisał(a):

> Gość portalu: Ted® napisał(a):
          >
          > > ooooops, sorry zsikalem sie
          > Powinieneś iść już dawno do lekarza i to nie tylko ze zwieraczem pęcherza.
          > Z drugiej strony Ted to dobrze ,że nie będzie Ciebie w Przysieku.Z Twoim
          > moczeniem się mogłyby być kłopoty.Cóż........
          >

i to sie nazywa otwartosc, przyjazn i tolerancja torunsko-bydgoska, gratuluje
          a jakiez to jeszcze chorobska u mnie zauwazyles?
          bo ze zwieraczem mam faktycznie klopoty od kiedy zaczeliscie te wojne

pozdrawiam i zycze duzo zdrowia
          (nie bede sie doszukiwal chorob u Ciebie, nie jestem tak "wyedukowany")
          • Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:43
            Ted® napisał(a):
            >bo ze zwieraczem mam faktycznie klopoty<

Z którymi zwieraczami?
            Czy to znaczy, że kupkę też bez kontroli potrafisz "walnąć"?
            Faktycznie w tej sytuacji daruj sobie spodkania towarzyskie.
            • Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 21:34
              dzieki za rade, skorzystam

przy tym poziomie faktycznie moglbym walnac
              • krotoss PAX PAX PAX!!! 15.09.01, 22:32
                PAX ludzie wyluzujcie puscie sobie ulubiona muzyczke i spoko po co sie zrec. I
                tak nic nie osiagniecie przez to, tylko forum sie zasmieca a ja sam wrocilem
                dopiero na nie dzis po "bagienku". Spox i bawcie sie dobrze w innych watkach
                przeciez kiedys calkiem normalnie sie wam ze soba rozmawialo jak pamietam...

Pozdrawiam

KroTosS
                • radca Re: PAX PAX PAX!!! 15.09.01, 22:43
                  Popieram slowa KroTossa.Wezmy sie do ciekawych dyskusji-tyle spraw wokol nas
                  sie dzieje,a my ...?

Kazdy z nas,napewno juz wyciagnal lekcje na przyszlosc.Patrzmy bardziej z
                  optymizmem i nie potepiajmy juz nikogo.Badzmy wspolna grupa dyskusyjna.

pozdrawiam serdecznie
                  radca
              • Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:23
                Ależ oczywiście Ted®,
                Chcę jednak zauważyć ze to Ty sam deklarujesz swoje problemy ze zwieraczami.
                Zatem w przypadku "nieszczęscia" chyba nie pozim dyskusji bedzie tego powodem
                lecz opisywana wcześniej przypadłość.
                • Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 13:34
                  a nie slyszales o powiedzeniu "zsikac sie ze smiechu"
                  mialem nadzieje ze inteligentni dyskutanci odczytaja tak proste skojarzenie
                  i to nie moja wina ze skupiliscie sie na fizjologii

przy braku argumentow zawsze najpierw jest "a u was bija murzynow" a potem co
                  bejsbol?
                  • Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:52
                    Napisałeś, że "inteligentni dyskutanci odczytaja tak proste skojarzenie"

Wybacz i nie oczekuj by u każdego nawet inteligentnego dyskutanta Twoje
                    problemy ze zwieraczami wywoływały proste i jednoznaczne skojarzenia.
                    • Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 15:01
                      wybacz, nie mialem Ciebie na mysli
                      • Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 17:28
                        Dziękuję, iż nie wymagasz ode mnie jednoznacznych i prostych skojarzeń w
                        kwestii Twych zwieraczy i ekskrementów.
                        A swoją drogą urojenia od manii już odróżniasz?
    • Gość: .sonia. Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 22:44
      Właśnie wróciłam (miałam krótki urlop) i zaraz się biorę do czytania zaległości.
      • radca Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 15.09.01, 22:46
        Witamy po urlopie.

radca
    • Gość: Ted® Re: PAX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 22:59
      alez my sie wcale nie klocimy, to tylko bardzo interesujaca dyskusja o
      fizjologii, temat jak kazdy inny, prawda ted?

;)
      • radca Re: PAX 15.09.01, 23:09

> alez my sie wcale nie klocimy, to tylko bardzo interesujaca dyskusja o
        > fizjologii, temat jak kazdy inny, prawda ted?
        >
        > ;)

Drogi Tedzie.

Napisales o "fizjologii" ? -czy moze miales na mysli filozofii ?
        Przyznam,ze filozofia bylaby bardziej ciekawsza.

pozdrawiam
        radca

• Gość: Ted® Re: PAX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 23:12
          Drogi radco
          dosc trudno rozmawiac filozoficznie o "waleniu kupy", nieprawdaz?
          • radca Re: PAX 15.09.01, 23:17

> Drogi radco
            > dosc trudno rozmawiac filozoficznie o "waleniu kupy", nieprawdaz?

Drogi Tedzie.

Masz niewatpliwie racje.Jesli w filozofii wszystko sie "zwali na kupe" to moze
            powstac "kogel-mogel".

pozdrawiam
            radca
            • krotoss Re: PAX( i cze Soniu :))) ) 16.09.01, 11:02
              Ok widze ze rozluznilem troche "wiezy klotni" ;)))

KroTosS

Ps.Soniu witam serdecznie po urlopie :)))
              • Gość: kasia Do Soni.. :-))) IP: 194.204.138.* 17.09.01, 09:22
                witam serdecznie po urlopie.. mam nadzieje, ze wypoczelas :-)))
                do zobaczenia w przysieku :-)))))
                pozdrawiam reszte bandy tez :-))
                • Gość: debet Re: do teda, Teda, Radcy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 10:27
                  ted, Ted i Radca znaleźli sobie całkiem ciekawy temat do dyskusji:) Z chęcią
                  pogadałbym o tym z Wami, lecz czytając powyższe posty dochodzę do przekonania,
                  że niestety maja znajomość fizjologii jest niczym w porównaniu z Waszą.
                  Z innej beczki:
                  Witaj Sonia wśród swoich po urlopie! Mam nadzieję, że pogoda dopisała ...

• Gość: atomski Re: do teda, Teda, Radcy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:58
                    No...
                    Sporo się działo jak Cię z nami nie było !
                    Pozdrawiam Połowy !
    • Gość: kasia Przysiek IP: 194.204.138.* 18.09.01, 09:39
      ..proponuje wrocic do tematu bo na pewno kila osob ma watpliwosci co do
      spotkania.. a to juz za 1.5 tygodnia..

pozdrawiam :-))
      • Gość: SDB Re: Przysiek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 15:37
        Chyba, raczej, byc moze, na pewno bede.
        • Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 18.09.01, 15:40
          to ja sie baaaaaaaardzo ciesze.... :-)))))))))))
          • Gość: atomski Re: Przysiek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:02
            HMMMMMMMMMMMMM !
            SDB ładnie się uczesz na randkę !
            :))))))))))))
            • Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 19.09.01, 10:25
              ..atomski a Ty znowu taki nietaktowny :-)))
            • krotoss Re: Przysiek 19.09.01, 11:37
              Gość portalu: atomski napisał(a):

> HMMMMMMMMMMMMM !
              > SDB ładnie się uczesz na randkę !
              > :))))))))))))

Atomski 2 punkt dla Ciebie w kategorii najdowcipniejszy-to juz masz 2 i
              prowadzisz :)))

KroTosS
              • Gość: Jack Re: Przysiek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 12:24
                Przysiek aktualny- wg wcześniejszych ustaleń(godz.17-...)
                Pozdrawiam
                • krotoss Re: Przysiek 19.09.01, 12:33
                  A mi takie wiry wyszly ze bedzie b.trudno zebym byl ale bede robil co w mojej
                  mocy, najwyzej za przeproszeniem k......o sie spuznie...

KroTosS

Ps.Takie zycie wredne ze na 28 wszystko mi sie na glowe zwalilo ;(((
                  • Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 19.09.01, 12:40
                    ...a ja jestem calkowicie uzalezniona wobec tego od krotossa :-)))
                    • krotoss Re: Przysiek 19.09.01, 12:46

> ...a ja jestem calkowicie uzalezniona wobec tego od krotossa :-)))

Jak napisalem bede walczyl z calych sil szczegolnie ze wlasnie musze podwiezc
                      niektore osoby :)))

KroTosS

Ps.Bardzo mnie korcilo zeby napisac ze niektore na randke ale na szczescie sie
                      opanowalem ;)))))))

• Gość: SDB Re: Przysiek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 13:42
                        Krotti, moja nadziejo!!!
                        • Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 21.09.01, 14:35
                          ...wobec takiej deklaracji bede chocbym miala na piechote isc :-))))) zartuje,
                          nie zdarzylabym po pracy a w sobotke do szkoly zasowam :-))) pozdrawiam
                          • krotoss Re: Przysiek 21.09.01, 19:07

> ...wobec takiej deklaracji bede chocbym miala na piechote isc :-))))) zartuje,
                            > nie zdarzylabym po pracy a w sobotke do szkoly zasowam :-))) pozdrawiam

Aaaaaaaaa mowilem mowilem ;-))) wobec takiej dekralacji tym bardziej bede walczyl
                            zeby byc... ;-) nie ja tez oczywiscie "zartuje" ;-)ale walczyl bede na serio...

...a ja tez w sobote do szkolki :((( i w piatek 28 mam rozpoczecie i treing i
                            Przysiek [i wszystko kolo17 :(((] ale Przysiek RULEZ!!! wiec chyba uda mi sie cos
                            zalatwic... znaczy cos opuscic ;-) a co nieco przelozyc.

Pozdrawiam-KroTosS

ps.Ale mi sie "buziek" nastrzelalo ale wymagala tego "powaga" postu :)
    • Gość: kasia Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: 194.204.138.* 22.09.01, 12:39
      ...post byl bardzo powazny...
      • krotoss Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 22.09.01, 16:52

> ...post byl bardzo powazny...

Nie byl "powazny" a to roznica ;-)

KroTosS
    • .sonia. do Krotossa 22.09.01, 22:03
      Krotti - moja nadziejo:))) ja bez ciebie też nie będę mogła... Straszne
      uzależnienie:)))
      • Gość: atomski Re: do Soni IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 22:50
        Teraz to już jestem 125 % obrażony !!!!
        • .sonia. Re: do Soni 23.09.01, 01:38
          Ojej, zapomniałam... ale z drugiej strony, to już raz wystawiłeś mnie do
          wiatru:)))
          • atomski Re: do Soni 23.09.01, 01:46
            180%
            • .sonia. Re: do Soni 23.09.01, 01:48
              Jak tak dalej pójdzie to klikniesz 3x wstecz i wyjdzie na to, że wcale się nie
              znamy:)))
              • atomski Re: do Soni 23.09.01, 02:00
                I tak idę spać.Dziś Łodzi nie damy rady.
                Do poniedziałku...
                • .sonia. Re: do Soni 23.09.01, 02:03
                  pa..
      • krotoss Re: do Krotossa 23.09.01, 12:15
        .sonia. napisał(a):

> Krotti - moja nadziejo:))) ja bez ciebie też nie będę mogła... Straszne
        > uzależnienie:)))

Popatrz popatrz jakie to uzaleznienie ode mnie maja co niektorzy ;-)))
        raczej,chyba na 90% mi sie uda :)

KroTosS

Ps.Na 100% bede wiedzial dopiero w srode wieczorem-wtedy dam znac i zaloze watek
        o czacie bo trzeba zrobic przed spotkaniem zeby poustalac szczegoly i w razie
        czego nowym chetnym wszystko wyjasnic...
        • Gość: SDB Re: do Krotossa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 12:21
          krotoss napisał(a):

> .sonia. napisał(a):
          >
          > > Krotti - moja nadziejo:))) ja bez ciebie też nie będę mogła... Straszne
          > > uzależnienie:)))
          >
          > Popatrz popatrz jakie to uzaleznienie ode mnie maja co niektorzy ;-)))
          > raczej,chyba na 90% mi sie uda :)
          >
          > KroTosS
          >
          > Ps.Na 100% bede wiedzial dopiero w srode wieczorem-wtedy dam znac i zaloze wate
          > k
          > o czacie bo trzeba zrobic przed spotkaniem zeby poustalac szczegoly i w razie
          > czego nowym chetnym wszystko wyjasnic...

Popatrz, popatrz wlasnie przeczytalem nowe posty i chcialem napisac jakie to
          zapanowalo powszechne uzaleznienie od Krotossa, a tu nagle wskoczyl jego post o
          tym samym. W takim razie Krotti startuj w wyborach, masz szanse i goracych(e)
          wielbiciel(k)i.
          SDB
          P.S. Ani slowa o stolkach! Ciiiii...
    • Gość: kasia do atomskiego IP: 194.204.138.* 24.09.01, 11:46
      ...rozumiem, ze jest to wysublimowana propozycja tak??? :-))) to ja sie w razie
      czego pisze :-))
      • Gość: krotoss Re: do Kasi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 13:08

> ...rozumiem, ze jest to wysublimowana propozycja tak??? :-))) to ja sie w razie
        >
        > czego pisze :-))

w razie czego powinno byc "w razie krottiego" ;-)))

KroTosS
        • Gość: kasia Re: do Kasi IP: 194.204.138.* 24.09.01, 13:34
          ...to byloby przedmiotowe potraktowanie Twojej osoby.. a z pewnoscia nie
          zaslugujesz na to :-))) kolego ulubiony moj :-))
          • krotoss Re: do Kasi :) 24.09.01, 17:19

> ...to byloby przedmiotowe potraktowanie Twojej osoby.. a z pewnoscia nie
            > zaslugujesz na to :-))) kolego ulubiony moj :-))

Juz sobie to wydrukowalem pogrubiona czcionka i przypinam wlasnie do sciany obok
            kompa... ;-))) nie zartuje-zrobie to dopiero za 15 minut jak zainstaluje
            drukarke... ;-) bo po formacie HD jeszcze tego nie zrobilem :)

Pozdrawiam-KroTosS

Ps.A i dopisze to slowa mojej ulubionej kolezanki :-)))
            • Gość: kasia Re: do Kasi :) IP: 194.204.138.* 24.09.01, 17:20
              czuje sie zaszczycona :-))
              • Gość: Ted® Re: do Kasi :) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 18:05
                ♪ ♫ ♪ ♫

• Gość: debet Re: do Kasi :) IP: 213.146.61.* 25.09.01, 04:39
                  Witam wszystkich. Nie wiem czemu, ale moja kilkudniowa nieobecność jakoś
                  dziwnie wpłynęła na ożywienie się tego forum. Jestem pewien, że teraz, kiedy
                  znowu jestem z Wami, forum "stanie":)))) Krotoss, przestań się wygrażać, że nie
                  będziesz mógł dojechać. Szkoła i trening nie zając, więc jak się nie pojawisz -
                  siłą wyciągniemy Cię z zajęć.
                  • krotoss Re: do Kasi :) 25.09.01, 11:11

> Witam wszystkich. Nie wiem czemu, ale moja kilkudniowa nieobecność jakoś
                    > dziwnie wpłynęła na ożywienie się tego forum. Jestem pewien, że teraz, kiedy
                    > znowu jestem z Wami, forum "stanie":)))) Krotoss, przestań się wygrażać, że nie
                    >
                    > będziesz mógł dojechać. Szkoła i trening nie zając, więc jak się nie pojawisz -
                    >
                    > siłą wyciągniemy Cię z zajęć.

:))) a gdyby to bylo takie latwe-najgorszy jest trening ale moze sie uda
                    przelozyc... w ten piatek chyba wszystko zmowilo sie przeciwko mnie nawet
                    dentysta chcial sie ze mna "umowic" na 19 ;-) ale dal sie przekonac :)))

KroTosS

Ps.Jtro bede wiedzial na 100% jak pogadam z trenerem-mysle ze sie uda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka