Gość: debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 09:21 ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: 194.204.138.* 14.09.01, 10:03 ..nie wylaczyli... u mnie sezon sie zaczol.. na bierzaco monitoruje ale z odpisywaniem kiepsko... pozdrawiam wszystkich i caluski sle... ps. co ze spotkaniem w przysieku? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 14.09.01, 16:26 Gość portalu: kasia napisał(a): > ..nie wylaczyli... u mnie sezon sie zaczol.. na bierzaco monitoruje ale z > odpisywaniem kiepsko... pozdrawiam wszystkich i caluski sle... > > ps. co ze spotkaniem w przysieku? No musialem zaktywowac moja minimalistyczna(ostatnio i wiadomo przez co) dzialalnosc na forum. SPOTKANIE OCZYWISCIE SIE ODBEDZIE NIKT NAM W TYM NIE PRZESZKODZI... Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 16:59 Gość portalu: debet napisał(a): > ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pogadać. Spotkanie akutalne.Forum jest przez NetBiT bojkotowane.Myślałem ,że wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:18 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Gość portalu: debet napisał(a): > > > ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pogadać. > > Spotkanie akutalne.Forum jest przez NetBiT bojkotowane.Myślałem ,że wiesz. Wiem o aferze związanej z Leszczem i kilkoma innym osobami. O tym, że doprowadziło to do bojkotu forum, tego nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 14.09.01, 21:37 Gość portalu: debet napisał(a): > Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > > > Gość portalu: debet napisał(a): > > > > > ... prąd Wam wyłączyli? Odezwijcie się czasem, bo nie ma tu z kim pog > adać. Tam bojkot ja tego tak nie traktuje po prostu przestalo mi sprawiac przyjemnosc pisanie tu i czytanie bzdur wiec ograniczylem to do minimum.Ale mam nadzieje ze wroca lepsze czasy... KroTosS > > > > Spotkanie akutalne.Forum jest przez NetBiT bojkotowane.Myślałem ,że wiesz. > Wiem o aferze związanej z Leszczem i kilkoma innym osobami. O tym, że > doprowadziło to do bojkotu forum, tego nie słyszałem. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 18:59 Jestem, jestem, tylko znacznie rzadziej. Po pierwsze zaczal sie rok szkolny, po drugie mama codziennie okupuje kompa przez 4 godziny, po trzecie nadal na glowie mam spotkania na wzor tego, ktore przerwalo moje z wami spotkanie w Kaszcorku. Ale w Przysieku musze byc i basta. Rzeczywiscie troche tu swieci pustka. SDB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 01:02 Ja się też tu gdzies kręcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.szpital-bielany.torun.pl 15.09.01, 07:17 Koniec upojnego leniuchowania, urlop sie skończył - wracam... pozdrawiam On Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:15 ooooops, sorry zsikalem sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dubler Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:54 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ooooops, sorry zsikalem sie Powinieneś iść już dawno do lekarza i to nie tylko ze zwieraczem pęcherza. Z drugiej strony Ted to dobrze ,że nie będzie Ciebie w Przysieku.Z Twoim moczeniem się mogłyby być kłopoty.Cóż........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 14:34 Gość portalu: Dubler napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > ooooops, sorry zsikalem sie > Powinieneś iść już dawno do lekarza i to nie tylko ze zwieraczem pęcherza. > Z drugiej strony Ted to dobrze ,że nie będzie Ciebie w Przysieku.Z Twoim > moczeniem się mogłyby być kłopoty.Cóż........ > i to sie nazywa otwartosc, przyjazn i tolerancja torunsko-bydgoska, gratuluje a jakiez to jeszcze chorobska u mnie zauwazyles? bo ze zwieraczem mam faktycznie klopoty od kiedy zaczeliscie te wojne pozdrawiam i zycze duzo zdrowia (nie bede sie doszukiwal chorob u Ciebie, nie jestem tak "wyedukowany") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:43 Ted® napisał(a): >bo ze zwieraczem mam faktycznie klopoty< Z którymi zwieraczami? Czy to znaczy, że kupkę też bez kontroli potrafisz "walnąć"? Faktycznie w tej sytuacji daruj sobie spodkania towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 21:34 dzieki za rade, skorzystam przy tym poziomie faktycznie moglbym walnac Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss PAX PAX PAX!!! 15.09.01, 22:32 PAX ludzie wyluzujcie puscie sobie ulubiona muzyczke i spoko po co sie zrec. I tak nic nie osiagniecie przez to, tylko forum sie zasmieca a ja sam wrocilem dopiero na nie dzis po "bagienku". Spox i bawcie sie dobrze w innych watkach przeciez kiedys calkiem normalnie sie wam ze soba rozmawialo jak pamietam... Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PAX PAX PAX!!! 15.09.01, 22:43 Popieram slowa KroTossa.Wezmy sie do ciekawych dyskusji-tyle spraw wokol nas sie dzieje,a my ...? Kazdy z nas,napewno juz wyciagnal lekcje na przyszlosc.Patrzmy bardziej z optymizmem i nie potepiajmy juz nikogo.Badzmy wspolna grupa dyskusyjna. pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:23 Ależ oczywiście Ted®, Chcę jednak zauważyć ze to Ty sam deklarujesz swoje problemy ze zwieraczami. Zatem w przypadku "nieszczęscia" chyba nie pozim dyskusji bedzie tego powodem lecz opisywana wcześniej przypadłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 13:34 a nie slyszales o powiedzeniu "zsikac sie ze smiechu" mialem nadzieje ze inteligentni dyskutanci odczytaja tak proste skojarzenie i to nie moja wina ze skupiliscie sie na fizjologii przy braku argumentow zawsze najpierw jest "a u was bija murzynow" a potem co bejsbol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:52 Napisałeś, że "inteligentni dyskutanci odczytaja tak proste skojarzenie" Wybacz i nie oczekuj by u każdego nawet inteligentnego dyskutanta Twoje problemy ze zwieraczami wywoływały proste i jednoznaczne skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 15:01 wybacz, nie mialem Ciebie na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: netbit bojkotuje forum netbit IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 17:28 Dziękuję, iż nie wymagasz ode mnie jednoznacznych i prostych skojarzeń w kwestii Twych zwieraczy i ekskrementów. A swoją drogą urojenia od manii już odróżniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .sonia. Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 22:44 Właśnie wróciłam (miałam krótki urlop) i zaraz się biorę do czytania zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 15.09.01, 22:46 Witamy po urlopie. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: PAX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 22:59 alez my sie wcale nie klocimy, to tylko bardzo interesujaca dyskusja o fizjologii, temat jak kazdy inny, prawda ted? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PAX 15.09.01, 23:09 Gość portalu: Ted® napisał(a): > alez my sie wcale nie klocimy, to tylko bardzo interesujaca dyskusja o > fizjologii, temat jak kazdy inny, prawda ted? > > ;) Drogi Tedzie. Napisales o "fizjologii" ? -czy moze miales na mysli filozofii ? Przyznam,ze filozofia bylaby bardziej ciekawsza. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: PAX IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 23:12 Drogi radco dosc trudno rozmawiac filozoficznie o "waleniu kupy", nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PAX 15.09.01, 23:17 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Drogi radco > dosc trudno rozmawiac filozoficznie o "waleniu kupy", nieprawdaz? Drogi Tedzie. Masz niewatpliwie racje.Jesli w filozofii wszystko sie "zwali na kupe" to moze powstac "kogel-mogel". pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: PAX( i cze Soniu :))) ) 16.09.01, 11:02 Ok widze ze rozluznilem troche "wiezy klotni" ;))) KroTosS Ps.Soniu witam serdecznie po urlopie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Do Soni.. :-))) IP: 194.204.138.* 17.09.01, 09:22 witam serdecznie po urlopie.. mam nadzieje, ze wypoczelas :-))) do zobaczenia w przysieku :-))))) pozdrawiam reszte bandy tez :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: do teda, Teda, Radcy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 10:27 ted, Ted i Radca znaleźli sobie całkiem ciekawy temat do dyskusji:) Z chęcią pogadałbym o tym z Wami, lecz czytając powyższe posty dochodzę do przekonania, że niestety maja znajomość fizjologii jest niczym w porównaniu z Waszą. Z innej beczki: Witaj Sonia wśród swoich po urlopie! Mam nadzieję, że pogoda dopisała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do teda, Teda, Radcy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:58 No... Sporo się działo jak Cię z nami nie było ! Pozdrawiam Połowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Przysiek IP: 194.204.138.* 18.09.01, 09:39 ..proponuje wrocic do tematu bo na pewno kila osob ma watpliwosci co do spotkania.. a to juz za 1.5 tygodnia.. pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Przysiek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 15:37 Chyba, raczej, byc moze, na pewno bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 18.09.01, 15:40 to ja sie baaaaaaaardzo ciesze.... :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Przysiek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:02 HMMMMMMMMMMMMM ! SDB ładnie się uczesz na randkę ! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 19.09.01, 10:25 ..atomski a Ty znowu taki nietaktowny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Przysiek 19.09.01, 11:37 Gość portalu: atomski napisał(a): > HMMMMMMMMMMMMM ! > SDB ładnie się uczesz na randkę ! > :)))))))))))) Atomski 2 punkt dla Ciebie w kategorii najdowcipniejszy-to juz masz 2 i prowadzisz :))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Przysiek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 12:24 Przysiek aktualny- wg wcześniejszych ustaleń(godz.17-...) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Przysiek 19.09.01, 12:33 A mi takie wiry wyszly ze bedzie b.trudno zebym byl ale bede robil co w mojej mocy, najwyzej za przeproszeniem k......o sie spuznie... KroTosS Ps.Takie zycie wredne ze na 28 wszystko mi sie na glowe zwalilo ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 19.09.01, 12:40 ...a ja jestem calkowicie uzalezniona wobec tego od krotossa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Przysiek 19.09.01, 12:46 Gość portalu: kasia napisał(a): > ...a ja jestem calkowicie uzalezniona wobec tego od krotossa :-))) Jak napisalem bede walczyl z calych sil szczegolnie ze wlasnie musze podwiezc niektore osoby :))) KroTosS Ps.Bardzo mnie korcilo zeby napisac ze niektore na randke ale na szczescie sie opanowalem ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Przysiek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 13:42 Krotti, moja nadziejo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Przysiek IP: 194.204.138.* 21.09.01, 14:35 ...wobec takiej deklaracji bede chocbym miala na piechote isc :-))))) zartuje, nie zdarzylabym po pracy a w sobotke do szkoly zasowam :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Przysiek 21.09.01, 19:07 Gość portalu: kasia napisał(a): > ...wobec takiej deklaracji bede chocbym miala na piechote isc :-))))) zartuje, > nie zdarzylabym po pracy a w sobotke do szkoly zasowam :-))) pozdrawiam Aaaaaaaaa mowilem mowilem ;-))) wobec takiej dekralacji tym bardziej bede walczyl zeby byc... ;-) nie ja tez oczywiscie "zartuje" ;-)ale walczyl bede na serio... ...a ja tez w sobote do szkolki :((( i w piatek 28 mam rozpoczecie i treing i Przysiek [i wszystko kolo17 :(((] ale Przysiek RULEZ!!! wiec chyba uda mi sie cos zalatwic... znaczy cos opuscic ;-) a co nieco przelozyc. Pozdrawiam-KroTosS ps.Ale mi sie "buziek" nastrzelalo ale wymagala tego "powaga" postu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... IP: 194.204.138.* 22.09.01, 12:39 ...post byl bardzo powazny... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Jack, Krzyżak, Krotoss, Kasia, Sonia, atomski i reszta bandy... 22.09.01, 16:52 Gość portalu: kasia napisał(a): > ...post byl bardzo powazny... Nie byl "powazny" a to roznica ;-) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. do Krotossa 22.09.01, 22:03 Krotti - moja nadziejo:))) ja bez ciebie też nie będę mogła... Straszne uzależnienie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: do Soni IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 22:50 Teraz to już jestem 125 % obrażony !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: do Soni 23.09.01, 01:38 Ojej, zapomniałam... ale z drugiej strony, to już raz wystawiłeś mnie do wiatru:))) Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: do Soni 23.09.01, 01:48 Jak tak dalej pójdzie to klikniesz 3x wstecz i wyjdzie na to, że wcale się nie znamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
atomski Re: do Soni 23.09.01, 02:00 I tak idę spać.Dziś Łodzi nie damy rady. Do poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Krotossa 23.09.01, 12:15 .sonia. napisał(a): > Krotti - moja nadziejo:))) ja bez ciebie też nie będę mogła... Straszne > uzależnienie:))) Popatrz popatrz jakie to uzaleznienie ode mnie maja co niektorzy ;-))) raczej,chyba na 90% mi sie uda :) KroTosS Ps.Na 100% bede wiedzial dopiero w srode wieczorem-wtedy dam znac i zaloze watek o czacie bo trzeba zrobic przed spotkaniem zeby poustalac szczegoly i w razie czego nowym chetnym wszystko wyjasnic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: do Krotossa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 12:21 krotoss napisał(a): > .sonia. napisał(a): > > > Krotti - moja nadziejo:))) ja bez ciebie też nie będę mogła... Straszne > > uzależnienie:))) > > Popatrz popatrz jakie to uzaleznienie ode mnie maja co niektorzy ;-))) > raczej,chyba na 90% mi sie uda :) > > KroTosS > > Ps.Na 100% bede wiedzial dopiero w srode wieczorem-wtedy dam znac i zaloze wate > k > o czacie bo trzeba zrobic przed spotkaniem zeby poustalac szczegoly i w razie > czego nowym chetnym wszystko wyjasnic... Popatrz, popatrz wlasnie przeczytalem nowe posty i chcialem napisac jakie to zapanowalo powszechne uzaleznienie od Krotossa, a tu nagle wskoczyl jego post o tym samym. W takim razie Krotti startuj w wyborach, masz szanse i goracych(e) wielbiciel(k)i. SDB P.S. Ani slowa o stolkach! Ciiiii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do atomskiego IP: 194.204.138.* 24.09.01, 11:46 ...rozumiem, ze jest to wysublimowana propozycja tak??? :-))) to ja sie w razie czego pisze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotoss Re: do Kasi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 13:08 Gość portalu: kasia napisał(a): > ...rozumiem, ze jest to wysublimowana propozycja tak??? :-))) to ja sie w razie > > czego pisze :-)) w razie czego powinno byc "w razie krottiego" ;-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do Kasi IP: 194.204.138.* 24.09.01, 13:34 ...to byloby przedmiotowe potraktowanie Twojej osoby.. a z pewnoscia nie zaslugujesz na to :-))) kolego ulubiony moj :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Kasi :) 24.09.01, 17:19 Gość portalu: kasia napisał(a): > ...to byloby przedmiotowe potraktowanie Twojej osoby.. a z pewnoscia nie > zaslugujesz na to :-))) kolego ulubiony moj :-)) Juz sobie to wydrukowalem pogrubiona czcionka i przypinam wlasnie do sciany obok kompa... ;-))) nie zartuje-zrobie to dopiero za 15 minut jak zainstaluje drukarke... ;-) bo po formacie HD jeszcze tego nie zrobilem :) Pozdrawiam-KroTosS Ps.A i dopisze to slowa mojej ulubionej kolezanki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do Kasi :) IP: 194.204.138.* 24.09.01, 17:20 czuje sie zaszczycona :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debet Re: do Kasi :) IP: 213.146.61.* 25.09.01, 04:39 Witam wszystkich. Nie wiem czemu, ale moja kilkudniowa nieobecność jakoś dziwnie wpłynęła na ożywienie się tego forum. Jestem pewien, że teraz, kiedy znowu jestem z Wami, forum "stanie":)))) Krotoss, przestań się wygrażać, że nie będziesz mógł dojechać. Szkoła i trening nie zając, więc jak się nie pojawisz - siłą wyciągniemy Cię z zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do Kasi :) 25.09.01, 11:11 Gość portalu: debet napisał(a): > Witam wszystkich. Nie wiem czemu, ale moja kilkudniowa nieobecność jakoś > dziwnie wpłynęła na ożywienie się tego forum. Jestem pewien, że teraz, kiedy > znowu jestem z Wami, forum "stanie":)))) Krotoss, przestań się wygrażać, że nie > > będziesz mógł dojechać. Szkoła i trening nie zając, więc jak się nie pojawisz - > > siłą wyciągniemy Cię z zajęć. :))) a gdyby to bylo takie latwe-najgorszy jest trening ale moze sie uda przelozyc... w ten piatek chyba wszystko zmowilo sie przeciwko mnie nawet dentysta chcial sie ze mna "umowic" na 19 ;-) ale dal sie przekonac :))) KroTosS Ps.Jtro bede wiedzial na 100% jak pogadam z trenerem-mysle ze sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś