Dodaj do ulubionych

Najdowcipniejszy forumowicz/forumianin

IP: *.zapid.com 15.09.01, 11:24
Kto jest krolem zdrowego humoru na FORUM?
U mnie ostatnio zapunktowal Lord_Samsel (bardzo dowcipny poscig za I LO w Watku Przyjaciol
Torunia). Atomski tez ma punkcik za �swiece antymoskito, ktore przyciagaja krokodyle� :-))))

Pozdrawiam Usmiechnietych

PS
Przepraszam za niepoprawnosc polityczna, ale czasami tez smieszyla mnie ta ryba, co to jej osci
stanely niektorym w gardle ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: binLaden Re: Najdowcipniejszy forumowicz/forumianin IP: *.internet-cafe.kolfer.com.pl 15.09.01, 12:04
      JA!!!

Osama bin Laden
    • Gość: Ted® ja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 13:01
      a moze nie
    • .pepe. Re: opowiadanie na łódzkim f. 15.09.01, 19:20
      cześć, poczytajcie sobie opowiadanie na łódzkim forum, też mamy trochę
      śmiechu. :)
      pozdr.
      • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 15.09.01, 19:40
        .pepe. napisał(a):

> cześć, poczytajcie sobie opowiadanie na łódzkim forum, też mamy trochę
        > śmiechu. :)
        > pozdr.

Pepe czytalem wczoraj z polecenia na czacie i prosze nie nazywaj ze skromnoscia
        tego troche ;))) to jest z........ ;) i CDN PLEASE!!! a moze dzis juz jest zaraz
        polece spr. choc dzis mam tyle spraw... ale na szczescie z kompem zwiazanych :)

KroTosS
        • .pepe. Re: opowiadanie na łódzkim f. 15.09.01, 20:09
          a najlepsze, że potem to wszystko omawiamy na czacie :)
          • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 15.09.01, 20:13
            .pepe. napisał(a):

> a najlepsze, że potem to wszystko omawiamy na czacie :)

Jakbym tam nie byl i nie slyszal ;))) pewnie dzis tez jestescie ale nie mam na
            razie czasu na czacik mily choc jak znajde chwile-a pewnie niedlugo tak to wpadne.

Pozdrawiam

KroTosS
            • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 15.09.01, 20:18
              Przeczytalem dzisiejsze odcinki Pepe-mistrzu tylko tak dalej!!! :)))

KroTosS
              • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 19:49
                KroTosS!
                Wspominales cos o rozpoczeciu u nas czegos podobnego. Na co czekasz?:)
                • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 19:53
                  Nie mam chyba az takiego talentu ale zobaczymy jak nikt to spuboje... a Ty w
                  Lodzi czytalas???

KroTosS
                  • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 20:02
                    Bylam tam, ale nie wiem, jaki jest brzmi nazwa tego watku i nic takiego nie
                    rzucilo mi sie w oczy.
                    • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 20:16
                      Watek "OPOWIADANIE" na teraz 14 postow dosc nisko-polecam...

KroTosS
                      • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 20:28
                        Zaraz zagladam:)
                        • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 20:31
                          .weronika. napisał(a):

> Zaraz zagladam:)

Tylko opisz wrazenia :)))

KroTosS
                          • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 20:56
                            Niezle, niezle to ichnie opowiadanie:)))
                            Z tym wiekszym utesknieniem czekam na Twoj poczatek naszego:)
                            • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 21:09
                              .weronika. napisał(a):

> Niezle, niezle to ichnie opowiadanie:)))
                              > Z tym wiekszym utesknieniem czekam na Twoj poczatek naszego:)

A czemu moj??? moze ktos inny ;) boje sie tylko ze w naszym moga sie pojawic
                              pewne rybki ;)

KroTosS
                              • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 21:12
                                Ja nie mam takich obaw... Cicho tu ostatnio u nas, spokojnie...
                                • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 21:29
                                  i oby tak dalej :)

KroTosS
                                  • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 16.09.01, 21:34
                                    Tylko, ze teraz zrobilo sie troche za spokojnie>>jakos tak malo
                                    dynamicznie>>moze pomoglby tu jakis nowy ciekawy watek, ale ja mam pustke w
                                    glowie. Na razie musze isc sie pouczyc>>probna matura juz we wtorek..., ale
                                    potem jeszcze zajrze, zeby zobaczyc, czy cos ciekawego wymysliles. (pokladam w
                                    Tobie wielkie nadzieje:)))
                                    • krotoss Re: opowiadanie na łódzkim f. 17.09.01, 18:38
                                      .weronika. napisał(a):

> potem jeszcze zajrze, zeby zobaczyc, czy cos ciekawego wymysliles. (pokladam w
                                      > Tobie wielkie nadzieje:)))

Aaaaaaa dzis to dopiero zobaczylem-jestem zaszczycony ;))), kurcze naprawde nie
                                      wiem czy ja podolalbym temu zadaniu poczekam jeszcze troche-zobacze jak w L. sie
                                      to rozwija i wtedy jezeli nikt nie zacznie sprubuje sam a przez te pare dni
                                      zaczne zbierac "material dowodowy" ;)

pozdrawiam-KroTosS

Ps.A i polecam dzisiejsze odcinki choc chyba uszlo juz tam powietrze...
                                      • .weronika. Re: opowiadanie na łódzkim f. 17.09.01, 18:46
                                        Dzieki>>wlasnie sobie dzisiejsze poczytalam:)
                                      • kropka. Re: opowiadanie na łódzkim f. 20.09.01, 18:30
                                        krotoss napisał(a):

> Ps.A i polecam dzisiejsze odcinki choc chyba uszlo juz tam powietrze...

Nie uszło, nie. Tylko teraz każdy myśli, jak to poodkręcać!
                                        Bo żyć trzeba, nie?
                                        czarodziejskie pozdrowienia
    • Gość: kola Re: Najdowcipniejszy forumowicz/forumianin IP: 10.10.70.* 16.09.01, 13:38
      Lord_Samsel mógłby produkować komiksy. Dobre.
      • krotoss Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) 16.09.01, 21:35
        Weronika za :

>.weronika. (dla niewtajemniczonych 15 letnia agentka GW od
        >zlagodzania sporow oraz 98 letnia agentka Eskimosow ds. ochlodzenia
        >klimatu);)))

--------------------------------------------------------------------------------
        KroTosS
        • Gość: kola Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) IP: 10.10.70.* 16.09.01, 21:40
          Weronika ma chyba 18 lat, bo zdaje teraz maturę. Weroniko napisz coś o sobie
          • .weronika. Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) 17.09.01, 18:32
            Ales ty Kola spostrzegawczy!
            Rzeczywiscie jutro mam probna z maty, a w srode z angielskiego. Ale ciekawe,
            jak na to wpadles;)
            • Gość: kola Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) IP: 10.10.70.* 17.09.01, 20:48
              Nie wiem czy jest jeszcze ktos na forum, kto nie wie, że Weronka ma mature.
              Ale, ale ... mialas cos wystukac o sobie, a nie o maturze.
              • .weronika. Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) 17.09.01, 22:55
                Dobrze>>to teraz o mnie, a nie o maturze>>otoz ja... denerwuje sie matura;)
                • Gość: kasia Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) IP: 194.204.138.* 18.09.01, 09:30
                  .weronika. napisał(a):

> Dobrze>>to teraz o mnie, a nie o maturze>>otoz ja... denerwuje sie
                  > matura;)

eeee.. Weronika nie ma takiej potrzeby.. trzymam kciuki za Ciebie.. napisz jak Ci
                  poszlo :-)))
                  • .weronika. Re: Najdowcipniejszy(a) moj typ-typka ;))) 18.09.01, 18:20
                    Dzieki za kciuki;)
                    ale szczerze mowiac nie potrafie ocenic, jakmi poszlo, bo mam lekki metlik w
                    glowie>>kazdy podawal swoj wlasny wynik... i oczywiscie kazdy twierdzil, ze to
                    ten jego jest wlasciwy;)
    • Gość: kasia Re: Najdowcipniejszy forumowicz/forumianin IP: 194.204.138.* 18.09.01, 09:47
      ...kazdy jest czasami dowcipny.. :-))) podoba mi sie caly watek w toruniu:
      dlaczego torun odwiedza wiecej turystow niz bydgoszcz... lubie taki humor..
      uklony w strone panow...

:-)) pozdrawiam
      • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 19.09.01, 11:39
        Teraz moj typ meski bo wczesniej proponowalem Weronike. Teraz Atomski [to juz
        bede 2 osoba ktora go poleca ;))]

Gość portalu: atomski napisał(a):

> HMMMMMMMMMMMMM !
        > SDB ładnie się uczesz na randkę !
        > :))))))))))))

Troche z kontekstu wyrwane ale zapewniam ze bylo jak najbardziej na miejscu i
        trafnie ;)))

KroTosS
        • Gość: kasia Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: 194.204.138.* 19.09.01, 12:36
          a skad Ty wiesz czy trafne i na miejscu??? :-))
          • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 19.09.01, 12:47
            Gość portalu: kasia napisał(a):

> a skad Ty wiesz czy trafne i na miejscu??? :-))

No bo ja czytalem wszystkie posty dotykajace tego tematu i bardzo mis sie to
            trafne wydalo i sie usmialem ;)))

KroTosS

Ps.Dla spragnionych smiech polecam "opowiadanie" watek w Łodzi-naprawde ekstra
            szczegolnie ze codziennie czatuje sobie z bohaterami tego watku...
            • Gość: atomski Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 01:18
              Po burzy na forum chciałem by jak najszybciej wróciła sympatyczna atmosfera.
              Dlatego trochę "przycisnąłem" klawiaturę .
              To miłe co piszecie ,ale za chwilę (przez ten ranking)odezwą się głosy,że robię
              wszystko pod publikę,na siłę obracam w żart( by lepiej wypaść ).

Na szczęscie na forum jest już O.K.
              Może sobie teraz odpocznę...
              • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 20.09.01, 09:39
                Spox nikomu nie damy nic Tobie zarzucic ;-) a co do odpoczywania to nie masz
                prawa, masz pisac tak dosadnie i trafnie jak dotychczas-masz talent do tego
                wiec korzystaj :)

KroTosS

Ps.Bardzo mi podobaly sie rowniez korki uliczne i te od butelek ;-)
                • Gość: kola Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: 10.10.70.* 20.09.01, 11:41
                  Ostatnio w coraz lepszej formie jest Ted i to jemu chyba nalezy sie palma pierszeństwa.
                  • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 20.09.01, 11:48
                    Gość portalu: kola napisał(a):

> Ostatnio w coraz lepszej formie jest Ted i to jemu chyba nalezy sie palma piers
                    > zeństwa.

A Ted® bo to chyba o niego chodzi tak tez niezle sie udziela w ej formie ale
                    ja osobiscie wole atomskiego, choc jezeli Ted® bedzie dalej szedl ze swoja
                    forma to kto wie moze zmienie zdanie...

KroTosS
                    • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 20.09.01, 11:55
                      krotoss napisał(a):

> A Ted® bo to chyba o niego chodzi...

Oczywiscie napisalem tak z powodu ze jest ted (z Torunia)i Ted® (z bydzi)

KroTosS
                      • Gość: atomski Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 13:13
                        Ted zabieraj ode mnie tę palmę !!!!!!!!!!

Ja nie chcę u siebie żadnego badyla. Zabieraj !!!

Kola- nie pierszeństwa tylko pierwszeństwa.
                        Dwa razy tak napisałaś(eś) więc to nie literówka.Sorry,że wytykam.
                        :))))))))))))
                        • Gość: Jaza Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.ic.net.pl 20.09.01, 15:21
                          Gość portalu: atomski napisał(a):

> Ted zabieraj ode mnie tę palmę !!!!!!!!!!
                          >
                          > Ja nie chcę u siebie żadnego badyla. Zabieraj !!!
                          >
                          >
                          > Kola- nie pierszeństwa tylko pierwszeństwa.
                          > Dwa razy tak napisałaś(eś) więc to nie literówka.Sorry,że wytykam.
                          > :))))))))))))

Atomski , dlaczego nie wytykasz błędów KroToSowi ?. Zauważyłem że wielu
                          Forumowiczów "poprawiasz" ale najwięcej błędów robi twój "przyjaciel" KroToS.

• Gość: atomski Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 18:16
                            Bo Kola była za Tedem nie za mną .To proste !!!!
                  • Gość: Ted® Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:06

> Ostatnio w coraz lepszej formie jest Ted i to jemu chyba nalezy sie palma piers
                    > zeństwa.

dzieki ci pani(e) za te chojne dary, ale chyba mnie z kims mylisz
                    tak ponurego faceta jak ja jeszcze nigdy nie spotkalem

ale, jakby co to zamiast palmy moze byc zwykla sosenka (palma mi sie zle kojarzy;)
                    • Gość: kola Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: 10.10.70.* 20.09.01, 13:20
                      No tak, palma to coś co czasem odbija
                      • Gość: Ted® Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:24

> No tak, palma to coś co czasem odbija

czytasz w moich myslasz, rozumiesz wiec, ze chociaz jestem lasy na wszelkie
                        zaszczyty o palme wolalbym nie byc posadzonym
                        • Gość: kasia Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: 194.204.138.* 20.09.01, 13:43
                          ...a ja Was wszytskich lubie i jestescie wszyscy dowcipni jak dla mnie :-))
                          • Gość: Ted® Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:46

> ...a ja Was wszytskich lubie i jestescie wszyscy dowcipni jak dla mnie :-))

jak dla mnie tez, chociaz powody sa rozne
                            najwiecej rozrywki zapewnil mi ted z torunia, cos sie ostatnio nie odzywa
                            (tesknie troche)
                            • Gość: ted Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski...Ted IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 12:32
                              Jak skończysz tę powieść w odcinkach publikować to możemy znowu pogadać.
                              • Gość: Ted® Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski...Ted IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 14:28
                                Gość portalu: ted napisał(a):

> Jak skończysz tę powieść w odcinkach publikować to możemy znowu pogadać.

witaj, jak milo ze jestes
                                gdziezes to bywal czarny baranie (bez obrazy to tylko cytat, mam dzisiaj
                                spiewaczy nastroj)
                          • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 20.09.01, 14:38

> ...a ja Was wszytskich lubie i jestescie wszyscy dowcipni jak dla mnie :-))

A Ty Kasiu jak zawsze uprzejma w stosunku do wszystkich :-)))

KroTosS

Ps.Ale za to sie ceni takich ludzi jak Ty
                            • Gość: kasia Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: 194.204.138.* 20.09.01, 14:46
                              ...az uroslam.. chyba sobie zaloze watek o mnie... bede tam zbierac kaplementy
                              na moj temat.. :-)))) zartuje jakby ktos nie wiedzial..

pozdrawiam serdecznie :-)))
                              • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 20.09.01, 16:16
                                A to sie ciesze ze sie spodobalo ;-) a przy okazji wpadlem na pomysl zeby moze
                                zalozyc watek tak jak ten tu tylko ze z rankingiem na najbardziej mila osobe na
                                forum-ciekawe co inni na to.

KroTosS

Ps.Nie musze chyba dodawac jaki bylby moj typ (a raczej typka) ;-)))
                                • Gość: atomski Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 18:21
                                  Anka Sobecka
                                  • kropka. Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 20.09.01, 18:39
                                    Ależ u was sympatycznie! Jak miło do siebie mówicie!
                                    Ach, żeby tak u nas w Łodzi ktoś choć jedno ciepłe słówko szepnął!
                                    Próżno marzyć!
                                    • Gość: atomski Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 23:48
                                      Nie kłam,nie bez powodu zarzucają Wam założenie kólka wzajemnej adoracji,he,he.
                                      To nic złego,ale powoduje sporą złość u ludzi spoza.

To forum niedawno tego doświadczyło...

Pozdrawiam !
                                      • krotoss Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... 21.09.01, 10:16
                                        A niestety atomski ma racje, ale w Łodzi jest tak milo nieraz szczegolnie na
                                        czacie ;-)))

KroTosS
                                        • Gość: atomski Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem meski... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:00
                                          Oddaję głos na Teda Oryginalnego !

I jeszcze jego dodatkowa zasługa: sprowokował redakcję do "kąśliwej" wypowiedzi
                                          (wątek -Likwidacja forum...) !!!!

• Gość: Slon Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem zenski... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:46
                                            Nie no... ja bym stawiala na Slonia ;-)))

[s]
                                            • Gość: Slon Re: Najdowcipniejszy forumianin-moj typ tym razem zenski... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 19:47
                                              A Ted Oryginalny to rzeczywiscie dowcipny facet =;)

[s]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka