Dodaj do ulubionych

OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:46
Przeczytajcie oświadczenia majątkowe.

Np. Dyrektorki BORPA za 2003r i 2004r.
I pomyślcie kiedy ona dyrektoruje - jak tyle zleceń wykonuje.
A za 2004r to zarobionych kwot nie podała - a przecież powinna.
Prawo swoje - urzędnicy swoje.
Obserwuj wątek
    • Gość: ABB Korupcja sie szerzy, a szef tego burdelu milczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:48
      Korupcja sie szerzy, a szef tego burdelu milczy
      • Gość: ABC Re: Korupcja sie szerzy, a szef tego burdelu milc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:53
        Miejscowe gazety też tematu nie chwytają , choć ciekawy, wielowątkowy i z
        korzeniami.
      • Gość: cocojumbo Re: Korupcja sie szerzy, a szef tego burdelu milc IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.07.05, 16:09
        www.bydgoszcz.pl BIP ośwaidczenia majątkowe ...
    • Gość: marek Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: 212.122.214.* 13.07.05, 10:53
      tez je przeczytałem i innych tez prezydenci i inne osoby w ratuszu to sie
      chowają do tej pani ma z nich najwiekszy majatek hmm i to za to tylko ze jest
      dyrektorem jakiejs tam placówki dla leczenia alkoholików kurcze cos tu jest nie
      tak a gdzie jest ten pan od korupcji w ratuszu zeby to wszystko sprawdzic bo
      cos mi tu nie pasuje to wszystko jezeli to tak jest no to jacie krece ile
      zarabiaja urzednicy kurcze chciałbym tak!!!
      • Gość: tadekt Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:57
        To szaraki z forum widzą że coś jest nie tak - a specjaliści od korupcji nie
        widzą?
        Też przeczytałem i porównałem 2003r z 2004r.
        Ale dlaczego nie ma kwot w oświadczeniu Dyrektorki BORPA za 2004r.?

• Gość: Pracowity Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:04
          Wykonam prace na umowe zlecenie za 60 tysięcy rocznie.
          Czekam na oferty.
          Pracowity
          • Gość: re Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:26
            Gdzie się szuka te oświadczenia majątkowe?
            • Gość: ja Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:23
              ???????????
    • Gość: semeon Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:13
      I tak nikt nie przebija prezesa krajowej izby gospodarczej i prezesa kilku firm
      oraz członka kilkunastu rad nadzorczych i posiadającego wiele innych stanowisk,
      czyli andrzeja arendarskiego. Ostatnio wypowiadał się na temat bezrobocia.
      Istna KPINA. On sam blokuje miejsce pracy przynajmniej kilkudziesięciu
      ludziom. Kiedy on to wszystko robi? To jest na pewno absolutny mistrz
      świata "w pracowitości" i to już od kilkunast lat. Od niego musimy sie uczyć.
      • Gość: ????????!!!!!!!!!! Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:01
        weszłem na te oswiadczenia.
        fajna forsa.
        • Gość: !? Re: OŚWIADCZENIA MAJĄTKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:01
          Po co komu te oświadczenia?
          Ci od oświadczeń mają forsę a my zamiast forsy mamy ich oświadczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka