Dodaj do ulubionych

POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:46
W ostatnim czasie pojawia sie mnóstwo informacji o listach kandydatów do
parlamentu, oczywiscie nie bez afer, oczernień, wykolegowania lub odwrotnie
po kolezeńsku czyli sprawy kolejności na liscie. Z reguly znani i ci przy
wladzy sa na pierwszych miejscach. Malo wiemy o tych co są nowi, może to
osoby warte poznania - co robią? czego dokonali dotychczas?, czym sie róznią
od innych?, czy sa spolecznikami, czy karierowiczami politycznymi?

WPISUJCIE INFORMACJE O LUDZIACH, ktorych znacie z naszego terenu niezależnie
czy sa z prawej,lewej czy centrum, moze są warci głosu. Do sejmu wejdzie ten
co ma tych głosów najwięcej a nie wg partyjnego klucza...
Obserwuj wątek
    • Gość: gigi Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:07
      to z calego regionu czy tylko z bydgoszczy?
    • Gość: kawa z mlekiem Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.chello.pl 21.07.05, 21:08
      Może to dziwne, ale tak się składa, że przed wyborami każdy to kawa z
      mlekiem ; po wyborach kawa i to lura zbożowa :( . Piszę wrażenia z własnego
      doświadczenia o zmianach zaszłych u tych zaangażowanych społeczników, których
      znałem przed wyniesieniem na szczyty.
      • Gość: Wojtek2 Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:54
        Wiec oświeć mnie, powiedz o kim mówisz, zebym bron boze na tegoz czlowieka nie
        glosowal powtornie ?
    • Gość: xxx Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.07.05, 21:30
      głosując nie decydujesz o jego losie, ale o własnym;
      już obecnie mamy tak dużo palantów, że czasaem nowych lepiej nie poznawać!
      • Gość: Wojtek2 Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:00
        to co chcesz zostawic palantów tak jak są ? czy naprawde nikogo nie znasz z
        kandydatów ? czy tak chcesz wlasnie decydować o wlasnym losie ?
    • Gość: poli Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: 212.122.214.* 21.07.05, 23:15
      powiem tak ludzie nie bardzo sie interesuja polityka ale polityka interesuje
      sie kazdym z nas i ci co nie ida do wyborow pozwalaja na to zebhy nami rzadzili
      wlasnie tacy jacy rzadzą, czas na naprawde dobrych i bezinteresownych ludzi i
      takiego znam i jest nim radny Latos z PiS , wybierajmy przedewszystkim ludzi z
      naszego regionu lub miasta i wcale nie musza to byc pierwsi na liscie, juz
      naepewno nie spadochroniarz Mojzesowicz, który juz byl w tylu partiach ze hoho
      to jest wlasnie karierowicz i cwaniak
      • yaraz82 Tomasz Mazur-kandydat Forum Młodych PiS 21.07.05, 23:22
        Popieram kandydata FM PiS na posła Tomasza Mazura,którego to list do prezesa
        Rady Ministrów opublikował dziś Tygodnik Avizo.
        To młody człowiek,który chce sądu i prokuratury apelacyjnej w naszym
        mieście.Będzie godnie reprezentował interes Bydgoszczy w sejmie!
    • Gość: poli Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: 212.122.214.* 22.07.05, 10:02
      jezeli to prawda ze tusk chce wlaczyc bydgoszcz do pomorza to nie widzej innej
      partii jak tylko PiS i tylko rodowitych bydgoszczan
    • Gość: krótik JAN RULEWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:15
      JAN RULEWSKI PODOBNO MA KANDYDOWAĆ.JAK TO PRAWDA TO NA PEWNO MA MÓJ GŁOS.TO
      BOHATET 19 MARCA 1981.
      • Gość: poli Re: JAN RULEWSKI IP: 212.122.214.* 22.07.05, 10:46
        moze i wtedy bohater ale dzis to on tez "bohater" ale w rodzinie nawet kurator
        sądowy go odwiedza
        • Gość: fan Re: JAN RULEWSKI do senatu!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:56
          poli wracaj do swoich slduchów :D
          • Gość: Wojtek2 Senat = Hospicjum polityczne ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:04
            senat jak najbardziej, co prawda ostatnio nazywany jest hospicjum politycznym
            ale jak ktoś chce ? ;)
          • Gość: poli Re: JAN RULEWSKI do senatu!!!!!!!!!! IP: 212.122.214.* 22.07.05, 22:33
            tak sie skalda ze jestem prawicowy a zawsze patrze na czlowieka ile jest wart a
            nie w jakiej partii
    • Gość: Leszek radze zastanowic sie nad Dombrowiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:49
      Mimo wszystko radze zastanowic sie nad Dombrowiczem on jednak ma swoje cechy
      pozytywne. Gdyby nie Torun moglby zdzialac więcej.
      • Gość: gigi Janusz Dzięcioł - normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:50
        Platforma nie dala miejsca Dzieciolowi na liscie - a to jedyny, ktorego znam ze
        mu palma nie odbiła. Po big brother wrócil do pracy, robi co swoje, nie bawi
        sie w reklamy tv, jest normalny. Czyli jest duze prawdopodobienstwo, ze jako
        posłowi mu nie odbilo- ale obecni poslowie platformy poczuli zagrozenie hi hi -
        ostatecznie smutne to :-(
        • Gość: gigi Re: Janusz Dzięcioł - normalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:43
          dzis spotkalem Dzieciola w Kcyni, chlop startuje do senatu- jako niezależny, i
          bravo !
    • Gość: poli Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: 212.122.214.* 23.07.05, 22:42
      mialem okazje poznac Janusza Dziecioła konkretny gosc wie czego chce jest
      poprostu normalny i wrazliwy na krzywde ludzka i to mi sie podoba i nie
      wywyzsza sie tak jak inni ma tez moj glos
      • Gość: gigi Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:29
        tak jest - wreszcie jakies poparcie dla goscia
        dzieki poli
        :)
    • Gość: poli Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: 212.122.214.* 24.07.05, 22:53
      no co nie ma ciekawych ludzi - kandydatow oprocz tych juz znanych co sie
      niepopisali w rzadzeniu
      • Gość: alex Re: POZNAĆ CZLOWIEKA - LATWIEJ ZDECYDOWAĆ IP: *.icpnet.pl 24.07.05, 22:58
        ja oddam głos na Eckardta - koleś normalny, nie umoczony i do tego jak mówi to
        wiadowo o co chodzi - a nie jak ci inni. trafiłem na jego stronkę i wiem, że na
        niego zagłosuję. zresztą stronkę polecam - świetne teksty, cięte ale z poczuciem
        humoru
        www.eckardt.pl/
        pozdr
    • Gość: Doris Podobno Pan Lubrant kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:52
      Dowiedziałam sie ze kandyduje pan Robert Lubrant, nie wiem jeszcze z jakiej
      listy ale nieważne. Jest to czlowiek, który bezinteresownie zrobil wiele dla
      mnie i naszej rodziny.Dzieki niemu nasze zycie nabrało sensu. Z tego co wiem
      nigdy nikomu nie odmówił pomocy, dzila w fordonskim Medarze więc w fordonie
      moze liczyc na poparcie wielu osób. Trzymamy kciuki :>
      • Gość: MK Re: Podobno Pan Lubrant kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:02
        masz nieaktualne informacje, Lubrant juz nie działa w Medarze tylko w jakims
        innym stowarzyszeniu jeździ na kolonie z jakąś akcją do dzieciaków
        • Gość: poli Re: Podobno Pan Lubrant kandyduje IP: 212.122.214.* 25.07.05, 22:55
          dobre masz informacje Lubrant dziala teraz na rzecz bezpieczenstwa dzieci a
          ciekawe jaka partia mu zaproponowala kandydowanie ale strzelili w 10
          • Gość: Wojtek2 Re: Podobno Pan Lubrant kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:56
            wyborcza podała ze z listy PiS niestety....
            • Gość: wyborca Re: Podobno Pan Lubrant kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:34
              Grzegorz Schreiber - uczciwy , sumienny , prawy. Stanowi przeciwwagę dla
              Markowskiego z Warszawki.
              • Gość: Wojtek2 Re: Podobno Pan Lubrant kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:22
                Czy ktos moze przyblizyc postać Lubranta? bo Schreiber zdaje sie byl juz poslem
                i nic ciekawego sie nie wydarzylo. Dzieciola znam.
    • czwarty.wymiar A to ci ciekawostka! 29.07.05, 21:54
      Tak czytam co piszecie i wynika z tego niezbicie, że teraz głosuje się naprawdę
      na osoby, a nie na partie! Szok! Zmienili ordynację? Kiedy, bo chyba uszło to
      mojej uwadze...
      • Gość: poli Re: A to ci ciekawostka! IP: 212.122.214.* 29.07.05, 23:17
        chyba juz wielki czas aby wybierac osoby a nie partie i w ten sposob zmusic do
        zmiany ordynacji wyborczej na kazdej liscie sa ludzie wporzadku i na tych
        trzeba glosowac a niestety kazdy czlowiek ma jakies zblizone poglady albo do
        lewicy albo do prawicy
        • czwarty.wymiar Re: A to ci ciekawostka! 30.07.05, 11:09
          Nikogo do niczego nie zmusisz. Możesz sobie głosować np. na trzecią na liście
          panią X i ta pani dostanie najwięcej głosów, ale i tak wejdzie pan Y, bo to on
          był pierwszy na liście (kolejność ustalają sobie partie).
          Tak to właśnie jest chamsko skonstruowane.
          • Gość: poli Re: A to ci ciekawostka! IP: 212.122.214.* 31.07.05, 19:35
            a umiesz ty czytac???? to przeczytaj ordynacje wyborczą wyraznie pisze ze
            wchodzi ten kto ma najwiecej głosów jak mozna zrobic tak jak mówisz no co ty
            myśł troche partia nie moze działać wbrew prawu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka